Moving on

Utan min fläkt så hade jag dött just nu! För nu när det är så fint väder, så steker solen in i mitt rum = grader som du annars bara hittar i en bastu! helt sjukt, fattar inte hur jag har klarat mig utan den innan..

Nu väntar en härlig tid för mig!
- Åhus i helgen
- Ledig ett tag till (hoppas jag i alla fall)
- Snart massa nya sommarkläder i min garderob
- Förmodligen gothia med erika och elin
- Lagfest
- Cykling på ven?

Jag älskar sommaren helt enkelt! Kunde knappast  bli mycket bättre nu. Särskilt med tanke på att jag har bestämt mig (på riktigt den här gången) för att skita i allt som varit och endast gå framåt!



Ibland får man kanske helt enkelt acceptera att läget inte blir mycket bättre än såhär, och göra det bästa av situationen?
På bilden: jag med ralles snygga brillor och corrin!

Bortskämd

Idag har varit den härligaste dagen på länge! Varit i bortstahusen med farmor och blivit sjukt bortskämd som vanligt när jag är hos dem. Massa sol, glass, korv och pommes. Mmmmm. Låter inte helt fel, va? Kan tilläga att jag även bränt min rumpa :)

Nu sitter jag framför allsång på skansen och skäms nästan lite över alla tjejer som skriker så fort dem ser Johan Palm. Snälla, vad är det för speciellt med honom? Allvarligt talat, en liten påg med alldeles för långt hår som knappt kommit ur målbrottet. Jo men tjena!

Ryktas om lite sämre väder imorron, så då blir det en shopping runda som behövs väldigt mycket nu innan Åhus! .. Annars blir det väll en dag vid poolen som vanligt!

Ha det bra, people.


Ett finger mindre

Ibland har man väldigt mycket otur (jag har det väldigt ofta!) .. Så idag när jag skulle klippa så klippte jag rakt igenom min nagel och ett stort hack över hela fingerspetsen. Är alltså utan fingertopp för tillfället! Låter kul va? Ont gör det i alla fall .. Tänk er känslan av att klämma ett finger i en bildörr så vet ni hur jag har det just nu!



Resultatet efter min .. klantiga .. klippning.

Snygg linje ... naaaat!

Ursäkta för den väldigt dåliga uppdateringen, men det är ju helt enkelt så att jag spenderar all min tid utomhus i detta underbara vädret! = ingen blogg.

Just nu ser jag riktigt rolig ut faktiskt. Enbart solat framsidan idag vilket har resulterat i en väldigt snygg linje mellan fram och baksida. Får väll hoppas på bra väder imorron också, så att även min baksida kan få lite sol på sig! (Ni undrar säkert varför jag inte solade ryggen också idag då. Och om jag ska vara ärlig så vet inte jag det heller!)

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, kanske blir en runda till min farmor och farfar i Borstahusen. Får se :)

Baby you're all that i want ..



Varför är det så svårt att släppa vissa saker?

Sommar!!

Idag har det varit en äkta sommardag! Vaknade alldeles för sent (vid ett), gick ut och la mig vid poolen, tog något dopp och grillade korv. På eftermiddagen drog vi hem till mormor o morfar och fikade lite! Emil och Maja hade sightseeing (stavning?) på hemvägen. Tror att jag har sett varenda liten del av Stenestad/Kågeröd nu. Dem visade även ett ställe där dem har tänkt ha sin framtida sommarstuga och vilken kyrka dem ska gifta sig i. Haha, trevlig eftermiddag helt enkelt!

Nu har jag precis tagit en bit av jordgubbs/choklad tårtan som blev över från igår! Muuuums. Har dessutom lagt in alla bilderna från i fredes. Sjuka bilder!








Vilken kväll!


Ett ord: Galet

Galen kväll igår! Dock riktigt riktigt rolig. Började med mat här hemma med massa trevliga brudar. Senare fylldes det på med mer folk, och det började att gå en aning utför för mig ? .. Kvällen slutade i alla fall med några dopp i poolen. Tror nog att jag blev i kastad ungefär fem gånger. Snällt att dem tänkte på att ta av mig klocka, mobil och kamera innan i alla fall! ;)

Idag var det inte roligt att vakna upp, kan jag säga. Vaknade dessutom på golvet bredvid soffan. Så dagens största fråga är hur jag hamnade där istället för i min säng?

Tack allihopa för en riktigt bra kväll!

MJ död

ingen liten chock detta: Michael Jackson är död. Hur gick detta till? r.i.p


Stressad? Njaaa

Nu är det inte många timmar kvar! Har dock en hel del att fixa; 

  • bränna skivor
  • sätta upp partytält
  • fixa något att spela skivorna i!
  • städa hela huset
  • städa där ute
  • dammsuga poolen
  • göra all mat
  • göra egen tårta (hmmm .. undrar hur det kommer gå?)
  • göra välkomstdrink
  • duka
  • fixa bord och stolar
  • klippa erika
  • duscha och fixa massa

Ja, ni ser ju själva. Oj oj oj.


speeeed

säger bara en sak: jävla skit match. meeen humöret ändrades dock väldigt snabbt efter en portion smörgåstårta som fick mig att bli väääldigt speedad. Tror att trocaderon också gjorde sitt! Mums, världens godaste dricka.

Nu är jag riktigt taggad inför imorgon. Överskottsenergi till max, så nu ska jag sätta igång att städa mitt rum! Har nog tillräckligt att göra imorgon ändå. Fy fan vad kul vi ska ha det!



Kanske lite tidigt, men ändå: SKÅL!

Puuurrfect

Vilken perfekt dag det har varit idag! And it keeps getting better .. Haft en slingkund här hemma, gick jätte bra. Resten av tiden har jag bara legat ute och njutit av solen. Inte illa alls. Strax är det dags att sticka till samlingen med fotbollen - sista seriematchen innan uppehållet. Längtat efter detta sen förra matchen, för då var det sjuuuuukt kul att spela! Hoppas på en minst lika bra match denna gången. Efter matchen ska vi käka smörgåstårta, vilket inte heller låter helt dumt. Mums!

Imorgon är det FREDAG och det kommer bli en jävligt bra dag!



Bild från när vi vann serien med B laget förra året!

Mmmm



Har sagt det förr och jag säger det gärna igen .. Jag Är Kär.

Everything i do, i do it for you ..

Ja, nu sitter jag här igen och lyssnar på bryan adams. Inte bra när man känner sig sådär lite halvtrött. för då blir det enbart värre! haha, måste bara nämna att jag hade världens sjukaste dröm i natt. en dröm som återkommer med jämna mellanrum och som är sjukt verklig. väldigt anpassad till verkligheten dessutom. kan dock inte skriva det här för då hade alla skrattat åt mig och jag hade känt mig sjukt töntig .. så nu lämnar vi detta!

Idag har det varit jobb, massa handlande och matchkollande. Väldigt trevlig dag, faktiskt.. Och det är ju inte vilken dag som hellst, sista dagen jag jobbar den här veckan! Så skönt.

Liten detalj

Måste bara tillägga en liten detalj nu: Erika berätta nyss att hon beställt tre par nya skor. sick. hon är galen och just nu önskar jag att jag var lika galen .. kanske får bli ett par nya sommarklackar snart? Låter inte helt fel i mina öron!

Gött, Sverige!!

3-1 vinst idag, och klara för semifinal. inte alls fel! Marcus Berg är grym. enligt mig.

Blev en joggingtur även idag för mig, efter många om och men. Fast nu efteråt känns det riktigt skönt. Insåg också att jag är röd som en tomat i huvudet. Kanske tur att man ska jobba imorron och vara undan från solen? Hmm.. inte bra detta alltså.

Imorron blir det dessutom en massa fixande inför fredag, ska iväg med mamma och handla en massa :) eventuellt även en runda inom frisör grossen och handla lite blondering. Hoppas hoppas hoppas på fint väder i helgen och en riktigt rolig kväll!


Beachen

Varit på stranden idag med Emil och Maja, och Robin och Simon också en stund. Märkligt väder, blåste riktigt mycket så det kändes inte alls som solen tog något, eftersom man nästan låg och frös. Så man fick väll en liten chock när man kom hem och såg märket på ryggen. Aj aj aj. När ska man lära sig att smörja in sina axlar?

Efter ett tag gav vi upp och åkte hem, sen la jag mig vid poolen istället en stund och somnade väldigt gott där i en solstol. Kunde knappast bli mycket bättre än så. Och nu sitter jag och fixar med en massa musik tills fredag. Riktigt segt, kan jag tala om för er! Hoppas alla ni haft en bra tisdag, själv hoppas jag på sämre väder imorron eftersom jag ska jobba, eller .. det kan bli fint vid ett-två tiden, mohaha.

Ha de, hej!

Vågat



Lady Gaga gillar att .. sticka ut.

Why do you like the way regrets taste?

jo minsann, lite sol blev det idag! hoppas hoppas på fint väder imorron, för då är jag leeeedig :) nu ska jag se till att käka lite, sen blir det en joggingtur till bjuv. trots att jag är dödstrött just nu. jaja, sover desto bättre sen!

Rihanna ft. Lady Gaga- Silly boy. Väldigt passande idag!

Cause you had a good girl, good girl, girl
That's a keeper,
You had a good girl, good girl but
Didnt know how to treat her.
So silly boy get out my face
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair
No, I don't want you no more , get outta here..

Fixing

Blev bara en halv dag idag på jobb. Ingen är lyckligare än mig! Så nu har jag en riktigt trevlig eftermiddag framför mig: Bränna en massa skivor inför fredag. wii, vad kul. nja.

Blev riktigt glad när jag åkte hem, för vädret var så bra! Fast .. såklart .. så blev det skit molnigt så fort jag kom hem. Sällan? Jaja, ikväll blir det antagligen en joggingrunda för mig. Inte bra när fotbollsträningarna är slut .. det enda jag gör är att sitta i soffan. Ändring!

Söndagkväll

Var nyss hos hemma hos min farbror och käkade lite mat! Och träffade världens sötaste lilla kusin. Jag lovar, ni kan verkligen inte hitta något sötare!

Nu sitter jag och sörjer eftersom jag ska jobba imorron. Orkar verkligen inte! Jaja, nya tag .. Strax helg igen. Och denna helgen ska bli sjukt bra, om jag får bestämma :)



Världens sötaste kusin.

Beautiful



Stämmer bra en dag som idag. Usch.

Seg söndag

Vilken seg dag! Mamma väckte mig imorse och överraskade med värsta frukosten! Inte ofta det händer i vårt hus .. Så vi satt ute och mös i solen och käkade världens godaste mackor. Jag gjorde upp riktigt bra planer att jag skulle sola, cykla någon runda, städa och vara riktigt aktiv idag, pga det fina vädret. Fast sen försvann solen, och jag blev lat. Så idag är det faktiskt inte mycket som jag har fått gjort..

Imorgon är det jobb igen som gäller. Riktigt trött på att bädda sängar och städa hotellrum nu! Och det blev ju inte direkt bättre när jag fick reda på att vi har sjukt dåligt ob. men jaja, lite pengar blir det i alla fall.

Nej, nu ska jag väll gå iväg och hitta på något? Kanske .. Ha det bra!

Midsommar 2009

Oj, riktigt dålig uppdatering. Men det har ju faktiskt varit midsommar, så jag skyller på det. Hade en sjukt bra kväll tillsammans med Linnea Linda Erika Elin och Iva. Hade ju också en del att prata om, haha. Antar att det är så det blir när man knappt träffats på ett och ett halvt - två år?

Tyckte dock lite synd om mig själv ett tag, för min paj blev lite halvt misslyckad. jag som skulle glänsa? men ja, det gick att äta i alla fall. och det är väll det som är huvudsaken?

Kvällen slutade i alla fall med att jag själv åkte hem till erika efter en tripp in till stan. Fattar fortfarande inte riktigt vad som hände och var alla tog vägen, men ja. Hem kom jag i alla fall. Eller, hem & hem .. ? Tack mina sköna brudar för kvällen!


Zzzzz



Det kan verkligen inte bara vara jag som tycker att min säng ser RIKTIGT inbjudande ut just nu! Mmmmm

Jordgubbsjakt och VINST!

Riktigt gött med vinst idag och riktigt roligt att spela! Fan vad bra vi är!

Endast en match kvar nu innan uppehållet, hoppas på minst lika bra spel som idag! :)

Imorgon är det midsommar och jag ska försöka baka en paj. kycklingpaj. haha, undrar hur detta kommer att gå! Antagligen ett fiasko med min mat historia. Nädå, jag ska glänsa imorron med min mat! You will see.

Varit ute på jordgubbsjakt idag också, sjukt hur dem höjer priserna nu, och sjukt vad folk är galna när det gäller en liten sketen jordgubbe. Nej, till nästa år ska jag odla egna! Eller nja, kanske inte. Jordgubbar fick jag i alla fall, och dyrt var det!

Hoppas ni får en bra dag imorron allihopa!

Dagens ...

Vill ha: fint väder och en lyckad dag imorron!

Klädsel: joggingbrallor och vanlig tröja

Smink:  inget alls. fresh.
Frisyr:  Uppsatt.

Händelse:  sprungit runder i regnet och fixat en massa.

Dummaste: regnet. helt klart. 

Bästa:  Match ikväll. Endast vinst som gäller.

Låt:  Flo rida ft. Wynter Gordon - sugar
Planer:  Slingningar och match
Saknad:  Massor...
Behov:  Någon som gör mig sällskap.
Köp: Ingenting faktiskt.
Humör:  Trött. Riktigt trött.

Dum fråga

Någon som vet när det är lagom att köpa jordgubbar till imorron? Kunde inte köpa igår när jag köpte allt annat, för då hade dem blivit äckliga. Kan man köpa idag? Luktar lite i lands problem här. Men hallå, en midsommar utan jordgubbar finns ju inte? Och då måste dem ju vara gooooda.


Touch and go

jaha, så mycket sovmorgon fick jag idag! Skulle in till helsingborg på en massa ärenden, och var tvungen att ta bussen klockan åtta = gå upp klockan sju :( nej, IMORGON ska jag sova lääänge. äntligen.

Nu har jag någon timme på mig att ta det lugnt, sen får jag en massa kunder hem till mig som ska slinga och klippa håret. Direkt efter det är det match som gäller. Så även denna dagen kommer att gå i ett.

Här är en låt som kanske piggar upp liiiite i detta tråkiga vädret!


gotta keep my head held high

Kan ärligt säga att exakt allting går upp och ner för mig just nu! Kan bara konstatera att vissa personer helt enkelt är födda till att vara just - idioter.

Fast skillnaden mellan nu och för någon månad sen är att man har lärt sig att skratta åt det. För nu känns det bara patetiskt. Ska bli riktigt skönt med sommar & loooov. Lämna allt bakom sig och göra annat.

Nej, sommarens planer är perfekta. Längtar riktigt mycket till Åhus just nu. Fotboll, strand, förhoppningsvis massa sol, och världens bästa personer! Kan knappast bli mycket bättre.

Sommaren kunde helt enkelt inte kommit mer lägligt än vad den gjorde. 2009 ska sluta bättre än vad det började. Definitivt.

plötsligt händer det

Nu är det inte mer jobb för min del - förrän på lördag! dan efter midsommar är kanske ingen höjdare, desto roligare dock när lönen kommer. mmmm.

Nu har jag nyss varit och kollat fotboll, billesholm. och dem vann faktiskt med 6-1! fick en del överraskningar där under kvällen också (haha) kanske inget man ska ta upp här. chockad blev jag i alla fall. positivt.

Blir inget jobb för mig imorron, ska dock åka runder och fixa massor ändå. Käns faktiskt riktigt skönt att slippa ta bussen klockan sju. För det är nog nästan det värsta som finns .. Sen på kvällen är det hemmamatch som gäller! Taggad till max!!

Ha det bra så länge :)

Udda hobby?

Funderat på vad alla kändisar gör på fritiden? Gå in på posh24.se så får du se! Tydligen tycker Angelina Jolie om tatueringar, att kika på folk och att samla på olika dolkar. Hmm .. annorlunda hobby? Näääädå.


jobb, fotboll och två blondiner i en bil

Lite längre arbetsdag idag, mer att göra och ännu mer stressigt! Kan ju passa på nu att be alla som tog bussen 14.20 om ursäkt för mina snarkningar! haha .. det e sjukt hur snabbt man somnar när man sätter sig på en buss! skönt är det också. lite pinsamt bara när man vaknar av att man smäller huvudet rakt in i fönstret ..

nu har jag precis varit inne och kollat u21 em på sundstorget med elin maja och några andra.. sjuk match, öste in mål! lätt bättre än det "riktiga" landslaget.

Men det roligaste var nog ändå när jag och elin skulle parkera på mc donalds efteråt. riktigt trångt, massor av bilar och jag och elin i en stor bil. inte bra. resultatet blev att hela mc donalds satt och kollade ut genom fönstret och skrattade åt oss när vi hade liiite problem med att parkera. sen när vi skulle hem kollade alla igen för att se hur allting slutade. undrar vad dem tänkte om oss.





Natti

Som ni kanske har märkt så har jag under det senaste dygnet bytat min header 27896782 gånger. lovar, jag ska sluta snart.. men får helt enkelt inte rätt på det. Fast nu får det vara såhär, i alla fall tills jag kommer på något bättre!

På tal om att komma på något: Jag och Erika har midsommar fixat! Blir en massa mys, precis så som midsommar ska vara! God mat och världens bästa tjejer, jag längtar faktiskt nu. Jag tog dessutom på mig ansvaret att handla all mat, hmm .. undrar hur det kommer att gå och undrar ännu mer hur dem andra vågar lämna detta åt mig? haha, nädå .. jag ska nog klara det!

Nej, nu ska jag sova.. Klarar nog inte av en dag till på jobb utan sömn. Ha det bra!



Var tvungen att lägga in denna bilden från förra midsommar:
Vi lekte en lek - Hur många personer får man upp på en läskback?
Fast här ser det ut att gå totalt utför.

Rachel Bilson



Rachel Bilson - söt som vanligt..

Bara jag som började känna lite OC sug nu?

jobbdag nr 1 avklarad!

Blev bara fyra timmars jobb idag, för där var inte så mycket att göra .. Trodde nog faktiskt att det skulle vara tråkigare än vad det var, för man hade något att göra hela tiden, därför hann man aldrig tänka på vad klockan var och plötsligt skulle man gå hem! I fortsättningen så lovar jag att tänka på alla stackars städerskor när jag är på ett hotell. Bara en enkel sak som att bädda sängarna var riktigt svårt..

Ikväll ska jag bara ta det lugnt! Fick endast fem timmars sömn i natt (lång historia) så känner mig inte riktigt på topp just nu. En säng låter väldigt lockande!

LC som brunett

Hade helt rätt innan när jag sa att jag skulle spendera resten av kvällen i soffan, för det är precis vad jag har gjort! Blev lite film med pappa och massa popcorn. Inte fel alls .. Nu känner jag att jag borde gå och lägga mig, upp vid sex imorron bitti, ta bussen sju och börja jobba åtta. Så imorron får ni klara er utan massa uppdateringar från min sida, för jag kommer att befinna mig på grand hotel!





Vad tycker ni förresten om Lauren Conrad som brunett?

Skit match

Vilken skit match vi spelade idag! Var inte mycket som funkade som det skulle .. Rätt så störigt att avsluta med en sån match innan uppehållet. Men men, vi kommer igen!

Direkt när jag kom hem från matchen så fick jag skynda mig iväg till väla. Var tvungen att få tag i ett par svarta byxor tills imorron när jag ska jobba. På tal om jobb, är faktiskt nervös inför imorron. Första arbetsdagen på ett helt nytt ställe. Uh.

Nu ska jag ta något att äta och sätta mig i soffan, där jag har planerat att sitta resten av kvällen! Ha det riktigt bra, allihopa.


When it was good

Laddar inför match mot Västra Karup med Flipsyde - When it was good! Det kanske är bra att dissa vädret ibland? För det ser ju faktiskt ut att gå mot ljusare tider nu ..


Kvällens hissar

Sommarlov. Visst, jag skrev nyss att det inte käns som jag har sommarlov än. Men när man tänker efter och vet om att man har det egentligen så käns det riktigt bra! Inga krav, inga prov, inga läxor, inga bussar och inga sura kunder på kundmottagningen! Yiiha. Får hoppas att den här sommaren blir riktigt bra. Har dessutom en del skit roliga saker inplanerade. Vad sägs om beachsoccer i Åhus?

Födelsedagar. Jag älskar att fylla år i juni! Ryktas om lite firande veckan efter midsommar. Inte alls fel. Är vädret dessutom bra så kan vi ju till och med utnyttja poolen. Kan ju inte bli annat än lyckat då!

Glass. Choklad, vanilj, jordgubb, isglass, mjukglass .. ja vad som hellst, tror att jag gått och blivit beroende. allvarligt talat. Det bästa är att det dåliga samvetet försvinner när man äter glass på sommaren, för det hör ju bara till. Nej, skit i godiset, bara jag får min glass!

Kvällens dissar

Vädret. Har kommit fram till att det enbart är vädrets fel för att det inte käns som vi har sommarlov än. Mycket regn och blåst är inte okej när vi är i mitten av juni! Nej, ge oss lite värme och sol istället. Regna kan det göra alla andra nio månader av året. Eller?

Städa. Varför ska det vara så svårt för mig att hålla ordning? Tror seriöst att jag inte är menad att städa. Därför jag börjar bli smått nervös inför min första arbetsdag då jag faktiskt ska just - städa. Vi får helt enkelt hoppas att jag är mycket bättre på att städa hotell rum än vad jag är med mitt eget rum.

Midsommar. Ni undrar säkert varför jag har med den här super svenska traditionen.. Och visst, midsommar är skit kul - när man har något att göra. Att gå ut på midsommar känns inte heller riktigt lockande. Ingen som vill komma hem till mig, hoppa säck och käka nypotatis? Inte det, nej ..


David Beckham




Vi låter nog bilden tala för sig själv!

Pizzzza

Vilken bakis dag det har varit idag! Städningen kom jag inte sådär jätte långt med, istället blev det en pizza med pappa! Gott. En bra sak med den här dagen är att det är lördag, alltså har man  en  dag till på sig att återhämta sig innan måndag.

Imorgon är det fotbollsmatch som gäller, måste dessutom hinna med att sticka iväg en runda och handla ett par svarta byxor. behövs till jobbet på måndag!

Ha det bra allihopa.


Är det lördag idag?

Nu ska jag göra något som jag absolut inte känner för - städa ovanvåningen. Sjukt att klockan redan har hunnit bli sex. suttit och myst till u2 låtar alldeles för länge nu, så nej. nu är det dags att ta tag i detta! Så länge kan ni få njuta av några riktigt fina bilder från igår! Enjoy.

         

Sjukaste kvällen på länge!

Det blev en riktigt sjuk kväll igår. Först studentfest hos Maja, vidare in till stan vid tolv, hamnade på hampan, och tillslut på cantina. Riktigt roligt, och grattis till alla som tog studenten! Vilken känsla.

Blev hemgång vid fem, precis lagom, haha! Omväg inom mcdonalds, sen hem och soooova. nyss vaknat och funderar starkt på att gå och lägga mig igen.
det snurrar i min skalle.

.. Kommer kanske bilder senare!

Som sagt - mycket trevligt








Student

Kom nyss hem från stan -  varit och kollat när maja sprang ut. senare blir det studentfest. Grattis alla som tar studenten idag, trots det riktigt tråkiga vädret!

Igår blev det faktiskt ganska lyckat. Jag och erika yrade runder, men tillslut hittade vi månsson och var med honom ett tag innan vi åkte hem till åstorp igen.

Har nog inte riktigt fattat det än, men nu har jag ju faktiskt sommarlov..





sommarlov = INTE lugnt

vilken dag det har varit! jag och sara klarade ju av avslutningen galant. sen om lekarna var så lyckade, det spelar ju absolut ingen roll! kommer i alla fall att kännas tomt utan klassen under sommaren, kommer dock att träffa dem flesta hoppas jag. hvfr in my heart.

nu är jag hos erika och har varit igång sen halv fyra idag. inte lugnt alls här. så blir väldigt förvånad om detta inlägget blir ett dugg seriöst. jaja, vi har kul i alla fall! fottona är inte lugna. filmerna är ännu värre. ni skulle helt enkelt varit här.

nej, nu bär det in till stan. sen får vi se var kvällen slutar.

(och vi vet, det börjas tidigt. men erika ska jobba imorron)

Endast några timmar kvar

På schemat imorron: en massa fest.
Börjar i skolan med avslutning och lekar, åker och handlar studentpresent, sen vidare hem till erika och på det direkt! kan ju inte bli annat än bra detta.

beautiful day

Sitter hos erika och svettar ner hennes säng just nu. Nyss varit ute och gått en lång skön runda och snackat en massa, och hon hade turen att få börja duscha. snart natti natti för vår del, gäller att vara på g imorron. vet dock inte vad som händer, kul ska vi ha i alla fall!

Arbetsintervjun gick bra idag! Provjobbar måndag-onsdag nästa vecka. så gött. Köpte en klänning till imorron också, var dock bara en kvar i min storlek och såklart hade den en massa sminkfläckar överallt. Fick 25% och var helnöjd med detta, ännu bättre när jag kom hem och insåg att det knappt syntes! En bra dag helt enkelt.

dead and gone



Kan inte sova, ligger här och lyssnar på dead and gone och känner mig allmänt .. dead and gone. haha. borde egentligen sova. viktigt dag imorron.

Mmmm



Är det bara jag eller blev det nyss lite varmare här inne?

Slut

Imorgon är det färgning av håret igen som gäller. Planer på att bli blond igen till sommaren. hmm .. får väll se hur det kommer att gå.

Sen har jag en arbetsintervju imorron också! Är sjukt nervös. Hoppas på att det går bra i alla fall. Håll tummarna!

Annars händer det inte mycket faktiskt, ledig från skolan. riktigt gött! så det betyder ju alltså att jag inte har en enda skoldag kvar i åk 2. helt overkligt.

you cant play on broken strings

min kropp  värker! .. åkte till skolan imorse och fick reda på mitt betyg i religion. efter det åkte jag ut på jakt efter en klänning till avslutningen. vilken runda! fram och tillbaka, men nu har jag nog hittat en. tillslut. direkt när jag kom hem åkte jag hem till olivia och gjorde ve hennes hår inför deras bal, sen vidare till filippa och gjorde ve henne och hjälpte henne med hennes lösögonfransar. haha, väldigt lyckat måste jag säga!

nu kom jag nyss hem från träningen. faktiskt stolt över mig för att jag tog mig dit! riktigt rolig träning var det också..

fast nu ska jag njuta av det sista av desperate housewifes! ha det gött.

Världens bästa duo

Den här dagen har bara försvunnit. Det blir väll så när man gör absolut ingenting! Men, imorron blir det ändring på det. Ska försöka dra mig till skolan, ha religion .. sen åka hem igen och fixa till olivia och filippas hår inför deras bal. Sen får vi se om jag är tillräckligt bra för en fotbollsträning. hoppas.

På torsdag är det ju skolavslutning, som ni säkert redan har förstått. Ingen aning om vad som händer, men blir förmodligen förfest @ erikas new place. mycket trevligt! Så nu ska jag bara köpa min klänning, sen är jag beredd på en helg full med party. Underbart.

  
  

Blir det lika galet som den gången, så är jag nöjd.
Tror bara det är erika (möjligtvis några andra) som förstår.

Skämtar dem?



Tror nog inte att detta någonsin kommer att bli något, förutom ett stort skämt.

Bilder från helgen

Maja , jag, elin och erika


Jag, Elin, Erika och Maja


.. Öppnar presenter


Fotboll i bakgrunden, såklart


Jag har världens sötaste kusin!


.. Kolla själva

breathe slow

Sitter i soffan med datorn och kollar mtv. inte alls fel. så just nu är jag faktiskt riktigt nöjd med mitt beslut. tänkte ta och ringa om ett sommarjobb snart också. kanske har fått napp på grand hotel. alltså behöver jag inte sitta hemma en hel sommar utan pengar! riktigt bra detta.

i eftermiddag ska jag klippa farmor, annars är det nog inte så mycket som händer. endast två dagar kvar i skolan den här terminen. sen ska jag ha det sista sommarlovet i mitt liv. hmm ..

Nattblogga

Fattar inte varför jag fortfarande sitter uppe när mina ögon snart ramlar ihop? Har i alla fall kommit fram till en sak under kvällen: Det blir ingen skola för mig imorron. Jag som hade taggat riktigt mycket till att springa dem 4 kilometrarna. Men nej, om jag ska va ärlig så är jag mer taggad inför helgen som kommer och då ska jag inte vara sjuk!

Så istället blir det en lugn dag imorron; sova länge, äta frukost länge, kolla på tv länge .. och sen ska jag ta tag i mitt liv och kanske hitta på någonting. Men ja, enligt mig låter det som en riktigt skön måndag.

7 juni

Matchen idag gick mindre bra .. regnade en massa och förlorade. Bra kämpat dock.
När vi kom hem blev det tårta igen! Philiadelphia tårta, min favorit. Sen åkte jag och mamma och kollade in erika och deras nya lägenhet. riktigt mysig! Antar att det blir där som vi kommer att spendera vår sommar. Dag = Hos mig, Kväll = Hos erika. Perfekt.

Har dessutom planerat hela vår kommande helg nu! Kommer bli riktigt bra detta ju. Precis vad vi behöver!


Sista veckan:

  • Måndag: Skoljoggen. Har bestämt mig för att vara med och tävla! sen om det kommer gå bra är ju en annan sak..
  • Tisdag: Faktiskt ingen aning om vad vi ska göra i skolan, på kvällen ska jag göra ve Filippa och Olivias hår inför deras bal. Och såklart, fotbollsträning.
  • Onsdag: Ingen aning här heller om vad vi ska göra i skolan ..
  • Torsdag: Avslutning! Jag och Sara ska ha hand om lekarna. Kanon!
  • Fredag: Studenten! Ska hem till Maja.. (Första dagen på sommarlovet)
  • Lördag: Eventuellt någon fest.
  • Söndag: Njuuuuuta av mitt sommarlov.

B day

IDAG FYLLER JAG ÅR :)
fast jag känner mig faktiskt inte ett dugg äldre! haha .. har tänkt fira min födelsedag med att spela match, trots min förkylning. så vi får ju hoppas att det går bra.

Kalaset igår var mycket trevligt. fick en massa fina saker.. bla en dator (som inte alls var efterlängtat?) min gamla stängde av sig hela tiden, så nu slipper jag få damp var femte minut. ungefär.

jaja, hoppas ni får en bra dag idag. för det ska jag ha!

Förkyld

Vaknade igår morse med värsta dunder förkylningen! Inte alls kul, så sen dess har jag knappt orkat göra någonting.. Men idag ska vi ha kalas här hemma i alla fall, så jag har fått samla ork till att städa mitt riktigt stökiga rum. har dessutom hunnit med att sticka iväg och kolla lite fotboll..

Imorgon fyller jag år ! :)

Himmelriket

Ibland käns livet så jävla bra!
Kom hem idag och hittade en kass full med kläder som jag hade fått från katarina. Massor av linnen, klännigar, kjolar .. Och jag blev överlycklig.

Nu ska jag bara se till att få plats med allt. Hmm . , får nog tänka ut någon bra lösning!

Muuuuums

Min mage är mättare än någonsin - nyss kommit hem från fotbollsträningen och torsdag = mat & fika efteråt. och som vanligt så är det alltid någon snäll och smart liten filur (josse idag) som har bakat! Jag lovar, det var nog de godaste kakorna jag någonsin ätit. Tänk er noblesse, dumle och kakdeg. Det kan ju inte bli annat än sjukt gott.

Imorgon har jag en lyxig sovmorron att se fram emot. Kan sova till tio! inte alls fel.

Nu vill man ju inte alls ha sommar?


Shattered glass

Did I wake you? Were you sleeping? Were you still in the bed? Or is a nightmare keeping you up instead? Oh baby, are you feeling guilty for what you did? If you think you're hurtin', you ain't seen nothing yet.

Was it really worth it? Was she everything that you were looking for? Feel like a man. I hope you know that you can't come back , Cause all we had is broken like shattered glass..


I promise that you gon' want me back, when your world falls apart like shattered glass..

Onsdag

denna dagen har varit allt annat en lugnt - hade praktik idag från nio till fem, sen direkt när jag kom hem så slingade och klippte jag olivia. och när hon hade åkte hem så slingade jag mig själv! Kände att jag behövde bli lite somrig nu ..

Imorgon är det onsdag och en vecka kvar tills vi slutar skolan! Ska bli så skööönt. Känner att jag tjatar om detta väldigt mycket nu? Men hallå, SOMMARLOV!

Sen är det även fotbollsträning på kvällen, får väll hoppas att denna går bättre än den förra..

ciao.

ensamt

Fotbollsträningen ikväll gick väll mindre bra .. inte varit riktigt på topp sen allt det med foten. riktigt tråkigt! ramlade dessutom och skrapade upp knäet så att det rann blod på hela benet! inte bra ..

jaja, nu sitter jag här hemma och funderar på vad jag ska ta mig till när min bror flyttar ut efter sommaren. kommer bli tomt, tyst och antagligen kommer jag att få städa dubbelt så mycket. men framför allt kommer jag att sakna honom jätte mycket! meeen, det kommer säkert bli skit bra! de kan ta och räkna med en inneboende- MIG!

nu ska jag försöka sova ett tag - praktik imorron, hemma vid sex!

PUSS

vanilla

Jag älskar det här vädret & älskar den här veckan.
Tillbringat dagen med philippa & Gabbi en stund på gröningen. Tog en snabb koll på fria också och beach handbollen .. Sen gick vi vidare till norrahamnen, espresso huse och världens godaste is milkshake. Har nog aldrig druckit något godare. Blev dock väldigt mätt.





Yummie!

Love generation

igår när jag kom hem fick jag en trevlig överraskning .. det gick inte att logga in på skolinloggningen hemifrån ( = kunde inte göra mitt arbete) wii. jag fick panik, och insåg att jag blev tvungen att skriva hela arbetet samma dag som det ska vara inlämnat. lyckat!

Istället blev det bad med erika i poolen, eller .. jag badade och erika stod på stegen och vägrade gå i för att det var svin kallt. Sen en riktigt skön jogging runda till bjuv och tillbaka.

Nu sitter jag i skolan, nyss skrivit klart arbetet och ska snart glida ner på gröningen med philippa. Kanske blir ett bad idag också?

Första doppet i havet. Jag är stolt.

Mysfaktor på hög nivå på gröningen idag. Käkade en massa korv och tog första doppet i havet för i år! Fast det var ju dock bara jag och Philippa som var i. Mycket stolt över detta, faktiskt. Snacka om att man längtar efter sommaren nu.. bara två veckor kvar, sen blir det två månader fulla av bara en massa sånt här! Så skönt..

Dessutom så tog jag och Sara nyss på oss att ha hand om lekarna på skolavslutningen. Haha, det kommer ju nog gå bra! Något tips på något roligt man kan göra med två klasser sista dagen på terminen?











Detta var alltså inte varmt!

Mmmm



Har ni sett Marabous nya sommar smak?
Detta måste vi testa!

Älska vädret

Och det fina vädret fortsätter..
Nyss varit en sväng vid kärnan med Philippa och Sara och suttit & myst i solen. Senare blir det gröningen med hela klassen! Grilla korv, käka glass och spela brännboll. Mycket trevligt.

Kan dock inte njuta av vädret mycket mer sen när jag kommer hem, för då har jag ett väldigt tråkigt religions arbete att ta tag i. Kanske kan dra ut datorn där ute istället? Låter som en riktigt bra idé!

RSS 2.0