Intressant dag?

Träningen igår var riktigt oseriös! Fast nog ändå den roligaste på länge, haha. Sen när jag kom hem så kollade jag på idol och massa annat med Maja. Resten av kvällen var det mys, som sagt.

Vaknade upp på det allra bästa sättet idag, frågan är bara när mitt övertrötta humör kommer gå över till riktigt trött och kinkig. Känner att detta inlägget nog inte är det bästa jag skrivit, så nu ska jag väl fortsätta med vårt kultur&stilhistoria arbete istället. NICE!



Den här dagen kommer nog bli rätt intressant ..
Haha


kaaallt

usch, vilken lång dag. Började med att färga emils hår inför vårt projektarbete, sen analysera en massa dikter med nejia, företagsekonomi med Philippa och till sist Naturkunskap med mig själv. Prov i fysik nästa vecka, inte direkt min starka sida kan jag säga!

Nu sitter jag och fryser riktigt mycket, lyssnar på dont wanna miss a thing och ska strax iväg på fotbollsträning.

Ikväll blir det bara en massa massa myyyys.


gimme gimme



Nu vill jag ha helg.
En massa massa utgång inplanerat. På lördag kommer det bli riktigt bra: Ska till Cardinal och äta med laget, sen utgång på kvällen. Som vanligt med det sällskapet så kommer det ju säkert att gå utför.

Så att det gör inte mig någonting om den här veckan går väldigt snabbt.
Ge-mig-fredag-nu.


Sjuk träningsdag

Man blir ju inte direkt pigg av vädret som det är nu .. riktigt deprimerande. Men i alla fall så började dagen med lite företagsekonomi med Philippa, sen hade jag en riktigt lång håla så jag passade på att åka till aktiverum och träna lite. Sen på eftermiddagen var det massa curlerrullning som gällde.

Efter skolan åkte jag till Hyllinge och mötte Maja på Maxi. Hjälpte henne med hennes storhandling, sen åkte vi vidare till Bjuv och var med på ett gympapass. Riktigt roligt, faktiskt! Man blev sjukt trött.

Nu kollar jag lite på Idol och myser med ett tjockt duntäcke. Inte helt fel.


Jag <3 söndag

Det blev faktiskt en riktigt mysig söndag idag. Började med att jag somnade vid ett & vaknade halv fyra. Lagom. Sen tog jag min cykel, cyklade till bjuv och solade och sen när jag kom hem så kom simon, emil, maja och lite annat folk och käkade. Slutade med lite kort och tärningsspel.

Måndag imorgon, och jag har lite panik över vilken buss/tåg jag ska ta. ingenting passar. Antingen kommer jag för sent ca. 5-10 min eller så är jag inne i stan ca. 40 min innan jag börjar. Vad väljer man då?

Har planerat in ett lunchpass på aktiverum imorgon också och eventuellt ett gympapass med maja på kvällen. Låter riktigt bra, faktiskt..

Så nu ska jag sova! .. Hoppas ni haft en lika bra söndag som jag har haft.


Att göra idag:

  • Cykla en runda
  • Sola (insett att min sommarbränna är så gott som helt borta)
  • Sova
  • Käka

Första söndagen på länge utan en massa plugg-ångest. Gissa om det är skönt?


Flickan som lekte med elden

Bion igår var också sjukt bra. Förstår inte riktigt dem som säger att tvåan inte alls håller samma standard som ettan. För det gör den verkligen. Ni måste helt enkelt se den. Sjukt äckliga scener i slutet, dock. Kan varna er som ska se den om att man blir riktigt rädd i slutet, haha.. Simon hoppade nog av stolen där ett tag.


Erika 18!

Ja som sagt, i fredes var det riktigt galet och riktigt kul. Träffade en massa saknade personer och hade en riktigt lyckad utgång. Började hemma hos erika, sen vidare till Tivoli. Blev nog ett och annat sentimentalsnack också.. lite för mycket ett tag kanske, haha. Jaja, det slutade bra i alla fall. Har nog aldrig dansat så mycket i hela mitt liv.

Nej, det här måste vi absolut göra om någon gång!












Bio

idag är jag riktigt sliten.. så ni förstår nog hur gårdagen slutade. har alltså tillbringat ungefär 70% av den här dagen i sängen. Nice.

Bio ikväll - Flickan som lekte med elden.

Återkommer med mer info imorgon!

Och tack Erika för igår. Skit kul.

IMORGON ÄR DET HEEEELG!

okej, idag är jag ingen bra bloggare. varit full rulle hela dagen:
sjukgymnast, skola (prroooovv!!), familia med philippa, maxi med mamma (träffade nejia en sväng), hem & klippa, samling med fotbollen 1730, match 1900 .. resultat: 2-2.

så ja, där har ni min dag lite sådär lagom sammanfattad. Passade dessutom på att ta ett lunchpass på aktiverum när jag var där hos sjukgymnasten. Så idag kan jag nog somna med gott samvete?

Har dessutom inhandlat en ny klänning lagom till helgen.
Och bara så ni vet: Den här helgen är sjukt efterlängtad. Vilken jävla vecka.

Imorgon ska ni nog inte heller räkna med jätte mycket uppdateringar. Har praktik hela dagen och sen ska jag direkt vidare till Erika som ska ha middag för att hon fyllt 18.

Så att, ha det bra tills nästa gång vi hörs. Kan ta ett tag!

Just another lemon tree?

Och medan jag råpluggar här hemma så lyssnar jag på den här sköna låten. Haha, sjukt bra ju.


hjälp mig ..

så ja, en slingning avklarad. har dock sjukt mycket mer att plugga och jag får inte in mer i min hjärna just nu. orkar inte och är riktigt trött på skolan. dessutom sitter alla och säger hur lätt det är, medan jag inte fattar ett skit. gör inte saken bättre direkt.

Nej, nu ska jag skärpa mig och ta tag i detta.

Imorgon blir det en kort dag i skolan;
- skriva kontrakt med MQ om vårt projektarbete.
- åka till sjukgymnasten med mitt knä
- göra prov
- mentortid

sen ska jag hem, klippa & sova. Totalt slut.

det började bra ..

Vilken låååång dag. Fast okej, den började bra.. Kanske för bra, för ville knappt lämna sängen. Skolan från 0830-1600. Inte alls kul. På lunchen hade vi värsta diskussionen om Farmville på Facebook. Kom fram till att Annie och Marlene är farmville NÖRDAR. Sen hade vi kundmottagning hela eftermiddagen & jag fick sitta i receptionen eftersom jag knappt kan röra mig.

Nu har jag snart en slingkund, sen ska jag sätta igång och plugga till provet som vi har imorgon. Hår & Kemi. Låter ungefär lika tråkigt som det är.

Hörs sen!

Måste!!

Okej, nu ska jag:

  • Städa hela ovanvåningen ordentligt. Ser för jävligt ut.
  • Plugga. Ett prov och ett arbete som ska vara inlämnat snart. Inte ens börjat på det. Illa.

Hoppas på att jag orkar ta tag i detta nu. Varför har jag blivit så lat?


Rastlös

Nöjd med dagens skoldag, faktiskt.. Hade en lektion, resten var inställda. Så jag fick åka hem runt elva tiden, skönt.

Nu håller jag på och slingar erikas hår så hon blir snygg inför helgen. Resten av dagen ska jag pluuuugga. Kul va?

Och om ni undrar: Nej, min rygg är inte bättre. Snarare värre, så ingen träning för mig ikväll. Finns ingen som är mer rastlös än mig nu alltså.

Nu

Nu: Svenska hollywoodfruar..
Bara jag som tycker Anna Anka är riktigt rolig och cool? De andra två är ju dock sjukt tröga..


Knakande ryggar & en väldigt gay färgtekniker

Imorse var det inte direkt lätt att ta sig upp ur sängen. Bokstavligt talat. Tog mig igenom halva dagen i skolan innan det var dax att åka till sjukgymnasten. Knakade till ryggen riktigt mycket & jag bara låg och skrattade. Haha, riktigt konstig känsla. Fixade även till mina individuella val. Bytat organisation & ledarskap mot företagsekonomi och småföretagande till en frisörfördjupnings kurs. Så nu ska jag och Philippa bli riktigt grymma på det där med ekonomi. Förhoppningsvis.

Hade även färgtekniker dag i skolan. Var inte vår tekniker gay, så är ingen det! Haha

Dagens komplimang: "Man blir alltid så glad när man ser dig! Du är alltid så glad!" (Från en nästan helt okänd människa på skolan. Då blir man glad)

Jag chockar igen

Och förresten: Jag har fortfarande inte riktigt kommit över att jag ställde mig upp inför typ 130 pers och började sjunga snappsvisa igår. Gick nog inte så bra heller, för jag började sjunga mors lilla olle (som var melodin) istället för den riktiga snappsvisan. Det där med snappsvisor var nog inget för mig ändå..

Dagens fråga

Idag är den stora frågan: Hur gammal är jag egentligen? Känner mig som 90+ .. ungefär. Kan knappt röra mig efter matchen, för ryggen har blivit knäpp igen. Mina knä är nog också sönder, plus ett stort köttsår på ena knäet och mitt huvud har sett bättre dagar. Oj oj oj.

Fast trots allt så spelade vi riktigt bra idag! 2-2 är alltså inte alls rättvist. Vi skulle vunnit.

Nu ska jag mysa till det rejält, och imorgon väntar skola + akuttid hos sjukgymnasten. Får väl se om jag klarar av att resa mig från sängen imorgon bitti.



Bild från matchen igår .. Filippa in action.


Galen 90års fest

Så sjukt bra och rolig dag igår! Först en massa matchtittande, sen drog jag och olivia hem till mig, gjorde ve oss, sen vidare hem till Tott på lite förfest innan det var dax för gifs 90års jubileum. Riktigt bra kväll, alltså!

Hände väl en del oväntade o galna grejer, som det alltid gör. Dock riktigt oväntat denna gången & min o simons plan blev riktigt bra tillslut. haha. Vår sång tar nog priset ändå? Så lyckat. Hade dessutom en födelsedagsgris: Erika fyllde 18 efter tolv. Stort grattis och en pappersinklädning. Kvällen slutade i alla fall hemma hos oss med emil, maja & simon. Och jag hade en bror som vägrade att gå ur min säng.

Nu ska jag spela match med ett dunkande huvud, knäckt rygg och skadat knä. Tror ni det kommer gå bra?














Pepp



Nu ska jag heeeeja.


heartache on the dancefloor

Praktik hela dagen + filmkväll = ingen blogg.
Hade en klippning och en slingning idag. Gick bra .. sen hem med maja direkt, meningen att vi skulle duka inför imorgon, men när vi var halvvägs så ringde dem och sa att de redan var klara och att vi inte behövde komma. så istället åkt jag hem, somnade, åt och sen var det mys med män som hatar kvinnor resten av kvällen. Fick offra mig och se den en gång till med tanke på att vi tänkt se uppföljaren på bio nästa vecka!

Nu behöver jag nog sova, låååång dag imorgon.
- Kolla match & få igång värsta hejarklacken
- Kolla match igen
- Åka hem till mig med Olivia & göra ve oss lite snabbt
- Vidare på förfest hos Tott
- Jubileumsfest

Kommer bli super.


Våfflor e bra

Något som är riktigt fint, det är våfflor i klubbstugan efter träningen. Mmmmums. Sen kan vi ju lägga till lite sång (som var lite mindre fint kanske?) och massa annat. Perfekt.

Imorgon är det praktik hela dagen som gäller för min del. Ska slinga Josses hästman bland annat. Lär ta sin lilla tid :) Efter praktiken är det raka vägen hem till Billesholm & duka inför lördagkväll. Kommer bli riktigt hundra detta, alltså! Som jag längtar..

Och förresten: Jag har nu officiellt startat en hejarklack till på lördag. Hör av dig om du vill vara med! (haha)



Detta blir bra, alltså.


loooovely

Min klänning har kommit! Och jag är riktigt nöjd med den :) Så nu ska det bara bli lördag så att jag kan använda allting!

Annars en hyffsat lugn dag, började skolan vid elva, eventuellt fixat ett jobb på en salong tills efter studenten, bussen hem vid två .. & nu hamnade jag här. Träning ikväll trots min förkylning. Aj aj aj.




Misslyckade planer .. som vanligt?

Hade planerat värsta grejen till på Fredag; skulle beställa biljetter till premiären av Flickan som lekte med elden & bjuda på födelsedagspresent. Men ja, gick in på SF nu och skulle beställa biljetter .. 7 biljetter kvar, inga bredvid varandra. Så det var dem planerna? Lyckat ju. Faktiskt lite sur nu. Undrar varför det alltid blir såhär när jag verkligen anstränger mig och försöker hitta på något?

Men förutom det så har det varit en ganska bra dag. Gick och mös med Philippa på lunchen, hade en slingning på kundmottagningen, åkte hem och hade en slingning till sen vidare på Kalas hos Lisa som fyllde sju. Fullspäckad dag, helt enkelt.

En annan positiv sak: Jag börjar inte förrän vid elva-tiden imorgon. Skönt.


Icke bra

Så ja, nu har jag blivit skit förkyld igen. Ger snart upp, alltså.. Men en bra sak: Philippa är tillbaka i skolan (haha) och Nejia är smart som vanligt, men tycker om henne i alla fall!

Nu ska jag försöka komma igång med ett arbete här som är riktigt tråkigt, sen ska jag ha prov i Svenska: Litteratur. Trevlig dag, va? Nja, tycker inte jag..

Ha det bra!


Körd

och ja, nu är jag nästan död. träningen idag var heeelt psykad. sprang sjukt mkt, så lägligt när man inte tränat på ett tag. Nu orkar min hjärna inte tänka mer, och jag har fortfarande inte lärt mig allt till provet imorgon.

Jag är körd.

Men, ha det bra :)

Kort dag!

Riktigt kort dag i skolan idag - gick nog bara en och en halv timme ungefär. Fixade en massa med vårt projektarbete, som sagt: kommer bli sjukt bra.
Stack och åt med Nejia efter skolan, sen tåget hem, la mig ute i solen och somnade direkt. Så nu får jag sätta igång rejält med pluggandet. Panik.

Träning ikväll i alla fall! Första gången på två veckor. Hur ska det gå?

Klick

 

Bestämde mig för denna istället. Mycket snyggare - mycket dyrare. jaja ..
Får väl se om den här kan komma fram?


Pluggdvala

Nu ska jag gå in i en djup pluggdvala och kommer nog inte att komma ur den förrän på onsdag kväll. Tror ni det är möjligt att banka in typ 70 sidor med enbart massa litteratur, medeltid osv? Svenska B är inte någon favorit, alltså. Men ja, jag får väl försöka!

.. Fast okej, ska unna mig en liiiiten paus & frossa i massa klänningar. Måste ju hitta en ny nu när den andra var slut?

Mina nya snyggingar

Fått mitt paket från Nelly idag!! ... Dock en stor besvikelse: Klänningen var slut (Men vad hade man väntat sig?) Fast det gör nästan inget, för är så sjukt nöjd med mina skor. Så snygga dem är. Jag älskar dem.




Mys

Nu ska jag göra en sjukt bra spelningslista, fylla på vatten i badkaret, tända ljus och ta det allmänt lugnt. Låter bra, va?



Bild från en utgång för någon vecka sen: Maja Emil & Jag
Ni förstår nog inte hur mycket jag längtar efter nästa helg nu,
speciellt efter en sån här sjukt lugn helg.
FOTBOLLSFEST. Som vi ska tagga.


Ska bara .. ehm .. bli av med min förkylning.


Vad hände?

Det var den helgen? Har gått sjuuuukt snabbt. Kanske för att jag knappt hittat på någonting.

Men i alla fall: Blev en snabb runda till emil & maja igår, sen vidare till Halmstad och hem igen till en varm säng. Mysig dag, faktiskt.

Kom nyss hem nu & funderar på om jag ska sätta igång med pluggandet igen. Orkar egentligen inte, alltså.

Lördag!

Jag - är - helt - slut .. Faktiskt lite stolt över mig själv, har lyckats bli klar med alla frågor om litteraturen nu, så nu ska jag bara råplugga allting!
Annars har jag bara varit & kollat fotboll. Gick väl mindre bra för dem.

Lite snack om att åka till halmstad ikväll/ kolla bio/ äta. Får se hur det blir, för verkar inte som det går några bra filmer? Något förslag?

Fast nu är jag vrålhungrig, så vi ses!

Mmmm

Godmorgon allihopa!
Blev majskolvar, ben & jerrys, godis och filmkväll med Orlando Bloom igår (såg Pirates of the Carribean: Vid världens ände) Frågan är vad som egentligen var bäst .. Majskolvarna, glassen eller Orlando?



Mmm, snygg är han i alla fall.

Nej, nu ska jag ta ett litet pluggryck innan jag ska iväg och kolla match vid två - tiden.

Later!


Fredagsmys .. med mig själv

Tror ni att jag har pluggat mycket idag? Nix det har jag inte. Lägger ner det projektet nu alltså.. Fast okej, fick nyss reda på att jag nu har absolut noll planer för denna fredagskvällen = massor av tid till att plugga. Vad glad jag blir.

Jaja, mina naglar är i alla fall nymålade, så något har jag lyckats med.

(Varför gör man allt annat än att plugga när man sitter med böckerna framför sig?)

Nej, nu ska jag rycka upp mig och mysa till det ordentligt med mig själv här hemma. Ryktas om lite majskolvar ikväll? aaaaajaaaa. Ha det bra, allihopa.

Ett två hej hå!



Så ja, här kommer ni hitta mig de närmsta timmarna (om jag nu orkar så länge) ..
Materialkunskap, Naturkunskap, Organisation & Ledarskap, Svenska Litteratur.


Yei, vilken fredag! :)


Chokladbrun

Färgningarna idag gick super bra, hade min moster & maja. Aldrig sett en snyggare chokladbrun färg än den Maja fick. Så snyggt.

Gick mindre bra för mig och min förkylning, höll nog på att dö ett tag mellan färgningar. Aldrig varit skönare att komma hem och lägga sig i soffan!

Om man skulle gå ut och njuta av solen ett tag? För en gångs skull..

Jag älskar skånska!

Ni måste hålla med om att det lät riktigt mysigt med all den skånskan i Idol idag.

Mmmm

Nu ska jag sova, måste till praktiken imorgon & ha två färgkunder.

Toodelooo


Så snyggt



Sjukt snygga skor som sitter på en viss person som just nu spelar
 in en viss film som har premiär den 28 maj nästa år!


Segt

Så ja, internet är tillbaka igen. De hade lyckats gräva sönder en kabel så att internet slutade funka för alla här runt omkring? Mycket lyckat. Har inte så mycket trevligt att berätta om den här dagen heller .. Kommit en bit till på vårt projektarbete: Bestämt ungefär vad vi ska göra med alla våra modeller, så nu är det snart dags att beställa färg och grejer. Kommer bli riktigt roligt, detta!

Nu sitter jag här och är allmänt deppig över att det är fredag imorgon och jag har fortfarande inte hunnit bli frisk. Aldrig haft en sån här seg förkylning, alltså. Riktigt segt. Planerna för helgen är i alla fall givna för lääänge sen: PLUGG.

I skolan!

Fattar inte hur jag lyckades ta mig till skolan idag. Hostattacker på bussen är inte kul, alltså. Men jag stannar inte länge, ska bara hämta lite böcker och prata lite om vårt projektarbete sen ska jag hem och lägga mig under en tjock filt i soffan igen!

Och för er som undrar: Ja, jag beställde både klänningen och skorna igår. Heeeel nöjd.


Jag-vill-ha

Så sugen på att beställa hem detta! Inte bra att sitta hemma såhär, alltså.






.. Ja, varför inte?

Fotboll & Idol

Okej .. NU ska jag sätta mig ner och börja kolla på fotbollen. Malta-Sverige, hoppas på vinst. Efter det blir det Idol. Vilken kväll :)


Vad jag lyckats göra hittilis idag:

- Fått ont i ryggen för att jag ligger ner för mycket
- Börjat se konstigt efter att ha kollat för mycket på tv/dator
- Kollat på alla skitprogram som finns på tvn mitt på dagen
- Suttit & kollat på det fina vädret genom fönstret
- Kommit på att mina svenskaböcker är i skolan
- Tagit en dusch

Jag är stolt!

09-09-09

Hallå allihopa!

Fortfarande inte blivit frisk, så har inte så mycket roligt att berätta om.. Med tanke på att det enda jag gjort den här veckan är att ligga i soffan, kolla på tv och ha datorn i mitt knä. Kom på innan att jag inte ens varit utanför dörren på två dagar. Riktigt illa, faktiskt.

Min helg kommer i alla fall inte att bli mycket roligare den heller .. Kommer få sitta hemma och plugga en massa (Missat sjukt mycket i skolan den här veckan) Plus att vi har prov i Svenska, Litteratur, nästa vecka. Det låter trevligt va? Bytar gärna bort mitt plugg!


En bild som inte alls har med texten att göra! Men i alla fall: Jag, Sandra & Annie från Saras kräftskiva i fredags. Kanske piggar upp det här deppiga inlägget en aning?

20 minuter kvar..

Ni missar väl inte:



Hoppas på extra många som gör bort sig! Haha :)


Män som hatar kvinnor

.. Den bästa filmen jag sett på länge. Alla andra svenska filmer är totalt kassa i jämförelse - Denna är i en klass för sig. Så har du inte sett den än, gör det nu.

Hoppas uppföljaren håller samma standard.




För en månad sen ..



Jag vill ha sommar igen, vara frisk, ladda inför utgång, vara allmänt peppad och känna att allt är sjukt bra för tillfället.

Tyvärr är läget inte så. Äh, jag tar en piggelin istället!


Vilken syn ..

Hade ni varit hemma hos mig igår kväll hade ni verkligen fått se något! Jag hade så sjukt ont i ryggen så jag fick krypa från toaletten till sängen, och sen, på något konstigt sätt, lyckades jag åla mig upp i sängen. Har ingen aning om vad som hänt med mig. Det enda jag vet är att jag aldrig känt sån här smärta. Någonsin.

Nu ska jag fortsätta att ligga här och tycka synd om mig själv. Ha det, hej!


Värsta dagen i mitt liv?

Alltså detta kan vara den värsta dagen i hela mitt liv. Förutom sjukt ont i hals, huvud, feber & hosta så har jag lyckats få kramp i en muskel i ryggen så det hugger till som fan i hela min högra sida så fort jag rör mig. Känner mig totalt handikappad och kan absolut inte röra mig.

Jag dör.

to die for



Just nu ligger dessa skönheterna högt upp på min önskelista:
have2have.se:
12 cm klack/3 cm platå
575:-


Mirakelmedicin



Hoppas detta hjälper.


Sjukis

Blev ingen skola för min del idag.. Har åkt på världens dunder förkylning. Så idag blir det enbart mys framför tvn med Ben & jerrys och massor av äpplen! Har dock riktigt mycket läxa också så jag får väl se till att orka ta tag i det också? Tyvärr.

Hoppas ni har det bättre än mig idag!

Godnatt

Nej, om man skulle gå och lägga sig kanske? .. Funderar fortfarande på om jag ska åka in till skolan imorgon. Känns inte riktigt hundra när man mår så här.

Vi hörs helt enkelt.

Svininfluensa?!

Jag visste det. Nu är det min tur att bli sjuk: As ont i halsen, massa hosta & riktigt förkyld. Dör om det är den jävla svininfluensan, alltså.

Men igår var det desto trevligare i alla fall! Kräftskiva, massa dans och några pinsamma situationer. Riktigt rolig kväll! Slutade med en lååååång hemgång genom Ekeby (Tror det är därifrån min förkylning kommer) sen somnade jag riktigt gott så fort jag la mig ner i sängen.

Idag kan jag väl inte skryta med att vi varit sådär jätte pigga. Legat i sängen hela dagen, åt äppelkaka till frukost och gick inte upp från sängen förrän vid tre. Äkta söndagsmys.


Det går framåt ..

Jo, jag överlevde faktiskt träningen! Har till och med satt ihop ett träningspass nu .. Det går framåt.

Nu e jag lite smått stressad, ska fixa massor inför ikväll, sen iväg på ännu en kräftskiva.

Ha en skit bra lördagkväll, allihopa!



Jag chockar

Nu: Träning. Kan inte säga att jag hoppar av glädje, direkt. Usch.


Hoppas ni får en bra dag! Hör av mig senare om jag överlever mitt träningspass.

Bilduppdatering från Malmö

Som lovat så ska ni få en liten bilduppdatering från dagen i Malmö igår:


Nejia var glad?


En trött Philippa (& Marlene i bakgruden)


Sara & Sandra var pigga i alla fall! (Vi var de enda som inte somnade på vår rad)


Frisörer med modeller


Sjukt snygg page


Färgning


Ballerinakex: Vår räddning

Det började bra i alla fall?

Ibland blir inte allt riktigt som man tänkt sig. Kvällen igår är väl ett rätt så bra exempel på det. Började bra hemma hos Sara med massor av kräftor och trevligt sällskap. Sen gick det utför, hamnade i stan på Tivoli, kaosade en massa & tillslut kom jag hem. Fattar inte riktigt vad som hände där i slutet. Tack allihopa för en trevlig kväll i alla fall, tills det spårade ur (haha) Och speciellt tack till Sara!

.. Har tyvärr inga bilder att bjuda på, för jag glömde min kamera hemma!


Malmö/Kräftskiva/Utgång

Varit iväg i Malmö hela dagen .. Både intressant och seg dag. Fick se massa olika klipp och färg tekniker. Ett tag fick jag sitta mellan en sovande Nejia och Philippa, haha. Dem var nog roade.

Nu är jag hemma hos Nejia och fixar lite, sen ska vi vidare hem till Sara på kräftskiva med klassen. Bestämt mig för att följa med ut också! (Fast just nu ser det ut som det bara blir jag och Nejia)

Blir nog bra detta. Kommer med mer bilder imorgon :)

Misslyckat försök

Regn, regn, regn .. behöver jag fortsätta? Sjukt tråkigt.

Varit ute på en riktigt lyckad runda i stan idag. Letade efter sponsorer till vårt projektarbete. Blir bra det här!! Efter skolan var det dirket hem & plugga en massa. Hann dock inte med så mycket som jag hade velat, tror att min hjärna sunkat ner sig totalt under sommarlovet? Illa, illa.

Senare blev det mys med sjuklingen och ett misslyckat försök från min sida att försöka pigga upp med massa glass. Fixade hem Ben & Jerrys New York super fudge chunk .. fast om man inte gillar chokladglass eller nötter så var det nog ingen bra idé. Bättre lycka nästa gång?

Nu är jag hemma hos Soffpotatisarna (Emil & Maja) och ska sova här tills imorgon = SOVMORGON. Med tanke på att jag ska vara på skolan redan klockan åtta så gör jag allt för att få gå upp så sent som möjligt! :)

Sov gott..

Crayfish

Ge mig min helg nuuu .. Fattar inte hur man kan hinna bli stressad av skolan efter bara två veckor? Får panik på alla prov/arbete/läxor. Helgens planer ser dock desto bättre ut!

Fredag: Kurs & Visning i Malmö hela dagen. På kvällen blir det kräftskiva hemma hos Sara med klassen. Låter mysigt .. Sen får jag se hur sugen jag är på att hänga med på utgången som är planerad!

Lördag: Ännu en kräftskiva. Har en känsla av att jag kommer att vilja spy på kräftor efter den här helgen? Men trevligt kommer det nog bli!

Söndag: Kommer vara sjukt sliten. En heldag med endast mys och eventuellt bio hade inte suttit fel!



På bilden: Jag och Philippa


Näst intill död

Nu är jag totalt d-ö-d. Matchen blev 4-4 och som vanligt så fick jag svin ont i mitt knä. Får nog ta och kolla upp vad det är för något? Ett under att jag ens klarade av att spela med mina sjuka skoskav.

Imorgon är det en kort dag i skolan:
- Leta upp sponsorer till vårt projektarbete
- Materialkunskap
- Mentortid

.. Sen ska jag hem och plugga röven av mig. Åh, vad trevligt.

Kultur & Stilhistoria

Vilken bra start på den här dagen: Precis fått reda på att vi ska göra ett arbete i Kultur & Stilhistoria. Massa historia, inte min starka sida direkt.

Jaja, snart lunch sen kundmottagning hela eftermiddagen. Sen ska jag ut och vandra med mina sjukt köttade fötter. Ha det bra!

Intensivt

Tror inte att ni ska räkna med någon intensiv uppdatering från min sida imorgon.. Kommer att vara i skolan 0830-1600. Sen ska jag ta mig upp till viskängen, sen direkt vidare till matchen med maja. Kommer alltså inte att vara hemma förrän nio - tio tiden. Kanske inte så konstigt att jag är så trött nu för tiden?

Resten av veckan kommer att vara minst lika intensiv.. Ska bla iväg på en föreläsning/visning med skolan på fredag, i malmö. Heldag 0900-1600, sen hem och eventuellt vidare på kräftskiva med klassen på kvällen! Åh vilken helg detta kommer bli!

Just nu är det nog svårt att få läget att bli mycket bättre.



Philippa! :)


Ingen höstdepp här, nej!

Vem hade kunnat tro att det skulle vara högsommarvärme den 1a september? Själva datumet låter ju riktigt deprimerande.

Haft skolfotografering idag. Hade partytema, så vi gick runder med partyhattar, tutor och massa annat på skolan innan vi skulle fottas. Vill knappt tänka på vad alla tyckte om oss? men det skiter vi i. Kommer nog bli skit bra, haha.

Hann med en runda på stan med Philippa, alltid mysigt! Sen avslutade jag dagen med en riktigt seg lektion i Naturkunskap B. Trögare lärare får man nog fan leta efter.

Nu är jag riktigt trött, haft träning ikväll & fick feeeeeta skoskav och ett dåligt knä på köpet. Det är nog inte meningen att jag ska spela fotboll? Match imorgon i alla fall, TAGGA!



Visst var vi snygga?



Jag hade lite problem med dekorationen ..


RSS 2.0