Illa

Jag är nötberoende. På ett dåligt sätt. Man skulle kunna tro att man slutar äta när man är mätt, men om det ligger ett helt påskägg med nötter bredvid en, slutar man då? Inte jag i alla fall och nu har jag nog lyckats käka upp halva ungefär. Vafan, mina mättsignaler är nog helt kaputt. Eller så är jag sjukt trög som fortsätter äta.

Nu mår jag illa.


Varför?

Har nyss legat på golvet och djurat mig igenom 500 situps! Enbart för att bevisa för Simon att jag klarade av det. Knappt envis .. Dock kul att han hade fel.


sooovmorgon

Varit en riktigt lugn dag idag, inte så många som går runder i stan när det regnar och blir sugna på att klippa sig. Så därför har vi tillbringat det mesta av den här dagen åt att titta på Shear genius. Sista dagen idag, fick dock ett grymt erbjudande från salongen! Kan bli kul.

Imorgon har jag soooovmorgooon. Om jag ska njuta? JA!


Tisdag

Jobb idag igen .. Inte dirket jätte kul att gå upp och ta bussen klockan åtta på morgonen när man egentligen hade kunnat ligga och sova. Bussen är ovanligt tom faktiskt. Men, jag ska nog inte klaga!

Sista dagen imorgon sen ska jag försöka ta ett vettigt beslut. Hjälp.

Nu kommer snart Simon och hämtar mig, sen ska vi mysa med en film. 2012 blir det nog, så kommer antagligen ha sån där "hjälp vi kommer dö-ångest" imorgon. ja, antagligen.

Det går bra nu

Idag är en bra dag. Provjobbat, och det gick sjukt bra. Därför är jag stolt, med tanke på hur nervös jag var innan. Så att just nu ser det ganska ljust ut faktiskt, trots allt.

Funderar starkt på att gå och ta en glass nu. Bara för att. Jobb imorgon igen. Vaddå lov?

Fiiint

Hmm .. vad hände igår? Det var söndag. Man ställde om klockan. Och jag tillbringade mer än halva dagen i sängen. Nice. Eller okej, lyckades faktiskt slänga ihop ett par våfflor & gå en lååång runda. Visade Simon mina fina hemtrakter. Haha, fina och fina. Mest stolt över alla ställen där jag och Erika byggt kojor. Haha.

På kvällen blev det tacos & cashewnötter. Inte fel!

Annorlunda

Blev en .. annorlunda kväll i lördes. Började riktigt bra, sen blev det kasst, sen blev det lite bättre, sen någorlunda bra, sen åkte vi hem. Så att ja, förfesten var höjdpunkten på kvällen, det säger ganska mycket om utgången i sig. Eller så var det bara en jävligt bra förfest. Välj själva.

Har tyvärr knappt några bilder, så därför kan jag inte bjuda på några godingar heller, men det får ni stå ut med :) Vänta en vecka bara, då jävlar. haha.


All in

Blev bio igår; I love you Philip Morris, med Simon Filippa och Zsoli. Haha, sjuk film .. inte den bästa jag sett kanske.

Ikväll går vi all in. Kanske ska satsa på regnkappa?

...

Du sa rädslan den går över
Men den där oron stannar kvar
Den gör mig tveksam när du behöver
Snabba avslut, snabba svar
Du sa rädslan pendlar långsamt för oss

Mellan äkta och falsk
Mellan sanning och lögn
Vi är idioter

Kent - så.jävla.bra.

shoppingdag

Precis kommit hem från en extrem shoppingdag med Erika! Började med praktik 0900-1700, sen fika på espresso house. Efter det drog vi oss ned mot Vila, sen vidare till Väla.

Har gjort av med sjukt mycket pengar på sjukt kort tid. Men, nu har jag i alla fall min studentklänning. Riktigt fin, får dock se hur jag gör med den :)

Varför inte?

Våffeldagen imorgon & gissa om jag ska trycka i mig en riktigt fet våffla? Klart jag ska!

Varför har inte alla goda efterrätter/kakor en egen dag i veckan? Hade ju varit perfekt.


Vååååår

Fattar inte varför jag blivit så trött på sistonde .. Borde man inte bli pigg när det e så fint väder? Och just det. Hittade värsta vårtecknet innan .. Blommor. i vår trädgård. Blev helt chockad.

Dagen har alltså bestått av:
- Rulla permanent.
- Åka runder med Nejia & Philippa med nedrullade rutor och hög musik. Haha, skit samma.. det var kul.
-"Årets event" med skolan; fotboll, dans & lite annat trevligt att kolla på.
- Somnade i soffan.
- Nu: Fotbollsträning.

Är fortfarande helt nyvaken och ser ut som ett mongo. Så antagligen kommer jag att få min standard-fråga även ikväll : "Frida är du trött idag igeeeen?"

Lagom

Ganska lagom att sluta skolan nu faktiskt .. Så nu ska jag dra mig ut till Väla och försöka hitta en vettig studentklänning. Mjo, finns värre saker att göra en tisdag faktiskt.


Min kväll

NU: Fotbollsträning med fullproppad mage. Inget bra tips alltså.
Sen: Trycka in en text på en & en halv A4-sida inför mitt tal jag ska hålla imorgon.

Där har ni min kväll. Stör mig gärna efter 20.30!

make a difference


Plant Peace, Live in unity, Freedom, Make a difference, Accept diversity, Speak kindness, Pave the path, Lead the way, Humanity, Give back, Seek wisdom, Come together, Truth, Forgive, Believe, Faith, Sow love, Make a difference.

Nelly 599:-

det går bra nu ..

Var på skolan två timmar innan jag egentligen ska börja enbart för att träna inför gesället. Ganska förvånad över att jag lyckades ta mig upp faktiskt ..
Klippte Simon i alla fall. Gick super.

Nu ska jag snart iväg och redovisa i naturkunskap .. Sen ännu mer träning.


Ändrade planer..



.. Blir ingen bio. Istället blir det en runda in till Emil & Maja: Käka goood mat (ska bara komma på vad det ska va för något), spela spel och annat trevligt.

Imorgon är det nog en lugn dag i skolan. Redovisning & massa träning inför gesället. Snabb dag, alltså är det snart tisdag. Om man tänker så. Haha, gött att jag redan är halvvägs in i nästa vecka. Lovar. Jag ska sluta skriva nu.


Stolt

Nu är jag så JÄVLA stolt över mig själv för att jag lyckades skriva klart mitt tal. Nu ska jag bara lära mig det + en annan redovisning. Knappt stressad av skolan. Och det blev inte direkt bättre när jag insåg att det är exakt 7 veckor kvar till gesällprovet. aaah.

Men, bara för det så ska jag dra mig ut till väla i veckan och prova en underbar klänning som jag sett. Perfekt till studenten. Och sitter den bra så ska jag fan köpa den. Fast att den kostar onödigt mycket & fast än att jag aldrig köpt en så dyr klänning. Men, för min egen skull så ska jag försöka ignorera det :)


Hjälp

Redan söndag. Var tog helgen vägen?

Idag blir det massa plugg (skriva ett tal som jag ska hålla på tisdag på svenskan. Argumentera om en frågeställning. Låter det lockande?) sen blir det nog en runda in till helsingborg och kolla bio. Ja, så får det bli!

Ska bara komma igång med plugget först. Blö.


Knappt mätt

Nej, det är inte två ballonger. Det är min & erikas mage. Ööööh. Eller det är så det känns just nu i alla fall.

- Ett paket med vindruvor
- Vars en portion kyckling m pommes
- Vars en varm banan med choklad
- 200+100 g choklad

.. Låter som man kommer vara mätt i en månad nu.

Varför är man inte här nu?












Ful fisk på sista bilden :)


pax

Det var inte kul att gå upp 0650 imorse .. inte på en lördag. Matchen blev 2-2 iaf, så det är ju okej.

Nu ska jag plugga, sen kommer Erika hit så ska vi laga mat & mysa. Ser ut som vårt hus kommer bli fullt i natt. Ca 5 personer som ska sova här. Pax för min säng.

Rekord

Riktigt sjuk dag idag på salongen. Rekord mycket att göra .. Så jag fick äta lunch klockan fyra. Ganska lagom ändå. Lägg sen till lite hår som började ryka så har ni ungefär hur min dag har sett ut.

Imorgon: Match. Samling halv åtta. Sugen att ta min plats?

My saver

Hur vet man när man är trött?
- När ens handledare köper Red Bull till en för att det verkar som man behöver det.

Latmask

Praktik hela dagen, klippte Erika bland annat & övade lite volymföning på henne för att dryga ut tiden. Så hon gick därifrån som en mooviestar. Fint.

Nu slingar jag hennes mamma här hemma & sen blir det antagligen en joggingrunda! Påminn mig om att jag MÅSTE göra det nu. Jag är världens bästa på att komma på ursäkter annars .. Men nej, idag måste jag.


Veckans sjukaste ...

.. Jag och Erika drömmer samma drömmar hela tiden. Och det handlar alltid om panik inför studenten. Senast drömde jag att jag inte hade fått min mössa innan jag skulle ta studenten, och innan dess hade Erika drömt att hon heller inte hunnit få sin mössa, inte hade någon klänning, och inte någon skylt. Någon bra drömtolk som kan hjälpa oss med våra problem?

Haha, nej men allvar .. Detta är bara sjukt.

Champagne

Hade produktgenomgång med Grazette idag i skolan. Fick testa en colormask.. Rolig produkt för man kunde färga med hjälp av en inpackning. Alltså enbart vårdande. Valde champagne-ton, för det lät sådär lagom mysigt. Fast blev knappt någon skillnad, bara kvalitén som ändrades.

Efter skolan stack jag direkt iväg och spelade match. Vann med 5-1. Viktigt. Riktigt roligt att spela idag :) Har dock ännu ett blåmärke på min kropp nu. Haha.

Nu: Sooooova. Imorgon: Praktik. I övermorgon: Fredag.

Och just det: Fick våra studentmössor idag i skolan! GISSA OM JAG LÄNGTAR?

Those will be the best memories

Fått reda på att alla i min klass kommer komma ihåg mig som den som alltid var skadad och hade sår över allt.

Vet inte riktigt hur jag ska tolka det faktiskt. Det tråkiga är att det stämmer så sjukt mycket.



Bara för jag är sådär lagom nostalgisk så bjuder jag på en fin fin bild från ettan. Haha. Enjoy.


Ostbågar heter det

Jag ÄLSKAR sovmornar. Vaknade av en puss, gick upp och åt frukost, kollade tv, fixade lite, cyklade till bussen. Hur bra känns det inte att slippa stressa?

Hade dessutom bara två lektioner i skolan. Synd att klaga.

Nu är jag klar med plugget för idag - stolt över mig själv. Så nu hade jag tänkt gå och plåstra om mitt knä. Fick ett sms av Simon innan "Vill du käka ostkrokar & kolla fotboll med din snutt ikväll? :)" Omöjligt att tacka nej till ett sånt erbjudande ju. Så ja, ostkrokar it is. Får fan säga till honom att sluta säga ostkrokar. OSTBÅGAR HETER DET.

:(

En träning och ett fett skrapsår på knäet senare ... Kommer dö med 20784385702 ärr på mina ben. INTE kul.

Men jag har sovmorgon imorgon. Tur att det är så lätt att muntra upp sig själv.

Söndagsångest?

Har förresten varit med om den bästa söndagen någonsin:

Vaknade hos simon, duschade, åkte in till stan och kollade HIF i sjukt fint vårväder. Åkte vidare till mc donalds och käkade, åkte hem till Simon igen, åt ben & jerrys och tog ett bad.

Söndagsångest? Vad är det?

Toppform

Blev en riktigt bra kväll i lördes! Förfest/tjejmiddag hos Maja med thaimat (eller kinamat?), spel & singstar. Inte riktigt kommit över min otroligt vackra sångröst än. Oj. Inte bra.

Sen åkte vi med en sjukt otrevlig taxichaufför ner i stan. Betalade 200:- för att åka i fem minuter, sen slänger han ut Majas ipod när vi var framme. Hyffsat normalt beteende.

Utgången var den bästa på länge. Sen slutade det med en ännu mindre normal taxirunda hem. Simon var i toppform.

















Detta ska absolut göras igen.


Perfekt

Haft fullt upp hela helgen. Riktigt bra helg faktiskt.. Kalas fredag, fest/utgång lördag, mys söndag. Helt perfekt!

Mer om lördag kommer snart, ska bara fixa med bilderna.

Idag: uppdrag i stan med Philippa & Annie. Köpte små söta grejer till min fina pojkvän. Nu ska jag städa & plugga en massa, sen träning. Ikväll .. då jävlar. Hahaha. Internt, förlåt.

finaly

Mycket att göra idag på salongen = dagen går fort.

ÄNTLIGEN HELG.

Helgens planer:

Idag:

- Praktik 09-1630
- Hem till farfar på kalas

Imorgon:

- Match vid ett
- Hem till Maja på förfest/tjejmiddag
- Utgång

Söndag:

- Kolla Hif

Nu: Iväg till praktiken!

Intressant

Har drabbats av någon konstig trötthet idag. Undrar varför?

Praktik hela dagen. Fönat en massa vågor och annat kul. Kom hem, kollade på simpsons och somnade. Intressant dag. Verkligen. Funderar starkt på att gå och lägga mig igen.


Jag e på g nu!

Förstår inte varför alla klagar på min torra humor?

två extremt bra exempel från sista tiden:

erika: "jag kommer aldrig gilla dem igen (efter att ha torkat en unge som varit på toa)"
jag: "ja, det är nu när du insett deras baksidor!"

erika: "man ska fan ha betalt för att torka en unge i röven!"
jag: "ja, ett riktigt skit-jobb!"

fan att jag inte kommer ihåg mer. sa en riktigt bra sak i skolan idag. Jag e på g nu, alltså!

Varning för känsliga läsare

hahaha, just nu har jag nog världens äckligaste stortånagel. Hände någonting konstigt efter träningen, behöver nog inte riktigt gå in på vad det var som kom ut från den. Men nu känns det myyycket bättre! Den är dessutom halvt av. Too much information kanske?

Sjukt trött på min bloggdesign nu också. Men orkar inte nu. Tar det sen. Som med allt annat.

Häxa av hår?

Det är inte mycket normala saker vi gör i skolan nu för tiden. Idag till exempel så skulle vi göra en frisyr med hjälp av papperskartonger & lite andra saker. Så jag och Nejia gjorde en häxa. Alltså, en häxhatt av hår som satt fast på dockan. Om ni förstår. Haha.

Ikväll är det träning igen! Wiiihooo

Dagens problem

Just nu lider jag av ett enormt stort shoppingsug. Om ni ville veta. Och då är det jävligt tråkigt att man måste spara.

Gör inget om ni känner för att sponsra med lite, det är helt okej!

Mamma & jag



.. Hade nästan glömt bort dessa bilderna.


Äntligen!

Brännde precis kents senaste skiva till Simon. Äntligen lyckats få över honom på min sida! haha ..

Gick bara en halv dag idag i skolan, men eftersom Simon har snott min nyckel så fick jag åka runder en del för att hitta en nyckel innan jag kunde komma in. Snällt av honom :)

Frågan är om man ska orka springa en runda nu?


Du hittar inte bättre..


Haaaaapppy

Varit en riktigt bra dag idag! Först vaknade jag och insåg att jag kunde gå igen. Så nu har jag en fungerande fot! Känns bra. Lämnade in ett arbete i naturkunskapen, hade två modeller till gesället i skolan & tränade. Kommit på vad jag ska göra för långhårsuppsättning, OCH varit på intervju om ett jobb efter studenten. Hyrstol. Nästan klart. Känns riktigt riktigt bra.

Så nu är jag på världens bästa humör, sitter och sjunger till hög musik (så ingen hör mig) och hoppas på att jag kan träna idag utan att min fot lägger av igen.

Ja, idag är en bra dag helt enkelt.


Haaaaapppy

Varit en riktigt bra dag idag! Först vaknade jag och insåg att jag kunde gå igen. Så nu har jag en fungerande fot! Känns bra. Lämnade in ett arbete i naturkunskapen, hade två modeller till gesället i skolan & tränade. Kommit på vad jag ska göra för långhårsuppsättning, OCH varit på intervju om ett jobb efter studenten. Hyrstol. Nästan klart. Känns riktigt riktigt bra.

Så nu är jag på världens bästa humör, sitter och sjunger till hög musik (så ingen hör mig) och hoppas på att jag kan träna idag utan att min fot lägger av igen.

Ja, idag är en bra dag helt enkelt.


Partiii

Tänkte dela med mig av lite fina bilder från i fredes ...





















.. Av någon konstig anledning så hamnade min kamera lååååångt ifrån mig den största delen av kvällen. Spännande att se dem bilderna dagen efter, haha.


Effektiv!!

Gick upp 0715 idag. Vem gör det en söndag egentligen? Och vem gör det för att spela en träningsmatch? Jo, vi tydligen .. Matchen blev 2-2 och jag kan inte gå längre. Stenfrusna tår som blev stämplade + för trånga skor = blåa tår och ömma fötter. Jag har ont.

Har dessutom gjort klart mitt naturkunskaparbete + ringt modeller till gesället. Snart dax att skriva cv, sen är jag klar! Känner mig sjukt effektiv faktiskt.

Idag fyller Maja 20! Så blir kalas senare med lite fina kakor. Inte fel att avsluta söndagen så faktiskt ..

Inte normalt

Nu är det officiellt: Jag ska aldrig mer gå ut en fredag. Och aldrig mer Tempel. Vilket folk det finns.. helt seriöst. Pinsamt.

Haha, hade nog årets argaste kväll igår. Vet inte vad som hände, men någonting gick snett. Jävligt snett. Men, ett stort grattis till elin som fyllde år. Hoppas inte kvällen slutade allt för tidigt ;)

Också gött att man vaknade imorse av att Emil & Majas katt gick runder och smög och stirrade på mig och väntade på att attackera. En liten stund senare så hade jag en katt i huvudet. Han är inte normal.

Nu ska jag slinga, kanske klippa sen en runda till Helsingör. Sjukt bra dag.

Friday

Den här dagen har gått sjukt snabbt. Fast har ingen aning om varför egentligen. Klippning + träning till gesället.

Har nyss varit på Maxi en runda med mamma. Perfekt att åka dit en fredag när man är vrålhungrig! Älskar provsmakningarna. Världens bästa idé.

Nu ska jag slänga mig in i duschen, sen hem till Elin som har fyllt år.


Nördar

Ångar just nu att jag åt upp alldeles för mycket av mitt choklad. Mörk choklad dessutom, så var jag ine spyfärdig innan så blev jag det nu. Örrrrrk.

Inte gjort mycket de senaste dagarna. Jag och Simon har förvandlats till Super Mario- nördar eftersom vi har suttit hemma alldeles för mycket. Antar att det blir så när man inte haft någon kontakt med världen på ett par dagar?

Men imorgon så jävlar. Ska äntligen ta mig utanför huset och försöka mig på en hel dag på praktiken. Wiiihooo!

Sleten

Ligger hemma i soffan med en vääääldigt sleten pojkvän. Inte mycket sömn i natt. Hatar vinterkräksjukan.

Roar oss med våra bästa år på tvn. Haha, finns nog inget sämre program. Så dåligt så det blir bra..

så gott som ...

Jo, det blev träning & massa löpning & nu är jag så gott som .. död. Klarar nog inte av att skriva mer just nu.

Vad händer?

Förresten, är inte Mars en vår-månad? Jag vill använda vårskor och jeansjacka :(



.. och gå ut utan att behöva ta på sig femtio lager kläder.
TRÖTT-PÅ-VINTERN


tråk-måndag

Trodde att snön skulle försvinna nu? Regn/snöstorm ute. Kuuuuul. Blir säkert ingen träning ikväll heller, illa.. måste komma igång nu.

Haft min första skoldag idag efter lovet. Aldrig varit så svårt att komma upp ur sängen, tror jag. Låg kvar och tänkte att det var lugnt när klockan ringde, tills jag kom på att jag skulle iväg till skolan. Mindre kul, jag blev skit sur.

Tränat en massa till Gesället idag också. Rullade upp mammas hår på curler och clipslockar. Ändrade en del, så just nu känns det riktigt bra. Med det momentet i alla fall.

RSS 2.0