Surprise

Blev en big surprise igår! Både med mat och annat ..
Idag har vi varit runder överallt känns det som och kollat en massa möbler. Blir nog bra :)

Insåg nyss att jag nog egentligen skulle blivit pannkakskock. Snurrade dem i luften som en riktig chef!

Nu: Maaaat


Spännande

Blev ingen träning idag .. "Ingen träning på grund av vädret" Kollar ut: solsken och hur fint väder som hellst. Hmmm ?

Nu ska jag snart hem till Simon som ska bjuda på trerätters middag. Får se om han har lyckats idag! Spännande..



Bild från nyår


i had a bullet with your name on it - click click

Nu är det officiellt.. Jag spelar i världens galnaste fotbollslag. Tror jag. Sjukt bra kväll igår med en massa massa dans. Avslutades med en del flirtande med bartendern (från .. vissas sida. utan att nämna namn) vilket ledde till massor av gratisdrinkar. Jo men vi var nöjda!

Hemgång med riktigt onda fötter. Chockade dem totalt med mina klackar efter en hel månad i platta skor. Hoppla.

Och förresten, JAG är Clabbes nya idol ;)













...Inte riktigt nöjd med att jag har träning nu.


Gina Tricot - kopian



Haha, hur lyckas dem alltid?

Bananas

Idag har vädret gått helt bananas. Jag fastnade nästan i snön när jag gick hem från bussen idag. Inte jätte kul att komma hem med väskan full med snö. Jag som trodde att det snart skulle bli vår? Jag hade fel. Big time.

Annars har jag blivit riktigt blond idag. Helblondering. Första gången i mitt liv. Om jag har vant mig? Nix .. Tur att jag har mina glasögon så jag ser liiiite smart ut i alla fall ;)


Humor?

Har ni samma humor som mig och Philippa kommer ni tycka att detta är skit kul.
Philippa kom på att det var hål i sugröret och att det var därför det hade stänkt vatten i huvudet på henne hela tiden.


 


.. sen tog det roliga slut:


Och ursäkta mitt skratt i bakgrunden. Vet inte riktigt vad som hände där!

Vi är nog inte normala

Om man har håla i tre timmar så hinner det komma upp en del .. bra .. kommentarer.
"Jaaaa. EXAKT där ... Fast lite längre upp!"

Och Philippa när hon insåg att det var hål i hennes sugrör:
"Ahaaaa det är hål i sugröret. Det är därför det har sprutat upp vatten i huvudet på mig hela tiden!"

Kommer filmer sen, det vill ni inte missa!
Har också lyckats komma fram till att om man går i HvFr3 är man INTE normal.

Och just det, fått hem glasögonen idag. Funkar prima. Ikväll blir det käk på Mezo med Simon :)


- 12 & träning

Hemma igen efter en djävulsk träning i 12 minusgrader! Börjar känna hur kondisen bättrar sig nu, så nu är det ju värt att gå till träningen igen .. jämfört med innan, då var det bara tungt.

Redan börjat tagga inför vår Kick Off på fredag! Kommer bli ruskigt bra .. Som vanligt. Haha. Ska försöka att inte hamna på någon juldagen-nivå. Då är det illa.

Om två timmar ..

Idag är jag stolt över mig själv! Tog tag i en hel del saker, och nu sitter jag och försöker komma på vad jag kan ha för modeller till alla olika momenten på gesällprovet. Inte lätt alls ..

Om två timmar står jag på en kall grusplan. Gillar den tanken riktigt mycket!

Whats up?

Nyss: fixat med balklänning & varit iväg på 2 lägenhetsvisningar.

Nu: Käka avocado och kolla oc.

Sen: Fixa middag med simme.

Tråkigt eller bara bra?

Har kommit på att jag inte varit ute sen juldagen. Senaste festen: Nyår. Tråkigt eller bara bra? Har inte riktigt bestämt mig än ..

Lördag

Hade en mycket mysig fredagkväll igår med mig själv! Bakadpotatis, lets dance, kladdkaka, popcorn & oc.

Nu väntar en fet träning klockan ett. Inte sådär jätte taggad. Hade hellre lagt mig under täcket och satt igång ett avsnitt av oc. Men med tanke på kladdkakan igår så är nog träningen ett bättre alternativ ;)


Sugen på ett oc maraton




mmm .. ja det får det bli!


Konstigt att hon inte skäms

Förresten. Ibland undrar jag vad vissa folk tänker med. På bussen på väg hem nu ikväll satt där en riktigt idiot (eller fjortis, kalla det vad ni vill). För det första så satt hon och pratade VÄLDIGT högt för att alla skulle lägga märke till henne. Sen kommenterade/hånade hon exakt alla som gick på bussen. Bland annat satt hon och skrek ut hur konstig hon tyckte en gammal tant såg ut som gick på bussen. Sen kommenterade hon en som gick av med systembolagetkassar "TA DET LUGNT MED SPRITEN IKVÄLL!".

Ursäkta. Men är det här normalt beteende? Konstigt att hon inte skäms över sig själv. Konstigt att hennes "vänner" som satt bredvid henne inte skämdes över henne. . Eller är det så man gör nu för tiden när man är 14?



Vågor är inte kul

Ännu en stressig & galen dag på salongen. Dagarna går sjukt snabbt nu för tiden .. Haft två klippningar och en färg idag, plus tränat permanent och fönat vågor. HATAR VÅGORNA. Var nära att slänga dockhuet in i väggen ett tag. Riktigt arg på det.

Nu ska jag endast göra en sak: Lägga mig i sängen/soffan. Inte riktigt bestämt mig var jag ska ta vägen än. Sen ska jag sova riktigt gott för första gången på en vecka.


Ge mig min kladdkaka!

Man skulle nästan tagit en före/efter-bild på min garderob. Extrema kontraster. Alltid lika kul att städa för man hittar alltid något längst in som man glömt bort att man har. Bara jag som är sjukt dålig på att använda de kläderna som INTE ligger längst fram i garderoben?

Nu är jag sjukt trött. Skulle kunna lägga mig nu och vakna om en vecka .. ungefär. Det enda som håller mig uppe är att jag vill ha en bit av kladdkakan som jag bakade till mammas möte innan. HOPPAS på att dem inte har käkat upp allt! Haha ..

Imorgon: Praktik. Har en liten känsla av att jag kommer va dubbelt så trött imorgon kväll som jag är nu. Så vad ska jag göra i helgen då? Just det, sova!!


På tiden?

Hade tänkt städa min garderob nu! På tiden, kan man tycka .. Har fått trycka in allt och stänga dörren snabbt innan allt ramlar ut igen den senaste tiden. Inte okej. Har dessutom varit och fyndat mer grejer att trycka in, så städningen kommer väldigt lägligt. Vad sägs om en kavaj för 99:- ? Jag gillar det i alla fall.

Nej men vi hör senare! Lär nog ta ett tag, detta ..


To good to be true

Hyffsat nöjd med min kväll! lyckades överleva träningen dessutom, alltid trevligt.

imorgon har vi inga lektioner i skolan (behöver jag ens tala om hur skönt det är?) Ska endast fota en modell till vårt projektarbete! Lagom.

Så ungefär såhär kommer min torsdag se ut:

- Skola 9-11?
- Springa runt i stan & fixa
- Sova
- Städa
- Kolla lägenhet med Simon

Ibland har man det alldeles för bra!


Och förresten ...

IDAG LÄNGTAR JAG JÄÄÄÄVLIGT MYCKET TILL STUDENTEN!!!

                                                   

If you leave me now ..

Hemma efter en heeeel galen dag. Gått runder med Philippa i snön & fixat en massa med projektarbetet. Lyckades fånga lite nya sponsorer! Sen var det kundmottagning .. Som vanligt fler kunder än vad vi var frisörer. Tre klippningar senare höll jag på att dö av stress.

När jag kom hem väntade en slingning och nu ska jag snart iväg och träna cirkelträning med fotbollen. Fullt upp helt enkelt! Antar att jag kommer somna direkt när jag kommer hem ikväll..

Såg nyss att Erika hade lyckats ta sig in på min blogg och skriva ett sött litet inlägg. Så jag får väl kontra med dessa bilderna (båda från 07):





.. och den här låten (väldigt internt)


saknar



tyckte du skulle se detta frida ;) / erika


mmm, glasögon!

Så ja, det blev glasögon för min del. Ska ha dem när jag läser, tittar på tv, sitter vid datorn & klipper. Alltså nästan hela tiden. Och jag som inte ens passar i det :( Jaja, det blir nog bra!

Nu ska jag plugga & göra mitt rum extra mysigt inför ikväll, låter väl bra?

Och just det, fått vårt nya schema. Jag. är. inte. glad.


NÖJD

Nyss fixat mitt MVG i Företagsekonomi! Såååå nöjd. Nästa lektion om en timme, så nu ska jag läsa en massa om celler och sånt trevligt. Mm, naturkunskap e nice.

- 15:30, optikern
- hem och plugga/städa

Ha det bra!

Mys

Té, apelsin och ett rum fullt med tända ljus.
Känner att jag är värd det nu efter träningen!


Ibland lyckas man

Det märktes att det var måndag idag i skolan. Slutade med att jag och louise satt och diskuterade något tills vi inte visste vad vi diskuterade längre & skrattade för att vi knappt fattade vad vi pratade om. Övertrött kan man nog också kalla det.

Igårkväll lyckades jag och Simon rejält. Pepparstek, potatiskrocketter, rosépepparsås, stekta morrötter och Ben & Jerry's till efterrätt. Inte dåligt. Var bara tvungen att säga det.

Nu: Ut i kylan & träna fotboll på grus. Kommer antagligen att springa en massa. (= jag kommer va nästintill död när jag kommer hem)


Sommar, någon?

Hade det blivit sommar imorgon så hade den kommit väldigt lägligt. Så trött på detta tråkiga, gråa, kalla vädret. Nej .. låter lite roligare med bal, student, sol, strand & värme.



Bild från Åhus i somras. Riktigt bra vecka! :)


Cosmo

Typisk söndag. Grått, trist, trött & sugen på godis. Tanken var väl att hitta på något ikväll, men det känns som den tanken har bytts ut mot en kväll hemma i soffan. Typiskt, jag som är sjukt rastlös.

En stor positiv sak med den här dagen: Har tillbringat den senaste timmen ensam med ett helt nytt nummer av Cosmopolitan. Nice.


Kill me

Om förra träningen var jobbig, så var denna ungefär tusen gånger värre. Mycket mer övningar INNAN vi började med cirkelträningen + 3 varv cirkelträning med 10 stationer. Aldrig varit så slut i hela mitt liv, men nu är det ju lätt värt det! Sjukt nöjd med mig själv.

Gruspremiär på måndag. Hoppla.

Hur tolkar man det?

Riktigt trevlig kväll igår! Först massa god mat, sen en väldigt oseriös runda med andra ord. Kännde mig väldigt korkad, speciellt när Emil beskriver idiot som: "Frida är en sån ..." Allting var som vanligt alltså! ;)

Meet me halfway

Äntligen FREDAG. Aldrig längtat så här mycket efter en helg. Någonsin. Helt skadat. Ligger fortfarande totalt efter i sömnen efter Sälen så den här helgen ser ut att bli väldigt lugn.
Ikväll ska jag och Simon hem till Emil och Maja. Käka, spela spel & sova där. Hmm .. jag som låg efter i sömnen? :)

Imorgon 12.15 är det cirkelträning igen med fotbollen. Kommer bli vääääldigt tungt. Har fortfarande kvar min träningsvärk sen i onsdes. Kommer alltså vara slutkörd på lördag. Mmm, jag längtar :)

Fixat

Två klippningar senare & jag är helt yr i huvudet. Min favorit + en säng & en massa sömn hade inte suttit fel just nu.

Imorgon är det praktik hela dagen, bla en permanent inbokad. Oj oj oj..

Nu ska jag fixa & packa lite :) Ha de!





Bjuder på den här riktigt snygga bilden från Sälen. Såhär ser det alltså ut när man åker två stycken i en knapplift!


Panik

Ännu en dag med inställda lektioner! Började alltså elva och slutade tolv, lagom dag.

Fick reda på lite datum om gesället. Ska göra det teoretiska den 8 FEBRUARI och det praktiska den 9 MAJ. Inte alls lugnt. Jag som inte ens börjat. Har inte en enda modell så det ser inte ljust ut för min del. Så nu vet jag vad jag ska göra de närmsta månaderna! Nej, jag ska klara detta!!!

Olivia kommer hit om en stund och ska klippa sig. Får se vad det blir för kul. Ikväll blir det Elins tur.


Otur eller tur?

Står och ska gå till bussen, 0830. Får ett sms, inser att vi inte börjar förrän 1100. Och nu sitter jag här och är en aning sur över att jag inte fick chansen att sova längre. Får väl se det positivt, nu har jag tid att städa! Så kul..

Och träningsvärken då? Jodå, den är där. Dock inte så farligt som jag trodde det skulle va. Men jag kan nog va lugn, det kommer nog.

Hemskt

Känner REDAN hur träningsvärken börjar komma. Kommer antagligen inte kunna resa mig ur sängen imorgon bitti. Hmm .. tror ni det räknas som giltig frånvaro?

I alla fall, sjukt jobbig träning. Enbart en massa styrka. Upphoppen i slutet var inte nådiga, benen låste sig totalt. Men men, nya tag på lördag! Ser fram emot det såååå mycket :) haha

Nej, nu väntar ett knäckebröd med ost på mig!

Be somebody

Fick sluta två timmar tidigare idag i skolan, så jag har alltså spenderat ännu en dag i soffan med mitt choklad. Inte bra att det är så mycket godis kvar efter julen. Speciellt inte när man är som jag och inte kan stoppa sig själv.

Igår lyckades jag faktiskt ta mig in till Aktiverum en runda & springa på löpbandet + lite styrka. På kvällen blev det en massa mys med tex ett misslyckat ljummet bad.. Att fylla på ett bad med lagom varmt vatten är inte min starka sida.

Ikväll är det fotbollsträning - cirkelträning. Så att NU är träninsverken given.

091231

Sugna på lite nyårsbilder?
















Ett bra avslut på ett bra år :)

Nöjd :)

Knappt nöjd med att jag bara var i skolan en timme idag! Känns som det kom riktigt lägligt också, sjukt trött efter att ha suttit och gjort två feta arbeten igår.

Nu är det inte mycket som händer. Tänkte springa en runda och vänja mina lungor vid den iskalla luften inför grussäsongen. Örrrrrrk, ser verkligen inte fram emot det!

Sälen och Stockholm

Hemma igen efter en mega bra vecka i Sälen och Stockholm. Har varit helt underbart med bra väder (en aning kallt kanske), det bästa sällskapet, skidåkning, shopping och massa annat bra.

Lyckades göra världens största vurpa i skidbacken. Ramlade framlänges i backen, fick en bula, sår, lätt hjärnskakning och ett par krossade skidglasögon på köpet. Lite vila sen mådde man toppen igen! Dock rädd för de svarta pisterna, haha.

I Stockholm blev det promenad i gamla stan, shopping & ut och käka. Lagom att ta en vända i en hummer limousin i 45 minuter också. Inte alls dåligt!

Detta ska lätt göras om :)












100101

Hoppas alla hade en sjukt bra kväll igår .. Ganska bra slut på 09 faktiskt :) Idag har jag nästan enbart legat i sängen, men vad förväntar man sig mer av den här dagen?

Nu ska jag i alla fall sätta igång med min packning på allvar, känner att jag behöver det med tanke på att vi kör 0400 imorgon. Sick. Inte mänskligt att gå upp vid den tiden, eller?

Men ja, ni får ha det bra, för det ska jag definitivt ha! Kommer bli en sjukt bra vecka detta. Sälen + Stockholm. Nice.. Hörs om en vecka!


RSS 2.0