Stilettos and broken bottles

Ledig imorgon. Så gött. Därför är det all in och utgång ikväll som gäller. Tjejkväll hos Maja först, ganska nice.

Hörs!


beyond dreams



69:- på nellys rea. Löjligt billigt.

Langos

ÄLSKAR att det är festival i helsingborg. Mest för att man kan gå och köpa langos på lunchen. Så. jävla. gott.

Nu sitter jag på salongen och degar med min svullna langosmage. Väntar på fler klippningar och fördriver tiden med lite Kent. Kunde haft det sämre ..

I hook you up with some poetry

Blev en runda ner till den regniga festivalen igår (efter en hel dag på salongen och en sväng hos revisorn). Hamnade på Hoffmeastro. Sjukt gäng.
Slutade med att vi kom hem vid två-tiden & jag var svin trött. Idag är jag ännu tröttare + att jag försov mig. Nice. Men skit i det.


go husvagnssemester

Haft några riktigt härliga dagar nu med ett glatt gäng. Slutade med att vi hamnade på Havredals camping vid Halmstad, fick dessutom mega tur med vädret. Gott snack. Har nog mest ätit, faktiskt. Tur man har med Wifey- Maja. Sjukt stolt över att jag blev wifey nr 2. Merit som heter duga det. För vad sägs om raclette första kvällen, varmrökt lax andra och grillspett den tredje. Och emellan det hann vi med både pastasallad, pitabröd med fyllning och laxrullar. Vissa kallade det för fatcamp, kanske stämmer?

Hamnade på Scotts spelning sista kvällen, alltså blev vår husvagnssemester fulländad. Dansband e ju det bästa, haha.
Avslutade allt med en mysig dag på stranden med Simon. Kunde inte blivit bättre än så.



 



















Leeeeeedig

Nu ska jag snabbt iväg på grisfest med Simon, låter rätt roligt det där .. grisfest. Jaja.

Imorgon åker vi iväg .. var vet jag inte, ska följa solen någonstans och blir borta till onsdag. Ska njuuuuta av min ledighet. Känns riktigt skönt detta!

Ha det bra, det ska definitivt jag ha! :)

Welcome to the dark side

Så ja, nu har jag blivit brunett. Ska bara vänja mig nu, haha.
Bild får ni vänta med :)

<3

Har världens bästa pojkvän. Inte alla som kommer hit med chokladmuffins med grädde och jordgubbar på. Men simon gör :)



Jakten fortsätter ..



Får nog bli den här faktiskt. Från asos.

Mätt!

Jag är nog fortfarande mätt efter igår! Var ute och käkade på Brooklyn, meeeeega god mat. Jordgubbssallad med mozarella till förrätt, lax till huvudrätt och en sjukt god (dock mäktig) chokladkaka till efterrätt. Några Cosmos på hampan efter det så var kvällen gjord!
Fixade dessutom ihop massa planer med Matilda inför Kent. Förfest på båtarna och dricka cosmopolitan, helnöjda. Simon och Joel däremot ska sitta på Sofiero hela dagen och passa platser längst fram. Om vi får bestämma.


Långklänning





På jakt efter en blommig långklänning. Båda från Nelly.

Grymt

Slutade tre igår .. Stack till råå med Simon och packade med massa ballerinakex. Somande gott i soooolen. Efter det köpte Simon en cykel på planteringen "utan garantier", vet inte riktigt varför den inte hade något lås? hmm.

Sen stack vi hem till Billesholm, käkade mat och sköt luftgevär. Första gången för mig, jag var grym! Sjukt, haha. Ett kvällsdopp i poolen på det och vi var nöjda!

Jobb hela dagen idag också, dödstrött dessutom. Somnade på bussen och vaknade av att bussen var helt tom inne på knutan och att busschauffören satt och kollade på mig. Dags att gå av då kanske?

Bra start på dagen, liksom.


Feeling blue

 

Så här vill jag se ut i sommar.

Solsting?

Maja: "Om man får 4 femmor på femtusen hur mycket får man då?"
Jag: "4 femmor ;)"
Maja: "Ja men hur mycket poäng blir det? Haha :p"
Jag: "Vaddå poäng? Haha :P"
Maja: "Hur mycket poäng blir det? 500 för tre femmor men hur mycket  blir det för 4 femmor?"
Jag: "Haha jag fattar ingenting. Har du skickat fel? :P"
Maja: "Haha du är jätte trög nu :D"
Jag: "Haha vafan vad menar du? :P"
Maja: Jag undra hur mycket poäng man får för 4 femmor på 5000:P"
Jag: "Vaddå för poäng?!"
Maja: "Haha herregud :D vi spelar spelet 5000 :o det man slår tärningar."
Jag: "Men säg det då!!! Hahahaha. Det blir det dubbla = 1000 :P"

Har inte alla hönsen hemma, eller så är jag inte den skarpaste kniven i lådan. Inte idag i alla fall.

love the way you lie



mös med den här låten igårkväll för mig själv.. tills simon ramlade in vid tre.

FAB

x En snygg bränna
x Ny garderob
x Massa pengar
x Semester
x Egen lägenhet
x Körkort
x Bil

Ge mig och mitt liv hade varit FAB.


Pågar och fifa?

Simon ska ut och har fyllt lägenheten med pågar som spelar fifa. Jag stängde in mig med datorn i sovrummet. Ska snart rymma vidare till Maja och hjälpa henne med håret, och kolla film med henne och Emil. Haha, mobbad jag är.

Nä dags att sticka nu! Ska bli så skönt att sova i tid ikväll, haha.


Måndag igen

Måndag igen. Upp 0600, köra 0720, salongen 0900 - 1800. allt som vanligt, alltså! Verkar dock bli en del att göra idag, kanooon. Ryktas dessutom om kvällsdopp efter jobb. Senare kanske en wii-kväll med Majsi. Jodå, det börjar likna nått.

Nä nu ska jag ta tag i en del grejer här. Ha det bra alla lediga glidare!

en vecka kvar

Måndag: Körlektion, jobb.
Tisdag: Jobb.
Onsdag: Körlektion, jobb.
Torsdag: Jobb, ut & äta.
Fredag: Jobb.
Lördag: Jobb, fest.
Söndag: SEMESTER.

Sååååja. Endast en vecka kvar till nästa minitripp. Blir en riktig svennesemester med husvagn och hela kittet tillsammans med Emil, Maja, Simon, Joel och Matilda. Kommer bli hundra. Ska bara jobba och köra massa först.


Stranden

Eftersom jag har jobbat sex dagar i rad (och missat ett antal fina soldagar) så kände jag mig lite tvungen att åka till stranden idag. Med eller utan sol. Lyckades dessutom få med mig emil, joel, matilda och simon. inte dåligt. Fast någon bränna blev det nog inte ..









Emil tog över wifey-rollen från Maja och matade oss med melon. Nöjd.

Oooh lala jag vill ha dej

Helt plötsligt stod vi med fem vip-biljetter till Ulf Lundell igår. Så jag, Simon, Maja, Emil & Joel packade filt, cider och öl och körde iväg till Halmstad. Sommarkänsla till max med goaklassikers precis vid havet.

Dock en stor besvikelse att han aldrig spelade Öppna landskap.










svettigt

Blev en runda till karnivalen igår, kolla Björn Rosenström i ett svettigt tält. Efter det fick jag Amandas rester från hennes langos och min kväll var gjord!

Jobb idag igen, sen hem och övningsköra och skriva tusen tackkort.

Nu då? Ingen aning.

Rihanna







Vad tycker vi om Rihannas nya frilla?


kent



6 augusti. Sofiero.

Behövs inte sägas så mycket mer än att jag är helnöjd.


still blond

okej, idag var det riiiiktigt nära att jag färgade håret mörkt. Färgen var bestämd, och jag var beredd. Eller okej, nästan. Fast mina kära arbetskamrater tyckte att jag skulle vänta till hösten. Så tråkigt. Av någon anledning så höll jag med dem och nu sitter jag här, fortfarande lika blond.

Den som väntar på något gott?

Livet i en resväska

Känner mig lite som en backpacker nu för tiden. Lever i en väska, bokstavligt talat. Packar - jobbar - åker iväg - jobbar - packar. Ungefär så ser väl mitt liv ut just nu. Och jag gillar det inte.

Hade varit betydligt bättre om jag hade packat ner hela mitt liv i ett släp och bott där. Hade nog passat mig bra. Märk ironin.


purple


om jag hade haft hennes ben och ett grymt tillfälle till att
använda denna klänningen så hade jag köpt den dirr.


Brunett



Jag ska bli brunett!


test

Inte mycket att göra idag = testa massa nya färger på hårtoffsar. Sjukt roligt, haha. 6RRC ser lila ut (motsatsen till hur den egentligen ska bli) så vi får väl se hur resultatet blir. Låter som vi har mycket att göra va?

Igår blev det en golfrunda, jag och Maja var väl inte direkt på topp. Kul var det i alla fall. Kanske ska satsa på det istället?

Idag fyller pappa 45, så grattis grattis. Kalas ikväll, nice.

Ganska intressant inlägg detta, eller vad säger ni? Ska bättra mig till nästa gång.

någon?

Ingen höjdare att sitta på salongen en dag som denna. Roar mig med att kolla på massa sommarfrisyrer, dricka kaffe och fundera på vad jag ska äta till lunch. Blir dessutom inte roligare när ALLA skriver sms och säger att dem ska ner till stranden. Jo men tack för den, kvällsdopp någon?

Fläta

snyggt & lätt.










sommar

Haft myskväll med Maja och Emil ikväll. Fick världens godaste mat (eller vad sägs om grillad fläskfilé med grillad paprika, stekta gröna sparrisar och mangoraja sås?) toppa det med en skål med jordgubbar och jag är helnöjd. Sen gick vi en lång runda, vet inte riktigt vem som är mest andfådd - jag eller Chivaz?

Nu väntar godis - kan ju inte få massa motion utan att fylla på med godis, haha det funkar ju inte.





ursäkta min väldigt dåliga bildkvalité.

ja tack!





have2have.se

tristess

okej, har just nu en väldigt provisorisk design. Men med tanke på att jag är så seg på att byta den så kommer den säkert vara kvar ett tag .. tills jag kommer på hur jag vill ha det. Tyckte bara det var dags att byta ut den gråa, svart/vita .. efter sådär ett år. Haha. Enjoy!

glamouröst

haha, var jag den enda som blev glad när det regnade imorse? första dagen på två veckor som man slipper ha ångest över att man inte kan vara på stranden..

Ikväll ska jag tvätta, laga mat, packa, städa .. och kanske ta en tur in till helsingborg igen. om jag orkar. lyxigt liv jag lever.

sick

igår blev det pizza, cola, hembakade muffins och melon till fotbollen. Lägg till några skrikande pågar så är allt som det ska va när det är VM - final. Extra gött att Spanien vann dessutom, dock ganska väntat.

Idag har jag jobbat igen .. Livet är inte rättvist. Fast är ändå ganska nöjd med det, temperaturen utomhus är ju ändå helt sick. Höll på att dö den lilla biten jag gick till knutan.

Ikväll väntar bad i poolen, mat & trevligt sällskap!

typiskt

Sjukt varmt idag med. Dock molnigt. Så klart, bara för att jag är ledig. Varför finns moln? Så onödigt. Gör ju ingen nytta.

Jaja, blir nog stranden i alla fall med maja och emil. Ska trotsa molnen och bli svinbrun.

värmen?!

Måste varit värmerekord igår? Helt sjukt. Hade nog smält bort utan ac'n. Utan att skämta.

Jobb hela dagen (= de bästa soltimmarna. Så klart.)
På kvällen blev det istället en minigolfrunda med Emil och Maja som kom hem från Karlskrona igår. Lyx. Kände mig lite blek efter att ha stått inne en hel vecka när dem har varit på stranden.

Körde i par. Jag och Simon förlorade. Stort. Kan lämna det där.

Senare blev det VM och några kalla cider. Kände att vi var värda det.








surprise

I fredags överraskade Simon med middag på Roys, och jag med en ros. Vi kände oss nog lite extra gulliga? Maten var i alla fall riktigt god. Skäms nästan över att jag aldrig ätit fisken som fanns på deras meny, så Simon fick bestämma. Haha.

Sen gick vi en sväng i norra hamnen innan vi vandrade hem igen. Mys. Livet är ganska bra ibland faktiskt.


Torsk, räkor, nypotatis & vin. Kan man ha det bättre?


Simme

mys

Knappt något folk som kom in på salongen igår. Riktigt segt, så vi åkte iväg en sväng och köpte lite väte+ toning. Så jag gjorde av med mer än vad jag tjänade igår, bra där!

Klockan sex mötte jag upp Erika på hampan, delade på en clubsandwich och en ceasarsallad. Mega gott! Efter vi ätit åkte vi upp till Simon, visade hans lägenhet och satt här ett tag. Mysigt. Senare blev det en liten runda till docken & Swea. Dock knappt något roligt folk ute & både jag o Erika var nog en aning sega? haha .. så efter en del roliga incidenter så åkte vi hem igen.

Idag tog jag ledigt hela förmiddagen så börjar inte förrän tolv :) ganska nice.


Enda bilden jag lyckades knäppa igår. ändå bra eller?


gooood

Nu ska jag iväg till jobb, efter det blir det käk och mys på hampan med Erika.

Kommer bli en bra dag, helt enkelt!

puss



closer


semifinal

Minigolfen slutade med en vm-semifinal i fotboll istället (går ju absolut inte att missa!). Så nu sitter jag här, täckt av köttfärsås efter min mindre lyckade matlagning och kollar fotboll. Eller .. lyssnar mest på dem jävla vuvuzelerna som låter (som, for your information, Simon dessutom har laddat ner som applikation till hans iPhone)

Men jodåsåatte .... Lika bra det kanske, hade ändå gått 7+ på alla banorna.

busy

Hade en riktigt bra dag idag på jobb (trots min ångest över att inte ha semester som alla andra)!

Efter jobb åkte jag hem, lagade mat med Simon och har planerat upp hela veckan, ganska nice ändå. Bland annat hampanmys/ miniutgång med Erika på torsdag. Inte fel!

Imorgon: jobb igen, sen minigolf. Nu ska jag packa. Ha de!

Paradiset

Var i Ekeby hela lördagkvällen och serverade massa öl. Haha, ska lätt bli bartender! Har dock hyffsat mycket blåsor i händerna nu ..

I söndesmorse åkte vi till Karlskrona. Sjukt bra väder, sällskap och sjukt god mat. Inte fel att åka iväg med mamma & pappa ändå. Hann med en runda till glassiären också, världens största glassar utan tvekan. En kula där är ungefär som tre/fyra här hemma. Beställ två kulor, så kan ni själva räkna ut hur mycket det blir. Perfekt ställe för mig! Stannade där till söndag, sen tog jag och Simon tåget hem för vi skulle jobba idag. Mindre kul. 

Men, en sjukt bra minisemester.
















(Två kulor, jo men visst!)


Specialare: Två kulor + mjukglass




Feeling lucky

Igår:
- Jobb 9-18
- Hem snabbt
- Hem till Simon
- Grilla på viskängen

Idag har jag stått inne i en kall salong med AC. Mycket skönare än att ligga på en varm strand och steka! Satan vilken tur jag har. Nyss kommit hem, suttit på en varm buss och kollat massa OC- klipp och druckit cola. Livet kunde varit sämre trots att jag har jobbat årets finaste dag.

Nu ska jag iväg och hjälpa till på Ekeby musikfestival, fina grejer det. Imorgon bitti åker vi till Karlskrona! Håll alla tummar som finns för att det ska bli fint väder där imorgon, annars avlider jag.

geee miiiig glaaass

åååhee, fick nyss värsta ångesten! Hörde glassbilen där ute men kan inte gå ut och handla.

Vad fan gör man åt glassångest?

mini weekend

Haha, är dessutom ganska nöjd med att jag bad om ledigt första dagen på jobb. Men skit i det, ledig måndag = mini weekend i karlskrona. Jag är helnöjd!

torsdag

2a dagen och har redan gjort en permanent. Starkt jobbat. Märks att det var finare väder idag, betydligt mindre folk. Förhoppningsvis bättre imorgon :)

(Och ja, det får gärna vara fint väder+en massa folk. Hade varit det ultimata)

Nu har jag packat ihop en del grejer här hemma, och ska snart in till Simon igen. Blir en runda i norra hamnen och käka glass tror jag. Inget torsdagsklubben i alla fall, så tråkigt. Jobb imorgon.

RSS 2.0