SÅ NÖJD JAG ÄR

  • Naturkunskap provet - gjort!
  • Beställt studentmössa - nästan, ska bara bestämma mig först
  • Packning - nästan gjort
  • ÅKER TILL EGYPTEN IMORGON

Knappt nöjd med att slippa detta sjukt tråkiga vädret i en vecka. Ni fattar inte hur skönt det ska bli.

Nu ska jag packa det sista och fixa lite sen hör ni inte mer av mig på en vecka, skönt va? :)

Ha det bra, för det ska jag ha!!


söndag

Sjuk kväll igår, precis som vanligt alltså!

Simon fick ett ryck innan och badade i havet. Sjuk människa. Jag skulle fixa bildbevis men det gick inte sådär jätte bra, tror jag. Riktigt hånad nu.

Strax dax för lite julmarknad i Helsingborg. Mys.

Var tvungen ..










Haha, ja jag var tvungen .. Olivia jag och Filippa. Fy fan vad kul vi hade.


Sista helgen

Sjuk dag igår på salongen. Riktigt mycket att göra, vilket syns på mina naglar och kläder just nu. ALLT är BRUNT. Mycket snyggt. På kvällen kollade jag cup, sen hem och klassa ut alla i guitarr hero! Helt klart bäst, haha.

Idag händer det en hel del. Städa, plugga, ut och springa och hem till Filippa ikväll som fyllt år. Nice. Får väl se hur det slutar den här gången ..


Problem

fick ett ryck och började slinga mitt hår. så nu sitter jag här med en sjukt snygg hätta på mig och väntar på liiiiite hjälp med nacken. Sånt kan kan också göra en torsdagkväll!

Annars riktigt riktigt trött & ångrar nästan att jag började dra ut slingor. för jag orkar nog knappt fortsätta.

Kanske?



Nu fattar jag lite kanske (eller kanske inte alls) varför man tycker att han är snygg.
Ja, jag har sett filmen ..


Kul

Kort dag idag i skolan .. Finishklippning & materialkunskap. Jag överlever! Nu ska jag försöka plugga en massa kemi, sen kommer jag antagligen att somna väldigt hårt. Kul liv detta, haha. Sjukt intressant också.

Imorgon är det fredag och NOLL planer. hyffsat skönt. Kör hårt på lördag istället.. Eller vad säger du Filippa?

Stress

- Skola 0830-1600
- Hemma 1730
- Slinga Filippa 1730
- Klippa Marcus 1800
- Plugga
- Fotbollsträning 2100

.. Stressdag? Nja, knappt.

Skadat

Okej, fortfarande helt avdomnad i min arm. Skadat. Hur ska jag kunna klippa och slinga idag? Hmm .. Det blir intressant.

Annars händer det inte mycket nu för tiden. Känns som jag pluggar ihjäl mig. Så just nu har jag nog världens tråkigaste blogg .. sorry.


Härliga tider



Det här var en riktigt bra kväll. Resten kan ni räkna ut själv.


Min lista

okej, för omväxlings skull så tänkte jag lägga upp fem BRA saker med dagen.

- Hade sovmorgon: Började vid elva.
- Världens underbaraste pojkvän körde runder mig överallt.
- Träffade Erika i väntrummet när jag skulle ta sprutan. Total chock.
- Har äntligen lyckats göra lite läxa.
- Om en vecka är jag i Egypten.

Fast okej, en dålig sak med dagen:

- Tagit svinsprutan. Nu är min vänsterarm totalt avdomnad.

Inte alls bra

Ingen bra dag idag. På alla plan. Men, det slutade bra i alla fall. Till slut. Tisdag imorgon, hoppas på en sjukt mycket bättre dag då! Fast det är nog inte så svårt faktiskt. Sovmorgon i alla fall, börjar bra.

Ja, mycket bättre inlägg får jag nog inte till idag.


och just det ..

.. Nu kan det nog inte bli mycket bättre. Underbart.

Söndag

Pluggångest. Enda nackdelen med att åka iväg en vecka .. Tuuuusen saker man måste ta igen. Riktigt tråkigt. Dessutom är jag inte sådär jätte pigg idag med tanke på gårdagen.

Nyss gjort min specialarmat: Kyckling, pasta med världens godaste sås. De ni! Men nu ska jag försöka ta tag i mitt plugg! Trevligt.


Luuuugnt

Fredag idag, satan vad skönt!! Varit en hyffsat lugn dag på salongen. Gled nog mest tror jag. Haha, inte riktigt bra det där med att ha praktik på fredagar, känner jag.

Nu ska jag i alla fall försöka ta tag i några saker innan vi sticker. Så ha en för jävla bra fredag, allihopa!

HELG

Fredag
- Praktik. Som vanligt ska jag hänga runder på salongen hela dagen, 09-1630.
- Hem till Emil & Maja med Simon. Försöka hitta på något skoj!

Lördag
- Slinga.
- Fixa en massa.
- PLUGGA.
- Ännu en årsfest!

Söndag
- Slinga.
- PLUGGA.

.. Inte för att jag tror att det kommer bli så mycket av den där pluggningen. Men det ser ju bra ut att skriva det i alla fall.



Riktigt såhär illa ska det kanske inte bli .. Hoppas jag.


Mesigt

Tar tillbaka det där om att jag ska vara sjuk oftare. För satan vad man tappar! Inte dåligt pass idag alltså, mina ben har nog aldrig skakat så mycket. Riktigt jobbigt. Dessutom känner jag mig som världens största mes med mina minimala vikter som jag lägger på. Speciellt när alla runt om är värsta proffsen. Ja, jag får nog jobba på detta, asså! I'm back i alla fall, det är väl det som är huvudsaken?

Nu: Sova. Imorgon: Helg. Kan inte sluta säga det.


Såhääär kul



Har bestämt mig för att ha lika kul i helgen som när den här bilden togs. Ni tycker antagligen att jag är totalt dum i huvudet nu eftersom att där ligger en död kanin på bilden. Men den historien kan vi ta en annan dag! För det var faktiskt jävligt kul.


Bra dag!

skönt att den här dagen nästan är slut. Hunnit med en hel del dessutom: Varit i skolan, ätit spagetti & köttfärssås, haft prov, handlat väte&blekning, FÅTT TAG PÅ MIN ÄLSKADE JACKA och haft en klippning.

Strax dax för Bodypump med mamma, jo men visst, jag kommer dö. Annars allmänt pepp på livet & sjukt nöjd med att bara ha en vecka kvar .. typ, innan vi åker!

Och för er som missat det: IMORGON ÄR DET FREDAG & helg. Super skönt.

vad hände där?

Så ja, första träningen sen en vecka tillbaka - done! Det jag inte riktigt förstår är att det var den roligaste inomhusträningen någonsin. Det ni. Jag ska nog vara sjuk lite oftare, tror jag.

Men NU måste jag plugga. För tror ni jag gjorde det innan? nein, no, non, nee, não.
Förresten, vet ni hur många färgförnimmelser vi kan uppleva samtidigt? Fyra. mmm, något har jag lärt mig. övertrött och dödstrött på den här tråkiga skitläxan.

Ciao!

Ibland är jag jävligt korkad

Känner att jag måste dela med mig av en sjukt korkad sak jag gjorde innan i skolan:

Hela klassen sitter i datorsalen och låtsas jobba med sina arbete. Jag ska skriva ut några papper, och går till skrivaren. Får damp över att det inte kommer ut några papper och hoppar nästan runder i hela salen. Vänder upp och ner på skrivaren, öppnar alla fack som går att öppna och fyller på papper. Ingen vill hjälpa mig. Nehe, jag tar saken i egna händer och går iväg för att hämta vår data-snille lärare. Men hittar inte honom. Går tillbaka in i datorsalen igen och upptäcker att jag inte tryckt på "OK" på datorn, och har då alltså inte startat utskriften. Jag tryckte på ok, skämdes lite sådär lagom och gick till skrivaren och hämtade mina papper. Klassen idiotförklarade mig och jag var jävligt glad över att jag inte hade lyckats få tag på den där läraren.

Min lista

Tre otroligt dåliga saker med dagen:

- Vädret. Det regnar och blåser samtidigt. Visst om det bara hade regnat för då hade man i alla fall kunnat använda ett PARAPLY.
- Äcklig mat. När man lägger äcklig sörja ovanpå falukorven så är man bara ute efter att jävlas. Och när man dessutom gör en totalt onormal potatismos som inte går att äta så VILL man att folk ska bli mätta på knäckebröd.
Skolan. Har inte mycket positivt att säga om det stället idag. Örk.

Ja som ni märker så är det ingen bra dag idag. Och nu ska jag sätta mig och plugga inför ett prov imorgon. AWESOME!

Hur skönt?

Har nog aldrig varit så svårt att ta sig upp ur sängen som idag. Borde va förbjudet att ens gå ut när det är såhär tråkigt väder. Men, en positiv sak: JAG SKA TILL EGYPTEN DEN 1a DECEMBER. Hur skönt? Så hääääär skönt!

Och här har ni några fina bilder från vår trevliga stund i matsalen igår .. Enjoy!

    


Nedräkningen har officiellt börjat

                                                   

Knäckebrödstävling

Just nu känns det riktigt onödigt att jag ens gick till skolan .. Fick reda på nu att lektionen efter lunch var inställd så jag fick världens längsta håla. Dessutom vet jag inte om jag har lektionen som jag ska ha sen, så jag kanske har suttit här heeelt i onödan. Ja .. om ni undrade.

En annan jätte intressant sak som hänt idag:
Hade tävling om vem som kunde äta flest knäckebröd i matsalen, haha .. bevis på att maten inte var speciellt god. Dessutom satt Freja och tog en massa snygga bilder som jag ANTAR att hon kommer plåga alla med på Facebook. Aj aj aj.

Känner att det här inlägget inte blev särskilt seriöst, nog bäst att jag slutar här.

Toooodels!

Hur orkar man?

jag-orkar-inte-gå-till-skolan. fattar knappt hur jag ens orkade ta mig upp ur sängen ..

En lektion, sen är det lunch, sen två lektioner till. Det ska jag nog klara? Haha, usch. Sen blir det nog en myskväll och sticka iväg och köpa min jacka. Får se fram emot det istället!

Ha det najs!

kachiiiiiing

En slingning och fyra klippningar senare: Imorgon är det jag som köper ny vinterjacka! Yeeees.

Annars ikväll är det rätt så lugnt, mamma går runder och planerar en restresa om två veckor & jag är skit glad. Det betyder att jag endast har FYRA (!) veckor kvar i skolan innan vinterlovet. och ett break med en massa sol passar galant!

Och just det, planerat in en skidresa v.1 också. Åker alltså den 2a januari, kan det bli mycket bättre? Nä, tror inte det. Att jag dessutom får med mig det bästa sällskapet är ju en stor bonus. Kommer bli bra.


studiedag

studiedag idag, inte helt fel .. känns som jag inte har varit i skolan på en evighet nu. mer än en vecka sen, hoppsan. Längtar absolut inte till imorgon.

Idag ska jag först se till att ta mig hem, sen ha en sling+klipp vid tre. Annars: ingenting. skönt.

chockad

Gjort idag:

- städat
- tvättat bilen
- hjälpt till o städa upp på billecupen (skurat och sopat överallt!!)

.. trodde verkligen inte att jag skulle få så mycket gjort idag. nu ska jag sitta i soffan resten av kvällen.

Karate

sitter och funderar på vad som hände igår egentligen .. Inte bra att dra ut när man har feber och är allmänt yr, det har jag konstaterat nu. Vaknade upp med en köttad tå som någon förmodligen har trampat jävligt hårt på, för den ser verkligen inte normal ut!

Men förutom det så var det en sjukt bra kväll.. Åkte först hem till Sofia och träffade några från laget där, sen tog vi tåget in till helsingborg, bulls, sen tivoli. sen blir det allmänt suddigt. haha. träffade i alla fall riktigt sköna personer .. och ja, bra kväll helt enkelt.


Lina och Zazza


Elin och Maja


Elin


fiiiint


Simon och Maja


Jag Simon och Maja


Simon Maja Louise och Malin


unts

skit i febern och förkylningen .. Ikväll blir det PARTY.

fotboll

aha, känner att jag är på bättringsvägen nu faktiskt! Ingen är lyckligare än mig.

Varit och kollat billecupen ett tag .. blev sjukt sugen på att spela. Gick väl hyffsat för ena laget, lite sämre för det andra. Förstalaget gick i alla fall till match om tredje pris, sen gick jag hem.

haha, måste tillägga att det är sjukt kul att kolla på inomhusfotboll och lägga märke till allas olika (roliga) stilar när dem spelar. Vissa är klockrena. Utan att nämna namn ;) .. fast jag är nog inte mycket bättre själv när jag tänker efter.

Jag vill bli HELT FRISK NUUUU.

Fredagen den 13:e

Kom ihåg att inte gå under några stegar och sånt idag, allihopa ..


Min lista

.. Fem saker som är bra med att vara sjuk.

- Alla tycker synd om en och tar hand om en.
- Man har inga andra krav på sig förrutom att bli frisk.
- Mamma får helt plötsligt ett ryck och börjar städa hela min ovanvåning.
- Jag vet exakt ALLT om ALLAS liv eftersom jag följer alla bloggar slaviskt. (märk ironin i den meningen)
- Det gör ingenting om man ser för jävlig ut.

inte bra alls

fredag idag, inte för att det gör någon skillnad för min del .. fortfarande sjuk, vilket innebär att jag missar billecupen på lördag. vad kuuul. eller inte.

jaja, får hoppas på att det kommer hem någon rolig person idag och piggar upp mig lite! har i alla fall lyckats duscha idag .. alltid något. haha, ni vill verkligen inte veta hur ofräsch jag har varit den här veckan. verkligen inte. men, feber har nog den inverkan på folk.

för att fördriva tiden lite ..

allmänt :
brukar du komma i tid : det beror på vad det är jag ska till ..
vad hade du i din mun senast : halstablett
är du smart : ja, jag är ju inte korkad ..
vad saknar du : just nu, simon faktiskt
din favoritdryck på morgonen : juice
vad vill du jobba som : frisör
är du musikalisk : nja
är du bortskämd : nix

din / ditt första :

operation : har faktiskt aldrig opererats, men gungade in i ett element när jag var liten och fick ett hack in i huvudet, som vi fick sy sen .. det är väl det värsta som hänt.
första piercing : endast öronen, om det nu räknas .. och det gjorde jag nog när jag var sex ungefär.
första bästa vän : erika andersson
första pris : fotbollspris
första sport : fotboll
första husdjur : mina kaniner (som parat sig med varandra och blivit ungefär tre gånger så många som de var från början)
första semester : turkiet eller frankrike, kommer inte riktigt ihåg.
första konsert : oj oj oj, ingen aning. men kommer ihåg när jag och erika var och såg en fame factory konsert. vi var ju helt kära i allihopa.
första kärlek : hmm .. när man var liten var man ju kär i alla.

favorit :

film : män som hatar kvinnor, flickan som lekte med elden. sjukt bra filmer.
tvprogram : oc, desperate housewfies, greys anatomy
musik : allt går bra ..
drink : allt med någon rolig färg
kroppsdel : hehe .. beror på vems.
sport : fotboll, dans
plagg : älskar mina nya lackleggings
skola : absolut inte petri i alla fall, så det får väl bli forsärlan. härlig tid det, faktiskt.
bok : oj, läser aldrig böcker.

vad föredrar du ? - motsatta könet :
läppar eller ögon : ögon
kramar eller kyssar : svårt .. kramar är ju alltid mysigt.
kortare eller längre : längre
snygg mage eller snygga armar : mage, tror jag.
busig eller lydig : lydig, haha

Se la mia patatina

Fick precis världens bästa överraskning som man kan få när man är sjuk. Blomsterbud. Tre röda rosor. Ja, jag har världens bästa pojkvän.

Årsfest 2009

Så ja, bättre sent än aldrig .. Här har ni en massa sköna bilder från årsfesten i lördags. Riktigt lyckad kväll med en massa priser, skit god mat och världens bästa sällskap.


Emma och Filippa


Maja var nöööjd


Lill-gunde och Gunde


Maja fick lite .. grädde på sig


Olivia och Filippa


Emma och Filippa


Kvällens mest seriösa bild


Snygga tjejer


look on the bright side

jag är nog jävligt lyckligt lottad, trots allt ..

Kun for mig



Piggar upp mig med den här låten så länge!

100% sjuk

idag har jag sovit mer än jag gjort i hela mitt liv. gick upp vid elva, la mig i soffan och halvsov, gick upp i sängen vid ett och sov till sex, gick ner i soffan och halvsov tills nu. Har det hjälpt? Nix, inte ett skit .. usch, jag hatar att vara sjuk.

Har ni tur så orkar jag med en bilduppdatering från helgen imorgon! Men ärligt talat så är det högst osannolikt .. Sorry.

...

varsågod alla som tagit svininfluensavaccinet, säg det .. in your face, skyll dig själv, vad var det jag sa .. eller vad ni nu väljer att säga! har aldrig kännt mig så här dålig i hela mitt liv, har ingen ork till att äta eller ens sova. meen, jag borde nog ändå tillägga att det absolut inte behöver vara svininfluensan.

den som lever får se..

Riktigt bra helg och riktigt dålig uppdatering ..

Fredag
Praktik, sen iväg en runda till svalöv och kolla svalövscupen. gick hyffsat bra för oss, men räckte inte riktigt till att gå vidare. synd ..

Lördag
Åkte iväg en runda till väla och stan med simon.. Handlade och fixade lite grejer och tog en sjukt god fika. Sen blev det årsfest på kvällen, riktigt lyckad kväll. Kan berätta mer om det senare!

Söndag
Kommer knappt ihåg vad jag gjorde, för mitt stackars huvud var inte direkt vän med mig på hela dagen. Så spenderade ungefär hela dagen i sängen/soffan. Mysigt.

Nu har jag precis kommit upp ur badet, där jag somnade i någon timme. Känner mig inte alls okej just nu :/ Hoppas verkligen INTE att det är någon .. såndär .. konstig .. influensa.

Allt darrar

Mina ben darrar, armarna värker och ryggen käns inte riktigt hundra. Ja, passet var alltså riktigt jobbigt. Riktigt tungt idag.. Kan bero på att jag redan innan hade sjuk träningsvärk i lår och rumpa, vilket gjorde att dem där utfallen blev riktigt hemska!

MEN, vilken skööön känsla man har nu. Åstadkommit något bra idag i alla fall, nu ska jag vila hela helgen! För det är jag nog värd ..

Helgens planer:

Fredag
- Praktik 0900-1630
- Klippa och färga Olivia
- Kolla på fotboll, svalövscupen

Lördag
- Åka iväg en runda till Väla och fixa lite
- Förfest med laget i klubbstugan 1630
- Årsfest 1830

Söndag
- Farsdag & bakisdag.



Det här kommer bli SÅ bra. Efterlängtad helg.

Dax nu

Idag började jag dagen med en låååång promenad till bussen. ja, ibland får man helt enkelt offra sig lite. skolan var inte lika jobbig i alla fall, endast två lektioner + utvecklingssamtal så det var ganska lugnt!

Nu ska jag strax in till aktiverum på ett Bodypump pass. RIKTIGT längesen jag var på det nu, så antagligen kommer jag lida av en sjuk träningsvärk hela helgen. Men ja, det är det väl värt!

plötsligt händer det

det snöar. på riktigt. och är riktigt kallt. så att NU har jag bestämt mig för att ta fram den tjockaste vinterjackan jag hittar i min garderob och bo i den fram tills juni ungefär.

Skolan idag var helt okej! Gick ovanligt snabbt på eftermiddagen, fick en klippning och resten av tiden satt jag och ritade massa strukturteckningar. Låter spännande, va?

Ikväll är det fotbollsträning! Käns som det e sjukt länge sen sist nu.

Snart helg ... ?

jaha, onsdag idag då .. torsdag imorgon, snart fredag och då är det helg! alltså snart helg, eller ja typ.

Sjukt seg & lång dag i skolan också, inte kul alls. Philippa la i alla fall precis av dagens skönaste kommentar: "Hon borde sminka sig lite mer." Med tanke på sammanhanget så var det riktigt roligt i alla fall.

Nej, nu får jag väl fortsätta med mitt arbete här. GE-MIG-HELG-NU!


Nytt




Här har ni dem - mina nya, perfekta skor.


Perfekt dag!

Vilken daaag. Hade ju bara en lektion, sen åkte jag till Aktiverum med mamma och körde ett step och styrka - pass. Riktigt skönt. Efter det åt jag världens godaste pasta med räkor, innan vi körde till körskolan. Gick hyffsat bra väl, lite ovant med bilen bara.

Eftet det åkte vi hem till Emil & Maja en sväng .. Fixade med lite kläder till lördag! Kommer bli nice. Sen snabbt en runda inom väla, där jag hittade ett par sjuuuukt snygga pjux som blir KANON till klänningen. Kunde ju inte blivit mycket bättre.

Helt okej ..

Joggingrundan igår var verkligen ingen höjdare .. Sällskapet gjorde dock det liiiite bättre, haha. Idag blir också en helt okej dag, har bara en lektion så jag är ganska nöjd faktiskt! Efter det ska jag lunchträna med mamma, sen gå på min första körlektion klockan två. Aj aj aj.

Nej, nu ska jag kila. Ha det bra!


Nu är det VERKLIGEN höst

Fy fan vilket väder det har varit idag! Fortfarande inte lyckats få upp värmen efter att ha gått i motvind i världens kallaste regn. Usch.. Annars har det inte varit en allt för ansträngande dag, hade en lektion, sen en jätte lång håla som jag åkte iväg och tränade på, sen sista lektionen hade vi bara en massa cocktail-frisyrer. Börjar faktiskt bli kul nu! Och dessutom fick jag reda på mitt grymma resultat på företagsekonomi-provet (haha) .. Det bästa var lärarens kommentar när jag och Philippa fick tillbaka våra prov, men ja .. det behöver vi inte gå in mer på.

Nu väntar jag på att Simon ska komma hit, sen ska vi ut och springa en runda! Fattar inte hur han lyckades övertala mig till det ..



Här får ni en snygg bild på mig och Freja istället!


Äkta söndag

Somande i soffan ett tag och vaknade lagom till finalen i Allsvenskan .. Göteborg - AIK. TRIST att aik vann. inte för att jag hejar på något av lagen .. men ändå.

Ser inte ut som jag kommer få mycket vettigt gjort den här kvällen, och just nu har jag en känsla av att det blir pizza ikväll!


en helt .. vanlig .. utgång




















Ja, ungefär så såg det väl ut igår. Haha.


Oväntat

Blev en rätt så .. oväntad .. kväll igår. Vet inte riktigt vad som hände egentligen. Men, trevligt var det i alla fall! Som vanligt så kunde jag och Johanna inte vara ett dugg seriösa. Bilder kan ni få när jag kommer hem! För just nu sitter jag i emil & majas lägenhet och insåg att jag måste springa iväg till tåget nu!

Ha det bra så länge ..

RSS 2.0