Juldagen

Svårt att bryta traditionen med utgång på juldagen .. Blev dock en lite speciell variant i år. Haha. Ja. Hyffsat tidig hemgång & massa käk hos Simon. Sen somnade vi gooott.













Julafton

















Hade en riktigt mysig julafton med världens bästa släkt. Behöver inte säga så mycket mer ..


.



merry xmas


let it snow

Dagens planer:

- Sluta jobba
- Köra hem i snön
- Göra marsipanfigurer med pappa
- Hem till Simon & äta
- Mysa


Plan B

Eftersom min frisyr inför nyår inte var lika bra i verkligheten som den var i mitt huvud, så har jag fått gå över till plan b. Lockigt. Som alla andra. Sorry..



Men detta var ju apsnyggt? Örhängena hade jag inte tackat nej till heller, i och för sig..

23 december

Lillejulafton. Hade bestämt att vi skulle ha lite rött tema på jobb. Bara jag som kom ihåg det. Så jag går runder med ett rött diadem sådär dagen till ära. Mysigt.



Jepp, julkänsla till max!

Panik

Får snart panik på det här med nyårsklänningar. Varit inne på ALLA hemsidor som finns, men det finns bara massa tråkigt. Okej, hittat några på Asos .. fast hinner det komma innan nyår om man beställer nu?

Nää, jag får nog ringa Erika och besöka hennes garderob.

Dan före dan före dopparedan

.. och jag har tillbringat förmiddagen på banken. Massa snack om pensionsspar, försäkringar OCH nya kort till både mitt privata & företagskontot. Lite roligare bit det där.

.. och nu tänkte jag tillbringa eftermiddagen på jobb med några goa klippningar.

Fint!

Hann sticka iväg ett tag & köpa mina två sista julklappar. Fint! Städningen får bli ikväll. Mindre kul.

Meeen. Snart jul. Så vi är glada!


Blus

 
399:- @ KappAhl.


SUM'11



Känns ganska långt borta att kunna gå klädd såhär ..


Tisdag

Inte alls sugen på att jobba idag, hade hellre åkt iväg & köpt några julklappar, handlat & städat där hemma. Kommer aldrig hinna allt innan julafton .. Hade behövt en ledig dag eller något. Jaja.

Julmacka till lunch i alla fall och det är ju aldrig fel.

Kallt



Och hur kallt har det nu inte varit idag? Jääätte kallt. Insåg att det skulle bli svårt att överleva cykelfärden till jobb utan termobyxor. Så termobyxorna åkte på. Och skidjackan. Och mössan. Och halsduken. Och vantarna. Nääädå, jag skulle inte åka skidor. Bara cykla.


Lugnt

Haft årets lugnaste helg, tror jag. Fredagsmys med tacos, hyrfilm och lösgodis. Riktig svennefredag .. Såg Avatar (som jag lovat mig själv att inte se) , men den var så sjuuuuukt bra ju. Jag vill också va en Avatar. Haha.

I lördes sov jag bort halva dagen & på kvällen blev det spelkväll med Emil, Maja, Joel & Matilda. Fick vara taxi åt min kära far också. Snäll dotter.

I söndes gick jag och Simon ner i stan & åt lunch på Viva. Goott. Efter det köpte vi gran, klädde gran & lärde Simon att tvätta. Bra där.

Min helg lite sådär för dem som bryr sig. Mycket händelserik.


Vår fina (fula) gran. Simon insisterade på en vanlig pinnagran, jag ville ha en kungsgran & Simon vann såklart. Jag fick klä den i alla fall. Med hans pynt. Jag vill ha en spira som vi har här hemma. Han vill ha en stjärna. Behöver nog inte ens säga vad det kommer bli, haha.
Dock en dålig bild. Bättre kommer när slaget om toppen är avgjord.

Snygg



Man skulle haft lite latino-gener. Så kunde man varit lika snygg som Jennifer Lopez.


Julklappstips #5



om jag hade fått bestämma så hade detta blivit årets julklapp. ALLA är värda ett bra shampo & balsam.


7 dagar


1 vecka kvar till julafton.


Kan jang



Jepp. Detta är vad jag shotar varje morgon & kväll. Känns lite sådär att börja dagen med en lakritsshot (smakar inte gott, kan ju tilläggas) .. men vad gör man nu inte för att kunna jobba varje dag? Love life.


mycket nu

Just nu ser mitt liv ut såhär: jobba-äta-sova-jobba-äta-sova .. osv.
Rätt gott ändå, är dock ledig i helgen .. fast då ska jag försöka bota min förkylning. Så det händer nog inget direkt då heller. Ikväll blir det i alla fall mys med Simon: Tacos, hyra film & godis. yummi.

Hörs.


keep on walking

Jobbat, kört hem, slått in ALLA julklappar. Så har väl min dag sett ut. Och nu känns det som jag kommer dö vilken sekund som hellst. Är svin trött, har svinont i halsen & är svinförkyld. Så ja, känner mig lite lagom gnällig faktiskt.

Är dock glad över att jag lyckats slå in alla julklappar. Kanske inte så jätte nöjd med min farmors som jag var tvungen att öppna igen för att jag glömde ta av prislappen. Men det är sånt som händer, eller hur?

Godnatt.


Hejdå!

Nu ska jag hem & äta och sova .. Känner att jag är värd det efter en sjukt effektiv dag på jobb. Det går bra nu.

Min största önskan ikväll: Att Simon gör maten.


Chains



Har fastnat lite för det här med halsband .. Hur snyggt är nu inte detta? 229:- på Nelly. Jag vill haaaa.


WHYRED


Detta vill jag ha..


Dagens dilemma

.. Lång eller kort klänning på nyår?



Förövrigt så var den här jäkligt snygg.


Lucia

Hade planerat att väcka Simon med lusselelle i morse, istället blev det han som väckte mig med VÄRSTA skönsången. Dock inte från honom, utan från tvn.

Elva nätter före jul, alltså. Det firar vi med en lussebulle.

kavaj







Jag äger just nu världens coolaste kavaj.


Fint



Sak #4 som bara är möjlig efter man fått vin i kroppen:
Man hittar såna här fina bilder i kameran.


Red



Äntligen. Hur snygga är dem nu inte?


Julbord 2010

Årets första julbord är avklarat. Riktigt bra kväll. Proppada magen full med sill, någon kysste gräsmattan på Olympia & någon dansade sjukt mycket. Luftgitarren var het. Som alltid. Låter bilderna tala, gott folk!






Simon var väldigt .. glad














Grotesco



Hahaha, så klockrent. Älskar min humor.

Julklappstips #4

Coolstuff.se .. Årets bästa julklappssida. Jag lovar, här är något för alla. Sjukt kul att kolla runder bland alla grejer, dessutom.

Men just den saken som jag tänkte handla som hade varit PERFEKT till min kära bror är .. såklart .. slut. Har ni något teknikfreak eller någon prylgalen person i familjen så kan ni inte missa den här hemsidan.

Ullared

Alltså det e helt sjukt så mycket jag handlade igår. Grotesk summa. MEN fick alla julklappar handlade, så att den ångesten är över väger tyngre än ångesten över hur mycket jag handlade för. Typ.
Har bara vissa små detaljer kvar, sen är jag d-o-n-e.

Handlade en del julklappar till mig själv också igår, haha. Varför handlar man alltid tusen olika krämer för tusen olika användningsområden till kroppen? Jag vet ändå att jag aldrig kommer använda det. Bra att ha kanske? Äh, jag e knäpp.

Shine on

 

SJP's halsband hade suttit som en smäck på mig i helgen & Drew Barrymores byxor hade gärna fått flytta in i mina garderob. Bara för dem är glansiga.


komsi komsi


Var är niii? H&M's leverans suger. Beställde från h&m och nelly samma dag. Nellys paket kom efter två dagar. H&M's har hittils tagit drygt två veckor. Om inte mer. Jag vill ju ha mina fina röda killerskor på lördag :(


Fint ja

Indoorwalking bokat till ikväll! Dax att svetttttas. Fint ska det bli.
Sen ska jag hem & ta ut lön till mig själv. Blir fint det också.


hjälp

Imorgon ska jag & mamma åka till Ullared. Hur bra är nu inte detta på en skala när jag har den sjukaste julklappsångesten någonsin? Super bra! Förhoppningsvis hittar jag en del där som jag kan stryka från listan.

Har dock ett STORT problem. Vad köper man till en pojkvän som redan har allt?

Varför jag hatar snö

Hade riktigt bråttom igår efter jobb när jag skulle till revisorn, sätter mig i bilen & ska köra ut ur parkeringsfickan. Tror ni jag kommer ut? Nej. För då har dem plogat både på vägen & trottoaren så där ligger stora vallar med snö runt om min lilla bil. Och såklart har jag inte någon spade i bilen. Så jag fick börja krypa runt bilen och försöka sparka bort snön. Höll på i tjugo minuter innan jag kom ut. Kul sådär en måndagkväll. Eller inte..

Årets julklapp: Snöskyffel till bilen.

Byxor


Är ute efter ett par byxor till på lördag. Hellst ett par i glansigt material, som dessa från Lindex. 399:-


Måndag

Revisorn & lämna papper, hem en sväng, sen myysa hela kvällen. Sen ska jag testa min nya eltandborste, haha! Där har ni min kväll. HEJ!


Big

Vill ha ett riktigt fett halsband till min svarta outfit på lördag. Äger dock inget, men något utav dessa hade ju inte suttit fel ..

 

 

 


Fliippaa

Hade en riktigt bra helg: fredagsmys hos Jennie, shopping+fotografering med Emil, tjejkväll hos Malin med utgång & bakisbrunch, julskyltning & glööögg i söndes. Låter fiiiint.

Och lördagen var minst sagt galen. Malin hade gjort mega god mat som vanligt som vi gottade i oss. Sen blev alla helt galna när vi spelade julklappsleken. Sjukt KUL. Ännu bättre när man tar dem bästa paketen sista rundan. Då är man lycklig. Sen drog vi in till stan i snöstormen. Utposten- Mogwai- Harrys. Helt plötsligt var klockan fyra & vi var sugna på efterfest. Hem till Emil & Maja & flippa ut totalt. Slutade med att jag fick dra hem Simon vid sex. Fint.























Liten bildbomb - enjoy!


Amor Amor


Den absolut i särklass godaste parfymen som finns. Och nu är den slut, sådär passande till jul. Ett litet julklappstips till mina nära & kära.


Weekend



Helgens planer:
- Fredagsmys
- Fotas med Emil
- Tjejkväll hos Malin
- Adventsmys

bild på mig & matilda från förra helgen .. innan vi flippade ut till kentlåtarna.


Bling



Jag vill också ha ett hårband.


En idé

FREDAG & fullbokat. Lediiig imorgon. Idol ikväll.

Life's goooood.

Har förövrigt planerat in den bästa förfestidén någonsin med Jennie inför juldagen. Kommer bli great. Ska försöka va med lite längre detta året.



Maja & jag förra året, tider det. Haha..

GULD

Har precis färgat Erika i en skit snygg guld-blond färg. mycket snyggare än innan. Så vad har vi nu lärt oss av detta? Guldblond är snyggare än askblondt. Mer färg. Mer lyster. Roligare.

Så kasta silvershampot är ni snälla!

Puss.

Christmas time









Resultatet av vår pysselkväll i måndags. Mysigt.


Oboy

Efter att jag druckit varm oboy, som knappt sjunker ner när man blandar den, på jobb i några dagar nu så kom jag på att den kanske kan va liiiite gammal.
Kollade på paketet : Bäst före 2006. 2006?! Det är fyra år! Hahahah. Fail.

Waaaka

Zumban igår var faktiskt lika rolig som alla säger att det är. Trodde först att det mest var snack, men nej. Det var det inte. I början kände man sig som värsta tönten som hoppade runder. Tänkte att detta kommer ju aldrig gå när man inte fattade hur man skulle gå o alla andra antagligen hade varit där flera gånger innan, eftersom dem kunde allt utantill. Men sen hände någonting, haha. Efter en stund flippade man totalt & struntade i hur man såg ut. Såg antagligen ut som värsta idioten, men ju värre man såg ut, desto jobbigare (& roligare) var det.



.. Ungefär såhär såg det  ut. Kan man väl säga.

Zumba

Bokade nyss in ett Zumba-pass. Haha, kommer nog bli intressant. Antagligen kommer varje liten del av min kropp att skaka. Fint. Utvärdering kommer.


Normala



Vilken oerhört fin bild jag hittade hos Matilda.
Sak #3 som bara är möjligt efter att man haft vin i kroppen:
Man tycker helt plötsligt att det är normalt att dansa på det här sättet.


Digster



Skön stämning på salongen nu. Från & med 1a december så är det okej att spela jullåtar.
Lyssna här


Julklappstips #3

1a december idag, 23 dagar till julafton.

Panik över alla julklappar? Ja.



Ge bort en prenumeration i julklapp. Finns många bra erbjudande på massor av tidningar på tidningskungen.se


Miranda Kerr



Och Miranda Kerr gör som alla andra kändisar, blir gravid, tar av sig kläderna, blir fotad & får massa pengar för det.


goodie

Jennie lockade in mig på VILA igår med massa erbjudande & goodiebags. Gick där ifrån 400kr fattigare, men två festlinnen rikare. + en goodiebag. viktigt.

På kvällen fick jag & Simon flytta bilar (1a onsdagen i månaden kan vara det tråkigaste någon nånsin har kommit på) sen mös vi till det med årets första glögg. Gott.


RSS 2.0