jobb & espresso house

Blev en väldigt kort dag på jobb idag, endast tre och en halv timme .. men jag klagar inte! Stack istället till espresso house och tog en fika med erika. hade mer att prata om än vanligt faktiskt, haha.

Sen stack vi hem till mig, jag klippte erika & nu har hon nyss åkt hem till sig. Själv ska jag iväg en runda och käka nu. Hörs senare!


erika med sin chailatte.


varm macka med grilladkyckling och en vaniljlatte.


nog det bästa som finns.

sjuk träning

Sjuk träning idag. sprang som några hästar, & gissa om jag kände mig en aning back efter den här veckan? usch.

men, riktigt skönt nu efteråt.. nu ska jag ta tag i övervåningen här hemma och se om jag kan göra något roligt med den! Sen väntar sängen och en låååång dag på jobb imorron. riktigt tråkigt, jobbar dessutom hela helgen. wii.

nej, nu ska jag sätta igång! ha det så bra ..

hade vi kul eller?





singstar är bäst helt enkelt.
Nu: Träning.
Hör ni inget från mig så har jag antagligen tränat ihjäl mig.

love is my drug

Sitter i min säng, försöker hålla ögonen öppna och fasar inför träningen som är om redan en timme. ööööörk. lyssnar dock på den skönaste låten just nu.



back in skåne

Jaha, då var man hemma i Skåne igen. Ruskigt skön vecka, det här. Har alltså befunnit mig i Ludvika, där det enda man gör är att äta frukost, sova lite, plocka bär, äta lite till, fiska, sova, äta lite till, sova. Låter som en sjukt bra rehabilitering efter helgen som varit. Konstigt nog är jag riktigt trött fortfarande, kan bero på den sex timmar långa bilfärden hem, kanske?

Ikväll ska jag ta mig till träningen, känns som jag behöver det efter all kaffe & kaka som jag har tryckt i mig. Dock inte särskilt sugen ..


Påväg till Falun


Maja blev en mumie


Gick ner i en koppargruva .. dem snygga kläderna bjöd dem på!


Vid Lugnet


Ser inte så dumt ut, va?


Jag levde i dessa stövlarna!


Helnöjda ute i båten ..


Detta är sommar.

Ha det!

Kan ju inte direkt säga att jag är sådär jätte sugen på att börja packa nu.. Åker till Dalarna imorron och som vanligt är jag ute i sååå god tid. Skulle dessutom behöva en dusch och städa mitt rum. Nej, jag hade mycket hellre gått och lagt mig nu, packningen kan man väll ta imorron? Oj oj oj ...

Vet inte hur länge jag blir borta den här gången, men ni får ha det skit bra så länge!

Kostar att ligga på topp

Jag lovar, jag har ALDRIG varit såhär sleten i hela mitt liv. fest torsdag, fest fredag, jobb lördag, fest lördag, jobb söndag. inte illa .. men det har trots allt varit den sjukaste och bästa helgen på länge. Hela fredagkvällen spenderade jag åt att sjunga var ska vi sova i natt, eller rättare sagt .. HON E EN DUVA, sen fick alla andra fortsätta. Har dessutom insett efter att ha kollat på alla bilder att jag lyckades få på mig en massa hattar hela tiden.

Galna dagar, och igår var absolut inget undantag!

  
  
  
  

Ses!

Eftersom det har varit konstant festande sedan i torsdags så har jag inte riktigt haft tid till att uppdatera här. Har egentligen inte tid nu heller, för nu ska jag skynda mig iväg till emil o maja där den här kvällen börjar!

Fattar inte riktigt hur jag orkar, med tanke på att jag sov tre timmar i natt och varit en hel dag på jobb. Tur att det bara händer en gång om året, kanske? :)

Har en känsla av att det kommer bli minst lika bra som det var igår. Då var det s-j-u-k-t. Ses!


På det igen!

Igår blev det minst lika galet som jag trodde att det skulle bli. Sjöng singstar hemma hos elin, och var allmänt .. glada. Sen avslutades kvällen med en tur in till helsingborg & festivalen. gick loss på langosarna innan vi tog tåget hem igen.

Idag har jag faktiskt hunnit med ovanligt mycket, med tanke på hur gårdagen slutade. Haft en klippning, och varit ute och cyklat en låååång runda med mamma. Skönt, för nu är det fullt ös som gäller igen!









Näääz

Pepp

Hunnit med fyra klippningar och slingning av mitt eget hår, idag! Inte dåligt. Nu väntar det lite målande av naglar, dusch och annat fix inför ikväll. kommer bli toppen! Hoppas bara på uppehåll..

Nej, nu väntar duschen. Vi ses i dimman, gott folk!


Galna dagar

En liten, orange eller grå mega söt kattunge. Finns det något sötare? Nix. Hade passat perfekt med en liten sötnos som kan göra mig sällskap på min stoooora ovanvåning nu. Tror ni det är möjligt att övertala min mamma om att vi ska skaffa en?

Just nu sitter jag och väntar på att vi ska åka in till lägenheten i stan igen och fixa. Så den här kvällen kommer antagligen att se ut som de flesta dagarna gjort den här veckan. Trevligt.

Imorgon är det slingning av mitt hår som gäller, sen ska jag hem till Elin och träffa gänget där, efter det blir det förmodligen en tripp in till helsingborg. 1a festivaldagen, lär bli galet.



Omöjliga att motstå..

Kanelbullar & Cosmo



Så ja, nybakade kanelbullar och en nyinköpt Cosmopolitan. Min eftermiddag är räddad.

Watch


Jag är sugen på en klocka i plast nu! Antingen en vit eller en riktigt färgglad. Sjukt snyggt.

 

Desperate housewife?

jaha, sitter här hemma nu och .. njuter .. av min ensamhet. emil och maja är iväg och fixar och mamma o pappa är på öland. är det bara jag som inte har något alls att göra? Funderar på att sticka iväg och köpa jäst och försöka mig på ännu en omgång med kanelbullar. Har kommit på att det var jästens fel att bullarna blev så fula förra gången! Oh no, känner att jag mer och mer börjar likna en desperate hopusewife..

Ikväll har jag några klippningar att ta tag i, sen ska jag börja ladda inför torsdagens händelser. Kommer bli riktigt bra!

Nu så!

Nu jävlar börjar allvaret igen! Även om det ska bli sjukt skönt att träningarna drar igång igen, så är det en liten del av mig som HOPPAS att vi verkligen inte ska springa en massa idag.  Det är sjukt hur lätt det är att tappa formen egentligen. Kvittar om man är ute och springer någon gång, det är ändå lika segt varje gång när man drar igång. Varför är det så svårt att bygga upp, men så lätt att tappa?

Ikväll har jag inga planer alls, kommer vara d-ö-d när jag kommer hem från träningen, så känner jag mig själv rätt blir det soffan & jag ikväll! Låter inte fel faktiskt.


Singel & sökande

Blev en trevlig kväll igår med Olivia, kollade film och massa sjuka klipp på youtube. Samma extremt dåliga humor, kan man väll säga?

Idag ska jag hjälpa emil och maja & städa deras lägenhet inför deras flytt imorron och ikväll är det första träningen efter uppehållet som gäller! Najs.

Men först, en runda yatzy!

Förresten, här har ni världens fulaste video:


Kvällens bästa



Lätt den roligaste reklamen just nu. OCH den har klistrat fast sig i min hjärna.

Mys

Nu: Beck på fyran tillsammans med Olivia här i soffan!

Regn ute kan ju trots allt bli ganska mysigt ..

Mmm



Sugna?

Icke normala

Vad gör man när man har absolut ingenting att göra? Jo, man tar sin nylagade moppe och kör en runda till familia och väla. Tror inte att det var många som trodde att jag o olivia var normala idag. Olivia med sina cp ljud kan lura vem som hellst!

Blev inget handlat idag för min del. Förutom tre nektariner och ett paket Ben & Jerrys glass. Kunde helt enkelt inte motstå det. Nu sitter jag och väntar på att olivia ska ta sig hit igen, sen får vi se vad som händer ikväll!

Ha de, hej.

Get sexy


Kanelbullar, kladdkaka och Olivia!

Varit riktigt rastlös idag! Så jag satt igång och bakade kanelbullar. Aldrig sett så fula bullar, om jag ska vara ärlig. Men det är ju inte utseendet som räknas, som tur är?

När jag var klar med det, så gjorde jag en kladdkaka. Fattar inte riktigt var jag fick all energi ifrån, och fattar INTE vem som ska äta upp allting. Men det brukar ju lösa sig i det här huset.

Snart kommer Olivia hit och hjälper mig att passa vårt hus. Känns som det är en riktigt tjejkväll på g. Dessutom första gången jag får träffa olivia på en månad (?) så det gör allting extra bra!

gbg - update


Självklart var vi och kollade iks f15 lag som var med i gothia. gick vidare till a slutspel, men förlorade första matchen där. riktigt bra kämpat, dock..


Jag och Erika kämpade med vårt lilla tält..


Mat paus i bakluckan!


Efter en låååång dag på avenyn.


Unnade oss lite kladdkaka.


elin och erika i collorado. gissa vem som blev blötast? jag.


Världens godaste glass.


Erika övervann sin stora skräck, haha.


Jag och Erika tog en tur i jukebox! (Vi och massa småbarn)


Flumride!


.. Lyckad liten mini tripp med massa karuseller, mat och shopping. Älska göteborg.

hemma igen

Hemma efter några sjukt intensiva dagar i Göteborg! Shopping, fotboll, tält, liseberg, regn, sol och gps kan väll sammanfatta dagarna ganska bra? Hade min första nära döden upplevelse i Uppswinget, den andra i Höjdskräcken. INTE bra att gå med elin och erika som tvingade upp mig i dem mest galna karusellerna.

Men, det var sjukt kul. Riktigt lyckad tripp med norska och svenska grannar på campingen. inte dåligt. om ni har tur kommer det upp lite bilder senare!

Ha det bra sålänge,

Göteborg!

Ni fattar inte hur trött jag har varit de senaste dagarna! Jobbat, kommit hem, sovit, ätit, gjort lite grejer och sovit igen. Illa. Men idag var det den sista jobbedagen för min del på ett tag, och det firar vi med en tripp till göteborg med erika och elin! Alltså kommer jag att vara borta onsdag-fredag.. Kommer bli riktigt kul och anar en del galna händelser också.

Inte hunnit packa än. Aj aj aj .. och med tanke på att vi åker klockan nio imorron bitti så blir det tidig uppgång ur sängen för min del! Sova i bilen är inte heller ett alternativ, eftersom vi aldrig kört i göteborg innan. Fast, hur mycket hjälp är jag egentligen med mitt lokalsinne som är lika bra som en hönas?


Ta hand om Skåne medan jag är borta!
Ha det, hej!

Så kan det gå..

Lite bilder från kvällen i fredags! Glatt gäng, kan man väll säga ? ..


Zazza och Filippa


Lill-gunde och Gunde



Ninni


Maja i hennes nya outfit


Jag och maja ville ha ett idolfotto! (Han har ju faktiskt varit med i melodifestivalen)

Stekigt

Jag vet, jag är helt ur form när det gäller att blogga. Ur form på alla plan, om jag ska vara ärlig!

Idag har jag kommit fram till att jag inte jobbar som städerska, snarare som slav. Det är INTE kul att städa från nio till fyra. Enbart städa, och byta sängkläder. Såklart ska man på det imorron också, och på tisdag. Jag kommer dö. Okej nu låter jag som värsta divan, men ni skulle bara veta.

Efter jobb var emil snäll och hämtade mig så att jag hann hem och duscha innan jag skulle på hif med mamma och pappa! Stekande sol i 90 minuter = kokt huvud. ungefär. Efter matchen drog vi ner en runda i norrahamnen. Jag käkade blåbärspaj och njöt!

Sen åkte vi hem igen, hyrde film och nu har jag precis pratat med erika en stund! Sjukt hur mycket som kan hända på en vecka.

Nu insåg jag att jag måste sova för att klara av ännu en dag på jobb. Så .. take care. Och ni som har turen att vara lediga, njut.

3 ½ timme räcker inte!

Imorse undrade jag verkligen vad jag hade gett mig in på när jag sa att jag kunde jobba! Tre och en halv timmes sömn var nog inte tillräckligt, käns det som ..

Det var trevligt igår på lagfesten i alla fall! Började med en tipsrunda och en "sug lek", sen åt jag alldeles för mycket god mat, som jag toppade med en gigantisk portion marängswiss! Mmmm.. Sen hände det en hel del under kvällen, bla dans med kvastar tillsammans med Ninni. Där missade ni något! Slutade med en cykeltur med Maja till parken, och massa sentimental snack innan man kom hem och la sig vid halv fyra.

Spelade nyss en runda yatzy (nya underhållningen här hemma!) .. Ser ut som det blir en riktigt lugn kväll, med tanke på ännu en jobbdag imorron. suck.


Fredag!

Nu ska jag se till att få mitt rum och garderob städat! Förhoppningsvis hinner jag klart tills jag har min klippning klockan ett. Efter det ska jag ut och springa en runda, hem och hämta chivaz, och cykla en runda med honom. Låter riktigt bra.

Halv fem ska jag hjälpa maja med maten till ikväll, efter det .. lagfest!
(Vi kan ju ignorera att jag ska jobba imorron bitti)

Pretty in pink

Mina köp från igår .. Tror nästan att jag fastnat i någon rosa period. Varför just rosa?



Rosa shorts från Gina Tricot
Rosa tröja från Paris Kate & I
Rosa kjol från 365 Sunshine



Okej, blev två andra färger också .. (dock samma modell)
Svart linne från Paris Kate & I
Lila linne från Paris Kate & I

Vänta tills ni ser ryggen på dessa linnena! Underbar!

Bounce

Ni måste verkligen se den här videon! .. Bounce (svensk dansgrupp) har dragit ihop en massa folk för att hylla Michael Jackson genom att dansa till Beat it. Riktigt grymt!



Är jag konstig?

Har vairit en väldigt hektisk dag idag, vilket förklarar den kassa uppdateringen! Spenderade halva dagen på väla.. Handlade en skjorta till pappa och (såklart) en hel massa saker till mig själv. Det är INTE bra med rea, jo det är det ju, men helt plötsligt börjar jag tycka att vissa plagg är skit snygga, som jag i vanliga fall inte ens skulle kolla på. Enbart för att där sitter en liten röd prislapp på. En annan sak som jag bara gör när det är rea är att jag köper kläder som inte ens är i min storlek. Tex linnen i M och L, som kanske skulle funka som oversize.

Men trots mitt konstiga tänkande när det gäller rea så är jag faktiskt nöjd med mina köp idag, fast att inget av dem var i min rätta storlek. Men skit i det!

Imorgon är det nya klippningar och lagfest som gäller! Hoppas på en sjukt bra dag.

Otur

Spelade nyss historiens värsta yatzy runda med min pappa. 130 poäng, säger det er någonting? Uttrycket: "Otur i spel, tur i kärlek" stämmer nog inte så bra in på mig.
Kan passa på att tala om för er att det var riktigt skönt att jogga! Kändes som man sprang av sig allt negativt, vilket verkligen behövdes idag.

Imorgon har jag en hel del att fixa! Städa, klippa, handla grönsaker, klippa gräset och kanske åka en runda till väla och köpa en skjorta till pappa. Stackars pappa som inte kunde hitta någon själv.. Senare på kvällen ska jag iväg på ännu ett kalas för min kusin som fyllt 13. Puh, vilken torsdag.


In your face

"Vad sa Gud efter att han skapat mannen?"
"Bättre kan jag."


- stämmer riktigt bra kan ju jag tycka.
Nu ska jag iväg på en väldigt försenad joggingrunda, sen väntar duschen, soffan och annat mys på mig här hemma!

Sunkis

Sitter och funderar på om jag ska göra något av den här dagen? En joggingrunda låter lockande .. men det får vänta till ikväll! För i eftermiddag ska jag och emil hem till mormor o morfar för mormor fyller år. Kaffe och kaka, ännu en anledning till varför jag helt enkelt måste ut o jogga ikväll.

Nej, nu väntar duschen och lite andra saker på mig! Ha en bra onsdag, allihopa.

Båstad

Det började bra igår! Tåg och buss till Båstad med Philippa .. när vi kom fram blev det rätt lugnt på filten innan vi bestämde oss för att ta oss in bland allt folk. Galet är nog rätt ord. Träffade några trevliga stockholmare som vi ska åka till när Måns spelar på Gröna Lund (haha .. tror dock inte att det är så seriöst)

Sen gick det utför. Träffade Philippas vänner .. började diskutera ordet "ey" och gick runder lite innan det var dags för hemgång igen. Ett stopp på mcdonalds och jag var heeeel nöjd!

Philippa är bäst. Och Måns är så jävla snygg.






When love takes over

Nu laddas det för fullt här hemma hos mig! Vädret är väll lite sådär, men skit i det! Två filtar och ett paraply så blir det jätte bra.

Har även fastnat helt för when love takes over med David Guetta och Kelly Rowland.


 

Båstad med Philippa

Varit riktigt seg hela dagen, har nog inte riktigt hämtat mig efter helgen än. Men imorron är det Båstad med Philippa som gäller, så då är det 100% igen! Har en känsla av att det kommer bli en riktigt bra kväll. Åker från helsingborg vid tre och är framme vid halv fem. Lagom. Tar det lugnt (lugnt kanske man inte ska kalla det?) på en filt, innan rix fm festivalen börjar klockan sju!

Med tanke på alla andra kvällar med Philippa så antar jag att även denna kommer bli sjukt galen. Nice.



Bild på Philippa från en annan sjuk kväll.

ÅHUS 09

Hemma efter en galet rolig helg i Åhus! Kunde knappast bli mycket bättre, faktiskt.

I fredes blev det först en massa solande och fest på kvällen. En något spetsad melon satte fart på dem flesta! (haha) .. Lördag morron var det inte många som var pigga på strandfotboll i stekande sol. Men vi tog oss igenom det .. kan nog kalla oss för köttar laget. Låg nog mest ner och spelade? Haha..

Lördagkväll drog vi in en runda till kristianstad, där det ryktades FEST med stort F. Sjuk hemgång mitt i natten med typ 5 kilometers gång från busshållplatsen till hotellet. Maja stod för underhållningen och begravde en liten ninis. Måste också nämna idioten som försökte sno vår brandsläckare klockan fem på morronen. Han var riktigt störd.

Söndag var det dags för A slutspel (hur vi lyckades ta oss dit är en mycket bra fråga) Fast en större fråga är nog hur vi lyckades slå ut DET BÄSTA LAGET i sextondelen. grym match helt enkelt.
Slutade som delad nia. Så det får man väll  va nöjd med ? Med tanke på att vi inte var sådär super seriösa (haha)

Tack allihopa för en jätte bra helg!








Åhus nästa!!

Då var packingen klar! Sitter dock här nu och funderar på vad jag kan ha glömt, vilket jag antagligen kommer fortsätta att göra hela natten. Som sagt, jag hatar att packa! Klockan är i alla fall ställd på 0815 imorron bitti .. kommer att bli det längsta dygnet på mycket länge, kan jag lova er!

Har en riktigt störig känsla av att jag har glömt något. Fan.

Men i alla fall: Hoppas ni får en lika bra helg som vi kommer att få! Räkna inte med uppdatering av fcb.blogg.se förrän söndag kväll :) Ha det!

Beach(fotboll)

Varit och stekt som satan idag på stranden, med emil maja och simon. Blev till och med två dopp i havet! Icke dåligt alls. Rätt som det var så kom Philippa gåendes på stranden, så fick även träffa henne idag!

Nu ikväll så har jag fixat pastasallad inför hela helgen. Gjort lunch som nog skulle kunna räcka till en hel vecka. Fortfarande inte packat några kläder alls .. Så det får jag nog sätta igång med nu!! Hatar att packa, för hur mycket man än tänker på allt man ska ha med sig så är det ändå alltid något man glömmer...

Kommer i alla fall att bli en sjukt rolig helg: Beachfotboll i Åhus med Elin, Maja, Emma, Helena, Erika, Lina och Ninni. Två hotellrum, två kvällar, tre dagar, massa sol och massa annat trevligt! Kan inte bli annat än bra.



Stranden idag. Vid den här tiden hade dem flesta dock redan åkt hem ..
som ni kanske ser.

orkar inte för tillfället ..

nej, inte mycket som slutar som det ska nu. låter bättre att lägga mig ner under ett tjockt duntäcke och sova! Tror ni det går att snabbspola fram till fredag kväll? För då är garanterat läget betydligt bättre.

go natt.

Väla, sol, köra, fest

Hunnit med en hel del idag måste jag säga! .. Började med en runda till Väla med mamma, köpte alldeles för mycket saker. Bland annat en ny bikini, blått e flott. riktigt snygg e den. Övningskörde faktiskt hela rundan också, gick as bra .. dock ett helt år kvar innan jag kan ta mitt jävla körkort.

Nu kom jag nyss hem från helsingborg, följde med Philippa på en fest .. Fast var inte riktigt på fest humör idag, så det blev tidig hemgång för mig. Fast tydligen så hade philippa fått andnöd precis efter jag gått? Ännu ett tecken på att vi helt enkelt inte ska festa utan varandra. Då går det bara utför..



Jag och min snygging i våras!

RSS 2.0