Lördag & Söndag

tjeeeena. blev ännu en lugn kväll igår, vet inte riktigt vad som händer med mig? Varit sugen på utgång i en hel vecka, sen när det blir lördag är suget puts väck. Jaja .. blev bra ändå: Filmkväll hos zsoli med honom, Filippa och Simon. Såg en ruskigt dålig skräckfilm. Mest psykad faktiskt.
Efter det åkte jag och Simon hem till mig, käkade rostade mackor, drack oboy och kollade på filmer sen jag var liten. Haha, låter trevligt ju .. ganska normalt också att göra det sådär fyra på natten.

Idag blev det en runda till väla och käkade (igen) världens godaste skaldjurssallad. Nu ska jag ta tag i mitt arbete som jag inte gjort på hela lovet! Awesome.

Skönt eller deppigt?

Blev en lugn kväll igår hemma med en popcornpåse och OS. Vet inte om det var skönt eller bara deprimerande att sitta hemma helt själv och kolla tv en fredag .. Stannade till och med uppe till tre och kollade curling-finalen (som dessutom sverige vann!!!!). Varsågod, kalla mig nörd.

Nyss varit och djurat på fotbollen. Sista styrke-passet den här säsongen. YEEEEEEES.

No plans för ikväll what so ever. Triiiiist.

Lektion nr 1!

Suttit hemma hos min underbara farmor och farfar hela dagen .. Tror att det är deras uppgift att göda mig med massa kakor och godis. Synd man inte kan tacka nej till det heller. Har dessutom haft lektion nr1 i hur man smsar. Det där med T9 kan vara sjukt svårt. Farmor var dock grym på att skriva utan T9. Hon blev stolt och farfar blev sur för att det inte gick lika bra för honom.

Och for your information: Det blev kladdkaksmuffins igår! Sjukt goda & ännu godare idag. "Måste du alltid göra sånt som man måste äta!". Mamma gillar inte min kreativa bak-sida.


Update: hahaha, "bak-sida". Tänkte inte på hur det egentligen lät.


Here we go again ...

Jag blir så grymt rastlös när jag har lov. Måste göra något hela tiden. Men det är bara dem sakerna jag inte tvunget måste göra som är intressanta. Som just nu tillexempel: Söka jobb låter ju inte alls lika intressant som att gå ner och baka en fettig, rinnig kladdkaka. Håller ni inte med?

Fortsätter jag såhär kommer jag antagligen sluta som en gammal, arbetslös tant som inte har några vänner och lever på kladdkaka. Jaja.

En sak till: jag tänker för mycket när jag har för mycket tid över. Om ni förstår vad jag menar.

Blondie



Nyss slingat Erika, så nu är hon all blond again! Awesome. Snackat en del gamla minnen (om våra kaniner till exempel, haha) och just nu rotar hon i min garderob efter något vettigt att dra på sig imorgon. Har dessutom hunnit käka upp en hel saltlakritspolkagris. Om ni ville veta .. Så ja, där har ni min kväll.


Aktivt

Hade nog säsongens oseriösaste träning igår. Först var det bara jag och Zazza som var där, men tillslut lyckades vi bli sju stycken. Körde lite basket (på en fotbollsträning, haha) och avslutade med fotboll. Aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Kan nog bero på att jag var hyffsat övertrött igår också.

Nu blev jag nyss klar med en klippning här hemma, snart kommer en ny, sen ska jag iväg och hämta Vilma på dagis. Efter det .. ytterligare en klippning. Jag klagar inte. Sen ska jag träffa Erika som jag inte gjort på huuuundra år.

Jag är chockad. Kommer ju hinna med sjukt mycket idag.


Plan b

Maten var slut. Skit i det, vi gör pannkakor! Happy me.


Mums

Nyss städat en massa .. får väl se hur länge detta håller den här gången. Jag gissar på .. två dagar?

Strax kommer Simme hit, klippning, mat och kanske en runda skrillor. Kommit fram till att nästan det enda vi gör tillsammans är att äta. hmmm..

Igår

Blev en bra dag igår! Fast shoppingen kunde ju varit bättre.. Sjukt dåligt utbud i alla butiker. Samma saker överallt. Tråkigt.

Men annars var det super! Avsutade dagen med tacos och ett bad här hemma. Kunde nog inte blivit mycket bättre..


Lycka

Fan vad jag älskar att vara ledig. Idag: Längdskidor. Imorgon: Shoppingtur till Malmö.. Passar mig perfekt att bara glida. Haha. Kommer bli hur bra som hellst.

Mys

Nu ska jag mysa lite med mig själv för första gången på några dagar. Ett bad, en dusch, inpackning och ansiktsmask blir det nog. Egentid är underskattat.


SJUKT bra för torrt hår!


Längdskidor

Varit sjukt aktiv idag om man jämför med dem senaste dagarna! Drog ut med Simon och mamma och åkte längdskidor.. Absolut INTE min starka sida. Gjorde värsta vurpan efter halva biten så pjäxorna gick sönder.. Så därför fick jag gå i typ två meter höga snödrivor istället. Tur jag har en snäll mamma som lånade ut sina skidor sista biten. haha .. Och Simon planerar redan nästa runda. Hmm .. får nog komma med någon bra bortförklaring då.

Dessutom så filmade han när jag ramlade i den största backen. Snäll pojkvän jag har.

Lyx

Jag och Simon lyckades få till värsta lyxmiddagen igår också.. Frågan är när vi ska börja misslyckas egentligen.

Idag har det inte hänt någonting. Precis så som en söndag ska vara.. Behöver jag ens berätta hur skönt det är att man är ledig imorgon?

Isolering på g

Nu ska jag isolera mig från världen ett par dagar. Nästan ALLA jag känner har fått magsjuka. Örrrk. Förmodligen det värsta som finns.

Nu: Styrka med fotbollen.

SNÖ

Det snöar. Riktigt mycket. Och Sverige har fått OS-silver.

Kvällens händelser lite sådär snabbt ;)

Stress

Vilken daaag! Världens stressigaste dag med massa massa massa färgningar. Riktigt nöjd med resultaten, dock! :)

Somnade direkt när jag kom hem, ska strax hem till min kusin och mysa! :) Lagom fredag.


Straaaaax

Kort dag på salongen idag, fick sluta redan vid tre för att jag skulle kunna ta mig hem i snöstormen. Snällt. Desto mer att göra imorgon .. Nice.

En dag kvar - sen loooov. Planer?

- Imorgon: Inga.
- Lördag: Klippningar + bio?
- Söndag: Inga.
- Måndag - tisdag: Kanske en runda till Malmö med Simon.
- Resten av veckan: Träffa Erika, färga, klippa och rulla permanent på modeller till gesället.

.. och det bästa av allt: SOVMORGON.

update: Lyssnar på nrj .. och nu kom det en väldigt fin remix på I got a feeling. Omgjord till "Jag har en bågfil". Haha.


Min namnsdag!

Frida: Nordiskt namn som betyder "den sköna, den älskade".

Och ja, som vanligt fick jag reda på att det var min namnsdag genom att mamma skickade ett grattis-sms..

Fördel #1 ..

.. med att vara så ung som jag är!

"Ta vara på detta året.. skiten börjar det året du fyller 19. Tandläkaren får du betala för, på bussen blir du hel och får betala fullt pris.. bullshit ålder.. haha"

Ja, Erika. Du har så rätt.


Extremt

Sista dagen i skolan innan lovet, looovely. Blev precis klara med vår extrema frisyr med båtar, fåglar och grejer i. Haha, har nog aldrig sett en större uppsättning innan. Heelt sjukt.

Nu: Jätte lång håla.
Sen: Lektion med brud & curler.
Senare: Hämta Vilma på dagis.
Ikväll: Träning.

Bubblig




hahaha

En tanke ..

När jag och Simon såg Avatar - trailern första gången lovade BÅDA att vi aldrig skulle se den. Hatar overkliga filmer. Jag menar .. blåa jätte animerade människor som hoppar runder? Ser inte det underbara i detta. Men tydligen finns det. Borde man ändra sig och tvinga sig att se filmen kanske? Bara en tanke.


Kris

Fettisdagen och jag har inte ätit en enda semla!!

Vad händer?!

3 dagar kvar

Tisdagar är absolut den segaste dagen på hela veckan. Långt till helgen & nyss varit måndag. Örrrk.

Så här har dagen sett ut idag i alla fall:
- 2 timmar svenskapass; såg en svart/vit film från typ 60-talet. väldans intressant det där. Alla var otrogna mot alla. Ungefär som en omodern nutid. Typ.
- Massa fotograferingar till vårt projektarbete. En fotografering kvar, sen är det "bara" presentationen och rapporten kvar.
- Prov i naturkunskap. Inga kommentarer.

Lite backstage-bilder från Michelles styling:






kärlek



Ge mig sommar, min födelsedag & student.


Måndag

Sista måndagen innan lovet - det är lycka. Har dock världens största prov imorgon om andning, blodomlopp & matspjälkning. Låter ju sjukt roande. Inte alls.

Förresten .. Någon som kan gissa vad det här är?




.. Mitt hår för någon timme sen. Kul det där med permanentrullning. Mindre kul att man såg ut som en alien under tiden ;)


Alla hjärtans dag..

.. och jag sitter ensam hemma med massa plugg. Hur kul?
Meeeen, det är ju synd att klaga.

Ikväll blir det mys.



Puss på dig.


Goood

Blev en bra kväll igår! Snurrade runder lite över allt .. slutade med att jag och Simon satt i hans kök och åt mackor med makrill på. Vet inte riktigt vad som hände där.

Största nöjet nu är att läsa alla sms man skickade igår. Haha.

Lördag!!

Dagens planer:

- Cirkelträning med fotbollen
- Hem & fixa
- Plugga
- Simon
- Förfest
- Utgång

Det är ju trots allt lördag.


Slutade ändå på mcdonalds

Efter en runda runt i hela helsingborg igår (letade efter något vettigt ställe att sätta oss på) så hamnade vi på någon italiensk restaurang som jag inte kommer ihåg namnet på. Nytt ställe bakom Vila, för er som vet?

Sällskapet kan man väl inte klaga på, maten var dock inte lika bra. Förrätten - supergod, sen gick det utför.

Kvällen slutade med en glass från Mcdonalds för jag var sugen på en RIKTIG efterrätt.


Senaste

Igår: Praktik, body pump & köpte tyg till min balklänning. Mörkblått, kommer bli riktigt snyggt. Hade min fjärde träningsdag för den här veckan. Ganska nöjd med det faktiskt!

Idag: Praktik, färgade/klippte Maja och färgade mitt hår. Blev SJUKT snyggt. Har nog, allvarligt talat, aldrig varit så här nöjd med mitt hår. Någonsin.

Ikväll: Ut & käka någonstans med Emil, Maja och Simon. Lovely start på en efterlängtad helg. Känner att humöret är på topp nu, faktiskt.

Mina beeeen

Vill knappt tänka på hur mina ben kommer kännas imorgon. Ett under om jag lyckas ta mig upp från sängen!

Torsdag imorgon, snart helg! Kommer bli en sjukt jävla bra helg, dessutom. Pepp pepp pepp.

Nu ska jag sova .. lååång dag på salongen imorgon. Och just det, hör av er om ni e sugna på lite färg eller en klippning!

peppa mej

Stela muskler, grus, kyla, snö, träningsvärk, fotboll & förkylning .. ingen bra kombo.

Önska mig lycka till.


Hur sätter man fast en båt på ett huvud?

Dagens projekt: Hur sätter man fast en båt på ett huvud? Helt normalt när man går på vår skola .. Men SNART är vi klara med vårt sjuka projekt. Galet.

Förresten: Thank god för limpistolen!









... Det börjar likna något? Vad vet jag dock inte.


Tisdag

Det är inte bra att sluta tidigt .. Slutar alltid med att jag kommer hem med ett berg av kassar och att jag handlar för pengar som jag egentligen inte har. Men fint var det.

Ikväll ska jag på body pump, längesen nu så kommer säkert ha dödlig träningsvärk imorgon. Ska dock bli sjukt skönt!

You make my heart bounce



Det är nu man inser hur jävla bra man har det..


I MADE IT

Finns bara en sak att säga nu: JAG KLARADE DET TEORETISKA GESÄLLET!!! Aldrig varit såhär lättad, tror jag. Såååå skönt.

Så det firar vi med träning och semlor ikväll! Nice.


Nervös

Måndag. Skola. Trött och TEORETISKT GESÄLLPROV. Riktigt nervös nu. Nog mest rädd för att vara den enda som inte klarar det. Och om jag inte klarar det så kan jag inte göra det praktiska i maj heller. Hoppsan.

Nu: Naturkunskap. My lucky day.

I'm in heaven

Mycket bra kväll igår! Min favoritmat + cheesecake, im in heaven! Plus en massa bra folk på det så blev det super bra. Hände en del oväntade saker, tex så hamnade jag och jenny helt plöstligt i ett stall med massa hästar, inte dåligt de. Hemgången behöver vi nog inte ens tala om, haha .. Ny standard.

Nu har jag två klippningar på g, sen ska jag se till att städa en massa och plugga inför gesället imorgon. Om jag är nervös? Jaaaaaa.

Ikväll blir det mys hos Simon med en massa mat igen. Ja, har blivit mycket av det den här helgen.


I-lands problem

Jupp, igår blev det en massa våfflor + gurk & morots - dipp .. Slutade med att man låg heeelt utmattad i soffan efter allt man ätit. Hoppsan.

Cirkelträning i morse med fotbollen. Segare än vanligt, sjukt jobbigt.

Nu: 25 års fest.

.. Hade precis bestämt mig för en tröja jag skulle ha på mig, tog på den och dragkedjan gick sönder. Använt den en gång. Typiskt.

Jag är sugen på våfflor, är du?

Bra med en pojkvän som har samma cravings som jag! Därför spenderas den här fredagskvällen hemma med förhoppningsvis en massa våfflor. Kan ju knappast bli mycket bättre efter en hel dag på salongen?

Yr?

Man märker att man är sjuk när man inte klarar av att sätta igång datorn för att man inte hittar knappen, ska ringa pappa för att fråga var knappen sitter men råkar ringa simon istället & när mamma kommer hem med Marianne till mig. Ja, idag är jag mer yr än vanligt faktiskt. 



Nu: Ännu mer Marianne & gesällplugg.


god(?)natt

"I didn't snap you, I just highfived your face!" haha, dagens bästa facebookgrupp.

Nu ska jag sova!

Orättvist

Blev ingen träning för mig ikväll. Sjuk. Förkyld. Seg. Migrän. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu.

Dessutom måste jag ta mig till praktiken imorgon + att jag ska göra mitt teoretiska gesäll på måndag & inte hunnit träna än. Har haft det bättre än såhär..

Det roliga med en fågel ..

Har ett "roligt" projekt på g i skolan nu. Vi ska göra en sjuuuuuk frisyr. Typ Marie Antoinette fast med en båt och en fågel mitt i huvudet. Låter rätt så bra va? Jag och Annie lyckades göra fågeln idag i alla fall! Söt blev han också .. Vår lilla Rudolf.

... Men efter ett tag gick det nog bara utför.










Kontraster



Snacka om kontraster om man jämför den här bilden och vädret utanför fönstret. Säkra på att det här verkligen är samma land? Kan verkligen inte bara vara jag som är trött på snön nu. Byt ut det mot sol, bikini och sommar istället.


Snööö

snö. lite mera snö. också lite till. och sen ännu mer!

Dagens bästa var dock att man lyckades ta sig hem i detta vädret.

Caramell

Nyss haft en färg+klipp.. Blev en riktigt snygg caramell-färgad ton! Satte dessutom vågorna idag i skolan, såååå nöjd med det.

Träning ikväll, konstigt nog så längtar jag .. Kan bero på allt godis man ätit i helgen?
Aj aj aj

Måndag

Sovmorgon till 12.30 idag, inte helt fel kan jag tycka! För en gångs skull kunde jag vakna UTAN att behöva ställa klockan (om man bortser från när Simon väckte mig när han skulle upp vid halv åtta)..

Massor att göra den här veckan:
- Träna inför det Teoretiska gresället
- Klippningar, slingningar & färgningar
- Göra ett arbete om en sjukdom
- Prova balklänningen
- Träningar

Längtar redan till helgen.


RSS 2.0