riktigt snygg



Har hittat världens snyggaste kavaj!
H&M - 398:-
.. högt upp på min önskelista.

Solig söndag

Kan ju säga att jag inte var lika på topp imorse som när jag gick och la mig igår! Ännu värre blev det när jag insåg att jag hade typ en timmes resa framför mig innan jag kunde komma hem?

Jaja, hem kom jag i alla fall .. La mig i solstolen, sen har jag inte flyttat mig förrän nu ikväll. Det bästa man kan göra efter en sån kväll! Var dock alldeles för kallt i poolen för att bada. 16 grader är nog en aning för kallt för mig. Fast jag fattar inte hur Maja kunde hinna före mig? Badkruka? Nej, inte alls!

Nu har jag nyss gottat mig med en grillad banan & glass. Bättre avslut på den här söndagen går nog inte att få. Har dock väldigt mycket panik över mitt religionsarbete som ska va inne på tisdag som jag knappt börjat på. Jaja, det tar vi imorron!

Imorgon är det måndag och mys på gröningen med klassen!

Philippa 18

Ja, gårkvällen blev väldigt händelserik om man säger så!
Allt började med att jag Nejia och Marlene satt oss i en bil och försökte hitta till Åsljunga. Och fram kom vi i alla fall, sen om det var den bästa vägen, det kan ju diskuteras! haha. Mycket trevligt folk hos Philippa! Tror att jag och Gabriella sjöng oss igenom halva kvällen? (Vilket alla andra inte gillade lika mycket som vi gjorde)

Efter vi varit hos Philippa drog vi oss vidare till helsingborg.. Vilket gick sjukt snabbt. Varför har jag iiingen aning om, haha!

Letade oss till Ättekulla, där Erika och Elin passade Dennis lägenhet. Trevligt avslut på kvällen.. Somnade väldigt gott i världens skönaste säng.

Tack Philippa för allting! Hade riktigt kul.

Påväg



Nejia



Philippa dricker vin för första gången



Jag och Gabriella



Philippa och .. polisen?


Mys

Igår var det bara en massa mys med Olivia .. tiden gick skit fort, så vi somnade nog inte förren två - halv tre? haha. Åt gjorde vi i alla fall (det vi är bäst på, haha) jag tog dock priset med all glass jag åt. men det är ju sååå gooott.

Idag ska jag se till att ta mig ut till väla, måste köpa present till Philippa! (Ute i god tid, jag vet) och kolla grejer till min egen födelsedag. Sen ikväll ska jag Nejia och Marlene se till att hitta hem till Philippa i Åsljunga. Tur att det finns GPS.



Riktigt gammal bild på mig och Olivia!
Från Dana cup med fotbollen - 07.
Säg EN som inte saknar den veckan.

Olivia, morötter, gurka & dipp

Nu har jag och Olivia nyss tryckt ner vars en baguette och snackat en massa, som vanligt. Innan dess var det match mot Västra Karup. Mindre bra match .. men så blir det ju ibland.

Ikväll ska vi enbart ta det lugnt och käka en massa. Gurka, morötter och dippa ryktas det om! Kanske lite Ben & jerry's också om jag har tur,haha.. Nej, nu ska vi fortsätta där vi slutade. Ha det skit bra ikväll!

Ge mig en stoooor säng!

Just nu är jag sjukt trött. Orkar inte röra mig en millimeter till. Käns som jag har åkt fram och tillbaka över allt hela dan, så nu längtar jag bara efter en varm säng!

Började med att sätta upp Majas balfrisyr. Gick jätte bra! Sen åkte jag med henne hem igen, för att sen åka med mamma in till stan igen och ha henne som gör om mig modell. Gjorde en massa analyser på henne, färgade, slingade, klippte och sminkade. Sen skyndade vi oss ner i stan igen för att kolla på Maja när hon hade sin klänning och allt på sig. Hon var riktigt fin! .. sen åkte vi hem igen, käkade, sen vidare till fotbollsträningen. Konstigt att man är trött?

Imorgon är det äntligen fredag, sen är det bara en "normal" skolvecka kvar innan sommarlovet. Är det sjukt eller? Helgen kommer i alla fall att bli riktigt bra: fotbollsmatch, träffa olivia och födelsedags fest för Philippa som har fyllt 18! Gissa om jag känner mig liten nu?



Foten är paj

Spelade min första match idag efter att jag stukade foten. Gick ungefär så som jag trodde att det skulle gå: åt helvete. resultat: kan knappt gå för att min trampdyna är cp och hälsenan värker så jag håller på att dö.

Imorgon är det sovmorron till tio som gäller för min del. Sen ska jag fixa majas baluppsättning, sen vidare till skolan för att ha mamma som gör om mig modell. Lär bli en mycket trevlig dag! Hoppas jag i alla fall :)

Ha det bra..


Game Over

Ett sjukgymnastbesök med erika, en klippning, en powerwalk på 80 minuter och en fotbollsmatch senare .. och nu sitter jag här igen. Riktigt skön måndag. Måndagar har faktiskt blivit en av mina favoritdagar i veckan. För det är den enda dagen jag inte har en massa att göra, plus att vi slutar tidigt i skolan! Skönt.

Erika och jag har i alla fall gjort upp värsta planerna nu! När hon blir frisk i sin lilla kropp så ska vi ta tag i våra liv och bli riktigt heta igen. Känns som man har sunkat ner sig alldeles för mycket på sista tiden? Men det är det slut med nu! Ny start - massa träning: ut och gå, springa & fixa träningsprogram. Riktigt peppad, om jag ska vara ärlig. Beach 09 (som kommer alldeles för snabbt) .. vi är snart redo!



Så trimmade vi ska bli..

Måndag

Nu har jag och nejia äntligen lämnat in vårt samhällsarbete! sen om det blev sådär jätte bra vet jag ju inte .. Nu är det bara ett religionsarbete och gör om mig modell som är kvar att göra innan lovet. riktigt skönt. sjukt att vi slutar redan om tre veckor? Tiden går ju riktigt snabbt.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ut och gå en lång runda låter skönt?
Jaja, vi får väll se..
Ha det bra!

Vart tog dagen vägen?

Den här dagen har bara försvunnit. Antar att det blir så när man sover för länge? För helt plötsligt var klockan halv fem och jag hade nyss ätit frukost. Inte bra.

Men i alla fall, resten som var kvar av kvällen ägnade jag mig åt Gossip Girl, smörgåstårta, Bananpaj, Öva inför Majas bal och klippningar. Inte helt fel en sådan här dag.

Nu funderar jag stark på att gå och lägga mig och sätta igång ipoden med massor av lugna låtar. Det låter helt underbart just nu.

Förresten, jag fyller år om två veckor!


Bild från min födelsedag förra året!
Jag + Amanda + Linda Bengtzing låtar = Inte alls bra

Roligaste kvällen på länge!

oj oj oj, vilken kväll det blev igår!
Sjukt bra folk, mat, musik, stämning .. Riktigt lyckat! Tråkigt att tiden alltid går så snabbt, bara .. haha. Gillade dock mitt och Majas tal till Emil väldigt mycket (igår gjorde jag det i alla fall) Fast efter att ha sett video på det idag så är jag nog inte riktigt lika säker längre? Haha. Men roligt var det i alla fall.

Mina fötter mår ungefär lika bra som mitt huvud gör just nu. Slutade barfota igår, vilket syns idag! Inte allsbra, det där.. Dock skönt att man kunde sova ända till ett idag. Dödsskönt.

Nu ska jag ta tag i alla bilder som togs igår! Massor, kan jag säga..









Tack alla för en riktigt rolig kväll.

Laddad

Idag har jag hunnit med en massa! .. Städat rummet, klippt emil, slingat erika, kollat match och fixat Elins hår. Så nu är det bara mig själv kvar som jag ska fixa till. Är dessutom riktigt laddad inför ikväll! Kommer bli så jävla bra.

Hoppas ni får en lika bra lördag som vi kommer få! Räkna inte med mig imorron bitti, haha..


silly boy

nej, nu ska jag bara sitta vid datorn i max en halvtimme till. Är riktigt trött, men kan nog inte riktigt slita mig? Haha, problemet är nog att jag helt enkelt inte orkar flytta mig ..

Var hemma hos Erika innan en stund med Elin. Pratade av oss lite om gårdagen. Ett måste dagen efter, käns det som? Antar att det kommer bli likadant på söndag, haha!
Nu har jag bara suttit och matat in massa musik i min mobil. Lite trött på att ha Sony Ericson - ringsignalen nu.

Imorron blir det till att kolla fotbolls match med Nejia, fixa med massa hår, sen 20 års fest på kvällen! Ja ni hör ju själva, kan inte bli annat än lyckat!



Ha det bra!

Festligt

vilken dag det var igår!
började med frukost hemma hos emma vid nio, sen vidare till parken, fixade anmälningar till cyklingen, sen vidare ut i banan! Helt sjukt att man gör det frivilligt. Cyklade från halv tio - tre. inte dåligt alls, det!
På kvällen åkte vi hem till Suss och grillade. Jag och Maja tog med oss lax- som blev sushi.
Efter Suss drog vi till parken och festade vidare. Riktigt rolig kväll, med massor av trevligt folk. Sen avslutades kvällen hemma hos mig, efter massa regn och blixtar.

Ikväll blir det att ta det lugn tillsammans med Elin och Erika! För imorron ska man på det igen..
Ha det bra :)

Lite bilder från dagen:








Äntligen ledig!

jaha, onsdag nu då! och låååångledig! så skönt så ni anar inte..
min dag har mest bestått av praktik och fotboll, inte helt fel.
Nu har jag planerat en massa inför imorron: cykling och massor av party.
Ja, den här helgen kommer helt enkelt att bli skit bra.

Har dessutom fått ny mobil idag! Inte helt nöjd kanske, fick den
för att min gamla inte gick att laga. Så den här har också en sån
jävla lucka som går sönder. Men orkar inte klabba, så den här får bli bra!


Såhär ser den ut iallafall, ungefär som den gamla..

Tisdag

Hoppas på lika fint väder idag som det var igår!
.. har ju dock en låååång skoldag fram till fyra först:
- religion
- kundmottagning
- äta
- träna fotboll

.. ungefär så kommer nog min dag att se ut!
Sista skoldagen. Jag längtar inte alls efter lite ledigt?

Soool!

Skolan idag gick hyffsat snabbt, slutade vid lunch så när jag kom hem slängde jag mig direkt i solstolen där ute! Riktigt skönt. En sallad på det, så var jag helnöjd.

Ikväll får jag se om jag ska in och kolla HIF med pappa, om han lyckas fixa biljetter. Annars kollar jag här hemma.. Mycket mer tror jag inte händer idag. Riktigt skön måndag, faktiskt.
Imorgon är det skola igen, på onsdag är det praktik, sen var den här veckan slut .. typ. Någon mer än jag som tycker att tiden går sjukt snabbt?




Snart helg igen!

Trött, mätt, säng + dator, hyffsat nöjd med läget just nu .. Precis som en söndag ska vara! Det bästa med den här söndagen är att man bara har två dagar i skolan + en praktikdag nästa vecka, sen är det minsann helg igen!

Ingen lugn helg heller, för den delen. Lite orolig för hur detta ska sluta, haha..

- Cykelgrandprix i Billesholm.
- Fest i parken på kvällen
-  Emils 20års fest

.. Låter hyffsat, eller?

Söndag

Igår var vi på kalas hos Marcus. Åt världens godaste mat och kollade
på Eurovision Song Contest.. Fast sådär jätte roligt är det ju inte.
Mer än hälften av alla låtarna lät ju förjävligt så sådär insatt var jag
ju inte. Vet dock att det gick dåligt för Sverige som vanligt och att Norge
vann. Så grattis till den lilla söta norske pågen med fiolen.

Idag har jag inte gjort särskilt mycket, gått runder och fixat lite
och gjort världens tråkigaste svenska läxa på typ tjugo sidor?
Nu ska jag i alla fall ut och gå en runda!




Broken strings

Och medan jag väntar så sitter jag här och myser till Broken Strings!


Ny favorit

Kvällen igår avslutades med Ben & Jerrys (som är min nya älskling)
och en massa snack. Lite pinsamt att erkänna att jag faktiskt aldrig
har testat den underbara glassen?

Nu ska jag snart ut och gå en låååång runda. Så just nu väntar jag
bara på att min ipod ska laddas lite, sen drar jag iväg.

Behöver nog gå av mig lite efter att Olivia berättade att ett glasspaket
innehöll 1200 kalorier. Men gott var det!


Fredag

Ganska skön fredag idag, faktiskt ..
Började att lyssna på en färgtekniker från Wella hela förmiddagen, sen efter lunch hade vi modeller och testade olika färger. Riktigt roligt faktiskt, och resultaten blev sjukt bra!

När jag kom hem var jag duktig och sprang en runda.  Känns som jag behöver komma igång lite nu efter stukningen? Jaja, nu är jag tillbaka i alla fall!

Just nu är jag hemma hos Olivia och myser med henne. Hon ska ha föredrag imorron så hon pluggar järnet just nu, medan jag sitter här och spanar!

Ha en toppen kväll, allihopa. För det ska vi ha!

Snyggt eller?

Okej, kom på idag att jag vill byta hårfärg.. igen. Blir nog aldrig riktigt nöjd?
Men i alla fall, ska typ se ut som nu. Bara mörkare i botten och några ljusa
slingor. Tror att det kan bli skit snyggt!

Ungefär såhär .. Hade inte det varit något?


Galen runda

Kom precis hem till erika nu, sitter här med vars en laptop i knäet igen, '
snackar lite skit och tar det lugnt. så gött!

Hade nyss värsta bonneracet hem från träningen med Maja!
Slängde in cykeln där bak, bakluckan öppen, jag, filippa och maja
där framme! Såg nog riktigt snyggt ut. Sen.. såklart .. så fetade vi
Dildon Sven i högtalarna. Haha, fyfan..

Nej,  nu ska jag fortsätta att softa vidare med Erika.
Ha det najs.

Uttråkad

Sitter och funderar på en ny design till min blogg, rosa hade varit nice, eller?
Det matchar alla mina klänningar jag har nu :)


Bra start

Den här dagen började .. konstigt.
Vaknade och var skit varm, låg med alla kläder på fortfarande och med ett
fett duntäcke runt mig. Hade tydligen somnat så igår? Tur att jag vaknade utan
att ställa klockan, haha.

Idag ska vi ha kundmottagning hela dagen. Lite segt när man inte har kunder?
Så jag får istället stå ut med ett fett sötsug resten av dagen. Yippie!
Mörk choklad kanske blir min räddning?

Ha det bra!

Iskallt

Sitter i skolan och tror att jag snart fryser ihjäl. En iskall datasal är ingen hit!
Dessutom ska jag försöka få ihop ett fördjupningsarbete inom religion också.
Yippie!

I eftermiddag blir det kundmottagning, sen ska jag snabbt hem sen vidare
och träna fotboll! Första träningen på två veckor. Håller inte min fot, så dör jag.

Jaja, kanske dags att ta tag i det här arbetet nu då?

Grattis!

Inte vilken vanlig måndag som hellst detta, inte.
Emil fyller 20
, så stort grattis!

Har tillbringat dagen i skolan och på väla med Philippa och Sara.
Mycket mysig dag, förstår dock inte hur jag lyckades missa två
bussar när jag skulle hem från väla? (dem går med en timmes
mellanrum) starkt jobbat, verkligen.

Hittade inte det jag skulle ha, direkt. Fast ett par skor blev det!
Fast att jag egentligen inte skulle handla något.. Jaja.

Hoppas ni haft en riktigt bra dag. Nu ska jag kila!

Galet galet galet

Ja, vilken kväll det blev igår! Typ allt som kan hända, det hände..
och det som man minst skulle kunna tro skulle hända, det hände.
Men, riktigt roligt. Så tack Månsson för kvällen!

Slutade dock i sängen typ vid sex- toppen när jag ska ha dansuppvisning
idag. nja, inte riktigt.

Jaja, nu ska jag gå och samla ihop alla kläder som jag ska ha
på uppvisningen. Inte riktigt sugen på det nu om jag ska vara ärlig.

Ha det bra allihopa!

Mysig fredag, galen lördag!

Det blev en mysig kväll igår med erika.. Åkte först till Ängelholm och kollade
på Josses dansuppvisning. riktigt bra!
Sen åkte vi vidare in till Helsingborg och fikade på Mezo. Delade på en
chokladboll och en brownie. så himla gott. sen åkte vidare hem till erika igen..

Idag ska Emil ha 20 års kalas, så det är lite stressigt här hemma just nu?
Sen ikväll så åker vi till Månssons 18 års fest.Förhoppningsvis blir det riktigt lyckat!

Nej, nu måste jag skynda mig.. ska ner och kolla på Emils match en sväng.
Ha det bra!

Stress

Den här dagen har bara flugit iväg .. ganska skönt, faktiskt.
På lunchen blev det en runda till väla med philippa och sandra :)
käkade en baguette och kollade runder lite. blev kär i ett par skor
från hm. riktigt fina. har dock inte ekonomi till det just nu, käns det som.

Nyss slingat Emil, och käkat tacos .. och snart ska jag dra iväg till
Ängelholm med Erika och kolla dansuppvisning! Stressad? nja, lite.


Fredag

IDAG ÄR DET FREDAG. så skönt! .. vet dock inte hur planerna ser ut för
kvällen. antingen dansträning eller dansuppvisning. vi får se..

Nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja .. en aning segt,
och jag är dödstrött. förmodligen går den här dagen hyffsat snabbt,
hoppas jag i alla fall.

Imorron är det 20 års kalas för Emil som gäller, sen vidare till
Månsson som fyller 18!

Toppen helg!


70+ .. ?

Den här dagen har varit riktigt konstig .. Jag och Nejia deppade ihop rejält
ett tag, eller jag gjorde det och sen smittade det av sig? haha.
Blev i alla fall en lunch på graffiti och en runda i stan. båda försökte hitta
20 års presenter. gick dock inte riktigt så bra som jag hade hoppats på..

På eftermiddagen skulle vi sminka oss så vi såg ut som 70+.
Riktigt sexigt måste jag säga!


Freja


Allihopa - ser lite sletna ut ..


Nejia och jag! Gillar vårtan.


Det kanske är den här looken man ska satsa på?

Dans!

Nästan precis kommit hem från dansen .. Hård tränig nu inför uppvisningen
på söndag! Massa gamla danser som vi ska lära oss också. jaja, lär blir grymt.
Hoppas jag i alla fall..

Annars har det varit praktik hela dagen. Hyffsat mycket att göra =
lunch vid kvart över tre. mindre bra, kanske?

Fast imorgon är det torsdag och snart är det helg! Det gillar vi.



smile.

Visning

Hade visning igår med skolan. Alla i klassen hade fixat vars två modeller,
så vi hade ca. 60 olika frisyer att visa upp. Riktigt kul, och riktigt lyckat.
Så det blev en hel eftermiddag full med förberedelser och donken.
känns som jag och maja är på stattena alldeles för mycket nu för tiden? haha

men, tack i alla fall emma och maja som ställde upp. riktigt snällt!


Nejia fixar Sara


Maja


Emma


Dem flesta..


Nejia och jag .. lite lökig bild. Något nervösa?

HIF

Hade riktigt mysigt med michelle elin och linnea i måndes..
gött att matchen dessutom slutade 1-0 till hif. inte fel!

och, helgen blev helt plötsligt mycket lättare! :) tack, brudar.


Vädret var kanon!


Bula och platt näsa?

Sitter här hemma och laddar inför ikväll .. ska in till stan och se
Hif- Mff med Michelle Elin och Linnéa :)

Varit ledig hela dagen, så jag har spenderat all tid
i min säng med första säsongen av OC. mys.

Och just det. Har lyckats få en bula i pannan och platt näsa:
Igår när jag och mamma var på Familia och skulle gå in
i en butik så gick jag rakt in i skyltfönstret. Alla börjar skratta
och jag skämdes som fan. Haha, varför är det alltid jag som lyckas?

Blev en del köpt också, visar nog senare.. längesen jag gjorde det!

Ha det bra allihopa.

"If it can be broked, then it can be fixed.."

SM GULD

Känner mig helt krispig i huden efter igår. Inte bra att somna i solstolen
för länge.. Är det inne med röd näsa? Haha.

Idag åkte jag först till Landskrona och kollade Ik när dem spelade.
Vinst med 2-1, ganska gött. Efter det hängde jag med Maja och
kollade gif när dem spelade. Gick mindre bra ..
Sen blev det donken, och nu sitter jag här. Fullspäckad dag.

Och förresten: ERIKA HAR VUNNIT SM- GULD!!!!
Hon är så jävla bra.

1 maj

Vaknade av musikkåren imorse som var ute och spelade saaaamma låt
som varje år, typ klockan nio imorse. Vilken strart!
Kan inte direkt skryta med att jag gjort sådär väldans mycket idag.
Bara legat ute och stekt sönder mig i solen. Och skönt var det.

Nu ska jag iväg och käka lite, ikväll får vi se vad som händer :)
Ha det bra!

RSS 2.0