Lauren Conrad Style



“I’ve dressed myself for the camera for five years—and never repeated an outfit once. Now I’m not saying that all my outfits were good. In fact many of them were pretty bad. But I certainly learned a few things along the way,”

Lauren Conrads senaste bok, Lauren Conrad Style. Jag vill ha.


Lucky day!

Erika har fått för sig att vi ska testa poledancing - jag kan dock inte se mig själv snurra runder runt en stång. Haha. Antar att det är min turdag idag, för kursen var inställd. HAHA. In your face!

.. Men enligt henne ska vi tydligen gå på stripaerobic på tisdag istället. Får väl se hur det blir med det.

Mmmm



Mitt fina verk från igår - Ciderkyckling. Fast okej, jag kan väl erkänna att det ser inte lika gott ut som det var. Så wifey.


Lets go!

Skaffat kort på aktiverum nu! Träningspass #1 - done. Gott.


Nytt









Pälsväst från Zara, som jag ääälskar. Kommer bo i den i höst.


Soft



Den snyggaste blonda färgen just nu, så naturligt som möjligt. Sen har jag nog blivit lite smått kär i utväxter, både blonda och mörka. Men, det är i alla fall riktigt snyggt.


Stockholm i bilder













Haha, jag har blivit riktigt kass på att ta bilder. 98% av alla bilder som togs är på olika fiskar, och det antar jag att ni inte är så roade av att se. Vad tråkig jag är. Men ja, ni har i alla fall fått se en bild på min enorma macka, min fina pojkvän och på det fina vädret.


Smart tjej

Glömde datorsladden igår, så jag släpade alltså runder på en dator utan batteri helt i onödan. Smart tjej.

Idag är jag ledig! Blir enbart massa städning idag, men det kan nog behövas .. Återkommer.

Aj

Ny sax = inga fingrar kvar och slut på plåster. Aj.

Har tillbringat kvällen med massa HIF (som VANN!) och att betala en del fakturor + rensa och sortera bland papper och kvitton. Låter lagom trevligt, och med det säger jag godnatt. Stockholmsbilderna får alltså vänta lite till, men jag antar att ni står ut.

Godnatt!

Mango

Sitter på salongen, äter Mango och dreglar efter en kjol som typ .. den här ..


Vår helg

Haft en riktigt bra helg i Stockholm. Började med att jag insåg att jag faktiskt är riktigt flygrädd (i alla fall när det är små plan som känns riktigt mycket när hjulen tar i när man landar!) 

I fredes gick jag och Simon en lång runda ut till Djurgården, skulle egentligen gå en runda på Gröna Lund, men där var stängt så det blev en sväng in på ett vattenmuseum och kolla på massa fula fiskar och äckliga grodor istället. Haha. Fint. Resten av dagen blev det en massa shopping & på kvällen blev det fredagsmys hos Sofi & Mattias.

Lördagen tillbringade vi i stan & på kvällen gick vi ut o käkade (det blev dock lite misslyckat, haha).

I söndes fick vi för oss att vi skulle gå en runda i Hagaparken. Vi gick, gick, gick & gick. Kom aldrig riktigt fram, och när vi väl kom fram så gick vi ännu mer och sen gick vi vilse när vi skulle gå hem. Tror att vi sammanlagt gick runder i typ tre timmar. Non stop.

Så att man kan väl sammanfatta helgen med att vi gått en massa, shoppat en del och haft det riktigt mysigt. Förhoppningsvis dröjer det inte så länge innan vi kan åka upp igen :)

Tog faktiskt knappt några bilder.. Men några kan jag nog bjuda på, ikväll.

Stockholm

Färdigpackad och färdigjobbad. Gillar läget. Har dessutom haft en riktigt bra dag! Så nu ska jag ordna med lite små saker här hemma, sen åker vi!

Och jag antar att ni fattar att jag inte kommer blogga när jag har en hel stad med affärer att hinna gå igenom ;)

Ses när jag är back in Skåne igen!



Lånade bilden av Emma
Jag, Simon, Mattias & Sofi i somras


SJP



Jag vill också kunna gå barbent :(


Godkänt?

Stockholm:


Helsingborg:


Okej, godkänt. Det kunde varit värre .. En timme kvar, sen e det finito på jobb för några dagar.

Shoes



Jag vill ha. 799:- på Scorett


Dont stop believing



Sitter på salongen, äter kladdkaka, lyssnar på dont stop believing och är allmänt glad.

Gotte

Bilen visade sig vara perfekt, så när jag väl har fixat körkortet så är jag bilägare också, gott snack där. Nu är det idol för hela slanten, sen ska jag packa, sen ska jag sova! Bra dag detta. Sjuuukt bra :)

Kanoon

Ska åka och kolla på en bil idag efter jobb! Kul. Håller tummarna för att det är något vettigt & bra..

Imorgon är det sista hela arbetsdagen innan vi åker till Stockholm. Hur skönt? Kommer bli kanon. Massa shopping, träffa folk, äta massa mat. Kan knappast bli bättre. Nja, jag längtar knappt?

Headbands













Dagens inspiration, hårband. Piffar upp alla frisyrer.


Trist





Vill ju inte direkt skryta med att jag klär mig sådär jätte intressant när jag ska till jobb. Men eftersom någon önskade mer outfitbilder så kan jag ju bjuda på en, bara för att vara snäll. Your wish is my command. Så här har ni den, körde på kavaj, linne, fransskarf, jeans och gummistövlar. Passande en sån här grå dag.


Fika





.. Som ni ser så blev det en väldigt trevlig fika igår. Hamnade på Viva & beställde in två husets glassmix. Om vi blev mätta? Jepp. Och gott var det. Satt där ett tag och diskuterade en del viktiga saker, haha. Sen slutade det med att vi sprang tillbaka till bilen för att vi hade glömt betala för parkeringen. Men nej, vi hade inte fått någon böter.



Och när jag kom hem så hade Simon gjort pannkakor. Och snäll som man är så var man ju tvungen att smaka dem ;) haha.. Lyckades till och med göra ett hjärta av sylten utan att det var meningen. Vilken talang.


Det går bra nu

Ser ut att bli en riktigt lyxig dag detta .. Först lunch med min man och nu födelsedagsfika med min fruga. Ah, livet e härligt nu alltså. Antar att det nog är lika bra att jag försvinner ut från lägenheten dessutom med tanke på att Simon m.m håller på att riva allt (hörs det som) när dem spelar FIFA. Antar (#2) att det inte går så bra.


Skinnshorts



   

Så snyggt i höst. Och om man som vi här i kalla Sverige inte kan gå barbent så kan man göra som Gwyneth och ha tunna, svarta strumpbyxor under. Mega snyggt.


Kommentera mera!

Kul att se att läsarna börjar bli fler, faktiskt. Känner dock att jag knappt har något roligt att skriva om, samma saker hela tiden (enligt mig då). Så att bara för att ni är så bra på att kommentera (hehe, märk ironin i den meningen) så tänkte jag att ni kunde få säga vad ni vill se mer av här i min lilla blogg.

Förväntar mig inte så mycket svar, men hade varit kul om någon vågade säga något.

Ha det bra, allihopa! Och som sagt, kul att ni stannar kvar :)

Skirt



Den här outfiten får mig att vilja köpa en maaaassa kjolar. Riktigt snyggt. Vet dock inte om det är så praktiskt att stå och klippa i en kort, tight kjol .. Men det kan vi ju ignorera :)


Bra dag!

Såg nyss att den bilen jag har kollat på på blocket är såld. Typiskt. Den var perfekt. Tragiskt.

Meeen, hade körlektion i morse & det börjar närma sig! Mega nice, jätte nice, super nice! Jepp, idag är en bra dag för jag börjar bli frisk!

Och STORT grattis till Erika som fyller 19 idag!



Här har ni henne, för ett år sen.


Val

Val idag & första gången för mig. Känner mig sjukt viktig, haha. Så ikväll blir det valvaka heeela kvällen. Om inte Simon får som han vill, förståss. Då blir det nog bio istället. Fast vet inte riktigt om jag vill plåga alla i biosalongen med min hosta.. Så att ja, vi får se.

Nä nu e det inte mycket vettigt jag säger. Så slutar nog här istället!

Höstinspo




Otur

Min förkylning blir inte bättre. Tvärtom. Så min högsta önskan idag är att Simon lagar massa mat och skämmer bort mig hela kvällen. Vi får väl se hur det blir med det ...

Så länge ska jag skämma bort mig själv här hemma med glass.

(Dessutom så har min dator dött, yeeeei. Detta är INTE min månad!)


Lips









Läppstift Happy MUS: 170:-
Läppglans Vide MUS: 145:-


Att unna sig ...

Bara för att jag sitter här utan att ha något att göra & tycker sådär lite lagom synd om mig själv så ska jag ta en sväng förbi makeup store och handla upp mina presentkort, sen ska jag gå till ica och handla risbullar eller choklad. Dessutom är det ju fredag.

Hörs sen när jag är lite smink rikare och två presentkort fattigare.


Helgens planer:

FREDAG
-
Jobb 9-17
- Kalas för Erika

LÖRDAG
- Jobb 10-14
- Övningsköra

SÖNDAG
- LEEEEDIG!
(övningsköra)

Här har ni min mycket händelserika helg!





J. Mendel




   
   
   

Hade velat ha varenda en av dessa klänningarna. Blandningen
av tunna material och fjädrar blir riktigt snyggt. Sen är det
 orangea läppstiftet som pricken över i:et.


Torsdag

Slutade vid tre igår, åkte och köpte väte & blekning - sen gick jag rakt hem till Simon och la mig. Vaknade två timmar senare av att Simon är uppe i varv "Jag har ringt polisen!!!!!". Tydligen hade han sett någon som stulit en moppe. Välkommen till Eneborg. Sen somnade jag om.

Senare kom mamma & pappa hem till Simon på en försenad födelsedagsmiddag. Åt och kollade idol. Sen avslutade vi kvällen med att kolla på debatten på tv4.

Jessica Szohr

Har börjat gilla Jessica Szohr mer & mer. Gillar hur hon matchar hennes outfits med både smink och hår. Dessutom måste hon ha världens mest intensiva ögon. Sick.










Sjuk

Någon som har ett JÄVLIGT bra tips som funkar mot förkylning/ont i halsen/feber?

Tar tacksamt emot det i så fall.

Blö, trött på att må dåligt.

Derby

Såg Malmö-Helsingborg igår (dock där hemma, vilket nog var tur med tanke på hur resultatet blev). Sjuk match i första halvlek & HIF tappade allt. Så tråkigt. Simon fick damp ett antal gånger också, DET däremot var desto roligare att se på. Haha. Äh, det är inte slut än.





Mer fashionweek










Marc Jacobs visar stort, lockigt & våfflat hår. Coolt och snyggt.


Lunch

Blev en händelserik lunch idag .. Först dog Erikas bil så vi fick köra o lämna in den & få en lånebil (efter att Erika var nära att få ett stort utbrott på tanten i kassan). Sen körde vi vidare till IKEA, och åt vår lunch. Fläskfilé med pommes & bearnaiesås och chokladmousse till efterrätt. Viktigt med efterrätt, kom ihåg det!

Sen hade Erika panik när hon körde runder i (enligt henne) hennes enorma lånebil. Hahaha, ni skulle sett. Sjuk upplevelse det där.







Hennes enooooorma bil







"Vaddå, tycker du jag kör galet nu? Nu kör jag ju lugnt, du skulle varit med när jag körde över en sån kant i 50km/h. Då fick jag punktering."


Man tackar!

Tackar Erika för att hon räddar mig en sådan dag som idag idag idag. Lunch på IKEA blir det, goooott. Har börjat vänja mig vid våra små luncher nu. Så bäst för henne att hon fortsätter att skämma bort mig med dem! (Vet att du läser detta dessutom, hehe, sjuka knep man har)

Nej men det märks inte alls att jag inte e på topp idag? Eller?



Och bara för jag känner mig sådär extra snäll idag så bjuder jag på den här gamla bilden från en MYCKET intressant kväll. Haha. Döda mig inte nu, Erika.

Whyyy?

Sitter just nu med halvöppna ögon och FÖRSÖKER se liiiiite pigg ut på jobb. Vaknade med världens dunder förkylning imorse, somnade dessutom tidigt igårkväll på grund av världens migrän. Rolig flickvän man är. Plus till mig! Börjar tycka lite synd om Simon .. Tur att han tycker om mig ändå.

Nä, får ta en runda till apoteket och kurera mig litegrann.

Igår





Såhär mysigt hade vi det igår. Detta var dock innan maten blev klar, men i alla fall.. Sprödbakad fisk, kokt potatis, romsås & kladdkaka med glass till efterrätt. Myyyys.


New York Fashionweek


Sarah Jessica Parker och Rachel Bilson.
Älskar klänningarna!


Snart!

Nytt mål: EFTER Stockholm börjar jag med träningen. Tar det efter för att se hur mycket pengar som blir över, haha. Så att om två veckor är det jag som går till Aktiverum varje dag. Fiiint. Längtar faktiskt. Längtar efter bodypump, spinning, RULLBANDET. Så tränad jag ska bli nu!!


VMA 2010






Lady Gaga


Robyn


Kesha


Justin Timberlake, Jesse Esienberg, Andrew Garfield


Katy Perry


Audrina Patridge


Ciara


Lo Bosworth


Jason Derulo


Ashley Greene


Sofia Vergera


CoCo


Happy

Idag fyller Simon år!
Tänkte därför börja dagen med lite skönsång, men hoppade över det (för hans egen skull) och gick direkt på paketerna istället. Haha.

Så därför tänkte jag vara extra snäll ikväll och fixa med massa mat. Får se om jag lyckas baka något gott också, känner jag mig själv rätt kommer det sluta med att jag köper något färdigt. Återstår att se. Sjukt wifey man är.



Puuss på diiiig.

Massage

Sitter just nu och får fotmassage efter en lååång dag. Försov mig imorse också. Inte kul alls.. Körlektion på det, sen e man helt död. Har pluggat massa teori idag - därav den extremt dåliga uppdateringen.

Nu ska jag mysa vidare .. Eller sova rättaresagt.

Hörs imorgon med massa nya inlägg!

Kalas

Den här söndagen har ägnats åt att städa heeela Simons lägenhet. Och handlat på maxi. Och lagat mat. Ikväll blir det kalas här för Simmelim :) Trevligt .. Tills dess ska jag bara sitta i soffan. För första gången idag. Sköööönt.

Rachel Bilson



Snyggt.


Lördag

Lördag & jag är ledig! Började dagen med mysfrukost, sen offrade jag mig och spelade FIFA med Simon. Gick inte sådär jätte bra .. Så han ringde hit Zsoli istället. Därför åker jag till IKEA med Erika. Bra deal det där.

Efteråt blir det HIF-Gefle på Olympia. Bra lördag om ni frågar mig.

Garderob

Fick världens bästa present av Simon igår. Han hade inrett ena sidan av garderoben endast åt mig. Hur gulligt (och praktiskt för mig!!!!)? Så nu slipper jag släpa runder på mina saker fram och tillbaka. Nu tänker ni, vaddå .. behöver hon en garderob för att lämna saker där? Och ja, så är det nog.


Trött

Gårdagen blev precis som det var tänkt. Åt, kollade på liar liar, käkade glass och somnade. Perfekt. Känner att vi har kommit in i något konstigt sovstadie nu (med vi menar jag nog egentligen jag). Som just nu till exempel kan jag bara tänka på en stor, fet säng med massa kuddar och bara soooova. Är det normalt?
Och endast därför har jag tagit ledigt imorgon. Så jag kan uppfylla min dröm. Haha. Ännu mindre normalt. Eller så är jag bara trött.


9/9

Kyckling med potatiskroketter & mys i soffan. Inget annat. Och jag kunde inte varit lyckligare.



Du är allt.


Nu:

Sådana här dagar har man två val:
1. Sitta inne och ruttna i väntan på fler kunder.
2. Gå ut på stan och spendera pengar.

Väljer nog det andra alternativet.


Love life

Betalade ALLA fakturor igår. Så nu är all färg betalad = jag är skuldfri. Niiiiiice. Betalade dessutom ut lön till mig själv. Ganska gott det med. Och helgen i Stockholm är bestämd, så nu har jag tagit ledigt. Ibland är livet fööööör bra.



Och på tal om ingenting så är Agnes riktigt snygg.


Förbränning?

Har precis druckit upp en vanillalatte och ätit något choklad-tjofräs & sitter o tänker på hur långt jag egentligen måste springa för att förbränna det. Haha, nja inte riktigt kanske. Men det lät ju bra i alla fall..

Nej, det får nog bli en joggingrunda i alla fall när jag kommer hem. Om jag hinner efter alla fakturor som ska betalas. Vilken trevlig kväll jag har framför mig!

(Hade mycket hellre åkt iväg och dansat med Erika ...)

Slarvigt rätt



"Ofixade" hårfärger är nog bland det snyggaste som finns.
Infärgad utväxt - check!
Solblekta toppar - check!
Slarviga lockar - check!


21:55 igår







Simon stressar för att hinna klart med garderoben INNAN 22:00. Det gick sådär .. Fortsättning följer.


All saints







Efter att ha suttit och dreglat över All Saints perfekta vardagskläder nu ett tag så säger jag nog godnatt. Ska bara övertala Simon om att sluta bygga om garderoben. Efter en sån här dag så får man lov att vara trött ..


Eva Longoria Parker



Och hur snygg var nu inte Eva Longoria Parker på Emmy Awards 2010?


Halkan

Den här dagen har väl inte direkt blivit som jag trodde ..
Hade körlektion 07.20 imorse, helt plötsligt säger min körlärare att där är en plats kvar på halkan idag som jag kan ta om jag vill. Joooo, visst tänkte jag. Stack till salongen direkt efter lektionen, kollade så jag inte hade några bokningar & sen gick jag tillbaka till körskolan igen. Och var apnervös.

Nu efteråt kan man nog bara skratta åt sig själv. Haha, ingenting att vara nervös över direkt. Men nu är det gjort i alla fall :) Vill ha mitt körkort nuuuu.

Efteråt gick jag hem till Simon (som är ledig idag, yei!) och käkade lunch! Strax kommer mamma och hämtar mig, sen ska jag vidare till revisorn och kolla på hur augusti har gått.


Stick

DAGENS HÄNDELSE:
Sitter ute med Erika, en geting flyger innanför hennes skjorta, getingen stannar kvar innanför skjortan och sticker henne. Erika springer runder, slänger av sig kläderna, får panik och skriker. Hahaha, det är i såna situationer man önskar att man filmade allting. Satan vad roligt det såg ut.

(Och ja, förövrigt mår hon bra..)

Say everything is allright



Erika, komsiiii komsiiii..
Förövrigt snygg bild, ellerhur? Säg att den e snygg.


Jag sitter hellre här ...

Sitter UTOMHUS nu i SHORTS. Sjukt. Känns konstigt, haha. Testade att lägga mig o sola ett tag (ja, till och med) men blev rastlös efter fem sekunder så jag gav upp. Får köpa någon bra brun utan sol istället. Solen tar väl ändå inte så mkt nu, eller? Jaja..

Söndag idag och jag är L-E-D-I-G!! Hur skönt? Mega skönt! Ska dessutom inte göra ett smack idag och det känns riktigt bra. Skulle dock vilja ta en tur till IKEA men det lär nog inte hända. Nä, jag har det bättre här. I min solstol.

Part one

Igår var det dax för husmorsskola del 1: Fläskfilé, potatisgratäng, hallonpaj, vin och godis. Lyckad kväll och alla blev godkända i kursmoment 1. Haha. Internt det där..

Efter vi hade proppat i oss en massa mat så åkte monopol fram. Jag var helt klart sämst. Plockade fram google eyes sen istället, ett spel mer i min smak. mohaha. Blev en del fina bilder från det också.


















Nästa inköp


Läppstift MUS: Happy 170:-


Läppglans MUS: Vide 145:-

Nostalgi nästan



.. Tiden går alldeles för snabbt. Bild från sommaren FÖRRA året. Känns som igår. Dessutom blir det inte bättre av att det känns som höst utomhus just nu.
 Ge mig en resa.


Update

Igår: Städade bort massa damm från Simons lägenhet (Nytt golv i sovrummet!!)
Idag: Jobb, käkat thaimat (det brinner just nu i min mun)
Sen: Hem & göra så lite som möjligt.
Imorgon: Jobb 10-14.
Imorgon kväll: Wifey-kväll med wifeybrudarna. Tror jag ..


Hem!

Nu: Bussen hem i 50 minuter. Kommer antagligen somna efter 100 m.
Hem och äta, fixa massa & sen kommer Simon och hämtar mig. "Bara så du vet så har jag massa att fixa här hemma, så det blir inte så mycket kvalitéts tid." .. "Okej" .. "Ja, bara så du vet alltså!"

Man tackar. Bra med ärlighet i förhållande. Hmm ..


Nude beach

Tänkte komma med ett litet sminktips till er. Är själv riktigt kass på det där med smink, har skit dålig fantasi. Men testade att lägga lite skugga precis på kanten av överläppen imorse. Skuggan jag använde (i.d. Nude beach) är jätte ljus, som en highlighter ungefär. Resultat: Läpparna såg tio gånger större ut. Så att om jag nu inte är sist i världen med att komma på detta (och ni redan har vetat detta huuuur länge som hellst) så kan ni ju testa det :)



Skuggan funkar jätte bra att ha precis under ögonbrynet också och på kindbenen.

Sthlm

Jag är så shoppingsugen nu så det finns inte!! Antagligen för att jag har satt upp ett shoppingförbud till mig själv (förutom skorna idag då, haha). Tänkte hålla mig tills jag och Simon ska till Stockholm, dåååå jävlar. Sugen? JAPP!!

Ska bara komma på en passande helg. Flyg upp & ner, ännu bättre! Så att det är därför jag jobbar ihjäl mig nu, bara så att ni vet.

Shoes

Psykad match igår. Höll på att dö (säg en gång jag inte gör det, men i alla fall..)

Jobb hela dagen idag, Erika bjöd på fika och det slutade med att jag blev ett par skor rikare. Nice. Har dessutom kommit fram till att Erika ska bli min shoppingcoach. Haha. Kommer nog bli bra.



Mina nya skor! Tiamo, Scorett 499:-

Nicole Richie





Nicole Richie, blond igen. Farligt att se sådana här bilder när man precis blivit brunett.

Perfection



Jag kommer bli skit ledssen om jag inte får ett tillfälle så jag kan använda min balklänning en gång till. Jag älskar min klänning. Kan inte någon gifta sig så jag får ta på mig den igen? Snälla?


Onsdag



Jobb 9-17
Match 17.30 - ..


Höstvibbar

Var sugen på gulashsoppa (stavning?) heeela dagen igår. Så kände mig nästan lite tvungen att köpa med mig det hem. Sagt och gjort. Gott blev det. Gulashsoppa, nybakat bröd, kokta ägg, ett glas mjölk och tända ljus. Känner ni också höstvibbarna?

RSS 2.0