Basic



Hittade dessutom den här tröjan från h&m innan, fast i grå. 149:- Skit bra, för då gör det ingenting om man spiller färg på den. Snygg var den också.


Snyyyggt

Jag kommer ha det coolaste håret någonsin på nyår. Haha. Bra att jag redan vet hur jag ska ha håret men inte har en aning om vad jag ska ha på mig? Ja jag prioriterar rätt.

Ledtråd: Krepptång.

Mmmm. Sa ju att det kommer bli bra.

Varför?

Idag har jag ett sjukt litet problem som har blivit ett sjukt stort problem. Var på stan & kollade efter något att ha på mig på julbordet. Hittade världens coolaste kavaj på H&M och en apsnygg klänning på MQ. Skadat. Och problemet är ju nu att tillsammans kostar det 900:- Var ska jag få 900 från? Jag har knappt råd att köpa julklappar till folk.

Ångest på den här månaden alltså.

Jobbig?

Mycket jul här nu .. Men jag är jäääätteee suuuugen på lussebullar. Hade det inte varit så komplicerat att baka så hade jag gjort det direkt. Har blivit sådär jobbigt julig nu också. Sjöng jullåtar med Simon innan, gick och pekade på allt vi pynt vi måååste köpa. Ja, jobbig. Fattar inte riktigt vad som händer med mig.


Mys

Mös på julskyltningen med Simon igår. Massa folk överallt, lite sjukt faktiskt. Blev hungriga & hamnade på Hjalmars kök. RIKTIGT god mat. Gott med lyx ibland.

Lite senare kom Zsoli & Filippa o slog sig ner hos oss innan vi halkade vidare hem igen.

Mysig dag helt enkelt.

Jul

Har varit iväg och köpt feta blockljus, fat att ställa dem på & massa annat krims krams som jag ska pyssla med ikväll. Och, givetvis, glöggen. Julstämning på g.


Smart tjej

Kan ju dela med mig av min kaos-dag igår:
Stressade hem från jobb på CYKEL i snöstormen. Packade ihop massa saker & sprang ner o lämnade allt i bilen. Och när jag skulle gå in i porten igen så kom jag på att jag hade glömt nycklarna i lägenhet som dessutom stod olåst. Smart. Utelåst.
Sprang hem till Ida, hade panik, sprang tillbaka till porten, bankade & hoppades att någon skulle öppna. Till slut kom där en & släppte in mig. Stressade upp till lägenheten igen, sen fick jag gräva ut bilen ur all snö eftersom den stått stilla i någon dag. Inte kul. Avslutade allt med en go liten sladd på motorvägen.

Alltså inte min lyckodag direkt.

2010 - 11 - 28


1a advent: Först soffan, sen mys på julskyltningen. Fint.


Inflyttningsfest

Go inflyttningsfest igår med massa mat,kladdkaka & shots. Sen kom vi ju igång som vanligt .. lite för mycket kanske. haha. Nä men riktigt lyckad kväll.

Lite bilder?


















Julklappstips #2


Ja om man nu känner sig extra generös så kan man ju ge bort en ipad + fodral från Michael Kors. Jag hade inte tackat nej.


Kallt


Det är INTE kul att cykla till jobb med skinnhandskar. Det märke jag imorse. Så därför hade jag gärna bytat ut dem mot typ .. de på bilden.


My day

Bra saker med dagen:
- Säljmöte imorse & säljaren bjöd på bagels. Gott var det.
- Gjorde en makeover på mamma. Snyggaste mamman som finns.
- Fick hår.
- Fullbokad eftermiddag.

Dåliga saker med dagen:
- Vaknade med värsta huvudvärken
= inställda planer för ikväll. Tråkigt.

Långt!

Nu är jag långhårig! Har dock inte klippt in det än, så just nu är det bara en lång fläta. Men i alla fall. Det e långt & det e snyggt. Niiice..

Balmain





Kan inte H&M komma med en kopia på Balmains korsetter? Eller, ännu bättre, kan inte jag få massa pengar så jag kan köpa dem riktiga?


B.U.S



Tänkte ge mig ut & köpa en ny brun utan sol. Får bli en man sprayar på, är lite trött på att få morotsfärgade händer efter varje gång. Någon som testat?


Curly



Okej, den här bilden kommer få alla att vilja permanenta sig. Fan också. Haha..

Och vad var det jag sa om rött hår nu igen? Så. jäkla. snyggt.


smart

Är man en jobbig flickvän om man ringer sin pojkvän & ber honom komma & hämta annons + coop-kort för att dem har billiga erbjudanden?

.. Jag tyckte det var smart.

x-mas







Snyggaste skylten i stan!


Glad hund










klart

Kört runder överallt & fixat en massa idag. Lyckats få två av tre par omklackade. De andra hade jag tydligen misshandlat för mycket.. Aj aj.

 

Varit och hämtat mitt körkort också! Haha, det är inte snällt att man ska ta kort precis innan teoriprovet.

Earrings



Dagens vill ha: Elin Klings örhänge

Short







Hade jag varit liiite vågligare & liiite blondare så hade jag klippt mig såhär.


Whats your favourite act of kindness?

"When I was a little kid I saw a guy walk into a doughnut shop and buy everybody doughnuts. I thought that was the best example of the truly random act of kindness. It was so cool."



Anna Kendrick

Idag

- Betala räkningar
- Klacka om skor
- Träna
- Städa


Jewelry



Jag vill ha Jessica Albas halsband & armband.
En julklapp kanske? Simon?


Grotesco



Hahaha, så sjukt.

Alexander Wang







Alexander Wang Spring/Summer 2011. Vitt & metallic är en sjukt snygg kombination.


Rött








Kan inte alla bara färga sitt hår rött? Hur snyggt är det inte?


Long



Snart har jag också sånt här hår!


Blus


Gillar den här blusen riktigt mycket, dessutom ser den galet skön ut.
Du hittar den på KappAhl för 349:-


Igår

Okej, igår var det ännu värre än sist jag var på indoorwalking, om det nu är möjligt? Tog ut mig totalt & var knallröd i huvudet när jag gick ut därifrån. Ändå charmigt eller?

På kvällen fixade jag & Simon ihop en fiskgratäng & åt leverpastejmackor till förrätt, haha väldigt lyxigt liv vi lever. Jag vet.


Hååår



Jag ska nog göra en hårförlängning. Mest för att jag är så sjukt trött på hur mitt hår ser ut nu & jag känner inte för att klippa av det. Perfekt.


Dresses

 

 

 

Såhär skulle jag kunna tänka mig att se ut på alla julbord som kommer nu. Den sista ska dock vara i den lila färgen. Allt finns på Asos.


iphoneskal



Okej, en sak har jag faktiskt kommit på som jag önskar mig i julklapp. Och som jag verkligen behöver.
Ett vitt iphone-skal.


Julklappstips #1



Egentligen så kan man gå in och ta vilket paket som hellst på The Body Shop. För man kommer alltid att få användning för det någon gång. Som detta till exempel .. Jag hade inte tackat nej till en ny bodylotion, shower gel, tvål & lipbutter. Sen att förpackningarna är sådär julröda & luktar körsbär gör inte saken sämre.


Julklappar

Vad ska man önska sig i juklapp? Jag tycker sånt här är skit svårt. På riktigt. Svårt att sitta & tänka - Vad behöver jag? .. När man egentligen inte behöver någonting. Så försöker man komma på saker som skulle vara bra att ha, & det blir mest små saker. Nej, jag köper hellre julklappar till andra, för det är lättare att komma på vad andra behöver.

Så att ja, vad ska man önska sig egentligen? Några förslag?

Armar



Såna här armar vill jag ha. Lagom tränade & lagom tighta.


Bra!

Hittils har den här dagen varit riktigt bra. Vaknade, kramades med Simon & åt leverpastejmackor med paprika på (hade ingen gurka, men det funkade ändå. Leverpastej är ju svingott) Sen CYKLADE jag till jobb. Varför har jag inte kommit på att jag kan cykla liiiite tidigare? Och nu har jag precis bokat ett indoorwalking-pass till ikväll. Bra dag helt enkelt. Det bästa hade ju varit om det hade kommit ett rus med massa kunder nu också. Men det återstår att se :)

Godmorgon.

Nytt









Ett perfekt par, ett förlitet par & ett för stort par. Men satan vad snygga skor. Får skicka tillbaka dem som var för stora then its all gooood. Jag är glad.


Helg

Varit ledig heela helgen. Åkte med Simon till Lödde igår, fyndade en halsduk för 200:- som har kostat 600:- Känns bra. På kvällen blev det förfest i Martins kök med Jennie & Elin medan de andra spelade FIFA. Tröttnade på köket till slut & gick hem till Jennie istället. Gott var det, sen drog vi oss ner till stan. Hemgång vid fem & Simon hade följe med Herr Gårman.














Boo



Idag: Enbart mys
Imorgon: Sista jobbdagen innan ledig helg


HvFr3 - 2010

Hann med en lunch med min lilla Philippa idag. Inte träffats på ett tag nu - varför är vi alltid så dåliga på att ses? Saknar alla från klassen faktiskt, sjukt att man kan gå från att träffas nästan varje dag till att knappt ses alls.

Lutar lite åt en reunion snart, kan ju jag tycka.

Hela klassen, någon dag innan studenten..


klick nr 2







Kunde inte låta bli att beställa dessa skorna från Nelly. Sjuuukt billiga var dem. Sen kan vi ju ignorera att jag kommer bli typ 2 m lång i vissa av skorna..


Experiment

Experimenterat en del med mitt hår idag på jobb. Tanken var att göra topparna ljusare än botten (mer än vad det redan var innan). Blekte ner många tjocka slingor upp till öronen ungefär, blekte dock inte enda in i botten. Resultatet av det blev ett stort trassligt gult kråkbo .. Ungefär. La på en toning över det, men mitt hår sög åt sig så mycket av färgen så nu ser jag typ likadan ut som innan  vi började.

Haha, nej men det blir nog bra efter någon tvätt! Att bli blond igen har jag i alla fall helt lagt ner efter idag. Om jag nu inte känner för att klippa av tio centimeter. Och det gör jag inte.


Tove Styrke

Alltså satan vad bra Tove Styrke är. Har ni inte lyssnat på hennes album än, så gör det. Sjukt att hon kommer från Sverige. Riktigt osvensk. Ännu sjukare är att Calle Kristiansson kom före henne i Idol förra året. Haha, vilket skämt. Det enda han lyckats med är att göra en cover & spela på Bjuvs festivalen.


Klick!







Påväg till mig från H&M. Dock skulle det inte levereras förrän v.47.. Den som väntar på något gott?


macbook

Högst upp på min önskelista i år:









.. Tror dock att det kommer få bli en klapp från mig till mig.


Happy

Kört runder idag och varit allmänt glad, slutade på Familia hos Erika & gick hem en skinnjacka rikare. Dösnygg är den. Kan visa er senare!

Blev inget skoköp igår, tyvärr. Hann inte. Får ta mig tid till det ikväll istället, sen måste jag klacka om en hel hög med skor som ligger & skräpar här hemma. Varför känns det så onödigt att klacka om skor? Köper hellre nya ..

2010 - 11 - 17

FICK MITT KÖRKORT IDAG!
Är så sjukt glaaaad.


Skor

Har frossat i massa skor nu ett tag & hittat några riktiga kap. Och nu snackar vi kap på RIKTIGT. Så jag är dum om jag inte köper dem. Så jag antar att när den här dagen är slut så är jag ca fem par skor rikare. Inte dumt ändå..

Det är ju trots allt tisdag.

Black & White












Twins



Vad är grejen med att Ashley & Marykate alltid ska ha nästan likadana kläder på sig?


Cosy







Eftersom det är så sjukt kallt i dag så önskar jag mig en fet halsduk, en snygg kappa & gärna hela Sienna Millers outfit.


Tisdag



Tisdag. Körlektion & jobb. Trevligt.
Har dessutom upptäckt en bula i min panna, misstänker att jag fick den igår när jag slog i mitt huvud i skåpet på Aktiverum. Smart.

Nu ska jag fortsätta jobba, får bli några tidsinställda inlägg till er!


Kärt

Blev indoorwalking idag. Höll seriöst på att spy .. Var ett tag sen jag körde konditionspass nu, illa.

Nu kollar vi fotbollsgalan. Simon småler & blir tyst varje gång Gerndt kommer upp i bild. Tror han håller på att bli kär.


Mudcake



Hamnade på Espresso House med en Mudcake. Inte helt fel faktiskt .. Ska boka in ett pass nu tror jag.


knokk






En sagolikt fin mössa i 100% bomull, den är onesize så vare sig du är kvinna eller man, träsktroll eller heter Jens så passar den dig. Mått: 27cm hög och 23cm bred. 

 

"Du vet väl att 70% av all kroppsvärme försvinner genom huvudet" 

- Alla Mammor

Gillar både mössan & beskrivningen.


Mikrofonkåt


Poncho


Jaaa tack!


Måndag

Måndag & ny vecka. Kan bli en riktigt bra vecka dessutom, om jag har tur. Extra plus åt att jag är ledig i helgen. Ryktas om utgång?!

Ikväll blir det träning, hoppas på att kunna boka in ett spinningpass. Innan dess ska jag fika med Simon, måste ju fylla på lite. Kan ju inte bli för tränad? ;) haha


Emma Watson



.. Före. Harry potter- nördig.



.. Efter. Hur mycket coolare?


Mysigt



Har äntligen smakat vintervit chokladet från marabou. Så nu sitter jag & gottar mig med min nya favorit medan favorit #2 kollar en sjukt viktigt fotbollsmatch som han är helt inne i. Men jag klagar inte.


Lyckat

För en gångs skull så var det min tur att handla idag när jag & Simon skulle handla mat. Fixade självscanning, packa på oss massa saker .. och när vi var klara kom vi på att vi hade glömt att packa ner allt i kassar och att min plånbok låg underst i korgen (som var överfull) Jag sprang tillbaka och letade efter kassar, hittade inga. Kom tillbaka & hittade vid kassan. Skulle packa i allt i kassarna för att få upp min plånbok & alla varor rasar.

Tillslut fick jag tag i min plånbok & skulle betala. Står "köpet medges ej" i kortläsaren så det slutade med att Simon fick betala ändå.

.. Mindre lyckad runda med andra ord.

Nya stövlar






Hatt



Jag vill också vara såhär snygg i hatt.


All I need is you


Igår











Slutsats: Tocke är världens godaste mat, jag har den sötaste kusinen som finns, våra släktmiddagar är långt ifrån normala med luftorkester & allt sånt, men vi är rätt bra ändå, det var kallt att gå hem & jag är sjukt nöjd med min nya kamera.


Red



H&M 399:- Dessa vill jag ha till en svart outfit. Hur snyggt?


Lördag

Jobb idag mellan 10 & 14. Kul med mycket folk!
Sen sov jag på bussen en stund & nu ska jag kolla cupfinal i svenska cupen innan vi åker till farmor & farfar på gåsamiddag. Gött med ännu en lördag med sjukt god mat. Jag klagar inte! Fast det blir nog ingen spontanutgång denna gången. Haha.

Ha en goo lördag allihopa. Det ska jag ha! 


Malin Åkerman



Malin Åkerman på Victorias Secret i en klänning från Asos.
Heja Sverige.


Pannkakor!

Igår blev det pannkakskväll & idol hos simon med lite trevligt folk. Simon + fyra tjejer. Kul. Haha.

Fick ännu ett bevis på att jag INTE kan laga pannkakor. Tur att Simon var liiite bättre.  

Orättvist

Alltså till och med Blondinbella ska till Sensation White imorgon. Men inte jag. Hur orättvist är nu inte detta på en skala?

Yei

Besöksrekord & kommentarsrekord. Keep up the good work!


Raiiiin

Trotsade regnet (vad är det för årstid nu egentligen? Höst eller Vinter?) & gick ut o handlade en fin skjorta till mig själv och farsdagpresent till pappa. Liiite sugen på en blus från Lindex också. Och en del annat förståss. Sjukt shoppingsugen med andra ord.


Victoria's Secret

.. För er som inte kan vänta tills det visas på tv. Enjoy.





















If money were no object ...



Sergio Rossi, 1.395$ Ändå bra pris på ett armband eller vad säger ni?


En liten färgklick från Vanessa Arizaga. För 275$ blir det ditt.


McQueen



Alexander McQueen. Alltså att bära en sån här klänning är ju egentligen inte det största problemet. Det största problemet är ju hur man ska få plats med den i garderoben. Den behöver ju typ ett eget rum..

Ja, bara en liten tanke sådär.


BANANFLUGOR!!

Asså BANANFLUGOR! Varför finns dem? Helt seriöst, vad gör dem för nytta? Borde dem inte ha dött ut nu? Det e ju svin kallt!! Men neeee, Simons lägenhet är full av dem och dem är omöjliga att bli av med. Helt sjukt. Äckliga. Så fort man äter så flyger dem in i munnen, sätter sig på maten, flyger in i glaset. Jag blir gaaaaalen.

Öe, det värsta som finns.


.. Och ja. Är medveten om att detta låter som värsta i-landsproblemet. Men asså det är ju jätte äckligt.

Inspiration part three











Paris Fashionweek


Gamar

Lyckades övertala Simon att följa med mig ut på Väla igår när dem hade extra öppet. Malin ringde och tipsade om att dem hade rabatt på skorna som jag kollat på nu ett tag. Men så klart fanns dem inte i min storlek. Så det fick bli ett par stövlar istället. Lika bra. Super nöjd.
Men satan vad mycket folk där var?! Folk blir som gamar så fort en butik har 15-20% Helt sjukt.

Godmorgon förresten!


Wanted casuals

   

  

Lite vardagströjor hade suttit fint nu. Är i stort behov av uppdatering av min garderob. Hur kan man ha en full garderob utan att ha någonting att ha på sig? ..


Ringar


Stylebytyra.se


Inspiration part two









Paris Fashionweek


Two looks



Kreppat hår. Riktigt coolt och sjukt inne i höst/vinter. För bästa effekten & snyggaste looken: Kör på kontraster och sätt upp håret i en stram hästsvans. Kreppa och tupera håret i hästsvansen så den blir riktigt stor.



Wet look. Själv tycker jag att detta passar bäst på brunetter på vintern, eftersom det inte känns lika somrigt. Men en bra frisyr för dig som vill sticka ut lite lagom med stylingen. Enkelt att fixa dessutom, det enda du behöver är vax/gelé & en kam. Klart!


Torsdag

Torsdag, jobb, snart helg & mörkerkörning ikväll. Nice nice, hade dock hellst sluppit det. Titta in lite senare, har massa inspirations inlägg på g.

Vi hörs, helt enkelt.

Inspiration part one











Paris fashionweek


iKväll

Kvällens planer:
- Kolla på DH från igår
- BUSa mig
- Måla naglarna
- Kolla Greys Anatomy

Perrrrfekt kväll.


Shoes


LC



Av någon konstig anledning blev jag sugen på att köpa ett mörkt läppstift, måla tånaglarna sådär lagom mörka, sätta upp håret & ta på mig en killerdress. Undrar varför?


One week

Är så sjuuuukt glad & lättad nu. En vecka kvar, sen är antagligen allt klart. Fint.

Ska nog köpa ett par skor till mig imorgon, bara för att jag förtjänar det.

....

Idag händer det grejer. Återkommer.

ZARA


ZARA, 1159:-


ZARA, 1159:-

Lite vardagsklänningar.. Sådär om man har någon tusenlapp över.

Fur



Hur cool var nu inte denna?
ZARA, 949:-


Fult?



Okej, kan inte riktigt bestämma mig för om detta var snyggt eller riktigt groteskt. Lutar lite åt det fula faktiskt. Vad tycker ni?

Update: Jag har bestämt mig. Det e skit fult.


Måndag

Måndag - jobb & körkortsplugg. Kör hårt mellan kunderna. SKA klara det.

Var nyss på lunch med Erika, behövde väl få prata en del känns det som. Har en ångestvecka framför mig. Längtar till helgen.

Nu ska jag fortsätta plugga - tidsinställer några inlägg till er! :)

Silver

Svinkallt på Olympia & ett störigt silver. Ingen rolig söndag .. Nu sitter Simon & spelar FIFA och jag har nyss lagat mat till honom. Snällt.

Blir inga roliga inlägg idag, kör imorgon istället.

Godnatt.

Guld

Började med släktmiddag - slutade med utgång. Gott var det. Lämnar det där.

Idag är det HIF. Hade suttit fint med ett guld, faktiskt.

Nä, nu ska jag mysa lite. Vi hörs!


Bang!

 

 

 

Lite lugginspiration .. Klipp er.


Lördag

Idag har jag varit lediiig, fast blev ändå en snabbslingning av Sofi. Efter det gick vi en runda i stan & åkte ut på net on nets lagershop (ja, det e lika svårt att hitta som dem säger i reklamen) sen blev det ikea en snabbis: mat & köpa ramar + ljushållare. Så nu är tavellisterna färdiga! Fint.

Ikväll blir det tocke-middag. Inte fel alls..



Från idag


Vad hände?

Sak #2 som bara är möjligt efter att man haft vin i kroppen:
Massa händelser från helgen som man totalt glömt bort ploppar upp någon dag senare i form av en bild, video eller något annat som får en att undra vad som egentligen hände.

Snörning



Byxor med snörning nedtill, 249:- Gina Tricot.
Detaljer är snyggt.


<3



För dig ska jag göra det tusen gånger om ..


Demi Moore



Om jag ser ut såhär när jag är 48 så är jag nog ganska nöjd..
Dessutom en riktigt snygg outfit.


Taskigt

Torsdag & alla pratar om hur braaa Paris ska bli. Hmm .. taskigt kan ju jag tycka. Själv har jag sprungit runder & fixat massa med min plattång som gått sönder, skickat iväg den & beställt massa färg + toning. Precis som vanligt alltså ..

Ikväll ska jag på Body Pump med mamma. Fint ska det bli, måste träna bort morotskakan jag åt precis.


2010 - 11 - 03

 

 

Körde på en skrynklig skjorta som verkligen skulle behöva strykas & min fransväska bla idag. Kallt var det, glá för min übefalska päls.

Nu: Hårdplugga körkortsteori


Ny kamera!

Wiiii. Jag är lycklig. Min försäkring täckte så jag fick en heeelt ny kamera. Gott e det. Skulle dock velat ha den förra helgen, men skit i det! Nu kan jag fota igen! Happy happy happy.


And here it is.


Höst





Mysigt eller deprimerande? .. Kan inte riktigt bestämma mig.


Envy Turquoise



Nytt: Två färgade eyeliners från Viva la Diva. Envy (grön) och Turquoise (Turkos/Blå).
Lindex, tag två betala för en.


Lanvin Hearts H&M - Men

 

 

 


Lanvin Hearts H&M

 

 

 

 

 

 

 

Lanvin Hearts H&M. Och hur snygg är nu inte den här kollektionen? Mina favoriter: Den gula & hallonröda klänningen. Hade inte tackat nej till något av de svarta heller.


Busy

Idag är jag ledig & lat. Känner bara för att stanna kvar i soffan med täcke, dator & tv. Men näääe, det går icke. Ska hinna träna, städa undan lite, ta bussen hem, plugga teori, lämna in min söndriga kamera, köpa blekning & massa annat som behövs.

Känns som jag får ta tag i mig själv nu ..


Tight



Knappt tight? Jag vill också ha såna muskler. Hade inte varit fel att kunna gå i bikini i ett varmt land heller, men det är ju en helt annan sak ..


Olivia Palermo for Mango





Hur snyggt?


Body Pump

BodyPumpen igår var inte nådig .. Dock sjukt kul att ha med Simon, haha. Ska ge honom ett årskort i julklapp (han verkade dock inte så nöjd när jag föreslog det för honom). Och ja, det märktes att jag inte har kunnat träna på en vecka. Aj aj aj..

Vila idag & träning imorgon igen. Gott gott.

Skor


Perfekt vardagssko. Scorett, 1199:- Liiiiite för dyra, men så jävla snygga. Får bli ett par såna om inte oktober var allt för dålig. Så det återstår att se. Men nej, nu har jag bestämt mig! Jag ska ha dem.


Asos


 

 

Grandma & Grandpa









Lite andra bilder från i lördes. Haha, kan inte sluta skratta åt dem äckliga maskerna. Sjuka. Den första bilden är ju grym ..


Måndag

Idag har jag och Simon för en gångs skull hittat en dag som vi kan träna tillsammans. Så det blir Body Pump ikväll, antingen 1630 eller 1830. Hinner förhoppningsvis med en runda till IKEA också .. Sugen på lite nya saker. Så vi får se, ser ut att bli en hyffsad måndag i alla fall.

Är liiiite avundsjuk på mina kollegor som ska till Paris på mässa på fredag. Själv får man stanna kvar & jobba o passa salongen. Orättvist.



RSS 2.0