Premiär

Idag var det premiär för mig på Idas Hårdesign i Helsingborg. Ganska nöjd med dagen faktiskt, fick mer att göra än vad jag trodde (dessutom var det inget vidare väder, så det var inte lika hårt att börja jobba)..

Nu ska jag snart iväg och hämta alla fotona som vi tog hos fotografen innan balen och studenten. Hade nästan glömt bort det, haha. Lär bli väldigt intressant .. Efter det blir det mys inne hos Simon.

Och just nu är jag SJUKT glad över att jag har en pojkvän som bor 10 minuter från körskolan. Ska ha körlektion 0720 imorgon, innan jag ska va på salongen en hel dag. Alltså, kommer vara död imorgon kväll! Men, lätt värt det.


husvagns lover

Hade min sista stekdag igår! Drog till Borstahusen med mamma och pappa och hälsade på farmor och farfar i deras husvagn. Riktigt soft. Låg där i solen hela dagen och blev serverad med melon, loka, korv med bröd, glass & grillat + jordgubbar på kvällen. Ska lätt ha husvagn när jag blir pensionär.

Senare kom Simon och gjorde oss sällskap & tog ett sjukt kallt kvällsdopp. Ganska nöjd med att jag hoppade det faktiskt ..


.. plums


nöjd?


Midsommar 2010

Rätt svårt att beskriva helgen .. Hände sjukt mycket & hade riktigt kul. Lyckades tjata ut en del uttryck, ja de kan jag sä direkt & gott o kunna gick hyffsat varmt. Swingerklubb i radhuslängan var också rätt bra den, haha kul det.

Midsommar firade vi med att dra ut på blomjakt, sen slängde vi ihop några kransar + midsommarstång. Lite senare körde vi några goa lekar innan vi käkade midsommarmat.

Kan nog egentligen lämna det där och låta bilderna tala för sig själva.
































Hemma

Haft en underbar helg med sjukt roliga människor! Berättar mer sen, nu ska jag packa upp & ladda in bilderna i datorn, sen åker jag och Simon och badar en sväng. Har bränt mig rejält idag på stranden, men e ganska nöjd ändå! Gott o kunna.

Check!

Packning - check
Städning - check
Klippning - check
Slingning - check
Göra ett ton pastasallad - check

Hatar att packa, glömmer alltid det viktigaste?

Men i alla fall, ha en bra midsommar allihopa! För det ska garanterat vi ha :)

Bäst

Vann med 4-1 igår, riktigt bra.. Kanske gjorde så vi vann serien dessutom, ännu bättre! Nu sitter jag dock med en fet bula på mitt ben eftersom någon tyckte att det var kul att sparka skit hårt på mitt ben precis ovanför benskyddet. Men det e rätt nice ändå, kanske kan köra något partytrick med det på midsommar?

Och på tal om det .. Midsommar i Klitterbyn med ett glatt gäng. Inte dumt. Åker imorgon och kommer hem på söndag, kommer bli skadat bra! Så idag ska jag roa mig med massa packning och göra massa massa pastasallad!

zebra

Dagen efter vår grymma utgång blev det pannkaksträff och vm- kollande hemma hos Simon. Mysigt faktiskt. Mindre mysigt att stå och laga pannkakor till sex pers. Men ändå.. På kvällen blev det kalas och massa god mat. Inte helt fel sådär en söndag. Åkte hem med världens största kagge .. Men det var det värt.

Igår var både Simon och Maja lediga så de följde med hem till oss (efter mitt möte med banken .. fattade inte ett skit. vet ni hur svårt det är att starta företag?) .. låg vid poolen hela dagen och avslutade med mat, jordgubbar, glass, ballerina kladdkaka, fotboll och wii.

Idag gick jag och Maja ner till GA, handlade frukt svin billigt.. Sen sprang jag iväg till h&m, så nu är jag ägare till världens snyggaste bikini. Sen har jag inte gjort mycket mer vettigt idag. Trivs ganska bra med det faktiskt!

Nu: Match.


Speciellt

Lördagen blev rätt speciell .. Eller, egentligen inte, för det är nog så det brukar sluta för mig och Erika när vi festar tillsammans.. När jag tänker efter. Lyckat, ja. Roligt, ja. Sjukt, ja. Oväntat slut, ja.

Blev i alla fall förfest hos Erika innan vi drog oss in till stan mot Bulls & Telegrafen. Fastnade på Telegrafen ett bra tag (av någon anledning? haha) och där satt jag och sjöng Jeg er i Denmark, bitch! Och viftade med en dansk flagga som jag inte har någon aning om var jag fått ifrån. Helt plötsligt hade jag två stycken.

Ja, ni hör ju själva. Resten behöver nog inte ens nämnas ;)


Ändå charmig bild?


Erika på topp!


Vad hände här?


Mmmmhm


Gulligt, & erika fortfarande på topp.


Och här har vi flaggan!


Faktiskt en riktigt bra kväll.

Varför inte?

Har kommit fram till att mitt framtida yrke är golfcaddie. Gå runder o bära bag & ge (försöka, haha) massa smarta tips. Det gick ju bra idag i alla fall, så varför inte?

Nä nu ska jag börja tagga inför kvällen istället. Förfest med bara massa brudar. Tror inte det kan bli mycket bättre. Haha. Ni skulle bara veta ..


Kryddigt

Tänkte börja helgen med en goo middag. Inte helt fel.. Imorgon kanske en golfrunda (haha, vad hände där?), på kvällen blir det party hos erika med en del kryddiga detaljer. Lär bli intressant det där. Och sen avslutar vi helgen med ännu en middag och en hel del sovande.

Låter lovande detta, eller vad säger ni?




Vi kör en go vimmelbild från studenten på det.


rånad

Köpt färg idag för 23 000:- Inte dåligt. Då fick jag ändå 50% rabatt på fakturan. Haha, känner mig lite smått rånad faktiskt :)

Nu: slinga.
Sen: städa.
Senare: äta.

Underbar fredag.

Jobbigt va?

Känns som jag varit runder överallt och fixat massa idag. Var inne hos revisorn också ett tag, sjukt röriga grejer.

Ikväll är det träning för första gången på en månad (minst?) .. Kommer va död efteråt. Nej, antagligen mer än död om det nu går att va det?


Det går bra nu..

Igår mös jag och Simon runder i stan. Köpte en skit fin tunika/klänning från Mango inne på MQ. Hann även med att gå in på salongen en sväng och låna färgkarta. Så nu är nästan allt med färger fixat! Nöjd.

Idag var jag inne på salongen igen och skrev på kontraktet. Fick lite smått ångest efteråt, men vafan.. Skit i det. Kommer bli as bra detta.

Efter det tog det mig en o en halv timme att ta mig hem pga försenade bussar och tåg. Om jag är taggad inför att ta mitt körkort? JA!

Nu ska jag äta vår goda mat som jag har fixat! Efter det blir det en sväng till norra hamnen o ta en glass med Simme.

Imorgon: Körlektion nr. 1.

Lets go!

Nöjd

Har nyss handlat smink för 450:- Ganska nice ändå. Blev två ögonskuggor och en primer från makeupstore.
Annars var det en ganska mysig tripp till väla med erika. Fattar inte varför jag alltid lyckas bli så flummig när jag är med henne? haha.

Höjdpunkten var när Erika var tvungen att köpa platta skor.
"Känns som så onödiga pengar!"
Mohaha, så kul att se henne lida.


Underbart

Igår åkte jag och mamma hem till erika, bytade studentpresenter och pratade massa. Efter det tog jag och Erika en tur i hennes nya bil & sen körde hon mig in till helsingborg. Knappt gott att hon har körkort? haha.

När jag kom hem till Simon hade han ordnat värsta middagen + efterrätt. Kände mig en aning bortskämd faktiskt .. Han är bäst. Och jag var svintrött.

Nu har jag nyss bokat två körlektioner till den här veckan, nu jävlar!! .. Det firar vi med en tur till väla med erika.

HVFR3 tjalalalala

FY FAN VAD VI E BRA. Hade en sjukt underbar student i fredags. Började med champagnefrukost hos Johanna, drack champagne, käkade jordgubbar och skrev i allas mössor. Vet inte riktigt varför dem flesta valde att skriva 92an i min? hmm .. Blev en del sång också innan vi drog vidare mot kärnan och hängde upp vårt fina lakan. Lyckades få det precis i mitten dessutom "HVFR3 - Hbg's snyggaste frisörer!". Sen fortsatte vi till klassrummet, träffade lärarna, fotades, sjöng. Efter det blev det mat och massa fina tal.
Senare gick vi till aulan och fick våra betyg, seeeen sprang vi ut! Sjuk känsla och stå där o vänta. Galet.

Flaket var kanske lätt det bästa på hela dagen, haha. Hade sjukt snyggt flak dessutom! ;) Tror vi skrek mer då än vad vi gjort på tre år. Sen kom simon och emil & hämtade mig, körde en runda i stan (och min visselpipa blev min bästa vän. älskar den) innan vi körde hemåt igen.

På kvällen blev det en sjuuuuuk utgång. Bästa i mitt liv, haha. Hoppade runder i stan till fem, efter det körde vi en go tura innan jag vandrade hem till Simon vid halv åtta. Nice ändå.

Kommer aldrig glömma detta, och tack alla som gjorde det så jävla bra. OCH MIN KLASS ÄR DEN ABSOLUT BÄSTA SOM FINNS!
























STUDEEEENT

Pyntade flaket med klassen och fixade massa inför imorgon idag. KOMMER BLI SÅ JÄVLA BRA IMORGON!!!!! Skiter fan i vädret nu, kommer bli kanooooon ändå!

Upp 0630 imorgon; champagnefrukost 0800, sen e det igång.

FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FY FAN VAD VI E BRA!!

Mys

Hade en sjukt mysig kväll igår med klassen :) Var ute och käkade på Cardinal (världens bästa mat, utan tvekan!!!) sen blev det en del shottar innan vi drog oss mot Swea. Kanske inte veckans bästa utgång, men klart värt det.
















Vi är inte fulla - det är pollenallergi

Sjukt rolig klassträff/mentormys igår. Var hemma hos våra ena mentor Caroline och åt sjuuuuukt god mat. Sen hade våra kära lärare gjort en del överraskningar - bla en pjäs om en bondgård. Haha, trevligt. Och Freja hade fixat ett bildspel med massa bilder från ettan, tvåan och trean. Nostalgi på hög nívå - och jag blev utsedd till klassens pluggis, undrar varför?

Senare drog vi oss ner mot Cantina som hade ännu värre kö än Wallmans. Sick. Fast inne där var det as kul. Tequila e nice, eller hur Freja?

"Vi är inte fulla - det är pollenallergi!"
"För vi ska ta studenten, fy faaaan vad vi e braaaaa!"
"Vem vill gå i tvåan nu iiiingen iiiingen aaalllsss!!!"


Knappt uttjatade meningar, men skit i det! För dem e jävligt bra.






















Fuck the dealer

Vilken sjuk, galen & rolig kväll det var igår! Jag har världens underbaraste vänner, helt klart! Började här hemma hos mig med mat & massa dricka. När det väl började gå utför för en del så åkte alla spel fram. Kanske inte en jätte smart idé med fuck the dealer 45 min innan vi skulle sticka. Men skit i det! Det visade sig att jag var grym på det i alla fall..

Utgången var sjuk den med. Kön var skadat lång, men det gjorde ingenting. Sen där inne hände väl ett och annat. Gött med födelsedagsshots, faktiskt. Inte fel att fylla år!

Ikväll kör vi all in igen. Älska studenten.
























ÄNTLIGEN

.. Och idag fyller jag 18!

Peppar inför VÄRSTA middagen + förfesten här hemma med massa goa människor! Efter det kör vi en galen utgång. Låter riktigt bra faktiskt! Så skit i vädret, vem bryr sig egentligen?

Världens bästa

Har nog aldrig hänt så här mycket på kort tid som det gjort de senaste dagarna..

Började med en soft "utgång?" i torsdes efter matchen (som vi vann med 5-0 och som resulterade i en skadad svanskota, knä och skoskav för min del).
I fredags yrade jag, Simon och Maja runder på IKEA och hämtade bla en bokhylla till Joel. På kvällen hade vi släktkalas för mig här hemma.

I lördes gjorde jag och Filippa en bruduppsättning, på kvällen var det inflyttningsfest hos Jennie + utgång.

Igår stack jag och Simon på utflykt till Mölle. Satt på stranden och käkade frukt, och jag fick min födelsedagspresent/studentpresent + en ros. Jag har världens bästa pojkvän.

Sen avslutades helgen med bio med Erika och våra mammor: Satc 2. Mysigt.








torsdag

Hade projektredovisning för tvåorna idag .. Det absolut sista jag gjorde i skolan. Sååå skönt. Sen hade vi sista måltiden i matsalen. Mysigt, haha.

Efter det åkte jag till frisörgrossisten med Filippa och handlade grejer till en uppsättning på lördag, sen fick jag skjuts hem av Simon. Och nu ska jag iväg och spela match. Fattar inte hur man lyckas stressa trots att man knappt gör något vettigt? Jaja ...


Dagens glädje

och dagens glädje (förutom vädret så klart) är mitt MVG i projektarbete.
DET gjorde mig riktigt. jävla. glad.

Tänkte fira det med en glass nu, lugnt eller?


Stek

Vilket sjukt väder vi har haft idag. Ångrade mig djupt att jag bara hade med mig ett par jeans att dra på mig, så vad gör man då? Man går till gina tricot och köper ett par shorts! Dagen räddad.

Hade bara betygssnack i skolan, sen hade vi en mega håla, gick ner i stan med Nejia och köpte baguetter på Petters, sen GICK vi hem till Simon (mycket duktigt). Där spenderade vi någon timme på en stekig balkong. Kunde knappast bli mycket bättre!

1300 skulle vi vara tillbaka på skolan igen och ha genomgång med Loreal, sen åkte jag hem och solade lite till.. Har börjat förstå varför Simon börjat kalla mig glidare, faktiskt.












































jag är sämst

fan. har aldrig haft sån här beslutsångest innan (det säger ju mycket om mitt liv, men i alla fall) .. orkar jag? näääe. icke bra när man har kommit ur träningsrutinerna.

ja, tänkte bara att det är lika bra att alla vet att jag inte orkar träna ikväll.

så då var det sagt.

bananas

Händer enbart roliga saker de närmsta två veckorna. Så - jävla - bra! Ingen mer skola, bara glida runder och snacka minnen (haha, sjukt vad mkt som händer på tre år). På fredag ska jag ha kalas här hemma, på kvällen eventuellt en 7 dagar innan studenten - utgång, på lördag inflyttningsfest + utgång, söndag = vilodag, på måndag FYLLER JAG 18 (Äntligen?) & då kör vi en mega förfest och go bananas utgång! På tisdag ska vi vara hemma hos våra mentorer och mysa, sen utgång, på onsdag - utgång! Torsdag, vila och pynta flaket. FREDAG: STUUUUUDEEEENTEEEN!


Pepp

Väldigt kort skoldag idag: 9-10.30. Jag klagar inte! Lämnade in nycklar, böcker, necessär med alla grejer och peppade inför studenten med massa goa låtar.
Jag och Annie: "Åååh, får gåshud!" (När vi tänkte på studenten)
Freja: "Men asså det kan vara för att fönstret är öppet, det kom en kall vind och jag frös lite så det är nog därför."
Haha, party pooper ;)

Nu har jag en klippning på g, ikväll blir det nog fotbollsträning faktiskt.


RSS 2.0