KOM IGEN

Ready to go!! Yes, utgång även idag .. Åker strax iväg till Karolina där några andra sköna brudar från klassen är, sen får vi se var vi hamnar. Låter som det blir en bra kväll. KOM IGEN.

Jag är i alla fall sjukt peppad. Hur man nu kan vara det när man sitter hemma helt själv? Nja, jag har lyckats ganska bra i alla fall.. Så att ja, nu ska jag dra mig mot tåget. Ha nu en schöööön kväll, allihopa.


haha, ja .. så här lycklig är jag. Vi ses i dimman!

Kitten

Maja kom in en sväng innan och hade med sig deras katt! Så vi satt och mös med Greys Anatomy, vaniljbullar och en sjukt busig liten katt. Dem har fortfarande inte kommit på något namn, så dagens namn blev kitten. Får väl se om emil lyckas övertala Maja om att den ska heta Axwell?







Det asbolut sötaste jag har sett.


glädje


Igår & idag

Blev en ganska bra kväll igår! Var på Vilmas kalas ett tag, åt svart pasta och lite annat halloween-käk. Sen åkte jag emil maja och simon hem till oss och spelade lite wii. Sjukt längesen det åkte fram nu .. Så det var kanske inte så konstigt att bowlingen blev en stor besvikelse? Haha. Jaja, Maja vann i alla fall så hon blev nöjd!

Nu sitter jag med ett tjockt duntäcke runt mig, lyssnar på Kings of leon på högsta volym och försöker planera min dag. MÅSTE ta tag i mitt pluggande nu, skjutit på det hela veckan. Fast ikväll ser det ut som det blir utgång, trots allt .. Mega nice.

Fredag!

Tjenamoss!
Fredag idag och deeet gillas. Ska strax dra iväg på ett spinningpass med mamma, sen hem igen, ha en slingkund, plugga, städa och sen iväg på 1-års kalas. Den stora frågan är dock vad jag ska ha på mig ikväll. Temat är Halloween, men hur kombinerar man det med ett 1-års kalas på ett bra sätt? Kanske inte den bästa idén att skrämma henne? Jaja, jag får helt enkelt lösa detta sen!

Hoppas ni får en bra dag :)

Gulligt

Nyss kommit hem från en shoppingrunda med mamma. Försökte att hitta lite presenter till Vilma som fyller ett år imorgon. Blev ett par riktigt gulliga rosa Uggs och lite annat smått.. Har kommit fram till att det är sjukt kul att handla kläder till små barn, allting är ju så rosa och gulligt.

Det enda jobbiga med rundan var väl att vi först åkte till Familia, sen Toys r us, sen Väla, sen Maxi. Och vi var inte direkt ensamma, dessutom så körde jag. Jaja, en lilla menyn från mc donalds och jag var hel nöjd igen.

Sjukt

Lyckat. Galet. Ont i fötterna. Ungefär så såg väl gårdagen ut .. Började hemma hos erika, och en väldigt galen tågresa senare så hamnade vi på Cardinal. Träffade en jävla massa folk, men slutade med att jag och Johanna stod och spelade luftgitarr ? Och jag gjode succé med mina mooves till Neeew york, neeeew york. Haha, ja .. Trevlig kväll helt enkelt.












All in

Thai-maten är fixad, dansen, naglarna, kläderna också fixat. Känner på mig att det kommer bli en riktigt bra kväll idag.

Så nu ska jag in i duschen, sen fixa med en massa andra saker innan vi kan sätta igång på riktigt här hemma hos erika! Aaaah, galet. ALL IN.

Vi kör på denna idag: "If i dont remember it, it never happened" .. så blir det nog bra.


Tagga tagga tagga

Myskväll igår, helt annat mot vad det kommer att bli idag! Kan ju säga så att hela den här dagen kommer att vara en lång uppladdning inför kvällen. Nice.

Nu ska jag och erika sätta igång och göra en dans till hennes danslektion! Vi hörs senare, helt enkelt..

Lyx

Den här dagen har bara flugit iväg .. Åkte in till stan en runda och tänkte, "jooo, men jag kan väl gå och kolla lite i nåååågra affärer. Jag behöver ju inte köpa något". Jo men visst, det gick ju bra. Kom istället hem med en klänning och en tröja. Hoppsan.

Träningen gick super bra, sen var det ju inte helt fel att avsluta allting med en kvart i ångbastun. Lyxigt.

Nu har jag nyss haft en färg/klipp + en klippning och dessutom lyckats övertala erika om utgång imorgon! Yes, det blir cardan för vår del. Kommer bli gaaaalet.


"ansträngande"

Jag har kommit på vad det absolut bästa i hela världen är: Att kunna ligga kvar i sängen när Simon sticker till jobb vid kvart i sju. Haha, jag älskar att ha lov.

Nu ska jag sticka iväg en runda in till stan och fixa lite små saker, sen en runda till Aktiverum och träna!

Hörs!


sommar-10, ja tack!

Så som vädret har varit idag så längtar man ju bara ännu mer efter sommaren! Trist att det är lite mindre än ett år kvar, dock. Så nu har jag suttit och gottat mig med massa sommarbilder. Galet är väl rätt ord för hur sommaren var i år. Sjukt kul.



Och vem blir INTE sugen på sommar, melon, sol, fest när man ser den här bilden? Klockren.

Jag, Maja & Melonen från när vi var i Åhus i somras.


öööh .. vad sa du?

seriöst, vad vill såna som går runder och knackar dörrar för att berätta om bibeln och massa blaha blaha? Det första dem gör är att visa mig en bild med massa glada människor och frågar: Ser världen ut så här idag? Jag svarade: Ja, det tycker jag. Dem blev skit sura och sa: NEEEJ, det gör den INTE. Har du inte lagt märke till alla krig, mord osv? .. Ojsan, förlåt då. Tänkte inte på det.

MEN, jag fick i alla fall två stycken böcker som dem tyckte att jag skulle läsa igenom. Jo, men jag gör väl det då .. inte.



it never felt so good

så ja, nu har mitt höstlov officiellt börjat! Känns riktigt bra. Det tråkiga är väl att jag inte har några planer för veckan, men kommer antagligen få riktigt mycket gjort här hemma istället.

Idag blir det en rejäl städdag. Om jag nu lyckas med detta.

+ 1 h

Blev faktiskt en riktigt trevlig kväll igår! Sjukt god mat och en massa spel. Så klart så vann ju jag i Maxi Yatzy, haha .. aldrig fel. Åkte hem vid tre, egentligen två då ju eftersom man skulle ställa tillbaka klockan en timme. Sjukt skönt att vakna vid ett på dan och kunna vrida tillbaka till tolv idag.

Ikväll blir det ännu mera mat - ja, det är väl det enda jag gör nu för tiden .. äter. Tacos hos Simon den här gången!

Extremt

Blev riktigt snygga sminkningar och frisyrer idag. Extremt är helt rätt ord. Nu ska jag iväg en snabbis och kolla visningen, måste ju se resultatet!! Sen iväg och käka middag med lite trevligt folk.

Ha en bra lördag, allihopa.


Gårdagen

Och just det, gårdagen! Riktigt trevlig kväll .. Började med massa massa massa mat på Österns Pärla. Har nog aldrig blivit så mätt. Hände väl en del roliga grejer, kineserna tog gruppfoto på oss, vilket slutade med att alla började as garva. Och ännu värre när hon skulle ta in våra notor. Hon kom med typ tio olika lappar och började leta efter vad alla hade ätit .. ja det låter säkert skit tråkigt nu, men då var det kul i alla fall. haha.

Efteråt så gick vi upp en runda på Stinsen. Satt där ett tag innan Simon kom och hämtade mig.. Åkte hem till Emil och Maja & deras nya katt. Jag har ALDRIG sett en sån liten katt. Riktigt söt.


Flitigt

Klockan är bara halv tolv och jag har redan hunnit vara iväg och handla på en puma utförsäljning & tränat. Ska strax åka iväg med Nejia och styla modeller inför en visning.. Dagen blir sjukt mycket längre när man går upp vid sju.

Blev en hel del handlat idag; tröjor, jacka, skor och lite annat. Alltid kul.

Nu ska jag städa mitt rum!

Nu har jag ju lov

Fattar ni att jag har lov nu? För jag gör definitivt inte det. Kommer bli himla skönt.

Varit på salongen hela dagen idag: klippt, färgat, slingat och fått rätt på mina små lösa lurvar. Det är alltså inte gult längre och funkar faktisk, så att ja .. Nu är jag långhårig. Känns som jag går runt med en stor peruk på huvudet, men jag vänjer väl mig.

Ikväll ska jag börja mitt lov på det allra bästa sättet, ut och äta med mina underbara brudar från klassen, sen hem till emil och maja på lite spelkväll. Kommer nog bli bra :)

Nej, nu får jag väl återgå till att göra ingenting, sitter just nu själv i emil och majas lägenhet och väntar på att maja ska komma hem från hennes spinningpass. Här är sjukt tyst.

Ha en bra kväll, allihopa! Vi hörs ..

Russian Roulette



Rihannas nya låt är såhääääääär bra.


Vem svettas mest?

Inte kul idag på spinningen när jag insåg att han bredvid mig var riktigt seriös på det han gjorde. Alltså en sån som kommer dit med värsta reklamtröjan, tighta byxor och kör på max hela tiden. Och så klart så ville ju inte jag vara sämre. Var ju absolut inte på hans nivå, men han peppade mig till att ta ut mig totalt .. Vilket märks nu. Men aaah, finns inget bättre.

Imorgon är det första träningsfria dagen på den här veckan.. NU är jag i gång!

Taggad!

hmm .. färgningen av löshåret gick inte direkt som jag ville. testade att bleka ner en liten slinga och det visade sig att det nog var rätt så mycket gula pigment i det håret. Jaja, får se hur jag gör.

Nu ska jag ta bussen in till Aktiverum och försöka läsa lite körkortsteori på vägen. Sen ska jag svettas i 45 minuter på ett djurigt spinningpass. Nice!!

Lyckad färgning!

Knappt lönt att åka till skolan idag ju.. Två lärare var sjuka så alla lektioner blev inställda, alltså behövde jag och Nejia bara färga Michelle inför vårt projektarbete, sen kunde jag åka hem igen! Färgningen blev i alla fall riktigt riktigt bra. Passade henne perfekt, och för er som vill veta vad vi gjorde:
- 7RB på längderna (Goldwells Colorance)
- 5BG i botten för att få mer djup och volym (Goldwells Topchic)


Så helt plötsligt fick jag massa tid över idag! Ska städa, läsa lite körkorts teori och åka in på ett spinningpass! Men nu håller jag faktiskt på att testa om det går att färga löshåret utan att det ser helt konstigt ut. Så förhoppningsvis blir det också skit bra.

Whats up?

Helt. Totalt. Död nu efter träningen. Alltid lika kul att träffa alla! Finns nog inga bättre. Mmm, ja .. nu sitter jag och är super glad över att jag går in på min SISTA skoldag imorgon innan lovet. KAN DET BLI BÄTTRE? åh, vad jag ska njuta.

Här är i alla fall helgens planer:

Fredag
- Praktik mellan 0900-1630
- Hem om till Emil och Maja
- Ut & äta med tjejerna från klassen 1900
- Eventuellt möta upp Emil Maja och Simon

Lördag
- Puma Outlet ?
- Styla modeller inför en modevisning 1300
- Kvällens planer är inte riktigt klara än

Söndag
- Har jag något bestämt på söndag? I så fall: Påminn mig.

Och gissa vad som händer sen? HÖSTLOV. kan inte riktigt släppa det, faktiskt. Som ni kanske märker?

kul det där med löshår ju ..



hahaha.. ja jag kan vara så seriös ibland.

Nej, nu ska jag ta av den här peruken och göra mig i ordning till träningen ikväll!
Fotbollsträning den här gången - inomhus. inte någon favorit direkt.


Blekning & löshår

Den här dagen blev längre än vad jag trodde. Som sagt så hade vi "egen hårvård" idag i skolan och Philippa gjorde folieslingor i mitt hår, sen la vi på en ask toning för att jämna till färgen lite och få bort de gula pigmenten. Blev bra (myyycket bättre än innan) men skulle nog ändå vilja ha det liiiiite ljusare.

Nu hittade jag nyss löshår här hemma som mamma hade för ett tag sen vid en uppsättning, så jag testade det .. och det funkade faktiskt. Inte riktigt samma färg, direkt. Men det funkade. Så får se om det åker på någon dag. Annars får jag åka iväg någonstans och skaffa några egna små toffsar. Riktigt trött på min tråkiga mellanlängd nu.

jooooggging

Blev faktiskt en joggingrunda med pappa idag! Riktigt psykat lång runda med en dödsspurt på slutet. inte lugnt alls..

Nu är jag helt slut och ser verkligen fram emot att lägga mig i min varma säng!
Imorgon är det bye bye utväxt och gissa hur skönt det ska bli? super skönt.

Svåra val

Vilken bra dag det här har varit! Livet hade blivit MYCKET lättare om det alltid hade varit tre dagars helg. Provet kändes hyffsat bra, naturkunskapen blev inställd och nu sitter jag och funderar på om jag ska ut och gå eller springa. riktigt svårt val idag.

så nu väntar jag bara på att ipoden ska ladda batterierna sen drar jag iväg.

08:36

Tisdag idag då, då ..

- Beställa smink till vårt projektarbete
- Svenska B
- Prov i företagsekonomi
- Naturkunskap B

Vilken trevlig dag jag har framför mig. Oj oj oj.

Puuurrfect

Måste tipsa er om mitt nya nagellack! lagom rött, lagom mörkt, lagom lila och lagom glittrigt. helt perfekt höstlack.



IsaDora Wonder Nail
nummer 178 "Mulberry wine"


Två ruskigt bra dagar

Kan börja med att säga att gårdagens promenad var helt looovely. Simon överraskade dessutom med ett par nya joggingskor till mig så det gjorde ju hela rundan ännu bättre. Kände mig riktigt proffsig. På kvällen passade vi på att äta upp alla kalorier som vi hade gjort av med under dagen och handlade en massa godis, smultroncider (nya favoriten) och ostbågar. mums.

idag har jag faktiskt varit .. ledig. eller jag tog mig ledigt. riktigt skönt, har dock pluggat en massa ändå och åkt runder på en massa ärende. Men ändå en ruskigt bra dag med det allra bästa sällskapet.

På kvällen blev det som vanligt gympa med Majs. Hade en hel del att prata om. Händer mycket på en vecka ...

Nu ska jag nog repetera lite företagsekonomi inför provet imorgon, innan jag slänger mig i sängen.

Ha det super bra!

Sooool

Just nu ligger mitt sällskap helt utslagen i sängen bredvid mig och jag har precis blivit klar med två klippningar. Känner mig lite sådär lagom retligt pigg nu, så jag får väl sysselsätta mig med något annat tills han bredvid har vaknat. Måla naglarna låter som en utmärkt idé.

Sen ska vi faktiskt va duktiga och gå en runda runt mölledammarna, sjukt fint väder idag ju :)


Halli hallå - är ni vakna?

Lugnaste helgen på mycket länge. Har inte gjort något speciellt, inte träffat någon speciell och bara tagit det sjukt lugnt. Om jag har gillat det? Nej, inte alls faktiskt.

Antar att ni förstår vad jag gjort ikväll .. Nu sitter jag och försöker göra allt för att hålla ögonen öppna. Låter förmodligen jätte dumt, men antar att jag kommer att bli tvungen att gå upp och öppna dörren vid fem tiden... För alla har ju inte haft en lika lugn helg som jag har haft!

Fast nej, jag ska nog sova en stund endå. Så trött.

Lördags problem

Ingen aning om vad jag är sugen på idag! Utgång, stanna hemma .. något annat? Äh, inte bra detta alltså. Tappat stinget helt, ju! Men trots allt så lutar det nog mest åt en utgång. Får se om jag lyckas hitta någon annan sugen ;)

Hallå, det är ju LÖRDAG. Får rycka upp mig nu.

Bättre än såhär blir det inte ..

Idag bestämde jag mig för att åka in till Helsingborg och gå loss på en massa kläder. Mycket nöjd med rundan, faktiskt ..



Ja ni ser ju själva vilken färgskala jag gick efter. Kanske inte så kul direkt, inte den bästa bilden på grejerna heller, men det blev i alla fall:
en kofta
en väst
ett linne
leggings
vantar
nagellack
skärp
skarf x2

Så kan det gå



Ja, så här går det för mig när jag inte får träna ..
Dränker mig i glass istället. Lika bra.


Min torsdag lite snabbt

Ska försöka sammanfatta den här dagen lite snabbt:
Fotografering # 2 till vårt projektarbete, äppelkaka i matan som var en blandning mellan havregryn och .. äpple, prov, ner i stan en sväng, det var kallt, åka hem, klippa, äta.

Så, där har ni min torsdag lite snabbt. Just nu är jag sjukt rastlös och vill bara iväg och träna!! Men min "lilla" förkylning, feber, utslag har satt stopp för det. Kul alltså. Känner dessutom en stor saknad efter en viss person. Hmm .. får nog ta och göra något åt detta.

Onsdag

Bra saker:

- Kallt glas oboy och ostmackor. Mums.
- Sovit hela eftermiddagen.
- Två dagar kvar innan det är helg.
- Greys Anatomy ikväll.
- Är ensam hemma och kan lyssna på musik på högsta volym.

Dåliga saker:

- Mina nässelutslag sitter kvar. Och det kliar. Jätte mycket.
- Fått feber.
- Ingen fotbollsträningikväll.
- Prov imorgon, måste plugga.
- Det är sjukt kallt.
- Jag är ensam hemma. Ja det är ganska ensamt, faktiskt.



Bland annat denna låten som spelas hyffsat högt just nu.

Bird is the word



haha, family guy är det bästa programmet någonsin.
precis min humor.


Vi älskar mat

Nu till något mycket roligare:

Det är fiskpinnar i skolan och jag och Nejia ÄLSKAR mat.

Ser ut som den här lektionen slutar nu, så det är nog dags att gå vidare till svenskan. Hörs ikväll när jag har piggat upp mig lite. Ha det suuuuper bra.

Det här som kallas för höstdepression?

Verkligen inte min dag/vecka/månad. Mår inte helt hundra just nu, så har bestämt mig för att bara stå ut två lektioner i skolan idag. Nog bättre att jag pluggar hemma istället.

Aldrig längtat så här mycket efter en inte-göra-något-alls-helg som jag gör just nu. Sängen kommer att vara min bästa vän. Hata hösten.

Keep up the good work.

Och kvällens höjdpunkt blir ..



Desperate Housewifes på femman!


Massa plugg!!

Så kallt det är nu för tiden! Brrr .. Dessutom har det varit en riktigt lång dag idag med en massa massa genomgångar i skolan. Inte så jätte kul, direkt. En bra sak med eftermiddagen: Fick reda på mitt resultat på fysikprovet från förra veckan och jag är myyycket nöjd.

Nu ska jag fortsätta att städa här hemma och börja plugga till två andra prov. Fattar inte hur vi kan ha så mycket prov, alltså. Den som sa att trean är soft förstår inte jag riktigt.


Därför man inte litar på folk

Nu: Hem till Nejia med simon och hämta hans nycklar.


.. Ja, fråga mig inte VARFÖR dem har hamnat där. Riktigt onödigt.

Intressanta ställningar

Hann vara hemma i ungefär 15 minuter idag innan Maja kom och hämtade mig och körde oss till gympan. Har nog aldrig varit så seg på ett träningspass i hela mitt liv. Men de väldigt intressanta övningarna piggade upp en aning. Haha, tur att ingen ser när man ligger där på golvet och pressar åt höger och vänster. Skulle nog inte ens vilja se mig själv i den ställningen. Men men, kul var det i alla fall, liiite stolt över mig själv för att jag lyckades ta mig iväg idag. Men ska nog tacka Maja för det, tror jag!

Inte min dag

Varit med om världens hemskaste bussresa idag. Började med att jag fick stå upp halva vägen och när jag väl fick sitta ner så har jag en hostande människa till vänster om mig och en annan till höger om mig som nog inte skulle kunna trycka sig längre in mot mig än vad han gjorde. Annars var luften väldigt behaglig där inne (läs med ironi). Ja, jag låter nog väldigt gnällig just nu men idag är det helt enkelt inte min dag. Det har jag redan konstarat ett par gånger. Dessutom så har mina utslag inte försvunnit.

Någon som känner för att muntra upp mig?

Kliiiiiiar

Inte gjort något vettigt alls idag, endast legat och kollat på tv. Greys Anatomy och One Tree Hill - maraton. Inte fel alls, faktiskt.

Fick nyss en massa nässelutslag på hela kroppen som kliar som f-n. Helt sjukt, någon sorts allergisk reaktion på något. Ingen aning om vad. Men ja, det kliar riktigt mycket.

Luktar som om maten är klar nu, majskolvar bland annat. Mums.

Nejia & Annlouise 39 års fest

Ännu en kväll med alldeles för mycket som inte riktigt slutade sådär jätte bra. Men men, annars var det riktigt trevligt. Började med skit god pastasallad, presentöppning, shottande och slutade med .. massa skrivande överallt, springa runder och leta efter en jacka, pinsamma händelser, buss hem och en lååååång väg från bussen.

Men tack Nejia & Ann-Louise för allting, riktigt bra. Och Grattis igen! <3












Lets go

så ja, nu är jag färdig!

Helsvart, höga klackar, päls, fläta, platt, sotat. Yes, det här kommer bli riktigt riktigt bra.

Hörs imorgon någon gång .. Ha en trevlig kväll!

En ovanlig släktmiddag

Som vanligt så blev inte vår släktmiddag igår särskilt normal .. Slutade med att alla satt mer vars en hatt/ peruk och farfar hade show med gitarren. Tror att vi är rätt så ensamma om att ha det så.

Blev dessutom lite hustittande och jag emil maja o simon åkte iväg och smög runder runt ett hus. Får väl se hur det här slutar, låter i alla fall sjukt bra.

Nu ska jag fixa med en del här hemma, bland annat presenten till Nejia och Annlouise. i kväll smäller det!

Och Grattis Nejia, som fyller 19 idag!


Vilken helg det blir!

Fredag imorgon och den här helgen är sjukt efterlängtad!

Mina planer:

Fredag
- Praktik 09-1630
utvecklingssamtal, klippning och färgning.
- Middag hos farmor och farfar 1830

Lördag
- Fixa present till Nejia och Annlouise!!
varför är jag alltid ute i så gooood tid?
- Födelsedagsfest för Nejia, som fyllt 19 och Annlouise, som fyllt 20.
kommer bli mega galet och redigt kul.

Söndag
- Slinga Filippa
- Plugga företagsekonomi
- Återhämta mig från gårdagen

 

 

Obs .. riktigt gamla bilder.
Dock världens skönaste personer.


Spinning

Så nöjd jag är nu! Tredje hårda träningspasset den här veckan, vilket märks på mina armar nu. Jag har så ont!

Men i alla fall .. Passet var riktigt roligt, jag älskar spinning. Speciellt när musiken lyckas stämma precis med min smak. Precis alla mina favoritlåtar var med idag. Alla. Till och med lemon tree, haha.

Och bara så ni vet, jag har nog aldrig svettats så mycket. Det rann av mig. Mysigt va? Härlig känsla, faktiskt.

Skola-sova-spinning

Mindre anstängande att gå i skolan idag faktiskt. Började vid elva, gjorde prov, gick på lunch, hade en lektion på typ 30 minuter, sen fick vi sluta! Inte fel alls.

Nu ska jag sova en stund och hoppas på att min huvudvärk försvinner, sen ska jag iväg på ett spinningpass med mamma! Kommer nog dö, med tanke på att jag knappt kan röra mig pga all träningsverk. oj oj oj.

förlåt, jag är jätte trist

Första inomhusträningen - avklarad. Som vanligt så kände jag mig totalt lost, men ändå kul på något sätt att komma igång med det igen.

Annars idag så har jag faktiskt bara pluggat. Lyckades ta tag i mig själv för en gångs skull. Så att ja, min vardag är väl inte sådär jätte rolig nu för tiden?

Imorgon är det en kort dag i skolan, börjar elva och slutar vid två! Jag är lycklig. Sen blir det nog ett spinningpass på kvällen. Yiiha.

Nu ska jag återgå till mitt pluggande. Vad kul.

Gillar inte onsdagar

Onsdagar är verkligen ingen favorit. Riktigt lång dag i skolan, som man avslutar med ett lååångt kundpass. Idag kom inte ens min kund, så därför blev det ännu segare. Satt istället och gjorde ingenting tillsammans med Nejia en stund, fönade mina ben för att jag frös och faktiskt, så fönade jag lite vågor också.

En sak som är ganska pinsam är när man somnar på bussen och vaknar av att man nästan sitter och snarkar. Haha, det händer mig alldeles för ofta nu för tiden! Inte alls bra.

Nu ska jag plugga!!


Så slut

Mina armar och ben känns som en hög med spagetti just nu. Kan inte röra mig en millimeter och bara att skriva på tangentbordet är riktigt ansträngande. Ja .. passet var sjukt jobbigt, ja .. jag lyckades gå upp något steg med antal vikter som jag la på (väldigt stolt över det alltså, känner mig ganska mesig bland alla biffar) och ja .. jag kommer att ha träningsverk imorgon.

Sen kunde min tisdagskväll inte slutat mycket bättre med Desperate Housewifes premiär och världens skönaste soffa. Mmmm .. nu kallar sängen!

Nu ska det svettas

Nu sitter jag här hemma och taggar inför kvällens BODYPUMP pass. Yes, det blev ändring, ingen spinning idag alltså. Det får vänta! Ska inviga mitt nya träningslinne som en viss snäll person har fixat åt mig och lägga på extra mycket vikt. Ah ja, det e dax nu.



Ser ni mitt blåmärke? :( Mycket större i verkligheten..




Nu kör vi!


Grönt är .. skönt?







Ungefär såhär såg det ut under vår håla idag. Philippa låg och sov och jag försökte att plugga.

Förresten, är inte vår skola väldigt grön?


Klantigt? Ja

Hade en väldigt trevlig morgon imorse!
1: Det var riktigt mörkt, för jag var uppe suuuper tidigt.
2: De har börjat bygga en cykelväg bredvid vårt hus och har grävt en STOR håla. Man kan alltså inte gå där, men det gjorde jag ändå. Resultat: Jag ramlade rakt ner i hålan.

Kanske var tur att det var mörkt ändå, så att ingen såg mig? haha

Annars har det varit en lugn skoldag. Alla tror att jag har blivit misshandlad pga mitt stoooora blåmärke som jag har på armen, som tur är så är det bara resultatet av en köttig fotbollsmatch. Inget annat. Nu har jag nyss tillägnat en timme av mitt liv åt att plugga fysik. Vill knappt tänka på hur provet kommer att gå, får väl hoppas att någonting har fastnat?

Vi hörs i kväll! (Har faktiskt planerat att gå på ett spinningpass, också. Oj oj oj)


Röd

En måndag till avklarad! Bara två kvar innan det är höstlov. Känns riktigt bra.

Tack vare att jag pluggade en massa innan i skolan så slipper jag det nu, och hann till och med att baka en kladdkaka tills ikväll. Inte helt fel :) Snart kommer mitt sällskap sen ska vi nog gå loss på kladdkakan (och min företagsekonomi läxa? hmm)

Just nu sitter jag och lyssnar på KENTs nya singel: Töntarna från deras nya album, röd, som enligt dem själv är deras bästa någonsin. Återstår att se.


jag.hatar.hålor

Precis haft företagsekonomi med Philippa, inte kul när det kommer massa matte med i bilden. Inte min starka sida, om man säger så. Nu har jag en feeet håla fram till ca. halv ett. Får väl se till att ta tag i pluggandet inför mitt fysikprov imorgon så kanske jag slipper det ikväll? Bra idé.

I eftermiddag är det korthårsdesign som gäller, sen ska jag hem. Måndagar är så sjukt dryga.


jag och fysikboken

Kul att spendera en söndagkväll ensam med fysikboken? Nja, inte direkt. Smått trött på det nu, faktiskt.. Ett sista ryck nu, sen ska jag ta det riiiiktigt lugnt. Får se om det finns någon som vill göra mig sällskap så jag slipper sitta här själv och deppa ihop helt. Vädret är ju inte direkt uppiggande, heller .. Värsta stormen, som ska bli ännu värre i natt än vad den redan är. Jag kommer blåsa bort.

Ny vecka imorgon, och endast tre veckor kvar till höstlov! Nice.

Livet är en fest

Det blev en hyffsat händelserik dag/kväll/natt igår .. Matchen behöver vi nog inte prata så mycket om, blev en mega förlust, även om vi hämtade upp ganska bra på slutet. Det var dock sjukt kul att glida runder på världens sunkigaste fotbollsplan. Aldrig varit så geggig efter en fotbollsmatch, tror jag.

Efter matchen gjorde vi ve oss i klubbstugan och hade lite förfest innan vi drog oss in till Cardinal på trerätters middag. Sjukt god mat, och riktigt mättande. Sen gick det nog mest utför för de flesta .. Hade en alternativ prisutdelning och testade "ik-groggen" för första gången. Slutade i alla fall med en hemgång vid fyra/fem tiden, och en låååång promenad i ösregnet. Fattar inte riktigt vad som hände sen, för helt plötsligt låg jag i sängen och klockan var åtta på morgonen. Illa när sånt händer.

(Har dessutom kommit på att jag var uppe i ett helt dygn igår.. med tanke på att jag gick upp halv åtta. hoppla)


Snygga Olivia och Filippa


Fille på g


Puss på Zazza


Jag och Maja mös i soffan


... Och en massa dans


Tack för kvällen, världens bästa lag!


... that tonight's gonna be a good night

Ni vill nog inte ens veta hur tidigt jag gick upp imorse. HALV ÅTTA. inte alls okej .. tur att man kunde åka hem och sova vidare, till skillnad från vissa andra ;)
Mysig kväll igår med god mat och trevligt sällskap. Strax match, sista seriematchen och dessutom på hemmaplan. Lite lagom taggad nu, faktiskt. Sen blir det "avslutning" med fotbollen på Cardinal. Kommer antagligen att bli sjukt bra, detta.


Filmen

Och visst ja; Filmen igår var faktiskt helt okej .. Ni flesta har säkert redan sett den, men det hade inte vi. Lagom att spendera en torsdagskväll med. Kanske inte världens bästa film, något överdriven, men ändå bra.


Äntligen fredag

Ännu en praktikdag avklarad! Fönade lite och färgade Olivia ännu mörkare idag, blev super snyggt. Någon annan än jag som känner att den här dagen har gått sjukt snabbt?

Nu ska jag snart in till Emil och Maja på lite .. tacos, tror jag det blev. Snabba ryck, alltså.

Ha en bra fredag, allihopa :)

Torsdagsmys

så ja, nu ska jag och Maja sätta oss ner, kolla på Bröllops Duellen som vi nyss hyrde och käka upp våra nyinhandlade nötter. Mums. Torsdagsmys kan man ju också kalla det.

Imorgon ska jag vara på praktiken hela dagen, sen har jag blivit bjuden hem till Emil och Maja.

Och på LÖRDAG smäller det. Riktigt mega taggad. Fast okej, en dag i taget. Imorgon är det fredag, och jag är helnöjd :)

Fotografering #1

Hade vår första fotografering idag till vårt projektarbete! Hade Emil & Maja som modeller denna gången och det gick hur bra som helst. Gulligt.

Resten av dagen har väl gått ganska snabbt, gått igenom en massa regler inför gesället (har panik över det, för övrigt) och sen hann vi med en liten runda till matsalen i spöregn, smarta som vi var så hittade vi vars en tidning som vi drog över huvudet. Såg nog hyffsat roligt ut, kan jag tro.

Nu ska jag städa en massa, sen iväg till fotbollsträningen. Inte särskilt lockande i det här vädret.. Dödskallt.

RSS 2.0