happiness



S-O-M-M-A-R!


hej å hå

.. Fortfarande inte lycktats få tag i någon glass. Haha, inte bra detta.

Nu: Städa & ut o gå.

Har kommit på en sak ...

- Två veckor till gesället
- Efter det är det ca tre veckor till balen
- Efter det är det ca två veckor till jag fyller år
- Efter det är det exakt fyra dagar till studenten

Knappt glad nu!


Abstinens

Varför är tisdagar alltid segast? Har nog inget vettigt att skriva om idag. Har jag nånsin det? Jaja.

Har i alla fall sjukt mycket glassabstinens idag! JAG-MÅSTE-HA-GLASS. Fattar inte, men jag e sjukt sugen. Och vi har inget hemma. Illa. Jätte illa.

Får träna fotboll istället!

Vad hände?

Gjort av med alldeles för mycket pengar idag! Handlade kanske en fjärdedel av allt jag behöver till gesället .. 800 KRONOR. What? Plus att jag har beställt en GHD- plattång. Dock jävligt bra pris på plattången. Men ändå.

Det löser sig!


hey i made it

Jodå, lyckades ta mig ut på en morgonrunda idag också! Gick dock vilse ett par gånger eftersom jag gick hemma hos Simon. Mindre bra. Hur man nu kan lyckas gå vilse när det bara är massa åkrar runt omkring? Jaja.

Nu blir det massa träning till gesället, sen shoppa massa material. Sjukt tråkigt att lägga alla pengar på permanentspolar.

Helgen

Blev rätt lugnt i fredags hos Sandra. Mat & sjukt sällskap .. haha, vår klass är nog långt ifrån normal. Uppsatsen om kon är nog i alla fall kvällens roligaste.

I lördags blev det mat hos Simon med Zsoli och Filippa. Massa spel och en del snack (Jag och Simon var grymma på Lika par leka bäst, sjukt). Slutade med att man gick o la sig vid fem, lagom!

Igår hade jag tre klippningar, sen kom Emil och Maja hem till Simon så blev det grillning igen. Mys.

Nu kör vi

- Nationellt prov i svenska B i tre timmar
- Fastna i massa hagel
- Sova
- Hem till Sandra som fyllt 19 på middag

Nice. Nu: Helg!

och just det:

sjukt bra match igår! och sjukt rättvist (eller egentligen inte, HIF skulle vunnit med mer, haha). Dessutom riktigt nöjd med att vi satt nästan längst upp = tak!

Hoppsan

Hade fullt med planer för den här dagen .. Men istället somnade jag när jag kom hem och vaknade klockan åtta. Så min powerwalk fick bytas ut mot en cykeltur till solariet istället. Och plugget+städningen får jag nog ta en annan dag.

(Och förlåt, skrev att det var ca fyra veckor kvar till gesället. Men det är två på söndag. Tack för infon, Sandra. Blev genast sjukt mycket lugnare!)

intressant .. verkligen

Har nog haft den onödigaste lektionen i historien idag. Naturkunskap B. Gissa vad vi gör? Vi räknar majskorn på majskolvar. Låter intressant! Sen skulle vi räkna hur många som var mörka, gula, skrynkliga och släta. Hade kanske varit okej om vi gått typ på .. dagis? Men tredje året på gymnasiet? Haha, vad händer?

Välkommen till skolstaden.


Tisdag

Somnade på bussen (haha, som om det skulle vara något ovanligt nu för tiden?), vaknade lagom tills jag skulle gå av, gick två meter sen började det regna. Kul.

Hif-Mff ikväll. Ska faktiskt ta mig in där med Simon .. Gissar på några lager tröjor, byxor + vinterjacka. Håller en fet tumme för att vi får sitta under tak. Äh, blir nog bra!

Försöka går ju?

Skulle inte vara i skolan förrän halv ett idag. Så imorse blev det en runda med Chivaz på 45 minuter. Riktigt skönt, ska försöka göra det oftare. Sen när jag kom hem fixade jag värsta lyxfrukosten med melon, ägg och annat gott. Från och med nu så älskar jag måndagar.

I skolan var det lite träning till gesället (långhårsuppsättning). Gick hyffsat, ett par ändringar sen ska det nog gå bra! Ca 4 veckor kvar nu. Knappt nervös ...


Lagom

Blev utgång igår! Först Ida - sen Amanda & Matilda - Utposten - Tivoli.
Lagom kväll faktiskt. Hände väl en del oväntade (roliga) grejer, men det gör det ju i och för sig alltid. Haha. Vissa mer oväntade än andra. Slutade med att vi stod ute i kylan i 45 min (minst) för att ens kunna komma hem. Måste varit den kallaste natten på läääänge.

Har inte så mycket bilder dock. Har slutat fota av någon anledning?

borde kanske inte erkänna sådana här saker..

Har fått min iPhone nu! Fast kände mig riktigt (riktigt) korkad när jag inte fattade någonting. Ringde Erika och fick lite info av henne, men fattade fortfarande inte hur man startade internet! Så jag chattade med telenors kundtjänst. Så sa han bara till mig att trycka på en knapp så funkade allt. Haha, ja .. lagom korkat.

Bra!

Spelat årets första seriematch idag. Känns bra. Att vi dessutom vann med 4-1 var en fet bonus. Att det var mot Ängelholm gjorde det ännu bättre.

Dessutom hunnit med att ha sminklektion i skolan idag. Fick en sotad sminkning, så har känt mig lite .. översminkad idag. Blev dock sjukt snyggt. Bokar Freja till nästa utgång!

NU:SOOOOVA.

tanken som räknas

Blev en myssöndag igår med hif och käk på haket efteråt. Sjukt fint väder, dessutom!

Hade en mega sovmorgon imorse - började inte förrän halv ett. Så tanken var att jag skulle överraska Simon med frukost på sängen. Blev dock misslyckat eftersom han hann komma ner innan jag var klar. Jaja. Tanken som räknas.

Nu ska jag ut och gå en sväng med Chivaz innan fotbollsträningen!

tröstäta?

Slutade med en runda till maxi (köpte ben&jerrys, melon, ananas, vindruvor, passionsfrukt, physalis, pringles & ostbågar) simon nämnde något om att jag skulle tröstäta. Förstod inte riktigt var han fick det ifrån? Sen vidare till pizzerian där det blev en capricciosa och en kycklingtallrik.
Det bästa är att vi knappt orkade äta någonting. Jag stod dessutom för det mesta av kränget. Så därför har vi massa över till ikväll!

Haha. känner hur seriös jag är just nu. Eller inte.

Nej, nu ska jag skynda mig till tåget. Kolla hif med simme & kanske emil och maja.

puss

okej, planerna för kvällen är klara:
laga mat & kolla fotboll - el classico. bara för att vara en alldeles lysande flickvän! (Och för att jag inte fått tillräckligt med fotboll den här helgen?) I gengäld ska jag önska mig massa glass, får se om det funkar. Ska dessutom tvinga Simon att laga maten, för jag är totalt slut.


Fattar inte



Har börjat undra varför jag alltid hittar sådana här bilder på mig efter VARJE fest/utgång. Vad är det med mig och luftgitarrer? Helt seriöst. Gillar att jag går in för det sjukt mycket också.


Lugnt

spelat min sista fotbollsmatch för den här helgen. två matcher med migrän och ruskigt ont i halsen var ingen höjdare. Lyckades dessutom få med mig ett gult kort. Men det var det värt.

Ser ut att bli den lugnaste helgen någonsin. Skönt faktiskt :) Får se vad som händer ikväll, imorgon blir det nog en runda in och kolla hif + lite fika på stan. Älska söndagar.


nämen oj

och just det, beställde en iPhone igår! Så om två - tre veckor så har jag också den, precis som nästan alla andra just nu? :) Simon är nog gladast, för nu kan han ha sin ifred. hehe.

Ikväll ska jag mysa massor & imorgon är det praktik. Fick nyss reda på att jag ska spela två matcher i helgen, så nu vet ni var jag kommer vara även den här helgen .. På en fotbollsplan. Nämen oj vad trevligt.

Premiär!

Vilket väder det har varit idag! Klagade inte direkt när jag och Philippa satt oss i solen med vars en glass på lunchen. Och om ni undrar, klart vi fortsatte med våra sjuka, torra skämt även idag. Fast nu hängde sau ping också med på en hörna. Haha, fattar inte hur vi kan vara så roliga.

Ikväll är det premiär på gräs med fotbollen. Antagligen bara folk som spelat fotboll som fattar vilken känsla detta är.

Philippa & jag

Älskar att komma tillbaka till skolan efter ett lov. Speciellt när jag och Philippa sätter igång med våra sjuka saker. Haha. Idag slår nog allt faktiskt. Slutade med en hel del .. konstiga saker.

- bh-frida
- ph-philippa
- sur- philippa
- nollan (jag)

och vi dog av skratt. Varför? För vi har sjukt dålig humor.

Annars?

Sitter här och väntar på att Filippa försöker reda ut sitt nyslingade hår.. "När jag är klar kommer det ju bara vara brunt hår kvar!"

Annars då? Första dagen i skolan. Lagom sleten nu.

Var med Simon på golfbanan igår. Comeback efter nåååågra år. Haha, roligare än vad jag trodde faktiskt. Kanske är det man ska satsa på nu då?


black 'n white

Helt slut efter två monsterdagar med massa fotbollsträning. Men, nu ska man tagga om till en black and white- fest istället. Låter som en bra idé! Alla tjejer ska vara vita & alla killar svarta. Haha, blir nog bra detta. Jenny och Majas 20års- fest dessutom, så kommer nog bli super.

Nu; en låååång dusch. Skönt.


1:a april!

Älskar den här dagen. Lurade Erika innan så det small om det. Haha. Riktigt bra.

ingen som lurat mig riktigt än, antar att det kommer snart.


Torsdag

Riktigt skönt att kunna sova till 1215 idag. Lyx.
Dagens planer:
- Klippa farmor
- Öva permanentrullning på Hanna inför gesället
- Öva volymföning på Petra inför gesället
- Middag hos Simon


RSS 2.0