Aj aj aj

Min träningsverk är ingenting man skojar om just nu! Till exempel så tar det ca. 5 minuter för mig att bara sätta mig ner på en stol. Vill knappt tänka på hur roligt det måste se ut, haha ..

För övrigt så är utväxten & naglarna fixade. Känner mig sjukt aktiv nu faktiskt.

Nu: Packa!!

Victorias secret fashion show

 



Någon mer än jag som kommer sitta bänkad ikväll 20.00? 

-30!

Imorgon kommer jag antagligen att andas blekning .. Har fått en känsla av att ALLA vill vara blondiner nu? Hmm.

Kollat väderprognosen i Sälen: -30 .. Ja, behöver man säga mycket mer? Haha, den stora frågan är om jag kommer att överleva där en vecka. Det återstår att se! Underställ x 100, termobyxor, 20 par raggsockar, några tjocktröjor, två halsdukar, mössa, vantar och mega tjock jacka är givet i alla fall.

Heeeelt slut

Första träningen idag på ... hmm, vill inte ens tänka på hur längesen det är! Blev ett step & styrka pass, ingen höjdare direkt, för just idag valde dem att lägga in extra mycket styrka så att det nästan liknade ett bodypump pass. Mm, lucky me!

Efter det blev det Väla med mamma en runda .. Fixade det sista inför nyår plus en del annat. Ikväll blir det antagligen en runda till Åstorp & kolla när ik spelar cup.

3 dagar kvar

japp, nu kan jag nog va hyffsat nöjd med min dag. till och med lyckats ta mig utanför dörren! haha, okej .. så farligt har det kanske inte varit innan. men nästan. endast en klipp/sling kvar, sen är jag done.

Imorgon blir det en tripp till Väla och handla det sista inför nyår, sen hem till Erika en sväng :) Fattar inte riktigt att det är ett nytt år om fyra dagar. Gör ni det? Helt sjukt.



Bild från nyår förra året .. Rätt kul hur mycket som hinner ändras på ett år. Stor skillnad mellan detta årets början och slut. Galet. Trots allt så kunde detta året nog inte blivit mycket bättre.


Flitigt

Varit uppe enda sen ÅTTA idag .. Inte illa. Och enda sen dess har jag suttit och sorterat en massa musik. Viktigt när man ska sitta i en bil i åtta timmar. Yes, om en vecka är vi i Sälen. Riktigt bra det.

Igår följde jag med Simon på cup, som dem vann .. Sen lite kusinträff hos Simon på kvällen. På tal om det, någon som vet vad ett hängbuksvin är? Försök förklara det med charader! Omöjligt.

Innan det gick utför ..










sugen?




Ska man våga sig på denna?


Vad händer?

Fortfarande helt slut. Kommer nog ta ett tag att återhämta sig efter den här veckan. hum. eller ja. inte alls bra det där ..

Men efter en stunds ångestsnack med Erika så har det nog lugnat sig lite! Haha .. nya tag.

Idag - inga planer alls. Inga pengar kvar. Snart nyår. Borde göra en massa saker. Men sova låter bättre.

Äh, nu får jag rycka upp mig!

Hmm?

Frågan är om man kan stryka ett streck över allt som hände igår kväll efter elva. Bra förfest, mindre bra utgång. Det förklarar nog kvällen ganska bra.

Mys

Mysig julafton igår. Började som vanligt med kalle, sen julklappsutdelning (med tomte!) och sen en massa massa mat. Jag fick mandeln i risalamaltan, alltså var jag tydligen nästa att gifta mig i familjen .. hmm.

Ikväll är det utgång som gäller. Lite lagom taggad, får väl se hur detta slutar helt enkelt!

24/12

JULAFTON.

God jul allihopa, hoppas ni får en riktigt bra dag! :)

Riktigt bra

Blev en riktigt bra dag igår: Fixade de sista julklapparna (efter en del otur från min sida. Lyckat att tappa kassen så att allt går sönder precis efter man köpt grejerna), fikade på espresso house, GICK tillbaka till Emil & Maja i snöstormen, sen blekte vi Majas hår, blev riktigt bra. Sen kom vi på att det där med rim antagligen inte är vår starka sida. Lite pinsamt faktiskt .. Jaja, det blir nog bra.
På kvällen blev det en massa pulkaåkning och snöbollskrig. Förstår inte riktigt varför alla var mot mig? :(

Och just det, klänningen är insydd och det blev faktiskt bra. Helnöjd.

Nu ska jag städa och julpynta.

Tisdag

Imorgon blir det full rulle! .. Ta bussen in till helsingborg vid tio, köpa blekning & papper till julklappsrim. Gå hem till Emil & maja och slinga majas hår. Sen ska vi försöka komma på massa bra julrim till alla julklappar.

HOPPAS att det inte blir snöstorm.

How to save a life

Igårkväll: Hittade nyårsklänning (dock några storlekar för stor så jag kommer få sy in den några centimeter) Sen när jag kom hem startade värsta räddningsaktionen för min kanin. Sorgligt.

Första lovdagen idag, underbart. Dock inte gjort något speciellt idag .. Började med att åka buss i en timme hem från Simon. Inte lätt. Sen somnade jag och vaknade ungefär nu. Inte helt fel. Aldrig sovit såhär mycket som jag gjort de senaste dagarna, ändå har jag nog aldrig varit såhär trött. Konstigt.

Nu ska jag ut med Chivaz i snön. Sen kommer Erika hit & klipper sig!

What a feeling

De senaste tre dagarna har jag hunnit med ..

- Göra ett prov & ett arbete
- 15 minutes med mamma petra & hanna
- Åkt pulka med simon
- blivit rejält mulad
- kastat snöbollar
- handlat julklappar
- slått in julklappar
- fått jullov
- kollat bio: Luftslottet som sprängdes, sjukt jävla bra

Bra dagar helt enkelt. Jullov nu, kunde inte kommit mer lägligt. Strax alla julklappar fixade också, rikitigt bra!

Nu ska jag cykla en runda (om det är möjligt i den här snön).

 

glädje



aaalll byyyy myyyyseeeelf. haha, nej så blir det nog inte. men det blir tomt!

Nu ska jag verkligen gå in för att hitta julkänslan på riktigt!

- Köpa lite julklappar till
- Slå in dem riktigt fint
- Komma på fyndiga rim tillsammans med maja
- Kasta snöbollar. Haha

Blir nog bra detta :)


Chock

Idag har jag chockat mig själv REJÄLT. Stack till väla en snabbis och nu är nästan alla julklappar ordnade. Riktigt bra. Det som chockade mest var nog att jag till och med kom på vad jag skulle handla till alla.

Dagens andra chock: Snöstormen. Vad hände med vädret egentligen? Bom. Snö. Vitt. Överallt.

Nu ska jag iväg till spelarmöte med fotbollen & träning efter det. Sen väntar ännu mer plugg på mig när jag kommer hem. Mmm, awesome. Två dagar kvar, jag ska stå ut.

2!

det snöööööar. och regnar. så nu är all snö borta. men ändå, det snöar.

näst sista skoldagen idag. wiho, så bra. sitter här nu med min älskade positiva klass och försöker skriva ett arbete. går mindre bra.

ikväll: Spelarmöte & fotbollsträning.


in a world made of steel, made of stone

plugg. städa. plugga lite till. städa ännu mer.

det är inte lätt.

Snööö

Det har snöat idag, för er som inte har lagt märke till det. ÄNDÅ känns det inte som det är vinter än. Knas.

Varit uppe sen sex idag, tror inte att jag gjord för att gå upp så tidigt. Märktes i morse på mig och Karolina i alla fall, helt yra. Tycker lite synd om våra modeller idag, faktiskt. Men bilderna blev riktigt bra, så lite lyckades vi nog ändå. Hälften gjort, så niiiice.

Dagens stora fråga: Ska man orka jogga idag?

STORT MEGA GRATTIS TILL PHILIPPA SOM KLARADE UPPKÖRNINGEN IDAG!

Duktigt

RIKTIGT nöjd med mig själv idag. Började på vårt feta svenskaarbete ikväll och är nästan helt klar. Nu förtjänar jag att lägga mig ner och kolla Robbie Williams - Live at knebworth. Perfekt måndagkväll.

Och just det, om fyra dagar har jag lov. Hur skönt? Såååååhääääär skönt.


Julbord + Utgång

Sjukt nöjd med helgen, riktigt bra i lördes .. Ganska intressant kväll, nästan allt som kan hända, det hände nog. Trots allt: Sjukt bra till slut! Började på dunkers med julbord, dans och massa shotar, sen vidare till Utposten och Cardan. Ett stort minus är väl att det var dödskallt (haha). Skinnjackan var inte riktigt hundra.












Fix

Nu ska jag slänga mig in i duschen och fixa lite. Börjar tidigt idag, huumm .. Ses ikväll!

Fynd

Blev mys igår med idol, glögg och trevligt sällskap. Bra att erik vann, stör mig dock på att vinnarlåten är en kopia av Beyonces Halo. Riktigt störigt.

Hittade också en massa gamla filmer från 07. Bland annat min och erikas dans, mitt och jonas tal från när vi slutade nian, avslutningen & massa annat. Haha, riktigt roligt att titta på. Så små.








Sjuk dag

Vilken dag! Riktigt mycket att göra på salongen nu innan jul. Hade nog faktiskt kunnat gå och lägga mig nu och vakna imorgon, riktigt sleten.

Men nej, får nog gå och prova min klänning jag ska ha imorgon istället. Inte använt den på ett år så det är nog säkrast att se om det funkar först. Haha.

Klassiskt

Jo men man kanske ska börja lyssna på klassisk musik på heltid? Eller inte .. Gött att det bara var halva klassen som orkade ta sig dit. Gillar också de sura tanterna som kollade snett på oss hela tiden. Drog nog ner medelåldern en aning!

Ne, nu ska jag sova. Salongen imorgon & en timmes extra sovmorgon. Jag är nöjd! :)

pepp

och just det  .. lite trevliga bilder från Filippas tjejmiddag + utgången:

        


Dags att gå all in i helgen igen.

Vilken tur jag har

Min värld rasade nyss .. ungefär. Fick reda på att vi ska se på en konsert ikväll med skolan, kommer man inte får man ig i kursen, tydligen. Yiiiiippiii. Så jag kommer att tillbringa kvällen på konserthuset och sitta och lyssna på klassisk musik mellan 1900 och 2200. Toppen!


Ett STORT minus med julen ..

.. Vad ska man köpa till alla i julklapp? GE MIG TIPS! Stora problem här, alltså ..

Hallonsalt

.. är en sjukt god polkagris. Har ungefär 30 st olika polkagrisar till salu, så är du sugen (jag vet att du är!!) så är det bara till att säga till!

Skoldag nr 1 avklarad efter semestern. mjo, hyffsad dag & provet gick galant. Träning ikväll, känns som jag kommer va en aning back med flåset? Ikväll blir det mys i alla fall och nu ska jag plugga.

Ciao!

Back on track

så ja, tillbaka till sjukt kalla Sverige igen. Haft en kanon vecka i Egypten: Snorkling, sol och ett antal bud med kameler. Har dock aldrig haft sån hemlängtan någonsin när jag varit iväg.

Svårt att komma iväg imorse med världens bästa bredvid i sängen & en massa massa plugg som väntade i skolan. Men, nu är jag back on track och ska försöka få bra resultat på provet i eftermiddag. hm, undrar hur det ska gå.

Nej, tillbaka till arbetet nu då!

Och förresten, sjukt mycket som händer på en vecka. LUCIA I HELGEN? Julafton om två veckor? What?

Hoppsan

Har haft en väldigt jobbig kväll .. All musik på min iPod försvann. Mycket bra timeing det där. Så tillslut lyckades jag få in lite gammal musik, känner att turen inte riktigt är på min sida.
Sen det där med att packa är nog inte min starka sida det heller.

Insåg nu att klockan är över tolv och att jag ska upp 4:00. Upps. Tänk på mig vid 7:00, för då sitter jag antagligen i ett flygplan och är skit rädd :)

RSS 2.0