Maj 2010

Tänkte bjuda på några godingar från den senaste tiden ..
























Regn istället för minigolf

Okej, blev ingen minigolf igår .. blev regn istället. Så därför blev det en kväll i soffan med glass och popcorn. Inte fel det heller, faktiskt. Senare lyckades vi ta oss ut och gå en runda med Emil och Maja.

Idag är jag ledig, mega skönt. Tog bussen hem, klippte farmor o farfar och drog bort massa ogräs i trädgården. Tycker ändå jag varit tillräckligt duktig idag? Så nu ska jag bara sitta här i någon timme. Mmmm..


Varför?

Idag gillar jag inte söndagar. Det går INGA bussar. Så jag blev tvungen att GÅ hem från bjuv. Varför? Är det meningen att alla ska sitta hemma bara för att det är söndag? jaja. Fick motion i alla fall, fast höll på att dö av all pollen.

Idag blir det fika & mys, ikväll lutar det mot en minigolfrunda!


SOMMAR

Första grillningen på viskängen i sjuukt fint väder. Bilderna talar för sig själva :)











Malmö!

Vaknade vid tio, ringde Erika & hörde hur dagen såg ut, tog tåget till henne vid halv elva och elva satt vi i en bil påväg till Malmö. Inte dåligt! Perfekt shoppingväder (även fast jag inte shoppade något. Suger att vara pank) Men Erika hittade en studentklänning i alla fall! Blev en gooood fika på Espresso House också en stund. Älskar impulsutflykter.







Ikväll: Grillning på viskängen. Lifes goooood.


Oförglömligt

Sååååå sjukt bra kväll igår! Riktigt riktigt bra. Träffade Nejia och Marlene hemma hos Simon innan, drack champagne och käkade choklad, sen ner till sundstorget och träffa alla fina! Så kul och se alla. Efter det åkte vi vidare till Sundspärlan. Lyckades hamnade vid ett riktigt bra bord! (Bord 1, det säger kanske sig själv? ;) haha) Riktigt sköna människor.

"- Jaaa, han e riktigt skön!"
"-neeeej, men han är min vän."

haha, ja. lite internt kanske, men sjukt kul då.

Sen blev det massa dans innan vi åkte buss ner mot tivoli. Sjukt lång kö där, så vi satt oss på hampan ett tag istället. Träffade massa trevligt folk, sen .. tillslut, så hamnade vi på tivoli.

TOPPEN KVÄLL. Så jävla bra.



Marlene jag och Nejia


Simme och jag


Klassen


Elin och jag (bra match)


Mina bordsherrar ;)


Freja o jag .. knappt glada?


Freja o Nejia


I bussen


Avslutar med den här bilden: Marlene Nejia Philippa & jag


Fix

Orkade inte med håret igår .. så jag får hoppas på det bästa och göra det ikväll istället! Nu e naglarna också fixade iaf, fattas bara en snygg bränna, men det är nog omöjligt i detta vädret?

Sjuuuukt rastlös nu. Måste göra något!

Fiiiint

Varit iväg och tagit massa foto i studentkläder + mössa. fin fint. Knappt sugen på studenten nu!

Meeen .. en sak i taget. Balen på torsdag = rätta till utväxten ikväll!

bus

Hade en myskväll i lördes med erika. Känndes att det var ett tag sen man träffades .. En aning.

I söndes åkte jag o simme en runda till Väla. Köpte skor till studenten och käkade en massa. Sen inom pistachia och köpte godis och käkade glass. Ja varför inte? På kvällen gick vi till emil o maja och käkade rabarberpaj. Ser ni något mönster? Hmm ...

Nu har jag nyss brun utan solat mina ben. Ångrar det skarpt för det torkar ALDRIG! Och jag vill sova. Hellst nu. Hellst för en halvtimme sen. 

Inte mycket annat intressant att säga faktiskt, mer än att det händer jävligt mycket den här veckan. Nice.

Så klart

Sjukt bra väder - & jag står inne och har tre slingningar + fyra klippningar. Inte alls rättvist. Och när jag kom ut så gick solen i moln. Så klart. Jaja, nu har jag råd att köpa skor till studenten i alla fall, haha.

Ikväll blir det kalas och träffa Erika som kommit hem från Costa!

Livet är rätt bra ändå

Äntligen lite sooool. Tyvärr har jag ju stått inne i en varm salong hela dagen, täckt av blekning. Men det var trevligt det med. Hmm .. Sista dagen på praktiken imorgon. Sorgligt faktiskt, känns sjukt konstigt. Var tog dessa tre åren vägen egentligen?

Nu sitter jag hos Simon och käkar wienerbröd och dricker saft. Nice. Dessutom lyckats beställa tid till o göra naglar nästa vecka! Fick onsdagen dagen innan balen. Haha, knappt bra!

Check!

- Balklänning hämtad
- Klippt
- Pluggat

.. Bara lite plugg till sen är jag nog hyffsat nöjd med min dag. Och bara så ni vet: Min klänning är drop. dead. gorgeous.


måndagspepp

Känner mig ovanligt peppad idag faktiskt! Borde vara näst intill deprimerad med tanke på att det är måndag och att jag har prov imorgon. Men nej, fan vad bra!

Har till och med hunnit dammsuga idag innan skolan, inte dåligt det heller. Haha. En lektion kvar i skolan, sen ska jag hem och rååååå plugga till imorgon. Jag SKA klara detta provet.

.. on monday mornin

Sitter och försöker hitta motivationen till att sätta mig ner och plugga tråkig genetik. Sista provet någonsin i skolan, det enda positiva med det. Känns otroligt bra när man tänker efter .. Men nej. Orkar ändå inte.


fail

Jag är nog sämst på att överraska folk, eller så är Simon sämst på att bli överraskad. Haha.. jaja, mat fick vi i alla fall ;)

Idag har jag vandrat runder i regnet och fixat present till min kära bror. Fint de. Ikväll blir det kalas.


Tempo

Varit mycket att göra på sista tiden .. Gesällprov, flytt, match, träning, prova klänning, cykla 3 mil, fest, provuppsättning, prova klänning igen.
Balklänningen är heeeelt underbar. Kunde inte varit bättre! Älskar den. Och uppsättningen kommer bli sjukt snygg. Blir bra! Två veckor kvar, fyra till studenten. aaaaah.

Ikväll ska jag överraska med middag! Hihi. Fram tills dess: Massa massa massa plugg.

Varför inte?

Lyckats bli sjuk nu också. Jo men varför inte? För det har jag ju verkligen tid till nu. Mmm, älskar timeingen. Så idag har jag spenderat förmiddagen på salongen; färgat och tagit grejer till gesället. och eftermiddagen i soffan.

Måste.bli.frisk.innan.söndag!


projektarbete - check

Blev så gott som klara med vårt projektarbete idag! Hur skönt? MEGA SKÖNT.

Annars ser väl den här dagen ut som alla andra kommer göra den här veckan - träna till gesället. Uppsättning och föna vågor får det bli. Intressant.

Simon har i alla fall lovat att underhålla mig på lördag så jag inte går under helt. Kommer dö av nervositet. Typ.

stress

Streeeess. Mer inköp till gesället, har alltså hittils spenderat 2000:- på de. Känns riktigt bra! (eller inte kanske?)

Om en vecka är det över i alla fall. Är det då man kan börja leva igen?

Förresten..

Någon som har lust att ställa upp som modell på en bruduppsättning den 5 maj?

Let me know!

2 maj

jaha, 2 maj & en vecka kvar till gesället. Ångest.
Hunnit med en gottig valborg också sen sist! Riktigt bra kväll hos Erika med massa bra folk. Kanske kommer en del bilder sen ..

Idag blir det massa träning till gesället, rulla permanent bla. Lyckat när det är så fint väder. Jaja, blir nog bra :)


RSS 2.0