Sunday

Mös mest runder överallt igår med ett gott gäng. Brunchade på Tivoli innan vi hamnade hos Emil & Maja ett tag. Senare blev det pizza & solsidan. Go söndag.

Återkommer när det går att ladda upp bilder.. ..?

Kort



Sån här frisyr vill jag ha när jag klipper av mitt hår.


Idag ska jag:

- Jobba lite till
- Köpa öronproppar till Simons grannar (haha, rolig historia faktiskt)
- Gymma med Simme (hur nu det ska gå till med min sjuka träningsvärk?)
- Hem & duscha & BUSA mig inför helgens trevligheter


-11?

Whats up med detta vädret? Kallt.
Fick skrapa bort ca tio centimer tjock is från bilrutorna igår. Trevligt tidsfördriv.. Nää, jag vill ha vååår.

Gott att frossa




Silver sparkle



Tydligen ska detta va grymt om man vill ha riktiga silver-metallic naglar. Liiiite sugen faktiskt.


Varför?

Med tanke på massa saker som händer fram & tillbaka så ska jag åka raka vägen hem efter jobb, ta ett bad & sova. Blev ju inte direkt bättre av att jag DRÖMDE om att jag åkte till Thailand i natt. Men sen vaknade jag & kom på att det bara var en dröm. Så då blev jag skit sur. Sen kollade jag ut & såg att det snöade .. så då blev jag ännu surare.

Nää nu vill jag ha helg. För den här helgen kommer bli ruggigt bra :)

Blööö



Såhär känner jag mig idag.


summer



Hade jag kunnat så hade jag levt i en långklänning hela nästa sommar.

Som den här från Asos tillexempel.


Reunion



Dax att träffa mina snygga & saknade vänner på fredag. Inte träffat vissa sen studenten. Alltså i .. JUNI. Sjukt. Kommer bli asbra.

Bild från en utgång i studentveckan (tror nästa det var den bästa? .. förutom studenten)


Dagens planer:

- Jobba
- Lämna papper hos revisorn
- Body Pump med Simon
- Sova


fresh


spiiiinn

Okej, vi hann ändra oss från funktionell träning, till indoorwalking, till spinning. Endast för att indoorwalkingen var fullbokad. Gott ändå, så vi spenderade 45 min på en spinningcykel. Lite måndagsmys sådär ..



i <3 u

Jodå..

Styrketräning, Zumba & spinning. Jo, ganska nöjd med helgen ändå. Så tänkte toppa det med & äta en hel ask med romerska bågar. För det får jag ju då. Haha. Smart tjej..

MEN, har ordnat fri träning till Simon heeela nästa vecka på Aktiverum. Så då jävlar ska vi träna. Börjar med funktionell träning imorgon som jag aldrig gått på. Så det blir nog bra.

Fredag

- Varit på IKEA & handlat massa till salongen
- Färgat håret
- Nu: Jobba lite
- Sen: Träna
- Senare: Äta
Fredag. Helg. Jobbar imorgon. Lugn helg.
Har inte mycket annat att säga, haha.

...



Nää men vi kopierar lite bilder?


THAI?

Alltså jag har aldrig varit såhär sugen på att ta en sista-minuten resa. Vill bara bort & lägga mig på en strand någonstans. Thailand hade suttit jäkligt fint. Det är nu man bara skulle upptäckt att man hade massa pengar på ett konto som man hade glömt bort. Eller vunnit på lotto. Eller vunnit en resa. Fast .. det känns ju inte särskilt troligt.

 

Onsdag

  • Städat
  • Zumba - Ingen direkt skillnad på detta Zumba-passet & förra. Kännde mig som en idiot denna gången också, haha. Svettades dock som en gris, så något bra måste man ju ha gjort?
  • Lunchat med Jennie
  • Köra till Billesholm
  • Fixa med datorn






...



Frågan är varför Simon INTE köpte dessa byxorna?


Godmooorgon

Idag är jag ledig! Gött är det. Ännu bättre att jag knappt har några planer (ska bara träna, städa, fixa med bilder i datorn, ringa revisorn .. och lite sånt)

Så det får bli ett Zumba pass lite senare, fint! Känner att jag behöver en zumba-boost, haha.

?



Alltså .. detta var väl inte snyggt? Eller?


rabbit



Kunde inte varit mer nöjd med min nya tattuering. Den blev precis som jag hade tänkt mig!

Tack Linda :)


mys

Blev massa mys igår efter träningen. Te med honung, kladdkaka, idrottsgalan & världens bästa pojkvän.








Hairstyle: Kate Moss

 

2001/2003

 
2006/2007

 
2008/2010


Big bang


Okej, här snackar vi lugg. Sny-yggt.


La familia

Lyckades övertala mamma & pappa att boka in ett indoorwalking pass med mig. Så ikväll kör vi.. Haha, kommer bli riktigt bra. Riktigt sugen också.



Mamma jag & pappa i Egypten för ett år sen. Fint.


Fint

Tanken va att det skulle bli en sjuk utgång i lördes. Istället blev det en sjuk förfest (haha) som slutade med att jag & Simon satt själva i en 7manna-taxi .. o efter det blev vi av med alla. Haha. Sorgligt. Får ta igen det en annan gång känner jag.












Kladdigt

Jovisst, har hunnit med både det ena & det andra idag. Var en sväng nere i stan & köpte en tröja till Simon & gick runder i det sjuuukt tråkiga vädret. Fick ett konstigt sug efter kladdkaka så vi stack hem o slängde ihop en smet som blev en peeeerfekt kaka. Lycka.
Nu sitter jag med brun utan sol som håller på att torka & slänger i mig lite kladdkaka. Kladdigt alltså. Och gott.

Lördag

Granen är ute. Resultat: Massa rivsår på armarna, barr i hela lägenheten & en tom hörna där granen brukade stå. Kom på att vi aldrig hann köpa någon stjärna eller spira heller, så det får vänta till nästa år.  Jaja.

Ikväll blir det all in i alla fall. Gott e det. Fram tills dess blir det väl lite mer städning & en runda i stan om vi hinner.


Pumpa

Bokade in bodypump med mamma tills ikväll! Hade dock velat testa yoga, men vågade inte gå dit själv (speciellt inte när jag e så ovig och inte kan någonting, dessutom har jag ingen aning om hur det går till inne i en yogasal) och min kära mor ville inte på yoga. Därför blev det bodypump. Intressant info, haha.

Hoppas på träningsvärk imorgon. Tror inte jag behöver vara så orolig, dock. Den brukar komma..


Spring





vårskor från TopShop


TOPSHOP

 

 

 


New year - new hair







Dags för något nytt.


Tungt

Har tillbringat två av tre kvällar den här veckan på indoorwalking. Jag vet, det är det enda jag går på nu för tiden, men det e fan inte lätt att få platser på dem andra passen. Om man nu inte sitter & väntar vid datorn tills dem släpper passen. Och det gör inte jag. Längtar till februari-mars när alla har tröttnat & skiter fullständigt i sina nyårslöften. DÅ kanske jag också kan få plats någonstans .. 

Så att ja, jag får ta vad som finns. Och det kändes i benen igår. D-ö-d är väl en rätt så bra förklaring på känslan efteråt. Får nog försöka boka in något annat pass idag annars kommer mina ben att bryta ihop. Tror jag..

app

Har hittat ett nytt spel att slå ihjäl massa dötid med. Fruit ninja. Riktigt bra.



Risk för att bli beroende:
XXXXX


lotto

Nu ska vi bli rika på jobb. Lotto-miljonärer, here we come. Nice.




& förresten ..

.. Min absoluta drömlägenhet just nu har visning idag. IDAG. Kunde det inte varit om typ två/tre år istället? Ledssen tjej. Kommer bli skit sur när den försvinner från Hemnet. Men ja.. Jag har inte råd. Har insett det nu. Har dessutom insett att jag har det ganska bra som jag har det nu.


Bra!

Inte bra att följa med Jennie. Slutar alltid med att man handlar något. Som igår: Halva reapriset på KappAhl så då mååååste man ju handla. Gick hem med en ny skjorta, armband & halsband. Allt för 120:- så okej, det var rätt bra ändå.

Powerwalka hem till Simon & åt. Sen var vi tvungna (?) att gå o köpa godis. Slutade med att jag & Jennie satt hemma hos Simon & åt godis, medan Simon gick iväg o kolla fotboll. Bra där. Haha.

Men, 1a mars. Då jävlar. Haha. Nädå, tjuvstartar lite idag. Resten av veckan ska jag vara duktig.


Allvar?



Alltså man kan inte på allvar påstå att det är snyggt med blekta ögonbryn.


<3


Dagens planer

- Jobba klart
- Möta upp Jennie & gå något ärende & ..
- .. Försöka powerwalka upp till Simon
- Äta .. Om Simon lyckats få ihop något



Bird


Vad sägs om dessa skorna från Donna Karan New York?


fånga dagen?

Nej, nu ska jag ta tag i mig själv och försöka få ut något av den här dagen. Packa - köra till billesholm - få rätt på alla papper - äta - mysa - sova.

Det e ju ändå söndag.

3rätter + charader

Var hos Zsoli och Filippa igår och åt sjukt god mat. Trerätters. Mmm. Efter det blev det spel, singstar (som jag har insett nu inte riiiiktigt är min grej) & charader. Haha. Det var det sjukaste .. Kom på väldigt fina meningar också. Drog ner en liten runda i stan, sen hem igen. Lagom.











Lucky



Orlando Bloom & Miranda Kerr har blivit föräldrar.
Hur snygg kommer nu inte denna människan att bli?


goott



Funlight + Kesella
Goooooott & nyttigare än glass i alla fall.


New







Mina nya. 299:- på Scorett.
K-A-P.


Grymt

Passet igår var grymt. Ska nog börja träna på fredagar. Mindre folk, plus att det på något sätt känns okej att frossa på helgen då. Även om det inte låter riktigt ok.

Ikväll blir det nog liiiite för mycket av det goda, så funderar på ett pass imorgon också. Skönt att va igång igen.

Mmmm



Hur skönt ser inte detta ut på en skala? Mmmm. Sommar.


Happy

Indoorwalkingpass bokat & fyndat skor på rean. Plötsligt blev livet mycket roligare.

Fredag?

Fixade värsta söndagsmiddagen igår, i tron om att det var söndag & hade ångest över att det var måndag imorgon. Men imorse kom jag på att det var fredag. Hur gött var nu inte detta på en skala?

Så idag blir det träning efter jobb, hem till pappa & se lets dance och kanske en sen fika med Erika.

Fint med fredag.

Lets go

Funderar på att börja äta efter GI-metoden igen. Provade i en månad för ett år sedan när mamma & pappa skulle testa på det. Man mår mycket bättre, äter bra mat & man känner sig mycket hälsosammare. Så ja, det får nog bli GI i en månad sen. Ska prata med mamma & få lite recept. I så fall blir det GI- storhandling imorgon.

Beach- 11, lets go.

Haha, är medveten om att jag låter som alla andra människor nu i januari. Januari måste förresten vara årets hälsosammaste månad med alla som ska "börja sitt nya liv". Men nä, känner faktiskt för detta nu. Sen får vi se hur länge det håller.

Semester?

Är lite smått avundsjuk idag. Emil & Maja tog en liten spontansemester till Sälen. Själv sitter man kvar här hemma. Är i STORT behov av en semester nu. Och lite afterski, varmchoklad, bastu & skidåkning hade ju inte varit fel.



För exakt ett år sedan, ungefär ..


Lillördag på riktigt

Varit ledig heeela dagen idag, städat & tränat en massa. Gött. Bäst att göra plats åt lite mer mat tills ikväll. Haha, smart där.

Ledig imorgon också, lillördag på riktigt idag då alltså. Gotte.



Bjuder på en bild på min kärlek.


Trapp

Var inte alls sugen på att träna igår (men eftersom jag hade lovat Simon så var jag tvungen att sticka dit, haha). Körde dit mest för att jag skulle ha varit där i alla fall & hamnade på trappmaskinen. Satan vad jobbigt. Det bästa var att man kunde se hur många våningar man gått upp för & hur många steg där är upp för vissa kända byggnader. Så där stod jag & peppades av att komma upp för hela pyramiden. Sen gick jag hem igen.

gp



hyffsat cool klänning detta.


Jag vill

Sjukt lugnt på jobb, så hamnade på Hemnet istället med massa lägenheter. Inte bra. Jag är sugen. Nu: Spara.

Lyx

Liiiite nöjd med maten den här helgen:
Fredag: Trerätters nyårsmiddag
Lördag: Oxfilé med klyftpotatis
Söndag: Trerätters kinamat

Japp. Med det sagt så tänkte jag planera in lite träningspass. Nu kör vi.

.. Studsar dessutom runder i mina nya Easytones som jag fick av Simon i julklapp. Har redan ont i rumpan, kan dock inte avgöra om det är från vurpan på skridskoåkningen eller om det e skorna som är sjukt effektiva.


Vi glider

Jag & Simon tog skrillorna & åkte ut till Mölledammarna. Jag slog en fin vurpa & Simon åkte som en galning. Mysigt.














Problem

Tänkte komma med lite rolig uppdarering idag .. Fast jag kan inte ladda upp några bilder. Så då blir det tråkigt. Men det kommer gott folk!

Vinter







1 januari 2011.

Nyårsafton

Klockrent avslut på ett klockrent år. Maten hade jag kunnat döda för att få äta varje dag, för satan vad god den var. Drog några goa snappsvisor & utförde lite uppdrag under kvällen. Jag och Joel införde "Dala häst, dala häst!" Mycket bra låt det där, faktiskt.

Sen blev det nyårspuss, fyrverkerier, champagne, singstar .. & en del annat. Så tack alla som gjorde kvällen så himla bra.


Förrätt


Huvudrätt


Efterrätt


























RSS 2.0