Wii fit

Vårt senaste inköp i huset: Wii Fit. Riktigt roligt, och då har jag ändå inte satt igång med själva träningen (som spelet går ut på) än. Nix, endast skrivit in längd, ålder, testat min balans, räknat ut mitt BMI och fått reda på hur gammal min kropp egentligen är. Skrämmande, men kul.
Ni som helt missat det här med Wii har verkligen missat något. Svårt att komma på något roligare tv spel än Wii sports, faktiskt. Fast okej, dem är rätt så nära med Wii fit.

Kan tillägga att det är sjukt kul att kolla när min pappa står och försöker rocka rockring, steppa osv ..

Min måndag!

Jo men visst, jag lyckades faktiskt hitta rätt imorse! Lite smått skeptisk när det gäller kurserna, men får väl se hur det går. På eftermiddagen hade vi vår första lektion i korthårsdesign. Rätt så kul faktiskt, längesen man fick rulla curler nu.

Efter skolan åkte jag iväg till Väla. Spenderade alldeles för mycket pengar. Men tror att jag har stillat mitt shoppingbehov för ett tag nu? :)



ingen jätte bra bild på mina inköp, men ändå:

- Skinnjacka
- Två tunikor
- Väska
- Skärp
- Skor


Och just det: Fick reda på idag att vi har skolfotto imorgon. Haha, kolla in HvFr3 när skolkatalogen rullar in. Ni lär få en överraskning .. Det lovar jag.


Sjukt skön söndag

Det är ganska lätt att beskriva min dag idag, faktiskt ..
- Låg i sängen med sällskap som var väääldigt bakis.
- Kalas för mamma & pappa.


Mycket mer har jag inte gjort. Skönt.

Måndag imorgon och en ny vecka i skolan. Ska ha mina första lektioner i organisation och lederskap / Naturkunskap B imorgon. Har ingen aning om vart jag ska gå, så vi får väl se hur detta kommer gå?

Har i alla fall bestämt mig för att åka på en sjuk runda till väla. Pengarna bränner i fickan just nu.


Grattis mamma!



Två år gammal bild från Öland.
Jag Emil Pappa Mamma Erika.

Detta blir en bra dag.


Svinis

Denna jävla svininfluensa. Känns som det är dagens samtalsämne varje dag nu för tiden. Enligt mig är allting bara överdrivet. Visst, det KAN vara farligt. Men för det mesta är det precis som en helt vanlig influensa, som sprids lättare. Isolera sig? aldrig. inte jag i alla fall.

.. men ja, förutom massa svinsnack så har det varit en riktigt trevlig kväll. Jag var dj/bartender. Funderar starkt på att byta yrke, faktiskt.

miss dj

Varför är jag så trött alltid? Känner mig som världens tråkigaste person just nu. Hoppas på ändring inför nästa vecka.

Har inte blivit någon shopping idag, så det får vänta till imorgon! Har dock haft en klippning och en klipp/sling.

Ikväll ska jag hjälpa min kära bror att vara dj. Låter intressant, va?

Yei, ses gott folk. Ha en super bra lördag kväll!

by the way ..

Och just det: Har aldrig varit med om värre träningsvärk än den jag har just nu. Fyra dagar senare. Hoppla.

Nej, alldeles för sugen på att shoppa för att sitta hemma. Jag SKA hinna.

Och en sak till: In - your - face. Jag är så glad.

Idag/igår

Väldigt ledssen för min dåliga uppdatering .. Men hade sjukt mycket att göra igår. Var nog hemma i max fem minuter.

Började med praktik 09-16.30. Första gången den här terminen. Riktigt roligt var det .. Utvärderingen av hela sommaren var given. Hade en färgning och en klippning, sen vidare med maja hem till henne, hämta mina grejer och sen iväg direkt till matchen. Vann med 3-1 mot Eskilsminne. Nice.
På kvällen blev det myyyyys.

Nu sitter jag här hemma, lite lagom trött/förvirrad och väntar på min klippkund. Tanken var att jag skulle dra ut på en djävulsk shoppingrunda idag, men tiden verkar inte räcka. Fan.

I got a feeling


Beautiful day

Varit på ett strålande humör hela dagen! .. Vet inte om det har något att göra med att jag slapp gå till bussen på grund av en viss person som jag dessutom fick vakna upp bredvid?

Men i alla fall; Första dagen idag i skolan som vi började gå efter vårt schema. Torsdagarna visade sig vara hyffsat bra ändå. Jag är nöjd! Har dock lite ångest över måndag, ska ha individuellt val helt själv och har ingen aning om var jag ska gå. Så om ni ser en liten lost människa springa runder vid nic på måndag, snälla hjälp mig då.

Strax träning, går det att träna bort träningsvärk? För just nu är den heeelt sick.

Lust att vara modell?

Har som sagt redan satt igång med Projektarbetet i skolan .. Bestämt oss för att göra en kalender med bilder på olika modeller med frisyren i fokus. Kommer nog bli riktigt bra, faktiskt. Hamnade i samma grupp som Nejia, Philippa, Marlene och Karolina vilket gjorde det hela ännu bättre (fick inte välja grupper själv. vet, idiotiskt)

Men det jag skulle komma fram till: Lust att hjälpa oss och vara modell? Vi fixar ditt hår; färgar, klipper osv .. Plus en styling inför fotograferingen. Kommer bli sjukt kul! Hör av dig om du är intresserad.

BodyPump

Usch, varit iväg på världens jobbigaste BodyPump pass med mamma precis .. Skojar inte när jag säger att mina ben knappt orkar bära mig & att jag absolut inte kan lyfta på mina armar. Helt slut.

Haft ännu en "lära känna dag" i skolan .. Visade ettorna salongen och upprepade mig nog tjugo gånger om hur man tvättar skålarna. Sen skulle vi styla/klippa deras hår. Trevligt.

Nu ska jag kolla Simpsons och mysa resten av kvällen med min söta lilla potatis. (Haha, väldigt internt skämt!)

Öe

... Måste bara tillägga en sak: Varför ser exakt alla "fjortisar" lika dana ut nu för tiden? Sönderblonderat hår, alldels för mycket uppklippt, alldeles för mycket tuperat och sen feta extensions på det. Och glöm inte den snygga foundationkanten mellan huvud och hals, och de ljusa läpparna.

Öe.

Snyggt



Det kan verkligen inte bara vara jag som tycker att den här
outfiten + frisyren satt mitt i prick?

Vad händer med mig?

Har nog aldrig varit så trött som jag är nu.. Stupade direkt när jag kom hem och vaknade nyss. Icke bra. Men skönt var det!

Annars en hyffsad dag i skolan; Jag & Philippa färgade våra hår mellan 09 och 11, sen dax för lunch, sen snacka lite projektarbete, fixa grupper osv. Hemgång vid ett. Hel nöjd.

Nu: Äta, träning. Fast vet inte hur det ska gå med min rygg, knappt kunnat gå idag? Vad händer med mig?

Sängen får vänta

Jag skojade bara! Nu kan jag inte sova ju .. Dags för sista avsnittet av prison break.

Resultat: 2-2 och en söndrig käke

inte helt nöjd med denna matchen, faktiskt. 2-2 och slutade med en söndrig käke för min del.  fick en boll i huvudet, allt blev svart och sen kunde jag inte öppna munnen på ett tag. förmodligen har den varit ur led en stund där. Inte bra alltså.. Kul om jag vaknar imorgon och blir tvungen att mosa maten för att få i mig något? Haha, snyggt alltså.

Imorgon är det dax för egenhårvård för vår del i skolan! Ska slinga min utväxt och lägga på en toning, får se hur mycket vi hinner!

Nu ska jag sova, sjukt trött!


Dödsvarmt

VARFÖR tog jag på mig JEANS imorse? Helt sjukt hur varmt det har varit idag.. Men ja, man ska ju inte klaga.

Annars har det varit en allmänt seg dag. Inte gjort mycket vettigt i skolan. Tog en "stadspromenad" med tvåorna o ettorna för att lära känna varandra bättre. Slutade med att jag, nejia och marlene stack till gröningen och tog vars en glass istället!

Nu laddar jag inför matchen ikväll. Sjukt taggad, faktiskt.

Minigolf, glass, yatzy & film

Kvällsdoppet blev riktigt inställt när vi kom in och såg havet. Inte så inbjudande direkt ..
Så istället blev det en runda minigolf, som jag förlorade väldigt stort. Efter det, glass, yatzy och film hemma hos emil och maja. Perfekt en söndag.

Nu är jag skit trött och blir ännu tröttare av tanken att jag ska till skolan imorron och gå upp vid sju.

Godnatt!

Kvällsdopp

Snart dags att glida iväg och ta ett kvällsdopp! Inte helt fel en söndag som denna..
Får se vad det blir efter det, kommer antagligen att frysa ihjäl. Fattar knappt hur jag gick med på den här sjuka idén?

Jaja, hoppas ni får en lika bra kväll som jag kommer att få!


lyckat!

Vaknade med sjukt onda fötter och massa sår överallt. Vad hände igår egentligen? Kul var det i alla fall..

Jag & Philippa började lite smått hemma hos mig med rostade Nutella mackor, bara för att vara sådär extra nyttiga .. Sen åkte vi hem till Nejia, träffade henne och annlouise där, sen tåget in till stan, hem till robin, förfest, utgång på tivoli. Riktigt lyckat, faktiskt.

Som vanligt så är det antingen jag eller Philippa som lyckas göra bort oss mest. Men igår var det faktiskt Philippa (haha). Vinet satt fint på min klänning, måste jag säga!














Fire burning

Precis kommit hem efter ett riktigt träningspass. Förutom det jag gjorde på aktiverum, så fick jag dessutom gå enda från Berga ner till knutpunkten. Ingen dålig bit.

Nu ska jag klippa Petra, sen kommer Philippa och är här en stund innan vi åker vidare hem till Nejia. Efter det, in på förfest i stan, sen kanske .. om man är sugen .. en utgång. Tror att jag känner på mig hur detta kommer att sluta.


för tidigt för ett inlägg?

Vad gör jag uppe nu en lördag? Bra fråga .. 
Mysig kväll igår i alla fall, som alltid. Nu hade jag tänkt sätta igång med lite städning här hemma, sen åka in till aktiverum och träääna. Känns som det är alldeles för längesen nu.

Men i alla fall: Kvällens planer är inte riktigt bestämda än. Får helt enkelt se hur den här dagen slutar.

Ha det bra!

skoldag #1 avklarad

Kändes inte så jätte lönt att gå till skolan idag faktiskt .. Kunde inte ens få vårt schema för det var inte klart än, så fick bara kolla på det preliminära lite snabbt .. & det såg inte bra ut. Vilken termin man har framför sig.

Sen tyckte dem att vi skulle börja med våra projektarbete! Kanske inte det man hade förväntat sig första dagen i skolan efter ett sommarlov? Jaja.

Nästa vecka ser i alla fall ut att bli ganska lugn. Så det får man väl trösta sig med?

Nu: Kolla match i det fina vädret.

Ångest eller inte?

Skola imorgon, fast vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Glad, för att vi bara har ett år kvar .. och man måste ju börja för att få det gjort?
Ångest, för att jag verkligen inte har någon som hellst ork till att gå dit.

Hoppas verkligen att jag ändrar min uppfattning när jag kommer dit och träffar alla imorron. Men okej, det kanske inte är helt fel att få lite ordning på sin vardag igen?

Nu är jag helt slut i hela min kropp, precis varit och tränat så nu ska jag endast lägga mig ner i sängen och bli uppassad resten av kvällen. Haha, aldrig fel det alltså.

Direkt från solstolen

Jag är inte alls avundsjuk på alla som börjar skolan idag. Inte alls. Tror att jag har det myyyycket bättre ute i solen, i en solstol och med en svalkande pool fem meter ifrån mig. Ibland har man det för bra. Försöker dock ignorera att det är min tur att dra mig in till skolan imorgon? Jaja ..

Ikväll är det fotbollsträning, fast med mitt mega skoskav som jag lyckats få så är den stora frågan hur det kommer att gå?
Nej, nu ska jag fortsätta att pressa här. Ha det bra i värmen!

Hur lyckades jag med detta?

Den här dagen har varit minst lika galen som kvällen/natten igår. Kan ju börja med att det var en sjukt lyckad utgång, om man bortser från vissa händelser i slutet ..

Vaknade upp i ekeby imorse, utan att kunna ta mig någonstans. Mindre bra det där, lyckades dock ta mig till helsingborg sen för att hämta alla mina saker (inklusive min mobil som jag hade varit utan hela tiden) .. Sen fick jag ta bussen hem igen, märkte då att klockan hade blivit as mycket och att vi snart skulle samlas med fotbollen. Illa. Sprang hem, packade väskan och åkte iväg igen. Starkt jobbat.. Segt att vi förlorar den jävla matchen sen bara.

Nu är jag helt slut & sängen ser mer lockande ut än vanligt .. Så ni får ha det bra.


Sista rycket

okej, nu är det bara två dagar kvar innan skolan börjar .. Alltså är det enda vettiga att ge sig på en fet utgång. Sista rycket? Mmm, jaaa. Så ikväll är det fullt ös, hem till emil & maja, sen cardinal. Lite rosé på det så kommer jag må bra.

- Imorgon är det slingning & klippning av olivia som gäller

- På torsdag är det träning och kanske en sista runda in till stan.

-På fredag börjar skolan.

Mjo, ungefär såhär kommer mina sista dagar på mitt allra sista sommarlov att se ut. Fint.

Choklad = bästa medicinen

Den här dagen kommer endast att vara en enda stor uppladdning inför ikväll. Redan börjat lite smått med choklad (tror allvarligt talat att det är chokladet som fått mig att bli någorlunda frisk) & snart är det dax för mina naglar att få sig en omgång.

Får se hur det blir med träningen ikväll, med tanke på att jag inte är helt hundra än. Dock riktigt sugen, så känner jag mig själv rätt så hittar ni mig på fotbollsplanen klockan sju ikväll.

Nej, nu ska jag göra mamma lite fin i håret med slingor och klippning. Nice.


Hett



Såhär vill jag se ut vid nästa utgång.
Kolla sminket. Blått är riktigt hett.

Kvällen är räddad

Blev en runda in till stan trots allt, så nu är hela min kväll räddad ..



För nu ska jag:
- skriva in massa saker i min nya kalender
- käka mörk choklad med mintsmak
- Läsa SOLO
- Prova kläder

.. och bli frisk.

Måndag

Godmorgon!

Frukosten är avklarad .. och nu sitter jag och funderar på om jag ska åka in till helsingborg eller inte.
Positivt: Jag får träffa Philippa, köpa en kalender, har något att göra.
Negativt: Vädret e kass, jag e kass, orkar inte ta bussen.

Men vafan, jag behöver verkligen en kalender.  

Mmm

En annan sak som är sjukt snyggt: Tatuering bakom örat. Diskret och sexigt. Jag vill ha!



.. Som den här på Robbie Williams



Eller denna på Rihanna

Min önskelista just nu

Skor:
  

  

Assnygga boots, stövletter och pumps.

Kläder:

 
 

  
Ge mig skinn, stickat, västar, cardigans.

Gott:

 
Varför blev jag sjukt sugen på Ben & Jerry's och nötter?

Smink:

 

Helt naturligt eller cool partymake.

.. Nej, nu när man har kollat runder på allt detta så blir man ju riktigt sugen på en riktigt burrig höst.

Baksmällan

Blev filmkväll igår med Baksmällan, världens roligaste film. Jag lovar. Ni måste helt enkelt se den!

Imorse var jag väll inte sådär jätte sugen på att gå upp och spela match. Halsen gjorde skit ont och huvudet värkte som fan .. Så det var väll inte så konstigt att man bara klarade av typ 15 min. Vill bli av med detta skitet nu!

Söndag idag .. måndag imorron och sista veckan på sommarlovet. Oj oj oj.


Varför leva utan att tänka?

Varför tar man så sjukt mycket saker för givet? Det sorgliga är att det är så många människor som har samma problem: Man inser inte vad man har förrän det inte finns där längre. Det senaste halvåret har jag (faktiskt) blivit bättre på detta. Börjat inse att man lever inte i en perfekt liten bubbla, och även om man gör det för stunden ibland så har den där bubblan ganska lätt för att spricka.

Nej, när man inser att man skapar sin egen lycka och att det inte går att få allt serverat och att livet faktiskt går upp och ner.. Det är nog då man mår som bäst. Att vända en motgång till något positivt är nog den bästa egenskapen man kan ha.

Känner att det blev ett väldigt seriöst inlägg nu.. Men är bara så trött på alla människor som lever utan att tänka. En dag kan det, tro det eller ej, faktiskt ta slut.



Take care ..

Njaaaa?



Fått höra ett flertal gånger nu att jag är lik Jennie Garth (som en gång vad med i Beverly Hills) ..
Själv ser jag inte en enda likhet.

Är det lördag idag?

Godmorgon!

Vaknade nyss med världens sjukaste huvudvärk .. inte alls kul :/ blev i alla fall bra igår trots min dumma förkylning (eller vad det nu är för något?) Var och kollade match, sen gjorde vi emil & maja sällskap i deras lägenhet. Blev en runda kortspel, som jag och emil vann .. viktigt att tillägga. Maja var tvungen att få revansch, så därför blev det en runda med andra ord också. Som blev lika.

Nu ska jag ringa philippa & ta en dusch, sen iväg och kolla ännu en match.

. . .

Life is short. Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile.

I'm off: klippa, käka, kolla match + hitta på något trevligt. vi hörs.

kings of leon - closer

Planera

Har varit på jakt efter en kalender skit länge nu.. Hur svårt ska det vara att hitta en  .. bra?

Har starka funderingar på att åka in och kolla på Ordning & Reda, faktiskt. På hemsidan såg det bra ut i alla fall.


Godmorgon! (eller gomidda?)

Dagens planer; 

  • Städa
  • Tvätta
  • Fixa naglar
  • Cykla en runda
  • Fixa med mina skor
  • Ev. en runda till aktiverum

.. Och helgens planer: INGA. För en gångs skull ska jag ta det lugnt, frågan är hur länge det håller?


fan ..

.. känner att jag har värsta vrål mega förkylning/feber/halsfluss/influensan på g. Icke bra, vill hellst bara lägga mig ner under täcket och vakna om en vecka. Men, måste till fotbollen. detta är fan inte okej.

Second hand

Blev en mysdag i stan med mamma idag. Gick upp riktigt tidigt (vilket faktiskt inte var några problem eftersom jag somnade redan nio igår. Hoppsan). Fikade på espressohouse, köpte skor & jag handlade för första gången i hela mitt liv i en secondhandbutik. Blev ett väskfynd.

Nu har jag precis klippt farfar .. Ikväll är det fotbollsträning, dock inte så sugen med tanke på vädret?

Ibland lyckas man

Faktiskt fått ut mer av den här dagen än vad jag trodde igår. Blev en del träning med mamma på aktiverum, bland annat en halvtimme på löpbandet. Tror att det var precis vad jag behövde idag!

Nu ska jag leta upp en riktigt bra film, se om någon vill göra mig sällskap och tända massa ljus. Sen ska jag gå och lägga mig riktigt tidigt. Mmm, det låter sjukt bra.


Fångad av en stormvind

Igår var det galet & riktigt lyckat .. Började hemma hos maja och emil med pizzarester, jordgubbar, cider och rosévin. Sen när shottarna kom fram så var det rakt in i dimman som gällde. Drog oss ner mot cardinal, jag blev fångad av en stormvind och massa annat trevligt. Tack allihopa för detta!








Sexy bitch

Nu sitter jag här och laddar i min ensamhet. Strax dax för fotbollsträning, antar att vi kommer springa en hel del .. wiie. Efter det är det raka vägen in till stan, förfest sen utgång! Kan inte bli annat än lyckat. All in, helt enkelt.


Nu e det dax

Nyss hemkommen från stan + väla. blev till att gå loss på Gina tricot som vanligt.. sen en massa planerande inför ikväll. kommer nog bli bra trots allt, alltså.

 


Dagens inköp: En kavaj och en cardigan. Mjaaaau

Imorgon

Imorgon väntar en jävligt bra dag! Träning & shopping med mamma, fotbollsträning på kvällen, sen kanske en galen utgång. Låter inte helt fel, va? Får se till att ta tag i utgången nu alltså. Inget snack om saken. (Riktat främst till erika som får komma loss nu!!)


En kväll som den tackar man ju inte nej till.

Chocktillstånd

Jag är i chocktillstånd. Vi ramlade inte idag! Även om det var lite skakigt den mesta tiden .. Imorgon är i alla fall träningsvärken given.

Kommit fram till att det bara är två veckor kvar innan skolan börjar. Det konstiga är att jag för en gångs skull inte har ångest över det? Ett år kvar, vill bara få det gjort nu.

Evigheter sen sist

Hallå ja!

Precis blivit klar med städningen av mina rum .. firade det med att baka en kladdkaka, fast hade bara ett ägg. tror ni att det går ändå?

Jaja .. nu sitter jag och väntar på min klippning, sen ska jag och erika göra vår sjuka idé till verklighet. Vi ska ut och åka inlines! Evigheter sen jag gjorde det sist, men ni måste ju erkänna: Det är as kul!

RW



Måste tacka Freja för tipset om Robbie Williams nya hemsida.
Helt allvarligt talat. Finns det någon snyggare?

Hif

Var kanske inte helt överens med mitt stackars huvud när jag vaknade imorse .. Men lite mys på det, sen var man pigg igen. Åkte hem, fixade grejer, sen åkte jag in till stan med emil och maja igen. Blev en runda till olympia och kolla Hif- Örebro. Hyffsat bra match, något sämre resultat. Men men ..

Nu ska jag endast ta det lugnt och kanske sätta igång någon film? Hoppas ni haft en bra helg ni också!


Perfekt sommarkväll

Blev en sjuk kväll igår. Väldigt händelserik och impulsiv, om man säger så. Började med vars en sallad på Fillipas balkong, sen packade vi en go korg och drog oss ner mot stranden. Satt där en stund innan massa stockholmare kom och gjorde oss sällskap. inte dem vassaste personerna kanske, dem påstod att jag hade alldeles för mycket fördomar angående stockholmare. men dem tyckte det var helt okej att tycka att alla skåningar var bönner? hm, ja .. haha.

Fast där var två trevliga personer faktiskt som följde mig till bussen, sen åkte jag in till stan där det blev en utgång på hampan & tivoli. sen hemgång vid halv fyra.. lagom. tror nästan att detta är en av dem bästa kvällarna den här sommaren.


Söta michelle


Försökte få till en gruppbild


Korgen


Jag och Michelle


Bussdriver.. UNDRAR vem som fick mest?


Glömde glas - fick dricka vin direkt ur påsen från boxen.
Men ja, det ser ut som det funkade ändå.

otur?

Mindre lyckat att åka till stranden idag kanske .. hann vara där i en dryg timme innan himlen öppnade sig. Men, vi hann med både ett dopp & glass, så helt onödigt var det kanske?

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen vidare hem till Filippa och träffa henne, olivia och michelle. Kommer förmodligen att bli en bra kväll detta också!

Ha det bra ikväll.



obs: gammal bild. och inte sådär jätte seriös. haha

Klipp & strand

Godmorgon!

Sitter & väntar på min klippning & njuter av vädret. Blir stranden idag också, riktigt gött!




gooo natt

Ibland är det nog meningen att vissa saker ska hända .. Jag älskaren sommaren, och just nu kan det nog inte bli mycket bättre.

Nu ska jag sova, ovanligt tidigt den här gången. Har en klippning imorgon annars blir det nog stranden igen käns det som? Sov gott!



Vissa fotton lyckas man verkligen med!
Men skit i det, vi hade kul.

det här är sommar

Nyss kommit hem från borstahusen ... mysig dag med massa sol, bad & promenad i hamnen. Köpte med oss världens godaste makrill och potatissallad, inte ätit något så gott på läääänge.

Här kommer några .. fina .. bilder från kvällen igår:

  
  
  

ser ut som vi hade STORA problem med det där bordet ..

Nu ska jag fixa lite här hemma, sen iväg igen .. ha det bra!

Med andra ord ...

Blev en riktigt sjuk dag igår .. väla, stranden, träning & sen vidare till borstahusen med maja emil simon o joel för lite grillning och annat trevligt. Jag & Maja blev mästare i med andra ord .. fattar inte riktigt hur det gick till ? Fast efter Fia med Hutt gick det enbart utför. Men, det är väll så det ska va?

Vaknade imorse i en sjukt varm husvagn. Varmt väder+ fem pers är ingen bra kombination direkt. Så morrondoppet satt fint!

Nu e det dags för ett till dopp, tror jag? Vi hörs!

Värme!

Inte ofta jag är uppe såhär tidigt, faktiskt .. Vaknade tjugo över nio, utan klocka. Vad händer? Men, fint väder idag igen = stranden. Så det är kanske tur att man är uppe i tid?

Nej, nu ska jag ta mig till bussen och sen in till väla där maja hämtar mig .. sen vidare till örbyängar tror jag!

Ha det bra idag.

vinst & nemo

Blev en riktigt bra match idag: Vinst med 6-1, helnöjda!
Precis haft filmkväll med Hitta Nemo! .. inte helt fel en onsdagkväll. Och nu sitter jag här och äter nötter och dricker vatten. Mmm, är inte så trött som jag skulle vilja vara vid den här tiden.

Men ja, hoppas alla ni sover gott!

onsdag

Jag och erika skulle vara duktiga innan och klippa gräset, erika fick turbo fart och sprang runder .. tills bensinen tog slut & vi råkade hälla bensinen där man egentligen ska ha oljan. mindre bra.
Sen stack vi till gymmet, erika tränade & jag kollade på! Efter det, hem till mig och somna i solen. Riktigt bra dag faktiskt. Förutom gräsklippningen, kanske.

Nu: Ladda inför första matchen efter uppehållet!


Detta skulle ni sett!





Keeps getting better

Just nu undrar jag om livet kan bli bättre, alltså .. Ligger här vid poolen med erika & vi har SOL för första gången på typ en månad? riktigt nice.

varit med erika en runda på gymmet innan, kommer med mer uppdatering om det senare! Nu: Ännu mera sol.



Erika sa precis världens mest korkade kommentar:
"Vad jobbigt det måste vara för markiserna att fällas upp och ner hela tiden"

Sugen på chokladbollar?

Riktigt rolig träning idag, svettades dock sjukt mkt på grund av det riktigt kvava och fuktiga vädret. helt sjukt var det.

Hamnade hos erika ikväll, inte fel alls. Och nu fick jag och emma ett ryck och tänkte börja göra chokladbollar. jo men det är väll helt normalt, eller? :)

Imorgon har jag hört att det ska bli fint väder, så det ryktas om en dag vid poolen och en runda på gymmet med erika. På kvällen är det match & film som gället. Najs.

Ha det fint,

Träningsvärken är här för att stanna

Nu sitter jag här, är sjukt rastlös och lyssnar på lugn musik. Ingen bra kombination. Sugen på att hitta på något idag, vet dock inte vad. En bra idé hade ju varit att solen skulle sticka fram? Men det verkar jävligt segt på den fronten. Får väll helt enkelt komma på något annat .. Ryktas om att jag ska hjälpa erika med hennes religion idag?

Och förresten, träningsvärken är här! för att stanna också känns det som. Idag vet jag verkligen var mina axlar armar och rumpa sitter! men ikväll ska man på det igen, fotbollsträning den här gången. Käns som det är evigheter sen sist.



Bild från en match förra säsongen.

cold desert



Det sista jag lyssnade på innan jag somnade igår och det första jag lyssnar på när jag vaknar. Jag har nog helt enkelt fastnat för denna låten. Nu väntar frulle! Godmorgon, förresten..

Bränna kanelbullar!

Asså jag har verkligen missat det här med att ha doftljus. Och jag insåg nyss att jag VERKLIGEN har missat något. Just nu är det kanelbullar, choklad, bakelser och röda bär som har fått komma upp på hyllorna. Mums..

Varit riktigt flitig såhär på måndagskvällen, kom igång rejält med städningen & nu är det så gott som klart. Vem hade kunnat tro det, liksom? Riktigt nöjd.

Nej, nu blir det ett sista ryck sen ska jag ta det lugnt för första gången idag.


imorgon har jag ont

riktigt nöjd med min dag, faktiskt. fixade klippningarna, städade järnet här uppe (börjar undra om jag någonsin kommer att bli klar för just nu ser här ut som fan. tömt en hylla= massa saker i min säng. var ska jag sova i natt?)
 
efter det blev det en sväng till Aktiverum med mamma. Fixade kort till mig, nu jävlar börjas det! Riktigt taggad över att börja träna nu.  Blev ett pass step & styrka också .. mina armmuskler är väll inget man skryter om direkt, så ja, imorgon är träningsvärken ett faktum.

Blev även en runda till Ikea. Köpte massa saker till rummen så nu kommer det nog att bli riktigt bra. om jag blir klar någon gång, förståss.

i'm up!

.. fast hade nog kunnat sova någon timme till. det är ju riktigt sjukt hur skönt det är att sova.

nej,  nu ska jag ta tag i lite saker här! frukost, klippningar, städning .. perfekt en dag som det här när det spööööregnar. helt seriöst, när skulle sommaren komma? är det redan höst?

ett måste



hört att denna ska vara jävligt rolig?

Som en söndag ska va

Varit en riktigt sjuk dag på jobb idag. Kan säga att det inte är en höjdare att jobba på grand hotel under eskilscupen. Kläder, tjejer, fotbollsskor och godis ÖVER ALLT. sen blev det inte mkt bättre av att man var tvungen att gå runder i extrem värme .. jaja, kvällen blev desto bättre! Åkte in till emil & maja, fikade med kaffe & bullar (kan ju inte helt överge vår fina bulldiet från Dalarna) sen blev vi + 1 och drog iväg och spelade minigolf, fia med knuff & maxiyatzy. obesegrad i fia, och maja är galen.

Imorgon ska jag jobba en massa här hemma istället .. Har fyra klippningar som väntar, dock inte förrän 12 så sovmorronen är given.

Nu ska jag lyssna på kings of leon och somna riktigt gott, ha det fint!

dreamin'



så klockren.
snart min.

Lördag

Fast nu blir det glid på hög nivå för vår del. Ett glas vin, en dusch, massa Robbie Williams musik och en runda in till stan med antingen bio eller annat trevligt. Nej, bättre lördagkväll får man nog leta efter, helt enkelt.

Nu kallar duschen, ha det!


New lovers

Precis kommit hem efter en heldag med erika .. Åkte och kollade in eskilscupen en runda, sen vidare till väla och spendera alldeles för mycket pengar! Blev en klänning och ett par skor, och erika investerade i en spikmatta (och ett par skor, såklart)



Och på denna saken ligger erika och myser just nu ..



Min klänning! Cubus, 100:- jag är heeeel nöjd.



Och skorna. Nya älsklingar.

upp & iväg

Vad gör jag uppe nu när jag inte ska jobba? DET är en bra fråga .. Erika ringde och väckte mig klockan åtta, och nu ska jag ta bussen om en halvtimme. fint väder också, kanske är tur att man gick upp, ändå?

Hoppas på en riktigt bra dag idag!


trevligt

Det blev en mycket trevlig kväll faktiskt .. Satt oss på beachclub vid gröningen och åt vars en skagentoast, sen vidare hem till emil och maja, film och annat.

Nu e jag en aning trött, ska dessutom upp i TID imorron .. ska in och kolla eskilscupen med erika. sen får vi se vad som händer resten av kvällen :)

sov gott,


RSS 2.0