Fjäder

 

 

Dessa hittar ni på JFR.se. JAG är sugen.


Oscarsgalan



Jag var inte riktigt i rätt tillstånd igår kväll/natt för att stanna uppe & kolla på oscarsgalan till typ fem på morgonen. Så jag bad mamma snällt att spela in det till mig. Så det är vad jag ska roa mig med på onsdag när jag är ledig!

Ett litet smakprov här ovan på Camila Alves & Matthew Mcconaughey


lördag

Haha, blev en riktigt sjuk kväll i lördes. Var runder lite överallt & avslutade på cardan. Gött. Kan ju säga att det höll i sig enda till klockan två dan efter. Riktigt illa. Men ändå lätt värt det!











Haha, inga jätte bra bilder. Fina färgskillnader mellan mig och Jennie också.. haha, jaja.

SKÅL


muffin



Makeupstores micro shadow Muffin får nog bli mitt nästa inköp. Efter foundationen då, förståss. Har fått stå & pela ut det sista från en urgammal foundation som jag hittade i skåpet där hemma. Bra där.


Rakt







Kör på plattat hår i vår. Glöm inte värmeskyddet, bara ..


Klocka



Vill ha en ny & stilren klocka som man kan ha i hundra år sen. Typ som den på bilden. Armbanden hade inte varit fel heller.


Dagens planer:

- Jobba 09-16
- Fixa naglarna 1700
- Öva inför gesället
- Träffa Erika


Sjuk?

Nu ska jag packa ihop mina saker på jobb & cykla hem! Sen ska jag köra till Aktiverum & svettas på ett indoorwalkingpass. Längesen nu .. Nästan så man saknar det. Men bara nästan.

Efter det blir det Billesholm en sväng! :)

Har dessutom bjudit mina kollegor på resterna av min kaka från helgen. SJUKT att den inte är slut än. Vad händer med mig? Måste vara sjuk eller något. 


Blond



Inte för att jag skulle vilja va det, men det går att vara ultra super blekt utan att se ut som man nyss kommit ut ur big brother- huset.


Ringspo



Härmed har jag kommit på ett nytt ord.
Ring+inspiration= ringspo


Onsdag

Döe-onsdag idag. Så därför tänkte vi att vi skulle ta massa kort på salongen & göra en fin liten facebookgrupp. Men det krävdes tydligen mer i iq än vad min lilla hjärna hade att erbjuda för att skapa en grupp. Eller ja, kom en bit på vägen men det såg inte ut som alla andras. Typ ..











Så nu får ni se bilderna istället!


Kick

Blev ett spinningpass med mamma igår. Jobbigt. Svettigt. Kör lite bodycombat ikväll istället .. dock helt själv, mamma sviker mig. Så jag får väl plågas med min träningsvärk all by my self.



Redhead

Haft utbildning med en färgtekniker från Matrix hela förmiddagen. Riktigt intressant .. Fick testa lite olika färger & nyheter. Så nu är jag liiiiite sugen på att bli rödhårig. Men det får vänta. Haha. Blir eventuellt en kurs till på tisdag .. Massa inspiration nu till våren!


Inspiration ...



Och hur skönt hade det inte varit att kunna gå i ett par shorts nu? Min vinter-inspiration är helt slut. Jag vill ha vår. Och sommar.


Wings





Ny ring från Gina Tricot


Hurtig



Söndagen började med denna sjukt hurtiga tallriken i solen. Sen gick jag & Fredric en lååång runda innan vi körde och hälsade på Erika på Familia. På kvällen var jag d-ö-d, såg en film & somnade. Fint var det.


En lördagkväll

Lördagens meny:

- Valnötskyckling med avokadosås
(fast bytte ut valnötterna mot cashewnötter)
- Chokladhallontårta med hallon & hallonglass


.. Simon sov


.. & jag började med kakan: smör & hallon. haha, gooott.


smeeeet


Huvudrätten


Efterrätten


Simon


.. & jag

Sen fortsatte vi hem till Joel & Matilda, sen hem till Martin .. där vi hittade Maja såhär:





Lördag

Nu: Jobba lite till
Strax: Träna
Sen: Handla mat
Senare: Gotta maaaaj



Fint fint fint med lördag.


Hår



Kanske är detta man ska köra på nu? Hatt, pärlor & en hårtatuering.


App



Världens bästa app: Arla Köket. Har hittat sjukt många enkla & goda recept. Ska bara bestämma mig för vilket av det jag ska göra nu ..


Päls



Hade inte varit fel en sån sjukt kall dag som denna! Heeelt sick.


Namnsdag



.. Jag & 29 200 andra hade namnsdag igår!


Makeup



En fräsch & snygg sminkning från Donna Karens visning. Nice. Perfekt rosa nyans på läpparna. Någon som vet något läppstift som går i dem färgerna?


Fredag

Freeeedag idag & jag har träningsvärk i rumpan. Yes! Haha, det enda stället som det faktiskt är skönt att ha träningsvärk på.

Blir nog en ganska lugn helg detta .. Har bestämt med Simon att vi ska laga riktigt extremt god mat på lördag. Enda kravet är att vi inte ska ha gjort det innan. Haha. Vet dock inte vad det blir för något än, får kolla upp det. Tips tas tacksamt emot!


Vera Wang





Detta kan vara den snyggaste kombinationen av päls & tunna material som jag någonsin sett. HUR snyggt är det nu inte?


Prom





Lite mer balklänningsinspiration.


Torsdag

Godmorgon alla glada.

Är super trött idag, kan bero på att jag hängde med mamma på bodycombat igår .. när jag fortfarande var helt seg efter spinningen. Men skit i det! Kul var det i alla fall, kan ju hoppas att jag inte får lika mycket träningsvärk denna gången som förra. Aj.

Jobb hela dagen idag, yei. Så ni vet var ni hittar mig! Ikväll blir det nog lite bodypump med mamsen. Haha, vi kommer ju va sjukt snygga i sommar om vi fortsätter i denna takten.


Vår



Köpte dessa skorna för några veckor sedan på Din sko, för BARA 300:- Och blir nog bara mer & mer nöjd över dem för varje dag. Trots att jag bara hunnit använda dem en gång. Men till våren kommer dem bli riktigt snygga.


Dyrt!

Asså en riktigt mood-killer är nog att va och handla mat. Eller ja, egentligen både och. För det e skit kul att packa på sig alla varor & testa nya saker (Vuxenpoäng!) .. Men betalningen är den riktigt tråkiga biten. Blev 400:- fattigare idag när jag skulle fylla kylen. Och då är det BARA till mig & Simon och det kommer säkert bara räcka i en vecka eller något. Blöööö för dyr mat.


My precious clutch




En försenad alla hjärtans dag present kanske?
Haha, you wish.


Christian Louboutin



Dessa hade gärna fått pryda mina fötter i sommar. Utan tvekan.


Onsdag

Dagens första träningspass - done. Alltså, VARFÖR gör jag inte detta oftare? Finns nog inget skönare än att träna på morgonen. Blev ett göttigt spinningpass, får se om det blir lite träning med mamma senare idag också :)

.. Dessutom så var hela hif- truppen ute i gymmet när jag kom ut från passet. Lite kul.

Nu ska jag äta ett ägg sen ska jag åka och hälsa på Philippa, åka & handla, åka till Billesholm & gå ut med Chivaz, sen får vi se vad som händer :)

puss så länge.


tatuering



Är dödligt sugen på en tatuering bakom örat nu. Fast jag har ingen aning om vad jag ska göra för motiv. Haha, bra. Lite inne på en stjärna eller ett hjärta. Men det har alla. Sen ska det inte vara för mycket & inte för lite. Lagom liksom. Hade jag haft ett SNYGGT sjärntecken så hade det ju varit givet. Men nu har jag ju inte det....


Blue



Jessica Alba i en riktigt riktigt snygg klänning. Färgen, överdelen, hur den faller. SÅ JÄKLA FINT. Ett litet tips bara till alla ni som ska på bal i vår..


Good luck

Hade bokat in codycomat tills ikväll. Fast avbokade det precis.. Så tråkig är jag idag. Nej, det får bli en runda på löpbandet istället.

MEN imorgon händer det grejer. Börjar dagen med spinning 0930, sen tar jag antingen ett lunchpass eller ett kvällspass. Haha, återstår att se hur mycket mer än spinningen det blir eftersom det är det enda passet jag har bokat. Men tanken är ju god i alla fall ..

Ägg



Lady Gagas outfit på Grammy Awards: Ett ägg.

Ett ord: Haha


Idag

- Jobba
- Träna, indoorwalking
- Laga mat
- Mysa


Valentine

Glad alla <3ans dag på er!


Helgen

Fredag
Olivia hade middag & fyllde 18 efter tolv. Fint var det. Riktigt god mat också, jag var dock taxi .. Lika bra det kanske :)


lite födelsedagsshottar ..

Lördag
Åkte till Malmö med Simon & spenderade alldeles för mycket pengar. Känns riktigt bra, haha. På kvällen blev det 20års kalas hos min kusin.










Som ni ser blev det ju sjuuuukt fina bilder den här kvällen ..

Söndag
Gjorde absolut ingenting på hela dagen. Vet inte riktigt om det kan vara bra eller dåligt..


kort kort



Sånna här frisyrer är också riktigt snygga. Och fräscha. Fast så mycket tror jag inte att jag vågar klippa av  .. Fan vad jag e mesig. Blöö.


Vad hände?

Haha, vad hände igår? Sjukt mycket läsare & kommentarer (okej, sjukt & sjukt .. sjukt för att vara på MIN blogg) Fattar inte det, vissa dagar säger det PANG överallt. Var har ni hittat mig då liksom?

Jaaaja, idag är det fredag. Haaappy.



puss på er i alla fall


Matrix Beach Clay



Nu har jag hittat DET vaxet med stort V. Ett lervax som är fetare än vanliga lervaxer med sjukt bra stadga & en snygg matt finish. Dessutom så är där kampanj på dem nu: 2st för 149:- bland annat hos oss på Idas Hårdesign. GRYM produkt för både korta & långa frisyrer. Ni måste testa.


slut



Och helt jätte olägligt så har min i.d foundation tagit slut. Yei. Om någon känner sig snäll & vill köpa en ny till mig så hade jag inte tackat nej ..


glad

.. Kan ju passa på att tacka för tipsen jag fick om ringen jag la upp häromdagen. Får springa förbi Gina Tricot & se om den finns där, annars blir det en beställning på coccoo.se!

Tack! :)

Torsdag

Gick en riiiktigt lång runda med philippa igår, slutade med att båda fick ont i rumpan, insåg att det antagligen var dax att sluta då. Mysigt i alla fall.

Idag är det massa jobb, ikväll är det träning också kommer Simme hem, yeei.



Jag & Plippy i somras!


Onsdag

Blir en powerwalk med Philippa efter jobb! Har väl en del att prata om, antar jag :) Dessutom är där inget roligt sällskap i lägenheten eftersom Simon har åkt till Stockholm, buhu.



Fiiiin bild på oss från i somras.


Konstig

Haha, jag har kommit på mig själv med en sjukt konstig sak som jag börjat göra .. Går in på massa hemsidor & lägger fullt med kläder i "varukorgen", för då känns det som man nästan redan har köpt det, sen köper jag inte det för att jag inte har några pengar. Men då har jag ändå kännt liiiite att kläderna var mina. Om ni fattar? .. Nä, tänkte det. Ni behöver inte förstå.

Fulsnyggt



Dessa skorna är så sjukt fulsnygga, men känner ändå att jag vill äga ett par. Jag vet EN som hade mobbat mig resten av livet om jag hade tagit på mig ett par, men skit i det. Snyggt till sommaren med bruna ben, aaah ja.


Grymt

Body Combaten igår var grym! Haha, fick nog ut alla aggressioner som fanns i kroppen + lite till & svettades som en gris + lite till. OCH har faktiskt hittat något där man ser ÄNNU värre ut än vad man gör på Zumban (ja, det är möjligt ...) Fast sen gick man all in med alla kickar & boxar så då gjorde det inte så mycket att man såg för jävlig ut. Träningsvärk i ryggen idag, annars var det grym konditionsträning. Jepp, har hittat en ny favorit.


Idag

Ganska lugnt på jobb idag, så idag kommer jag antagligen att göra av med mer pengar än jag får in. Haha.. Inte bra att fastna på asos. 

Efter jobb blir det träning (ska testa body combat!!), sen köra till billesholm, sen hämta Simon, sen köra in till helsingborg igen. Vad gjorde man innan man hade körkort? 


Vill ha!


Hade dessa byxorna funnits inne i min storlek så hade jag beställt dem dirr. Men nu är dem ju inte det ..


Bra nu

Kommit hem från jobb, ätit en halv burk kesella, satt mig i soffan & nu ska min fiiiina pojkvän göra lite mat till oss. Bra. Sen har jag bestämt att vi ska spela kort ikväll, har ingen aning om varför det nu blev just kort, men orkar inte en till kväll med tv:n  (haha det låter ju jätte bra när man säger det så!)



hahaha, en liten update: Simon måste vara världens roligaste att kolla på när han spelar xbox. Superkoncentrerad med små tix med munnen. Haha.


dagens dilemma



Denna apsnygga tvåfinger-ringen finns bara inne i guld på StylebyTyra. Och jag vill ha i silver. Någon som vet var man kan hitta en sådan? :)


Pants





Hade inte tackat nej till dessa byxorna alá Whitney Port & Kim Kardashian.


GG





Hade kunnat döda för Serenas klänning & skarf.. Fast det är ju bara jag.


Nytt

Måndag & ny vecka. Började med liiiite bra nyheter som kanske kan leda till något mycket bättre.. Nu sitter jag & väntar på Simon, sen blir det klippning & en promenad hem igen. Mysigt.

Får se om det blir någon träning idag. Lite sugen på att träna upp min kondition som fan & kunna springa en mil. Haha, jo visst. Får väl se hur det blir med det!


...

"When I’m sad, I stop being sad and be awesome instead"


Söndag

Mycket som händer nu, svårt att få ner allt i ord.

Har i alla fall varit en lugn helg med massa mys. Hunnit med en makeover på Sofi också som blev riktigt bra!

Tänkte ägna denna söndagen åt lite hårfärgning, Zumba & allmän uppladdning inför en ny vecka. Känns som det behövs.


mer h&m ..





Jacka för 199:- & tröja för 149:-

enkelt.billigt.


Cute



Kombinerat med sommar, bruna ben & shorts. Inte helt fel.


Halsband





Coolare halsband går inte att hitta. Speciellt inte för 99:-

Från H&M


idag

Ledig idag .. så har hunnit dammsuga, diska, tvätta, bakat kladdkaka & nu passar jag Chivaz. Mysigt. Ska hämta mamma nere i stan senare, sen kör vi upp till Aktiverum, möter upp pappa & går på indoorwalking. Sounds good.

Nää, nu: lite oc innan jag tar tag i något annat som antagligen behöver göras!

& sen .. ?

Idag efter jobb blir det löpbandet ett tag! Ska springa av mig alla möjliga känslor som finns inuti i min kropp just nu. Sen ska jag hem & trösta mig med Simon & ostbågar.


Röd


Envy



Hur fint ser nu inte nagellacket till vänster ut?


Dagens lunch



En ananas!


Lördag

Fixade en liten förfest hos Simon med mojito, snittar & ett gott gäng. Kan ju inte sluta fel? Haha. Okej, slutet skulle man ju kunnat finslipa lite på .. Sånt som händer. Riktigt bra kväll i alla fall!


















Fredag

Spenderade fredagen med massa bowling med tjejerna från gamla klassen. Riktigt trevligt & skit kul att träffa alla igen. Sen att bowlingen inte gick så bra, DET kan vi ju ignorera.


Sandra & jag


Nejia & Philippa




En snygging med bowlingklot


Annie & Freja


.. Snart dags för reunion part 2 tycker jag.


RSS 2.0