Black


Kofta från Acne 2599:-


Jacka från FilippaK 3999:-


Blus från Rut m.fl. 199:-


Jacka från Jofama

Man kan ju alltid önska? Eller hur?


My Love



Fan vad detta känns bra.


Casual



Har fortfarande inte gett upp det där om mina gröna byxor. Hittade ett par gamla byxor i min garderob i morse i perfekt modell, dock vita. Så det får duga så länge. Eller .. kan man inte färga dem?


Helgen

FREDAG
Började med en stressig dag på salongen med massa kunder, sen kom Philippa hit innan vi drog oss vidare till Fredric. Åt smörgåstårta och snacka en massa innan vi drog oss vidare mot Hampan, sen räckte det för mig (haha) så jag drog mig hemåt.
Kvällens upptäckt: Två glas vin kan göra väldigt mycket.
Kvällens upptäckt #2: Jag har saknat Philippa alldeles för mycket.

LÖRDAG
Började jobba redan kl 0900 med två brudnäbbar som skulle ha vars en uppsättning. Åkte hem igen vid två, träffade min söta kusin, åkte hem till Simon, sen vidare till Ekeby Möbelaffärs jubileumsfest. Mycket trevlig kväll.

SÖNDAG
Åt världens godaste frukost hemma hos Simon, sen åkte han till jobb, jag stannade kvar & åkte sen och åt lite till i möbelaffären med Sofi, Mattias och Eva. Åt en sjukt god lax. Sen åkte vi till Lund & lämnade Sofi & Mattias vid tåget, hem igen & väntade på att Simon skulle sluta.
Slutade med att jag och Simon åt (ännu en gång) massa onyttigt skit på kvällen. McDonalds, chips, cola, glass. Gott var det i alla fall.

Sammanfattning av allt (för er som inte orkat läsa): Det enda jag gjort, ungefär, är jobba, festa & äta. Alltså var allt som vanligt.

Eko

Jag vet, har varit ganska tomt här i helgen .. Har dock haft fullt upp hela tiden (använder det som ursäkt). Fast jag lovar en massa uppdatering om detta imorgon. Hehe.

Kom nyss hem från matchen mot Eskilsminne, vann med 2-0, fast blev istället rånade på massa mobiler, bankkort, körkort mm. Idioter. Tycker allvarligt talat synd om såna människor som tycker det är kul att ta andras saker. Hur tänker man?

Jessica Alba



Alltid lika snygg.


Världens bästa flickvän?

Och för er som undrar, så blev det en blandning mellan 1an och 3an igår. Alltså: Städa massa, packa och åka med Simon hem till honom. Så att ja, jag gick upp tidigare för att vara på salongen tidigare så att min kära pojkvän kunde bli klippt. Vilken flickvän alltså.

Bara för det så fick han dessutom parkeringsböter på 700:- under tiden han blev klippt. Life's good.

Maaassor att göra

Har stått och gjort extensions hela förmiddagen, plus en del klippningar. Nu väntar färg och klipp. Sjukt roligt. Ska dessutom försöka hinna med mig själv inför ikväll, men det får nog vänta.

Philippa kommer hit vid sex (och jag slutar sex) sen får jag väl fixa massa här snabbt innan vi ska va hos Fredric (som fyller 20 år idag) halv sju. Kommer bli bra!

En fråga bara, varför ska alla kunder komma samma dag, hellst samtidigt?


Lady Gaga

















Haha, älskar henne.


Svårt

Just nu sitter jag och tänker på vad jag ska göra när jag kommer hem.

1. Städa. Behövs.. Kanske gör att jag hittar massa kläder jag är av med.

2. Lägga mig i soffan och kolla tv.

3. Stressa, packa massa för att va klar tills Simon slutar så att jag kan åka med honom hem till han för att gå upp tidigt och börja jobba tidigare för att klippa honom. Hmmm? Är det värt det? Njaaaa.

4. Ut och springa.

Hoppas nu detta väldigt intressanta inlägg förgyllde någons eftermiddag.

Ciao!


Bläää

Spelade min sämsta fotbollsmatch någonsin igår. Fy fan. Pratar inte mer om det nu..

Överlevde knappt, dessutom. Och det blåste skit mycket. Blää.

Lowlights

Slingade och klippte Erika imorse. Blev. Så. Jävla. Snyggt. Gjorde lite lowlights, varför har vi inte gjort detta tidigare? (För att Erika är en mes, just det!)

Precis varit iväg och lunchat med Amanda. Inte träffats sen studenten, sjukt. Så vi hade en del att prata om, känns det som. Mysig dag.

Lever jag?

okej, jag överlevde träningen igår. precis. det är väl det enda jag har att säga om det.

Match ikväll, haha frågan är om jag kommer leva efter 90 min på en fotbollsplan. Hör ni inget från mig så kan ni ju leta där. Ööööö, varför försvinner kondition så snabbt?

Perfekta lockar



Ja tack!


Weekend







Så här tänkte jag se ut i helgen. Om jag har råd. Kavaj och bustier fixas förhoppningsvis imorgon/torsdag. Byxorna ligger där hemma. Fiiiint.

Kavaj: H&M 399:-
Bustier: Lindex 299:-
Byxor: Esprit


Tisdag

Godmorgon!
Är ovanligt pigg idag, vet inte om det för att jag hällt i mig massa kaffe eller för att jag redan hunnit med ett besök hos tandläkaren (varför det skulle göra mig piggare vet jag inte, borde vara tvärtom). Dessutom var det sjukt kul att se alla som börjar skolan på tåget idag. Haha, skadeglädje.

Jobb hela dagen idag, sen ska jag skynda mig hem till fotbollsträningen, jeeepp. Ni hörde rätt. Och imorgon blir det match. Taggad.

Just nu

 +  +  = haaapppy


Ponytail









Snyggt.


Flitig

Slog på stort igår: Tränade teori OCH övningskörde. Körde runder med mamma, fickparkerade, backade runt hörn och lite sånt trevligt. Körde in till Simon sen, där han hade fifa-kväll. Så jag underhöll mig själv med annat.

Jobb hela veckan, blir nog sex dagar. Behövs. Ska hinna med massa träning & matcher också. Så nu vet ni var ni hittar mig ..

Segt

Suttit och gjort en massa körkortstester hela dagen. Det gick inte bra. Så nu vet jag vad jag ska sysselsätta mig med varenda liten lediga stund som jag har. VILL HA MITT KÖRKORT!

Nu: Dusch
Sen: Kliiippa

Utan dina andetag





Vad vore jag utan dina andetag?

Kent – Utan dina andetag


Huvudsaken

Blev en trevlig kväll igår med Simon, Zsoli, Filippa & Erika. Lagade fläskfilégryta & marängswiss till efterrätt (sen när blev helt plötsligt maten huvudsaken när man träffas? jaja ..) Gott var det i alla fall.

Slutade med att vi följde Erika till bussen för vi inte pallade trycket med en utgång.



Enda bilden som togs igår, lyckat. Jag och Erika myser till det.


Lördag



Gott o kunna.


Vuxenpoäng

Igår blev det lugnt, massa maaaat & en go film. Jobb idag & ikväll blir det parmiddag med X & X. Om jag får bestämma, haha. Redan tänkt ut värsta fördrinken, så bäst för dem att dem kommer. Annars är det ju alltid nice att åka hem till mamma på kräftskiva. Blir nog bra.

Känner för att laga värsta middagen ikväll. Visa mina färdigheter, liksom.

Låter gammal nu, men skit i det :)

Klingan



Tänk om alla hade varit lika snygga som Elin Kling i backslick. De ni.
Och klänningen & skorna var ju knappt snygga heller.


Love

Idag ÄLSKAR jag mitt jobb! Tänkte att ni ville veta det.

Enkelt



Idag vill jag se ut som Jessica Szohr.


Megan Fox







Paradiset?

Nystart?

VARJE gång jag har planerat in att sluta tidigare så jag kan hinna hem till fotbollsträningen så har jag en kund inbokad klockan 17. Känner att jag behöver träningen nu innan jag säckar ihop totalt. Ett kort på aktiverum känns jävligt lägligt. Så det får nog bli det snart. Riktigt sugen.

Nystart, hej! (Får se hur seriöst detta blir nu då)


Color

Nu har jag färgat om min bruna lurv, efter att jag tröttnat på den matta gröna/urtvättade/guldiga färgen. Lade i en mörkare färg i botten, gjorde några slingor och la en annan färg på. Så nu ser det fortfarande lite solblekt ut, fast på ett snyggare sätt. Hoppas jag. Haha.

Lyxade dessutom till det med en fiskbensfläta. Inte dåligt alls.

Green



Vill ha ett par gröna byxor! Inte för tighta, inte för pösiga och helst med lagom mycket fickor och dragkedjor. Lyckades inte hitta några i Malmö igår, inte ens på Zara. Då är det kris.


Fynd

Yes, vi trotsade regnet igår och tog tåget ner till Malmö. Blev en hel del shopping (Bland annat fick jag impulsköpa ett par nya skor eftersom de jag hade på mig gick sönder av regnet. Mindre mysigt). Fast jag antar att ni inte är så jätte intresserade av vad jag köpte så jag hoppar över det där med att fota allt och lägga upp på bloggen. Varsågoda!

Lyckades i alla fall fynda ett par nya jeans från Esprit för endast 350:- Lucky me.

(Och för en gångs skull så handlade jag mer än Simon, brukar alltid vara han som hittar mest när det är jag som behöver nya grejer. Bara det gjorde min dag!)

Ledig!

Har tagit ledigt imorgon! Kände att jag var värd det efter två sjuka veckor på salongen. Så jag och Simon har planerat in en lång sovmorgon och en tripp till Malmö. Nice!

Nu:
Jobb!

The notebook

Såg the notebook igår för första gången (hur jag har lyckats att missa den här filmen kan vi diskutera en annan gång) .. Sjuuuuuukt bra. Riktigt bra. Jävligt bra. Till och med Simon tyckte om den, trots att det var ett romantiskt drama. Och bara det är ju ett grymt betyg.


Chocka? Nää

Det var ganska skönt att sova till ett idag, för omväxlingens skull liksom. Sen tillbringade jag två timmar i soffan, kollade på tv och åt en massa. Sen gjorde jag rent bland mitt smink och nu har jag lyckats flytta mig till sängen. Sjukt skönt att va ledig.

Försöker komma på vad jag ska hitta på nu, kanske ska chocka och städa? Nä, tror inte det.

40års jubileum

40 års jubileum för bik igår i regnet! Mycket trevligt .. Bilderna kan nog visa resten.


Vi åt en del pinnar ..


Och lite till ..




Sen hoppade vi över shotarna och satte glasen på ögonen istället ...






Och shoten på Erikas huvud ..


Simon åt en klubba ..


Och det slutade med att det regnade igenom tältet.

Sienna Miller





Världens snyggaste, utan tvekan. Hade gärna bytat garderob med henne, dessutom.


Huvudvärk

Har suttit inne i ett mörkt rum från klockan 8 till 11 idag. Kanske inte så konstigt att man har världens huvudvärk nu .. Meen nu väntar en dag med massa jobb! Efter det ska jag soova (bara för att reta alla som stör sig på att jag e trött).

Förresten, varför får alla (eller okej, nästan alla) huvudvärk när det åskar/har åskat? Sjukt läskigt ju.

Sommar? Någon?

Varför är sommaren redan slut? (Inte för att jag har kunnat utnyttja den här sommaren så mycket, men jag har hört att den har varit djävulsk). Nä, lust att flytta någonstans där det inte bara är sommar två månader om året. Tänk, två av tolv. Resten är grått & trist. Hur kul låter det egentligen?

Jag vill ha sol, en sjukt snygg bränna, solblekt hår, sandstrand och korallblått vatten. Kan någon fixa hit det eller?


Fredagen den 13e

Fredagen den 13e imorgon. Och jag ska på riskettan. Erika skrattade och sa: HAHA, du är sämst om du blir underkänd på den! Jag fick panik eftersom jag inte ens visste att man kunde bli underkänd! Haha, förvånar mig inte om jag lyckas bli det. I så fall skyller jag på att det är fredagen den 13e.

Trött

Hade maaassoor att göra idag på jobb. Slutade med värsta rusningen sista timmarna, men det e nice. Antagligen därför jag är sjukt trött just nu, det eller att jag gick upp kvart över sex för att ha körlektion. Så därför köpte jag med mig nötter hem, åt världens största portion med spagetti och köttfärssås & nu kollar jag på Simpsons. Kvällen kan nog inte bli bättre. Hoppas nästan att min trötta period är över snart. Eller kan man tillbringa resten av livet i soffan?

How to wear a shirt




.. Och på tal om Kate Moss boyfriend skjorta:



Hittade den perfekta på H&M!


Stövlar!



Jag och Matilda i fredags på Kent
Det roliga med den här bilden är att båda vi hade stövlar på oss och att båda våra kära pojkvänner var lika skeptiska till vårat skoval. Vi var helnöjda.


Boyfriend shirt



Vill ha. Hellst i den färgen också.


Söt

Lunchade med Erika innan idag & Simon ringde och frågade om han skulle ta med något från mig hem till honom när han ändå körde förbi.
- Ja, ta med mina converse.
- Har du några joggingskor hos mig?
- Nej, ta med dem också!
- Har du någon bikini hos mig?
- Nej ta den också.
- Okej.
- Och glöm inte min sportbh.
- Var ligger den?
- I min underklädeslåda.

Erika skrattade och tyckte att vi lät som ett gammalt gift par. Gulligt ändå. Tur att man har någon som tänker åt en :)


Effektiv

Har djurat mig igenom körkortsboken mellan alla kunder idag. Känner mig sjukt effektiv, faktiskt. Så bara därför tänkte jag köra en joggingrunda ner till havet - ta ett dopp - och jogga tillbaka igen. Bara för att, liksom.


live on the wild side

Känner mig sjukt modig idag. Tog tonfisksub istället för kycklingsub till lunch. Hur ska den här dagen sluta?

Passande regn

Igår var den ultimata vilodagen. Låg i sängen/soffan hela dagen och njöt av att inte behöva vara ute i regnet. Den enda ansträngningen var väl när vi kände att vi var tvungna att äta något (ambitiöst att laga till kyckling med ris då faktiskt) & så fick det bli en tur till maxi, efter det kokade vi korv lite sådär för att vi kände för det. Haha.

Sådär roligt att gå upp klockan sex idag, dock. Körlektion 07.20 sen jobb 09.00. Fast blev överlycklig när min körlärare nämnde att "vi var i slutet nu". Efterlängtat.

Utgång

I lördags skulle egentligen Simon flugit luftballong (hans tjugoårspresent som det tagit ett tag för honom att utnyttja) .. Men det blev inget i lördags heller pga oväder från Polen?

Istället körde vi grillning hemma hos Malin och sen en sjukt lyckad utgång. Riktigt bra kväll som slutade hemma hos Simon vid fem- sex tiden.
















kent

Kent i fredags var sjuuuukt. Riktigt bra. Absolut det bästa jag varit på, så ganska svårt att beskriva.

Det bästa:
Matilda: Nu måååååste dem väl snart spela Idioter?
Jag: Jaaaaaa!

Preciiiiis då kommer Idioter. Och det blev klitterbyn all over igen med massa skrik från vår sida (fast tio gånger värre den här gången) Haha, men vem bryr sig? Vi var nöjda.

Dessutom var mamma snäll och köpte en kent-tröja till mig.


















Ikväll












Kommer bli skadat bra.


Paus?

Är sugen på att strikea från allt, åka hem och lägga mig i soffan, kolla på tv och sova. Hur längesen var det inte man gjorde det nu?
Eller så sitter man kvar på salongen och väntar på kunder, stressar hem till fotbollsträningen efteråt, stressar hem från träningen igen, städar rummet och däckar .. typ i natt?

Trött.

Lonely

Tog en tur till farmor och farfar igår efter jobb. Åt grillad kotlett (och grillad banan!!) i deras husvagn. Inte fel.

Idag sitter jag ensam på salongen, har redan druckit upp allt kaffet, läst ut hd och terroriserat massa med mina sms. Nu: Kings of leon på högsta volym. Mycket seg förmiddag med andra ord.


Kate Moss



Kate Moss 30e omslag för brittiska Vogue ..


Hjälp?

Snart dags att färga om mina bruna små lockar eftersom dem har blivit riktigt dassiga och en aning urtvättat. Hade gärna sett ut såhär istället!




Minigolf

Igår efter revisorn så åkte jag in till stan igen. Minigolf med Simon, hans syster & kusin. Hade min bästa minigolfrunda någonsin (ja jag är minst lika chockad) Ändå vann jag inte, då är det illa.

Avslutade kvällen med en kycklingsallad och ballerina. Muuumma.

Stabilt

Igår var det första gången jag rörde mig snabbare än i gång-tempo på två månader. Stabilt. Dessutom skulle jag spela match, mindre bra det där. Kan alltså knappt röra mig idag, men det var det värt!

Efter matchen åkte jag och Simon hem till honom och av en händelse (hehe) så var det sex and the city på tvn preciiiiiiis när jag slog på tvn. Vet att han gillar det egentligen.

Idag har det varit en massa jobb igen och en trevlig lunch med Erika. Slutar snart, sen blir det att ta ett snack med revisorn om juli. Hoppas på det bästa, haha.

Heidi Klum



Behöver inte vara så svårt att vara jävligt snygg.


Dubbelmoral?



Viktväktarnas pizzaslicer.

iLördes

Bara tjejer, pizza, dricka & singstar = sjukt lyckad kväll.

Har dock kommit fram till att man inte alls behöver kunna sjunga för att vara grym på singstar. Jag är ett levande bevis på det, haha.

Drog oss ner till stan & festivalen vid elva och satt oss i ett grymt cover-tält. Massa gyllenetider & kvällen var gjord.
















RSS 2.0